• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لينك پرس

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
بالاخره سايت جديد لينك پرس آماده شد!
لينك پرس سايتي است جديد و تازه و آپ‌توديت.
قصد تعريف ندارم، ولي وقتي نسخه‌ي قبل از انتشار را به چندتن از دوستان نشان دادم، بسيار تعريف كردند و همين روحيه‌اي شد براي انتشار هرچه سريع‌تر آن، و لينك پرس راه‌اندازي شد.
نسخه‌اي كه هم‌اكنون از لينك پرس عرضه شده، نسخه‌ي بتاي آن است. انشاالله اگر همه‌چيز به خوبي پيش رود، همزمان با عيد 84 نسخه‌ي اصلي آن در خواهد آمد كه مشكلات احتمالي آن رفع خواهد شد.
لينك پرس سايتي است مخصوص سرگرمي و از چند قسمت اصلي تشكيل شده است: لينكدوني، فتوبلاگ و بازي‌هاي فلش.
قطعا اين سايت بدون مشكل نيست و حتما كاستي‌هايي دارد، كه فقط با كمك دوستان بهتر خواهد شد. فعلا استارت كار زده شده و اميدوارم روزبروز لينك پرس پيشرفت بيشتري كند.
و هم‌اكنون از دوستان عزيز وبلاگ‌نويس خواهش مي‌كنم: لينك پرس را در وبلاگتان معرفي كنيد يا در لينكدوني‌تان به آن لينك بدهيد. دوست دارم اين سايت جا بيفتد چون انصافا ارزشش را دارد.
از دوستان عزيزي كه اين مطلب را خوانده‌اند و لينك پرس را ديده‌اند انتظار دارم نظرات خود را ولو در چند خط پايين همين مطلب بنويسند.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
خدا پدر اين گوگل رو بيامرزه كه همه رو به سايت انگليسي زدن انداخته! :lol:
در كل سايت خوبيه فقط 2 تا نكته!:
1.شما علاقمندي خاصي به استفاده از رنگ كرم و قهوه اي در سايتهاتون دارين! درسته؟!!
2. عنوان سايت تقريبا گم شده. تبليغ گوگل هست قبول اما واقعا عنوان سايت بين تبليغات گم شده. حداقل يه رنگ پيش زمينه متفاوت براش انتخاب كنبن. در ضمن سايت بايد يه لوگو واسه خودش داشته باشه! خالي خالي نميشه!
ببخشيد اگه زياد حرفه اي نبود! :happy: ;)

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از daftarekhaterat :
خدا پدر اين گوگل رو بيامرزه كه همه رو به سايت انگليسي زدن انداخته! :lol:
در كل سايت خوبيه فقط 2 تا نكته!:
1.شما علاقمندي خاصي به استفاده از رنگ كرم و قهوه اي در سايتهاتون دارين! درسته؟!!
2. عنوان سايت تقريبا گم شده. تبليغ گوگل هست قبول اما واقعا عنوان سايت بين تبليغات گم شده. حداقل يه رنگ پيش زمينه متفاوت براش انتخاب كنبن. در ضمن سايت بايد يه لوگو واسه خودش داشته باشه! خالي خالي نميشه!
ببخشيد اگه زياد حرفه اي نبود! :happy: ;)
والا توي اين سايت ديگه من به رنگ كرم نمي خواستم علاقه اي نشون بدم و از نارنجي استفاده كردم ولي گويا دوباره شده همون كرم!
راستش عنوان سايت مي خواستم اينجوري باشه ولي اگه گم شده چشم...

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
عاليه بابك جان
دفترخاطرات عزيز چه كنند ملت ديگه همه خرج دارند و حالا هم اين مد شده كه هر كسي يه سايت انگليسي بزنه و ازش درامدي كسب كنه :)

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از Mashaheer :
عاليه بابك جان
دفترخاطرات عزيز چه كنند ملت ديگه همه خرج دارند و حالا هم اين مد شده كه هر كسي يه سايت انگليسي بزنه و ازش درامدي كسب كنه :)
:rolleyes:

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
راستي دوستان كسي نمي دونه اين گوگل ادز چرا اين قدر بي ربطه؟؟؟

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از babakweb :
راستي دوستان كسي نمي دونه اين گوگل ادز چرا اين قدر بي ربطه؟؟؟
يه دو سه روزي كه طول بكشه تا خودش رو ست كنه.

بعد اينكه يه خورده مطالب انگليسيت كمه. يه دره روغن داغش رو بيشتر كن :cool:

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از azemati :
يه دو سه روزي كه طول بكشه تا خودش رو ست كنه.

بعد اينكه يه خورده مطالب انگليسيت كمه. يه دره روغن داغش رو بيشتر كن :cool:
درسته امير جان.
راستي من خودم خيلي روي اين "بتا ورژن" تاكيد دارم. اين نسخه، فقط نسخه ي بتاي سايت است. يك قالب توپ دارم آماده مي كنم براي نسخه ي آلفا و خلاصه همه چيز بسيار منظم مي گردد!
(به قول امير، خود آقاي ادبيات هم نمي توانست اين قدر ادبي بنويسد!)

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از babakweb :
درسته امير جان.
راستي من خودم خيلي روي اين "بتا ورژن" تاكيد دارم. اين نسخه، فقط نسخه ي بتاي سايت است. يك قالب توپ دارم آماده مي كنم براي نسخه ي آلفا و خلاصه همه چيز بسيار منظم مي گردد!
(به قول امير، خود آقاي ادبيات هم نمي توانست اين قدر ادبي بنويسد!)
اره! من با شناختي كه ازت و قالب سازيت داشتم، انتظار اين قالب فعلي رو نداشتم. ببخشيدا ولي آدم خيال مي كنه يكي از همين قالب هاي پيشفرضه ام‌تيه! :) ايشالله كه زودتر نسخه اصليش مي‌ياد.

بابا جمله‌ي قديمي!! بابا حافظ!! :lol:

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از azemati :
اره! من با شناختي كه ازت و قالب سازيت داشتم، انتظار اين قالب فعلي رو نداشتم. ببخشيدا ولي آدم خيال مي كنه يكي از همين قالب هاي پيشفرضه ام‌تيه! :) ايشالله كه زودتر نسخه اصليش مي‌ياد.

بابا جمله‌ي قديمي!! بابا حافظ!! :lol:
البته ناگفته نماند كه اين قالب، به واقع يكي از استايل هاي پيش فرض ام تي است!!! :lol: :lol:

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از babakweb :
البته ناگفته نماند كه اين قالب، به واقع يكي از استايل هاي پيش فرض ام تي است!!! :lol: :lol:
اي جونم! :lol:

abdarchi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
امیر جان تا حالا یکی بهت گفته اون قالبتو مواظب باشی یه وقت ندزدنش :D :D :D :D خیلی شیکه جون امیر .. نه جون من از کجا پیداش کردی این عتیقه رو :lol: :lol: :lol:

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از abdarchi :
امیر جان تا حالا یکی بهت گفته اون قالبتو مواظب باشی یه وقت ندزدنش :D :D :D :D خیلی شیکه جون امیر .. نه جون من از کجا پیداش کردی این عتیقه رو :lol: :lol: :lol:
والا اين قالب هم واسه خودش زماني بر و بيايي داشت. امشب شب آخرشه.
فردا صبح قالب عوض مي‌شه!

abdarchi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
زدم به هدف،میدونستم امشب یه خبراییه :blink: حالا ما رو ضایع نکنی فردا قالبو تغییر ندی ها :lol: :lol: :lol:

بالا