نه ايشالله رديفه! :happy:به نقل از abdarchi :زدم به هدف،میدونستم امشب یه خبراییه :blink: حالا ما رو ضایع نکنی فردا قالبو تغییر ندی ها :lol: :lol: :lol:
نه ايشالله رديفه! :happy:به نقل از abdarchi :زدم به هدف،میدونستم امشب یه خبراییه :blink: حالا ما رو ضایع نکنی فردا قالبو تغییر ندی ها :lol: :lol: :lol:
تا ساعت 23 و 59 دقيقه امشب هم، شنبه محسوب ميشه!!به نقل از babakweb :الان ساعت 12:09 روز شنبه مي باشد و قالب عظمت هيچ فرقي نكرده است و فقط بالاي روزنوشت يك هدر بي ربط مي آيد!!!
كجا؟ چي؟ كي؟به نقل از abdarchi :راستی بابک جان من یه جایی یه چرتی نوشتم همینطوری واسه خنده دلخور که نشدی!! بهر حال شرمندم عفو بفرمایید :blush:
اينجا تهران، ساعت نه و خوردهاي!به نقل از babakweb :الان ساعت 12:09 روز شنبه مي باشد و قالب عظمت هيچ فرقي نكرده است و فقط بالاي روزنوشت يك هدر بي ربط مي آيد!!!
موفق باشي بابك جانبه نقل از azemati :اينجا تهران، ساعت نه و خوردهاي!
قالب هم عوض كرديم رفت! http://weblog.azemat.com
اگه شما نميگفتين اينجا، شايد امشب هم نميرفت رو آنتن! :lol:
با مني يا بابك!؟به نقل از davidmors :موفق باشي بابك جان
كارت دسته ديگه
به نقل از azemati :اينجا تهران، ساعت نه و خوردهاي!
قالب هم عوض كرديم رفت! http://weblog.azemat.com
اگه شما نميگفتين اينجا، شايد امشب هم نميرفت رو آنتن! :lol:
جالب شده، بهر حال در نوع خودش قابل توجهه :lol: از قبلی بهتره ولی من ازت انتظار بیشتری داشتم،میگم اینا رو گفتم سرخورده نشی یه وقت زبونم لال خودتو حلقه آویز کنی!!اگه شما نميگفتين اينجا، شايد امشب هم نميرفت رو آنتن!
حاجي ممنون از لطفت :lol:به نقل از كم پشت :امير! قالبت خيلي كه نه! ولي يذره قشنگه حرفمو پس گرفتم خيلي بيريخته شرمنده من چشام شوره دوست دارم تعريف كنم از ته دل, ولي ميترسم يه بلاي سره قالب بياد در كل خيلي بيريخته يعني بيريخت تر از اين از تو انتظار نميرفت راستي هم بزن به تخته هم بگو برات اسفند دود كنند
راستي من نميدونم چرا فكر ميكنم وقتي يه وبلاگ قالبش عوض ميشه بايد دومينش هم عوض بشه :wacko: :f34r:
واسه خودم لود نمي شه! چرا؟به نقل از azemati :قالب خيلي جالب شده.
اون نشانه قبل از لينك هم لود ميشه. مشكلي نيست.
در مورد گوگل هم فك كنم بايد مقدار مطالب انگليسي رو بيشتر كني.
كلا دو موردش عجيبه!!به نقل از babakweb :واسه خودم لود نمي شه! چرا؟
در يك صفحه ي ديگه با نامي غير از ايندكس دقيقا همين محتويات و قالب رو امتحان كردم و تبليغات با ربط نشون داد! چه كنم؟