• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لينوكس دبيان

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
Debian 7.1.0 یک سیستم عامل آزاد و رایگان برای کامپیوتر شما است. یک سیستم عامل مجموعه ای از نرم افزار های پایه و کمکی است که کامپیوتر شما را راه اندازی می کنند. دبیان بیش از یک سیستم عامل خام است. دبیان به همراه بیش از 29000 بسته، نرم افزار های کامپایل شده که با فرمت بسیار مناسب و قابلیت نصب آسان بر روی سیستم شما آماده شده است، عرضه می شود. از مفاد بنیادی این پروژه این است که تمام محصولات تولیدی باید آزاد باشند. نرم افزار آزاد نرم افزاری است که می توان آن را آزادانه و بدون محدودیت، به هر منظور استفاده کرد، مطالعه و بررسی نمود، و تغییر داد. همچنین کپی کردن یا توزیع مجدد (خواه بدون تغییر و خواه باتغییراتی در نرم افزار) آزاد و بدون محدودیت یا با محدودیت بسیار کمی (تنها برای اطمینان از اینکه دریافت کنندگان بعدی نرم افزار نیز از این آزادی ها بهره مند می شوند یا تولیدکنندگان سخت افزارهایی که سروکار سخت افزار با مصرف کننده است به کاربران اجازه ایجاد تغییر در سخت افزارشان را بدهند) است.
لازم به ذکر است که دبیان یک توزیع اصلی است و بسیاری از توزیع‌های دیگر لینوکس از آن اقتباس شده‌اند مانند: اوبونتو

Debian -- The Universal Operating System

دانلود

Alirezafy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بهترین توزیع گنو/لینوکس هست به عقیده ی من٬ خیلی دوسش دارم :heart:

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
به نظر من و همینطور خیلیهای دیگه توزیع دبیان بیشتر به درد سرور میخوره تا دسکتاپ ! جدا از اینکه نسخه ی اکثر نرم افزار ها چه تو نسخه ی آزمایشیش و به خصوص تو نسخه پایدارش که از آزمایشی هم قدیمی تر است،بعضی کانفیقهای اساسی و لازم به طور پیش فرض صورت نگرفته،دبیان به هیچ وجه به درد کاربران دسکتاپ به خصوص کاربران تازه وارد به گنو لینوکس نمیخوره! اگه کاربر تازه واردی اینو ندونه و با دبیان گنو لینوکسو شروع کنه از گنو لینوکس فرار میکنه! بنابراین بهتره در هنگام تعریف و تمجید کردن ازش این توزیع را به عنوان توزیع مناسب برای سرورها معرفی کنید نه برای دسکتاپ تا افراد ناآگاه را دچار اشتباه نکنید.

Alirezafy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نظر من و همینطور خیلیهای دیگه توزیع دبیان بیشتر به درد سرور میخوره تا دسکتاپ ! جدا از اینکه نسخه ی اکثر نرم افزار ها چه تو نسخه ی آزمایشیش و به خصوص تو نسخه پایدارش که از آزمایشی هم قدیمی تر است،بعضی کانفیقهای اساسی و لازم به طور پیش فرض صورت نگرفته،دبیان به هیچ وجه به درد کاربران دسکتاپ به خصوص کاربران تازه وارد به گنو لینوکس نمیخوره! اگه کاربر تازه واردی اینو ندونه و با دبیان گنو لینوکسو شروع کنه از گنو لینوکس فرار میکنه! بنابراین بهتره در هنگام تعریف و تمجید کردن ازش این توزیع را به عنوان توزیع مناسب برای سرورها معرفی کنید نه برای دسکتاپ تا افراد ناآگاه را دچار اشتباه نکنید.
درود
من نظرم رو قبلا اینجا گفتم٬ در اینجا هم(که تاپیک معرفی نسخه جدید دبیان هست٬ نه پیشنهاد یک توزیع به کاربران) هدفم صرفا بیان علاقه شخصیم بوده و بس. ;)

بالا