موجوده . پلکستور هم دارم 40 تومنرایتر Liteon که نوشتید 35 تومن هنوز موجود دارید جناب؟
موجوده . پلکستور هم دارم 40 تومنرایتر Liteon که نوشتید 35 تومن هنوز موجود دارید جناب؟
سلام دوست عزیزسلام یه سه تا سیستم واسه گیم نت میخوام دست دو بود بهتره مشخصاتم خودتون ببینید چجوری بهتره واسه گیم نت
هزینه هر چه پایین تر بهتره حداقل سیستم که بعدم بشه ارتقا داد رو میخوام ممنون
سلام دوست عزیزسلام
داداش یکی از اینا رو 250 حساب میکنی واسمون پولو بریزم؟
دشمنت داداشسلام دوست عزیز
شرمنده
سلام دوست عزیزکیس usff موجود دارید؟
سلام دوست عزیزسلام.
1-پاورگرین 580 وات
2-رم باس1333 هشت گیگ ddr3
3-Intel Pentium G2030 Ivy Bridge 3.0GHz LGA 1155
لطفا در صورت موجود بودن قیمت رو بفرمایید.ممنونم
سلام دوست عزیزسلام
مانیتور 17" موجوده
280 تومندشمنت داداش
مشکلی نیست؛قیمت آخر رو لطف کنین تا بریزم ژولو و ایشالا فردا ارسال کنین
فقط یه سوال میشه روش ویدوز 7 64 بیت نصب کرد؟
گرافیک اکبند .رم استوک و نو قیمتش زیاد فرق نداره رم های ما استوکسلام
رم و گرافیکاتون قیمت نو هست
سلام دوست عزیزمن ازتون یه کیس کامل خریدم اما متاسفانه دو تا مشکل داشت
اول اینکه ویندوز بالا نمیومد و زنگ زدم بهتون و یه راه حل عجیب بهم پیشنهاد دادید که ویندوزو عوض کنم اما با مکافاتی متوجه شدم که جای رم ها رو اشتباه زده بودید.تو فرومای خارجی گشتم و متوجه شدم.یک روز کامل منو درگیر کرد
دوم هم اینکه dvd رامش فقط cd و dvd هایی رو بالا میاره که کاملا سالم باشن و اگه خش داشته باشه بالا نمیارشون.در حالی که با هر سیستم دیگه ای که اون dvd ها رو گذاشتم به راحتی بالا میاورد.حتی با dvd رام خودم که مال 4 سال پیشه و کلی باهاش dvd رایت کردم و میکنم.
این کیس رو واسه داییم خریدم ازتون که تا حدودی شرمندش شدم و حالا باید هشتاد تومن دیگه هزینه کنه واسه خرید یه dvd رام جدید
ضمنا پیشنهاد میدم که وقتی کیس میدید دست مشتری،هارد رو از قبل پارتیشن بندی کنید.چون واسه من فقط یه درایو 160 گیگی بود
سلام دوست عزیز سرور برای چه کاری میخواید؟آقا من برای یک سرور داخل شرکت از این لپ تاپ های شما استفاده کنم مناسبه یا خیر؟
برادر من بخوام سی تومن پول پست بدم خب 40-50 میذارم روش و همینجا یکی خودم میخرمسلام دوست عزیز
عذر خواهی میکنم اگه همکارم درست راهنمایی نکرده . دی وی دی رامش هم میتونید بیارید براتون عوض کنیم