• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لپ تاپ ایسر 5250-B.واقعا در حد آک،کم کارکرد و خوش قیمت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
خوب اين چه تبليغيه شما براي اين سي پي يو كردين !!!
blushsmiley.gif

البته قصد جسارت ندارم و فقط بر حسب كنجكاوي بود ...

خوب اون كسي كه ميخاد ميني بخره سي پي يوش اتم هستشو تقريباً هم رده با اين ...

كسي هم كه بخاد نوت بالاي 12 اينچ بخره ( مثل مال شما ) با 1 ميليون تومان ميتونه نوت با قدرت سي پي يو 6 مگ كش بخره نه ايني كه 1 مگ كشه ...

البته شما قيمتت نسبت آك اين دستگاه مناسبه . چيزي كه منو آزار ميداد تبليغي بود كه در رابطه با سي پي يوش كرده بودين ...

بازم شرمنده ...

با تشكر ...

داداشم این رو شما اصلا و ابدا با اتم مقایسه نکن... :)
شما یه سرچ بکن ببین چه بازیایی با این بالا میارن،اتم حتی وقتی شما یه فایل ورد باز کنی + اینترنت + آهنگ،یکم گیج میزنه،اما این اصلا و ابدا اینطور نیست
اون سی پی یو که شما میفرمایید 6 مگ کش،تکنولوژیش مال دوران آبگوشته و احتمالا میشه Core 2dou که مصرف،حرارت و خیلی چیزای دیگش با این متفاوته
به هرحال درخدمت شمام :)

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
داداشم این رو شما اصلا و ابدا با اتم مقایسه نکن... :)
شما یه سرچ بکن ببین چه بازیایی با این بالا میارن،اتم حتی وقتی شما یه فایل ورد باز کنی + اینترنت + آهنگ،یکم گیج میزنه،اما این اصلا و ابدا اینطور نیست
اون سی پی یو که شما میفرمایید 6 مگ کش،تکنولوژیش مال دوران آبگوشته و احتمالا میشه Core 2dou که مصرف،حرارت و خیلی چیزای دیگش با این متفاوته
به هرحال درخدمت شمام :)

خيلي ساده بگم قدرت سي پي يوي شما يه چيزي مثل E2180 دوال كور اينتل ميمونه ... حالا به قول شما با درجه حرارت كمتر ...

چيزي كه من ميگم و شمام بهش اشاره كردي سي پي يو core 2 duo با قدرت 6/4/2 مگ كشه كه از نظر قدرت به هيچ عنوان قابل مقايسه با سي پي يوي شما نيست .

در اينكه تكنولوژيه سي پي يو و خود لپ تاپ شما از نظر ظاهر و كانفينگ به روزه و جديده هيچ شكي درش نيست . ولي از نظر توان سي پي يو و سرعت يه چيزي تو مايه هاي قدرت سي پي يو هاي 3/4 نسل پيشه ...

من كوچيكتم ...

بازم ميبخشي دخالت كردم ...

فدات ...

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
خيلي ساده بگم قدرت سي پي يوي شما يه چيزي مثل E2180 دوال كور اينتل ميمونه ... حالا به قول شما با درجه حرارت كمتر ...

چيزي كه من ميگم و شمام بهش اشاره كردي سي پي يو core 2 duo با قدرت 6/4/2 مگ كشه كه از نظر قدرت به هيچ عنوان قابل مقايسه با سي پي يوي شما نيست .

در اينكه تكنولوژيه سي پي يو و خود لپ تاپ شما از نظر ظاهر و كانفينگ به روزه و جديده هيچ شكي درش نيست . ولي از نظر توان سي پي يو و سرعت يه چيزي تو مايه هاي قدرت سي پي يو هاي 3/4 نسل پيشه ...

من كوچيكتم ...

بازم ميبخشي دخالت كردم ...

فدات ...

فدای شما :)
نظرت محترمه
کسی که این تیپ دستگاه رو میخره قاعدتا دنبال بازی یا کار گرافیکی سنگین نیست،برای غیر این کار ها هم کاملا پاسخگوست

yasse_1r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
980 می خوام

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
فروخته شد به جناب ghayeb, خودشونم میان تایید می کنن ایشالله

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

وضعیت