سلام دوستان تا الان 2.200 خواستن اگه کسی خواست به شماره 09370875478 پیام بده.ممنون
مزایده ادامه دارد
سلام دوستان تا الان 2.200 خواستن اگه کسی خواست به شماره 09370875478 پیام بده.ممنون
سلام داداش 2.210 مال من!
اون ۲۲۰۰ی پشیمون شده که بعد از ۵روز مزایده ادامه داره چرا بالاتر میدی الان از ۲۱۰۰ دوباره میتونی استارت بزنی :دی
۲۰۰۰۰۰۰
dadash moshtari hast 2.200
mamnun az up
sharmande 2.200 moshtari hast
uppppppppppppppppppppp
اشکال نداره بذار با قیمتمون آپ بخوره![]()
ممنون از upppppppppppppppp
داداش بخوای 2.220 میدم فوری بدی من.اوکی؟؟؟؟
داداش من مثه قبل که توافق کردیم ولی به هم خورد 2200 میخوامش ... ولی نحوه ی ارسال و اعتمادسازی رو واسم مشخص کنید ممنون میشم ...
دوست من لان اول حسن کیلیر خواستن.من مزایده گذاشتم یه مبلغ بالا تر از ایشون بگید تا برای شما باشد فعلا اگه کسی بیشتر از شما نخواست مال شما!
داداش گلم از سالم بودن لپتاپ خیالت راحت نحوه اعتماد من خودم تضمین میکنم!نگران نباش![]()
شما تاج سری اما سر کاری روالی داره!شما بیاید حضوری بگیرید.من درک میکنم نگرانی شما ااما به من حق بدید.شرمنده!راستی قیمت پیشنهادیتون بگید؟؟؟؟؟داداشم شما به من اعتماد میکنید که اول لپ تاپ رو ارسال کنید و بعد من پول رو بریزم به حسابتون ؟!! ... !! ...
خب مشکل اینه که من نمیتونم حضوری بیام ... مگه اینکه از طریق سایتی مثه آل دیجیتال معامله کنیم که اونم سهم خودشو میبره ... البته اگه یکی از کاربران معتبر سایت تایید کنه بازم میشه کاریش کرد ...شما تاج سری اما سر کاری روالی داره!شما بیاید حضوری بگیرید.من درک میکنم نگرانی شما ااما به من حق بدید.شرمنده!راستی قیمت پیشنهادیتون بگید؟؟؟؟؟
حسن کیلر2.200 شما باید 10ت بیشتر بگسد حداقل.ممنونم
خب مشکل اینه که من نمیتونم حضوری بیام ... مگه اینکه از طریق سایتی مثه آل دیجیتال معامله کنیم که اونم سهم خودشو میبره ... البته اگه یکی از کاربران معتبر سایت تایید کنه بازم میشه کاریش کرد ...
خو حالا یه 10 تومن هم روش ...داداش جواب منو ندادیا میگم قیمتت بگو اول بعد کارای دیگه....................
قیمت؟
خو حالا یه 10 تومن هم روش ...
2.210 فعلا مال شما!
داداش من خودم و دوستم که لپتاپ مال اونه تضمین سالمی میکنیم!
اما باید شما شرایط بگو نظرت چیه؟
2.210 فعلا مال شما!
داداش من خودم و دوستم که لپتاپ مال اونه تضمین سالمی میکنیم!
اما باید شما شرایط بگو نظرت چیه؟
چی شد ؟! ... آخرش این لپتاپ ماله کیه ؟! ... قرار بود به خاطر ماشین بفروشیش !
شرایط چی رو بگم ؟ ... مشکل من با ارسالشه ... (اعتماد)
داداش اسم من حسن هیتلر نه کیلر.من 2.300 آخرین پیشنهادم!