• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لپ تاپ لنوو Z5070-B یا Z510-D

Tinex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز.
من دانشجوی رشته ی معماری هستم و از لپ تاپ کارای سنگین میخوام بکشم و از برنامه هایی مثل 3d max استفاده میکنم.
میخوام بدونم کدوم یکی از این دو مدل رو پیشنهاد میکنین؟؟
Z5070 دارای cpu سری U هست که میگن نسبت به cpu لپ تاپ z510 که سری MQ هست ضعیف تر هست.
اما گرافیک z5070 4 گیگ و z510 2 گیگ
نمیدونم چیکار کنم توروخدا راهنماییم کنین انتخاب اشتباه نکنم متشکر

Tinex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نیس راهنمایی کنه؟؟!! :(

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
گرچه z5070 پردازنده ی دو هسته ای و ضعیفتر داره اما z510 هم دارای نمایشگر 1366x768p هست که برای امور تخصصی گرافیک قابل قبول نیست
پیشنهاد میشه پی مدل قدرتمندتری باشید که مزایای هر دو رو با هم داشته باشه بعلاوه ی نمایشگر IPS LCD که جزو ضروریات کار 3d هست (مدلهای فوق هر دو TN LCD دارند)

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوستان عزیز.
من دانشجوی رشته ی معماری هستم و از لپ تاپ کارای سنگین میخوام بکشم و از برنامه هایی مثل 3d max استفاده میکنم.
میخوام بدونم کدوم یکی از این دو مدل رو پیشنهاد میکنین؟؟
Z5070 دارای cpu سری U هست که میگن نسبت به cpu لپ تاپ z510 که سری MQ هست ضعیف تر هست.
اما گرافیک z5070 4 گیگ و z510 2 گیگ
نمیدونم چیکار کنم توروخدا راهنماییم کنین انتخاب اشتباه نکنم متشکر
سلام عزیز. کاربری شما بیش از 90% رو پردازنده اصلی لپ تاپ انجام میده. از طرفی پردازنده های سری MQ بیش از 10 برابر سریعتر از سری U هستند. پس بدون شک اون لپ تاپی که پردازندش سری MQ هست واسه کار شما اولویت داره. کارت گرافیک هر دو لپ تاپ واسه کار شما زیادم هست. حتی اگر واسه بازی هم می خواستید باز هم همون MQ به نسبت بهتر بود. چون تفاوت اگر فقط توی رم کارت گرافیک باشه و پردازند ه های کارتهای گرافیک یکی باشه تفاوت بسیار کمه.

بالا