• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لپ تاپ ASUS N46

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
سلام دوستان . . .

قصد خرید لپ تاپ Asus N46JV با مشخصات و کانفیگی که پایین می نویسم رو دارم. هر کدوم از دوستان که موجود دارن لطف کنن و قیمت و اطلاعات تماس رو برام ارسال کنن. ( مسلما دنبال قیمت خوب و مناسب هستم )

کانفیگ ASUS N46JV مورد نیاز :

سی پی یو : Intel 4700HQ Core i7 2.40GHz up to 3.40 GHz - Cache 6MB

رم : 8 گیگابایت DDR3

گرافیک : NVIDIA GeForce GT 750M 2048 MB up to 4096 MB

هارد : 1 ترابایت 5400rpm

از همه دوستانی که با کارشناسی ، تبلیغات ، اسپم ، آپ مستقیم و هر روش دیگه ای باعث آپ شدن این تاپیک میشن تشکر بسیار بسیار بسیار ویژه می کنم.

سپاس

mehdiebrahimi72

Registered User
لایک‌ها
65
این مدل از بازار جمع شده

ghm122

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
جمع نشده فعلا سریهای جدید وارد نمیشه. چون این چند وقت بعلت قیمت نجومی و بالای سری سوم اینتل فعلا رو دست فروشنده ها باد کرده و ماشالله طمعشون هم که وحشتناک راضی به سود منطقی ومنصفانه نیستن جالبه چندین ماهه نسل چهارم اینتل معرفی شده(هسول) ام چون سری قبل هنوز رو دستشون مونده و از طرفی عدم ثبات قیمت دلار و البته سیر نزولی شدید اون برای فروشنده نمیصرفه و ریسکه وارداتش زیاده.
این مدل الان قابل تهیه است با حدود 3200-3300 که اصلا قیمت منطقی نیست و فقط چون کمه قیمت پرت میدن در حالی که n550 که امکانات بیشتری هم داره و همین کانفیگ در بدترین حالت باید با این قیمت فروخته بشه و حتی پایین تر.
اصلا وضعیت بازار خرابه و ....جالبه تا دلار گرون بشه همه گرون میکنن ولی ارزون بشه میگن درست نیست وفلان و ... کاسبی یعنی سود و ضرر اما کاسبای ما فقط سود رو میخوان والسلام من نمیدونم فرق کاسب و کارمند با حقوق ثابت چیه بالاخره اگه درامد بیشتره احتمال ضرر هم باید باشه دیگه

به نظر من کمی صبر کنیم انشالله بهتره یه مدت رو دستشون این سریهای قدیمی باد کنه اگه نتونن قالب کسی کنن میریزن دم پاساژ با هر لیوان ذرت مکزیکی یه دونه میدن کلا ماهیت تکنولوژی همینه تاریخ انقضا داره.
انشالله خدا بخواهد هم وضع واردات خوب بشه هم دلار بیاد پایین

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
سلام
جمع نشده فعلا سریهای جدید وارد نمیشه. چون این چند وقت بعلت قیمت نجومی و بالای سری سوم اینتل فعلا رو دست فروشنده ها باد کرده و ماشالله طمعشون هم که وحشتناک راضی به سود منطقی ومنصفانه نیستن جالبه چندین ماهه نسل چهارم اینتل معرفی شده(هسول) ام چون سری قبل هنوز رو دستشون مونده و از طرفی عدم ثبات قیمت دلار و البته سیر نزولی شدید اون برای فروشنده نمیصرفه و ریسکه وارداتش زیاده.
این مدل الان قابل تهیه است با حدود 3200-3300 که اصلا قیمت منطقی نیست و فقط چون کمه قیمت پرت میدن در حالی که n550 که امکانات بیشتری هم داره و همین کانفیگ در بدترین حالت باید با این قیمت فروخته بشه و حتی پایین تر.
اصلا وضعیت بازار خرابه و ....جالبه تا دلار گرون بشه همه گرون میکنن ولی ارزون بشه میگن درست نیست وفلان و ... کاسبی یعنی سود و ضرر اما کاسبای ما فقط سود رو میخوان والسلام من نمیدونم فرق کاسب و کارمند با حقوق ثابت چیه بالاخره اگه درامد بیشتره احتمال ضرر هم باید باشه دیگه

به نظر من کمی صبر کنیم انشالله بهتره یه مدت رو دستشون این سریهای قدیمی باد کنه اگه نتونن قالب کسی کنن میریزن دم پاساژ با هر لیوان ذرت مکزیکی یه دونه میدن کلا ماهیت تکنولوژی همینه تاریخ انقضا داره.
انشالله خدا بخواهد هم وضع واردات خوب بشه هم دلار بیاد پایین

متشکرم از توضیحاتتون . . .
ولی با همه این تفاسیر من این لپتاپ رو برای یکی از دوستان می خوام در صورت موجود بودن خریدارم.

mehdiebrahimi72

Registered User
لایک‌ها
65

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99
من هم منتظر n550 ام
به نظر من صبد کن
وقتی دلار 3300 بود n550 وارد شد به قیمت 3700

این سری که وارد شه هم تعداد بیشتره هم دلار ارزونتره
هر چقدر بخان گرون بفروشن قیمت زیر 3500 شاید 3300 باشه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
من هم منتظر n550 ام
به نظر من صبد کن
وقتی دلار 3300 بود n550 وارد شد به قیمت 3700

این سری که وارد شه هم تعداد بیشتره هم دلار ارزونتره
هر چقدر بخان گرون بفروشن قیمت زیر 3500 شاید 3300 باشه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

متاسفانه هردوش کم شده تو بازار . . .
هرکدوم باشه می خوام من

majid_65r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خوبی داداش من یک لب تاب ایسوس مدل n55sl دارم 2ماه هست خریدم زیادم باهاش کار نکردم حتی بر چسب دور قاب ال سی دیشم نکندم هنوز نه خط داره نه خش تمیز تمیز 2900میدم اخر اخرش خواستی بهم پیغام خصوصی بده گارنتی (اوات) تا 1/12/93 هم گارنتی داره اطلا عاتشم میتونی سرچ کنی دیگه خواستی پیغام خصوصی بده ؟ علت فروش هم چون یک سیستم خانگی قوی دارم میخوام اینو بفروشم یک سیستم صوتی خانگی بگیرم اگه هم پسند نشد اپ حساب کن -تهران هستم حضوری هم میتونی بیایی ببینی
فقط پیغام خصوصی
موفق باشی

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
سلام خوبی داداش من یک لب تاب ایسوس مدل n55sl دارم 2ماه هست خریدم زیادم باهاش کار نکردم حتی بر چسب دور قاب ال سی دیشم نکندم هنوز نه خط داره نه خش تمیز تمیز 2900میدم اخر اخرش خواستی بهم پیغام خصوصی بده گارنتی (اوات) تا 1/12/93 هم گارنتی داره اطلا عاتشم میتونی سرچ کنی دیگه خواستی پیغام خصوصی بده ؟ علت فروش هم چون یک سیستم خانگی قوی دارم میخوام اینو بفروشم یک سیستم صوتی خانگی بگیرم اگه هم پسند نشد اپ حساب کن -تهران هستم حضوری هم میتونی بیایی ببینی
فقط پیغام خصوصی
موفق باشی
متشکرم دوست عزیز ، حتما باید N46 باشه

T I A M A T

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
29
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا