phoenix021
Registered User
سلام
lenovo x240 دارید ؟
lenovo x240 دارید ؟
سلام.این مدل خیر اما توشیبا با مشخصاتی بهتر از این مدل خرید کردم تا 10روز دیگه اماده فروش میشهسلام
lenovo x240 دارید ؟
تشکر،سلام.قلم داره, تاچ عالی و حساس با انگشت و قلم
دستگاه دوتا باتری داره یکی توی تبلت یکی توی کیبورد با هردوباتری همزمان راحت 8ساعت جواب میده و تکی حدود 4ساعتتشکر،
باتری در استفاده متعارف و وب گردی چقدر دوام داره؟ چند وات ساعته؟
حساسیت و نوک قلمش مثله سورفیس یا نوت سامسونگ هست؟
سلام.جزییات کامل بهمراه توضیحات و عکس و تخفیف ویژه از طریق تلگرام ارسال شد خدمتتوندوست عزیز من مدل hp
2570
با هارد 1 ترا
و رم 8 میخام
لطفا قیمت دقیق را برام پ.خ کنید
با تشکر
درود مبلغ به حسابتون واریز شدسلام.جزییات کامل بهمراه توضیحات و عکس و تخفیف ویژه از طریق تلگرام ارسال شد خدمتتون
Sent from my SM-C5000 using Tapatalk
انجام وظیفه بود دوست عزیز.انشالله که به خوشی ازش استفاده کنیدآقای شفیعی عزیز ممنون بابت تبلت فوجیتسو Q704
تبلت رسید واقعا تمیز و عالیه و بسیار خوش قیمت
سلام.این مدل خیر اما توشیبا با مشخصاتی بهتر از این مدل خرید کردم تا 10روز دیگه اماده فروش میشه
سلامسلام
توشیبا چه مدلی هست ؟بفرمایید تا بررسی کنم ؟
قیمت چند ؟
دوست عزیز مدل lenovo x240 که بنده خدمتتان عرض کردم i5 با رم4 هست, اینکه شما معرفی کردید atom و رمش هم 2 هست که اصلا به کار من نمیاد, لپتاپی با مشخصاتی که عرض کردم و سایز کمتر از 13 اینچ چیزی موجود دارید الان ؟
پست اول تایپیک رو ببینید دستگاه فوجیتسوQ704فکر نکنم چیزی با این قدرت و امکانات توی این رنج قیمت بیابیددوست عزیز مدل lenovo x240 که بنده خدمتتان عرض کردم i5 با رم4 هست, اینکه شما معرفی کردید atom و رمش هم 2 هست که اصلا به کار من نمیاد, لپتاپی با مشخصاتی که عرض کردم و سایز کمتر از 13 اینچ چیزی موجود دارید الان ؟
Fujitsu Stylistic Q704دوست عزیز مدل lenovo x240 که بنده خدمتتان عرض کردم i5 با رم4 هست, اینکه شما معرفی کردید atom و رمش هم 2 هست که اصلا به کار من نمیاد, لپتاپی با مشخصاتی که عرض کردم و سایز کمتر از 13 اینچ چیزی موجود دارید الان ؟
سلام این مورد موجوده؟ قیمت رو میفرمایید؟ و اگر ممکنه تو رنج قیمت 500 تا 700 اگه موردی دارید برام پخ کنید.باتشکر
سلام.این مدل بزودی میرسه و اماده فروش میشهسلام این مورد موجوده؟ قیمت رو میفرمایید؟ و اگر ممکنه تو رنج قیمت 500 تا 700 اگه موردی دارید برام پخ کنید.باتشکر
سلامسلام
لب تاب i7 خوب با صفحه فول اچ دی و گرافیک خوب
در حد قیمت 1 تا 1100 چی موجود دارید؟
سلامسلام
حدود 400-500 چیزی دارید؟ )