abolfazl13633
Registered User
سلام.یسری مشکلات توی ارسال بار پیش اومده تاخیر ایجاد شد. انشالله تا 10روز اینده میرسهسلام دوست عزیز ، بار جدید نرسیده؟
سلام.یسری مشکلات توی ارسال بار پیش اومده تاخیر ایجاد شد. انشالله تا 10روز اینده میرسهسلام دوست عزیز ، بار جدید نرسیده؟
سلام.بله موجود دارم،به تلگرام یا واتساپ پیام بدین درخدمتمتا ۵ تومن لپتاپ دارید؟
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
پیام دادمسلام.بله موجود دارم،به تلگرام یا واتساپ پیام بدین درخدمتم
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
سلام.به واتساپ یا تلگرام پیام بدین.شماره تماس توی پست اول تایپیک هستسلام داداش لپ تاپ تا 7500 چی سراغ داری زیر 8 هم باشه خوبه فقط هر چی جدید تر باشه بهتر داداش خیلی فوری میخام حداکثر تا فردا ممنون
سلام.تلگرام پیام بدینسلام داداش لپ تاپ زیر ۵۰۰ داری
درود.لینک کانال خدمت شماآیدی تلگرامتون رو اگه ممکنه محبت کنید موجودیتون رو ببینیم
سلام سرفیس پرو دارم اما قیمت گرونتر از مبلغ مدنظر شماست.مدنظر بود تلگرام پیام بدین درخدمتماقا سلام وقت بخیر
تبلت کیبورد دار یا کروم بوک لمسی 360 درجه یا تبلت شو
زیر 5ت چیزی موجود هست ؟
سلام.توی پست اول عکس با نام کاربری موجوده..قیمتها ثابت نیست و امکان درج قیمت بدلیل نیاز به بروزرسانی مداوم در تایپیک ممکن نیس.کانال تلگرام بروزهسلام لطفا یک عکس به همراه تاریخ از کالاهای مورد فروشتون به همراه قیمت در تاپیک بزارید.
قانون فروم هستش عزیزسلام.توی پست اول عکس با نام کاربری موجوده..قیمتها ثابت نیست و امکان درج قیمت بدلیل نیاز به بروزرسانی مداوم در تایپیک ممکن نیس.کانال تلگرام بروزه
https://t.me/magicsystem_ir
کانال تلگرام چک کنید اونجا بروزرسانی میشه مدلهابرادر دو تا لپتاپ داری که فقط