برگزیده های پرشین تولز

لیست سایت های کاربران پرشین تولز

pendar yad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 سپتامبر 2017
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
1
سن
31
سایت ویکی سمنان http://www.wikisemnan.com/
ویکی سمنان شهری است مجازی که خورشید در آن غروب نخواهد کرد،شهری همیشه بیدار با مردمانی پویا با اقتصادی پر رونق،با شهروندانی با فرهنگ و بااخلاق،با کسبه ای مهربان و با محله های پر از صفا و صمیمیت، شهری خالی از جرم و مجرم ، و گزافه نیست اگر بگوئیم اتوپیای مجازی . امید به روزی که رنگ حقیقتی یابد.
ساینت مخصوص شهر سمنان هست و تمام نیازمندی های یک شهروند سمنانی رو برآورده می کنه.چه مسافر باشی ، چه دانشجو وچه ساکن اینجا باشی .


 

raghb

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 فوریه 2017
نوشته‌ها
12
لایک‌ها
2
دوستان از سایت فروشگاهی صنایع دستی شاپ
های دیدن کنید و نظراتتان را جهت بهبود بفرمایید
ممنون
shophi.ir
 

تات جواهر

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 نوامبر 2015
نوشته‌ها
6
لایک‌ها
0
سن
33
تات جواهر | بزرگترین گالری انگشتر های فاخر و درجه یک دست ساز ایرانی
طراحی و ساخت انواع انگشتر زنانه و مردانه با استفاده از جواهرات اصلی به صورت کاملا دست ساز
Www.tatjawaher.com
 

hypergymco

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
3 آپریل 2016
نوشته‌ها
39
لایک‌ها
3
سن
54
برای آنکه بدانیم تجهیزات آشپزخانه صنعتی کدامند، ابتدا بهتر است تعریفی از آشپزخانه صنعتی داشته باشیم. بدیهی است که آشپزخانه صنعتی از آشپزخانه خانگی بزرگ تر باشد و در مقیاس گسترده تری اقدام به طبخ غذا کند. هر هتل، ارگان یا کارخانه ای نیاز به تهیه غذا برای کارمندان و کارکنان خود دارد. به آشپزخانه های هر یک از این محل ها که در حجم زیاد و با سرعت فراوان و با کمک ابزار و تجهیزات پیشرفته اقدام به طبخ غذا می کنند، آشپزخانه صنعتی گفته می شود.

تجهیزاتی که در آشپزخانه صنعتی استفاده می شود، ابزارهایی هستند که روند طبخ غذا را تسریع می کنند و بر حجم تولیدی آشپزخانه صنعتی می افزایند. این تجهیزات را باید به سه دسته تجهیزات آماده سازی، تجهیزات طبخ غذا و تجهیزات نگهداری تقسیم بندی کرد. برخی از تجهیزات آشپزخانه صنعتی عبارتند از میکسر، چرخ گوشت صنعتی، یخچال صنعتی، کباب پز، منقل کبابی، پوست کن، خلال کن، خرد کن، کالباس بر، همبرگر زن، اره صنعتی، استخوان بر و غذاساز و دستگاه های بسته بندی و خنک کننده مواد غذایی و ده ها وسیله بزرگ و کوچک دیگر که نیاز به مدیریت و فضاسازی مناسب برای جا دادن آنها در آشپزخانه های صنعتی دارد.
 
بالا