من برای امتحان بازدید 500تادر روز به مدت یک هفته رو خریداری میکنم ببینم چطوره24 ساعت طول میکشه یعنی تا فردا همین وقت براتون 200 تا میاد
دوستان امتحان کردم جواب داد تایید میشهافزایش بازدید سایت بصورت کاملا واقعی و قانونی با تست رایگان
- آی پاپ چیست ؟
آی پاپ یک سیستم افزایش بازدید است که روزانه بازدید کننده ( آی پی ) های کاملا واقعی و قانونی را به سایت و وبلاگ شما ارسال میکند که 100% در کاهش رتبه الکسا و افزایش رنک گوگل سایت یا وبلاگتان موثر خواهد بود .
ـ شما میتوانید با ( نمایش دادن بنر در سایت – دعوت از طریق لینک مخصوص خودتان ) برای آی پاپ بازاریابی کرده و 20 درصد از مبلغ خرید زیر مجموعه هایتان بصورت شارژ به حسابتان اضافه خواهد شد .
- بازدید کننده ( آی پی ) های ارسا لی کاملا واقعی و قانونی بوده و در آمارگیر یا وبگذر سایت یا وبلاگتان بصورت آی پی ثبت خواهد شد .
- شما میتوانید تعیین کنید که در طول چه مدتی : ( 1هفته - 1 ماه - 2 ماه - 3 ماه ) روزانه چند بازدید کننده ( آی پی ) : ( 500 - 1000 - 2000 - 4000 - 8000 - 10/000) از سایت یا وبلاگتان بازدید کنند .
- امکان تست رایگان (200 آی پی در طول 1 روز ) وجود دارد .
عضو شوید تا از امکان ارسال 200 آی پی رایگان برای ( تست ) استفاده نمایید
کلیک کنید
ipap.ir
http://webdesignyazd.ir
طراحی سایت یزد + سامانه پیام کوتاه[/QUOTE
داداش یه دامنه ی 5 حرفی آزاد رنک 1 دارم میخوای آدرس بدم ثبت کنی ؟
داداش هنوز شرکتم ثبت نرسیده منتظر اسمش هستم تا بتونم روش کار کنم حالا فقط واسه اینکه غیر فعال نباشه بالاست
اگه دامنه ی قشنگی داری بفرست با قیمت بررسی میکنم به دردم خورد میخبرم
ممنون
شاد باشید