• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیست موارد لغو تحریم آمریکا - 2013

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
چه ربطي داره دوست عزيز !براي مثال مك بوك هاي موجود الان همه قاچاقي اومدن؟نكنه دونه دونه از مرز رد ميكنن؟اپل كه كلي به يه ايراني نميفروشه خصوصا مقصد ايران باشه!اين وسط كي نيازه؟دلال! باز با اين حال تعداد زياد نمياد!اگه تعداد بياد تو ايران صدالبته قيمت ها شكسته ميشه!

عزیز من چی میگم شما چی میگی الان دقیقا؟
جنس دونه دونه قاچاق نمیادش
یهو 5 تا تویوتا هایلوکس پر میشه میندازه تو بیایون میاره
خودش میشه 200 300
خیلی از گوشی های تو بازارم قاچاقی هستش فدات شم
خریدن برچسب شبنم کاری نداره.دونه ای 500 تا تک تومن هستش رولی بهت میفروشن
در مورد شکستن قیمت ها شما قیمت جهانی رو ضربدر دلار روز بعلاوه سود کن ببین یه میلیار تاشم بیاد چه فرقی تو قیمت جهانیش و دلار تو ایران داره؟همشون همون شرایط قبل رو دارن
فکر کنم واضخ دارم میگم دیگه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

new24

Registered User
لایک‌ها
300
دوستان یکم تاثیر داره بهرحال
نگاه کنید اصولا تا اونجا که میدونمموبایل های لاک شده و غیر لاک فری شیپینگ هستن،خوب شما فقط مجبوری پول پست تو ایران رو بدی + گمرکی+خود جنس
درحالیکه اگه تحریم باشه مجبوری پول دلال دوبی+دلال ایران+پول فروشنده+گمرکی که یا میخوره یا نمیخوره بخاطر مسافر بودنش رو که در هر صورت میکشن روش تا چشمتون در بیاد+خود جنس

فکر میکنم 200-300ت ارزونتر بشه
طبق بند8 میشه گوشی لاک هم خرید که این یعنی توووپ
ولی من آمازون و ای بی و استور اپل رو چک کردم و هنوز نمیومد و گوگل هم که دوستان میگن میشه رفت توش بدون اخطار و... هم استور معمولیش گوشی نداره(منظور گوگل پلی نیست،شاپ منظورمه)البته من مخابرات دارم و این مورد آخر رو به سختی چک کردم!!!

بهرحال دوستان حالا ما تحریم میکنیم

mortezas2

Registered User
لایک‌ها
39
عزیز من چی میگم شما چی میگی الان دقیقا؟
جنس دونه دونه قاچاق نمیادش
یهو 5 تا تویوتا هایلوکس پر میشه میندازه تو بیایون میاره
خودش میشه 200 300
خیلی از گوشی های تو بازارم قاچاقی هستش فدات شم
خریدن برچسب شبنم کاری نداره.دونه ای 500 تا تک تومن هستش رولی بهت میفروشن
در مورد شکستن قیمت ها شما قیمت جهانی رو ضربدر دلار روز بعلاوه سود کن ببین یه میلیار تاشم بیاد چه فرقی تو قیمت جهانیش و دلار تو ایران داره؟همشون همون شرایط قبل رو دارن
فکر کنم واضخ دارم میگم دیگه

شماكه حرف منو قبول نداري!اين روهم قبول نداريد كه راه براي نمايندگي شركت ها باز شده؟اين رو قبول نداريد جنس اصل تو بازار زياد ميشه؟اينو قبول نداريد مرجوع كردن جنس هاي مشكل دار به سورس اصلي راحت ميشه؟اينو قبول نداريد تعميرگاه تخصصي خود شركت بهترين عملكرد رو ميتونه داشته باشه؟ الان تو بازار پر شده از هاي كپي! يه ايفون ميخري هدفونش عوض شده كابلش جنس پايين جاش گذاشتن! هدفون بيت هاي كپي جاي اصل بهت ميفروشن! اينا همش سوده خالص هست داداش .الان يه ايفون ٥ رو حساب كن با دلاري كه گفتي بيشتر از قيمت بازار ميشه چطوريه؟يكم بيايم به اين حركت خوش بين باشيم! يك قدم ورداشتن ماهم با يك قدم براي اسايش دو كشور تلاش كنيم.

new24

Registered User
لایک‌ها
300
شماكه حرف منو قبول نداري!اين روهم قبول نداريد كه راه براي نمايندگي شركت ها باز شده؟اين رو قبول نداريد جنس اصل تو بازار زياد ميشه؟اينو قبول نداريد مرجوع كردن جنس هاي مشكل دار به سورس اصلي راحت ميشه؟اينو قبول نداريد تعميرگاه تخصصي خود شركت بهترين عملكرد رو ميتونه داشته باشه؟ الان تو بازار پر شده از هاي كپي! يه ايفون ميخري هدفونش عوض شده كابلش جنس پايين جاش گذاشتن! هدفون بيت هاي كپي جاي اصل بهت ميفروشن! اينا همش سوده خالص هست داداش .الان يه ايفون ٥ رو حساب كن با دلاري كه گفتي بيشتر از قيمت بازار ميشه چطوريه؟يكم بيايم به اين حركت خوش بين باشيم! يك قدم ورداشتن ماهم با يك قدم براي اسايش دو كشور تلاش كنيم.

درسته
...

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
خدایی بچه های پی تی 90% شون بچه پول دارهای بی غمن ! همه حرفشون روی apple و اپ استور هست که آرزو خیلیها هست ! بقیه جنسا کشک ؟ الان میدونید چقدر به خاطر گارانتی میکشن روی یه جنس ؟حالا اگه تحریم نباشیم میشه راحت گارانتی اصلی گرفت !
پ.ن : توی این بندهاچیزی درباره سرویس های اینترنتی مثل google code , ... نیست ؟

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594

اوکی داداش شما درست میگی اصلا
من اون جمع و ضرب و تفریق هارو بهت گفتم انجام بده نتیجه میگیری
چیزی نیست مام صبر میکنیم ببینیم قیمت ها میاد پایین یا نه
من بدبین نیستم عزیز خوش بین هم نیستم
واقع بین هستم
نه دلال هستم که بگم نمیاد نه چیز دیگه بیاد مایین 100 البته راضی ترم
کاسبی خودم هم رونق بیشتری میگیره...
البته اینم نظر شخصیم هستش
به نظرم تا 2 3 سال دیگه همه چی کاملا اوکی و اروم میشه
نظر و حس شخصیم هستش دلیل و برحان خاصی واسش ندارم

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
عزیز بذار یجور دیگه واست بگم
الان گوشی اس3 حدودا 400 دلار قیمتش هست
شما ضربش کن در 3600 تومن قیمت دلار
بعلاوه هزینه انتقال به ایران و سود چندتا دستی که گوشیرو میرسونن دست شما
خوب چقدر شدش؟الان قیمت نوش چقدره؟
بعدم واسه ایران گوشی نمیفرستن دوبی که اونجا هستش ما میریم میخریم
بعد نکته دیگه گوشی بصورت قانونی وارد شه گرونتر در میاد دوست عزیز
علاوه بر همه اون هزینه ها
هزینه گمرک و مالیات و اینارم حساب کن
موفق باشید

ولی بحث آیفون یه چیز دیگه است:
آیفون 5 مدل 16 گیگ 199 دلاره ضربدر دلار3600 کن ببین چقدر میشه
716 هزار تومن حالا قیمت بازار رو بیین

"به نظر من آنها برای جلوگیری از ضرر خودشان این موضوع را مطرح کرده‌اند در غیر این صورت محصولاتشان در بازار ایران وجود دارد، در حقیقت آمریکا می‌خواهد سود واسطه‌ها را به صورت مستقیم خودش ببرد.
محمود لیایی اظهار کرد: ما در حوزه‌ی فن‌آوری دچار تحریم نیستیم، فقط محصولات را به وسیله‌ی واسطه و با قیمت بالاتر وارد کشور می‌کنیم.
وی با اشاره به سود مادی و معنوی این اقدام برای آمریکا گفت: اگر مثلا اپل استور یا گوگل پلی را برای مردم ایران بسته‌اند، کاربران از راه‌های دیگر به نرم‌افزار‌ها دسترسی پیدا کردند و در اینجا تنها خود آنان ضرر کرده‌اند"

YosefFaraji

Registered User
لایک‌ها
1,434
ولی بحث آیفون یه چیز دیگه است:
آیفون 5 مدل 16 گیگ 199 دلاره ضربدر دلار3600 کن ببین چقدر میشه
716 هزار تومن حالا قیمت بازار رو بیین

"به نظر من آنها برای جلوگیری از ضرر خودشان این موضوع را مطرح کرده‌اند در غیر این صورت محصولاتشان در بازار ایران وجود دارد، در حقیقت آمریکا می‌خواهد سود واسطه‌ها را به صورت مستقیم خودش ببرد.
محمود لیایی اظهار کرد: ما در حوزه‌ی فن‌آوری دچار تحریم نیستیم، فقط محصولات را به وسیله‌ی واسطه و با قیمت بالاتر وارد کشور می‌کنیم.
وی با اشاره به سود مادی و معنوی این اقدام برای آمریکا گفت: اگر مثلا اپل استور یا گوگل پلی را برای مردم ایران بسته‌اند، کاربران از راه‌های دیگر به نرم‌افزار‌ها دسترسی پیدا کردند و در اینجا تنها خود آنان ضرر کرده‌اند"
دوست عزیز این قیمتی که شما برای آیفون نوشتی قیمت lockهستش.قیمتfactury unlockحدود700دلار هستش

Hmd74

Registered User
لایک‌ها
180
دوستان عکس پست اول پاک شده ظاهرا!
میخواستم بدونم گوگل پلی و خدمات گوگل جزو این لیست هست؟

1-new24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
خدایی بچه های پی تی 90% شون بچه پول دارهای بی غمن ! همه حرفشون روی apple و اپ استور هست که آرزو خیلیها هست ! بقیه جنسا کشک ؟ الان میدونید چقدر به خاطر گارانتی میکشن روی یه جنس ؟حالا اگه تحریم نباشیم میشه راحت گارانتی اصلی گرفت !
پ.ن : توی این بندهاچیزی درباره سرویس های اینترنتی مثل google code , ... نیست ؟
شما یعنی الان میخوای بگی به غیافه.ی من،جواد،تکش و همه اسپمر های گل میاد که پولدار باشیم؟ماها جزو اکثریتیم(مخصوصا خودم،ولی البته زیاد اسپم نمیدم چون نیازی نیست)
دوست عزیز گوگل الان باز شده
زنگ زدم پشتیبانی مخابرات گفتم کی کش ها رو آپ میکنین،گفتن نمیدونیم چی میگین!!!!

اپل استور هم باز میشه،گوگل پلی هم هم چنین

1-new24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
دوستان من این سوال رو هزار جا پرسیدم به جواب نرسیدم .... دیدم اینجا درباره لاک بودن صحبت شده بپرسم کمک کنید خواهشا

اینکه یه گوشی از کانادا داره به دستم میرسه مسافر برام میاره البته نو نیست و اپل هم نیست !!! گوشی متوسطی هست ولی بهم گفتن که لاک هست و باید انلاکش کنی تا استفاده کنی . حالا اگه لاک باشه یعنی چی یعنی سیم کارت ایران رو نمیخونه ؟ چه باید کنم برای انلاک ؟ اینم بگم که ارزش زیادی نداره گوشیش که بخوام هزینه زیادی برای انلاک بدم . این ال جی هست . اصلا امکانش هست که لاک نباشه ؟

LG Xenon GR500 - Full phone specifications

پخ میدم بهت،این تاپیکو منحرف نکن

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
300 میزاریم کنار آنلاکش میکنیم:دی
اون ۱۹۹ دلاری که نوشتی عزیزم ماهی ۵۰$ تا ۲ سال باید قرار داد ببندی و فقط هم با کردیت کارد قابل خرید هست شما نمیتونی بخری مگه اینکه فامیلی داشته باشی یگی سیم کارت رو با مقدار مکالمه رایگان اینترنت ایناش رو استفاده کنه اون ۵۰$ ماهیانه وو بده خودش گوشی رو برداری
که فک نکنم کسی این کار رو بکنه
قرار باشه ۲۰۰$ با ۶۵۰$ فقط۳۰۰ پول انلاکش باشه که دیگه هیچی!
شما یه بار تو سایت اپل کلیک یکن رو اون ۱۹۹$ دلار ادلمه بده متوجه میشی قرار داد رو

حالا جدا از این الان اجرایی شد؟!
چون اپ استور هنوز ارور میده واسه من که از ایرانی! واسه بعضی ای اس پی ها هست هنوز

Herumor

Registered User
لایک‌ها
36
تحریم ها هم برداشته بشه این جماعت ... فروشندگان محترم که چیزی رو ارزون نمی کنن اون موقع بهونشون این بود که با دلار فلان تومنی خریدن حالا می گن اینا خرید قبلی مونه باز با همون قیمت پاچه ی خریدارو مور هدف قرار می دن.

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
اگه مشگل حل بشه و ارز هم ثابت(ارزونی بخوره تو سولاخ یونشون) میشه از طریق شرکت های وارد کننده مثل ایران دلیور و یا تیوب وی و....دلال ها رو دور زد و اگر چند نفر این کارو کنن خود بخود میخوره تو سر بازار
البته نه همه وسیله ای برخی هاش که قیمت دلارش ارزونتره

بالا