• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لینوکس کارا کمک کنن

Ali2k

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
21
با درستور lynx یک فایل بر روی سرور دانلود کردم اما متاسفانه نمی دانم کجای سرور قرار گرفته
در مراحل کار هم هیچ سوالی مبنی بر مشخص نمودن مسیر نمی کند؟:( دوستان می دانند در کجا
فایلهای دانلود شده سیو می گردد:hmm:
با چه دستوری می شود فایل را جستجو نمود؟:eek:

(توضیح اینکه با یوزر Root فایل را دنلود کردم)

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مگه اسم فایل رو نداری ؟ خوب اونو search کن

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6

Ali2k

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
21
با درستور lynx دانلود می کنم
با چه دستوری سرچ کنم، grep ؟
با این دستور سرچ کردم اما جوابی نیامد و تنها به خط بعد بدونه کامند لاین رفت :(

Ali2k

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
21
اصلا چرا از من مسیر نمی خواهد برای سیو نمودن؟
پیش فرض ها lynx در کجا مشخص می شود در چه فایل از سیستم؟

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
حالا چرا از lynx برای ذخیره استفاده می کنه ؟
اگه مسیر ندادی که باید همونجا ذخیره کنه مگر اینکه چیزی اشتباه وارد کردی

برای جستجو از اینها استفاده کن
whereis filename
locate filename
فرقشون اینه که where می گرده و فایل باید با فایلی که می خوای سرچ کنی یکی باشه ولی locate قسمتی از فایل هم یکی باشه اون رو نشون می ده

برای دانلود هم می تونی از wget یا curl استفاده کنی
wget http://yahoo.com/file.exe
curl -o yahoo.com http://yahoo.com/file.exe

Ali2k

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
21
آرتین عزیز از راهنماییت ممنون
در مورد lynx متاسفانه در همون محل ذخیره نمی کنه عجیب اینجاست که دانلود میشه اما معلوم نیست کجا ذخیره می کنه
با دو دستور whereis و locate تست کردم اما جواب نداد، اولی که به خط بعد میره و فقط نام فایل
به اضافه یک دو نقطه می نویسه دومی هم تنها به کامند لاین بعدی میره بدون هیچ نتیجه یا اروری

اما دستوراتی که برای دانلود فرمودی( curl wget )نتیجه داد و به راحتی در همون شاخه ای که قرار داشتم دانلود نمود
فقط یک سوال این سوییچ o- چه کاری در curl انجام میده و سوال دیگه اینکه دستور curl برای خواندن فایله، درسته؟

Ali2k

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
21
راستی چرا پرشین تولز انجمن تخصصی لینوکس نداره؟
آقا احسان بد نیست یک انجمن تخصصی لینوکس هم اضافه کنید، فکر می کنم مورد استقبال خیلی از دوستان واقع بشه

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اون curl کار اصلیش دانلود فایل نیست و تقریبا کار یه browser رو انجام می ده مثلا فایلی بگیری بفرستی فرمی بفرستی و اینا
اگر شما اون -o رو نزاری نتیجه رو روی صفحه نشون میده که همون کد های باینری هست که سیستم موقع نشون دادن معمولا شروغ به بوق زدن می کنه و وقتی -o رو می زاری میگه که خروجی روی این فایل ذخیره کن
معمولا از همون wget استفاده میشه ولی در شرایطی پیش می یاد که باید از curl استفاده کنی چون curl دارای تنظیمات پیش رفته تری هست

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
در مورد فروم لینوکس ، فکر بدی نیست.
ولی آیا اونقدر مطلب در موردش هست که بشه یک فروم جدا زد براش ؟!

Ali2k

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
21
به نقل از knowhow :
در مورد فروم لینوکس ، فکر بدی نیست.
ولی آیا اونقدر مطلب در موردش هست که بشه یک فروم جدا زد براش ؟!
لینوکس خیلی بزرگه، سیستم عاملی که هیچ کس هیچ زمانی نمیتونه بگه من تو لینوکس خدا شدم
خیلی قوی باشه بتونه تو یک بخشش تخصصی کار کنه:f34r: اگه بخوایم فروم خیلی تخصصی داشته باشیم
باید بخش بخشش کنیم مثلا یک بخش برای دیستر بیوشن های مختلف یک بخش
برای کرنل یک بخش برنامه نویسی و یک بخش سرور و شبکه و...
اما برای شروع تو همین قسمت یک بخش لینوکس داشته باشیم کافیه
این خیلی عجیبه که تو این انجمن بخش تخصصی برای php هست اما از لینوکس خبری نیست:blink:
مطمئنا کسی که بخواد php کار حرفه ای بشه باید با لینوکس کامل اشنا باشه
البته من خودم تازه کارم و خیلی نمیدوم و در حال یادگیری هستم اما مطمئنا حرفه ای در این انجمن در این زمینه
کم نیست که می تونن کمک کنن با این حال من هم پایه کار هستم فقط یه دو هفته ای برای امتحانات باید برم
ولی بعدش در خدمتم:cool:

;)

Ali2k

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
21
به نقل از artin :
اون curl کار اصلیش دانلود فایل نیست و تقریبا کار یه browser رو انجام می ده مثلا فایلی بگیری بفرستی فرمی بفرستی و اینا
اگر شما اون -o رو نزاری نتیجه رو روی صفحه نشون میده که همون کد های باینری هست که سیستم موقع نشون دادن معمولا شروغ به بوق زدن می کنه و وقتی -o رو می زاری میگه که خروجی روی این فایل ذخیره کن
معمولا از همون wget استفاده میشه ولی در شرایطی پیش می یاد که باید از curl استفاده کنی چون curl دارای تنظیمات پیش رفته تری هست
این طور که می فرمایید مثل lynx عمل می کنه البته باید عرض کنم من به صورت SSH به
سرور لینوکس وصل می شوم و دسترسی مستقیم ندارم و تنها دسترسی من شل است
بنابر این صدای بوق و از این جور چیزا ندارم چون رو pc تست نمی کنم

شاید دلیل اینکه دستورات سرچ کار نمی کنه همین باشه:eek: نظر شما چیست؟

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خوب حتی اگه با برنامه هایی مثل putty هم بهش وصل بشی و با curl فایل باینری رو بگیری یه بوقی می زنه
شاید speaker سیستمت خرابه ;)

در مورد اون پیدا کردن هم لینوکس یه دیتابیس داره که کارش index کردن فایلها اونجاست و معمولا هر 24 ساعت یک بار update میشه و ممکنه اصلا رو سیستم شما این update نمیشه ! ولی کلا فایلی شما ذخیره کنی همون موقع سرچ بزنی پیدا نمی کنه چون مثله ویندوز جستجو نمی کنه
برای آپدیت کردنش هم تو همون ssh بزن updatedb که مونده به تعداد فایلها و آخرین زمانی که آپدیت شده باشه زمانش متغیره
ولی دیگه از 4-5 دقیقه بیشتر نمیشه

در مورد ssh هم این با دسترسی نزدیک کوچکترین فرقی نمی کنه و شما تمام امکانات رو داری ! به جز عوض کردن cd ;)

Ali2k

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
21
ممنون آرتین عزیز از توضیحاتی که دادی و می بخشید کمی دیر پاسخ دادم همانطور که عرض کردم در گیر امتحانات بودم
تا بحال به بلندگو کامپیوتر توجهی نمی کردم چون فکر نمی کردم صدایی داشته باشه ممنونم از راهنماییت
اون دستور رو هم تست می کنم حتما نتیجه را اینجا می نویسم فقط یک سوال داشتم
در داخل دایرکتوری var تا انجا که می دانم کله لاگ فایل ها محتویات صفحات وب و ایمیلهای رسیده در اینجا قرار می گیرند
اما سوال من این است که محتویات MySQL هم اینجا قرار می گیرد؟ دلیل این سوال این است که مدتی با یکی از
هاستینگ هایم که بر روی سرور خودمان نیست مشکل پیدا کردم و قدرت خواندن دیتابیس در ان خیلی افت کرده است
به طوری که مثلا در phpbb مجبورم تعداد عناوین موضوعات در بخش ها را زیر 15
قرار دهم چون بیشتر از آن را اصلا نشان نمی دهد و صفحه بارگزاری نمی شود
به بخش Status هاست که می روم var/ را قرمز نشان می دهد خواستم بدانم آیا ارتباطی دارد یا خیر؟

Ali2k

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
21
جناب knowhow

در مورد فروم لینوکس اقدامی انجام نمی دهید؟

بالا