خریدار رم 2* 2gb ddr2 از برند معتبر و اصلی(ترجیها گارانتی دار)
درود دوست گلم
متاسفانه تمام این رمها در بازار استوک هستن حتی اگر اورجینال باشن . گارانتی چند ساله ندارن و فقط مهلت تست دارن . اگر میخواید براتون قیمت بدم
سلام
خسته نباشيد
قيمت x-99 a مادربرد
و gtx980 رو برام با تخفيف پخ كنيد ممنونم
درود
دوست گلم قیمت مادربورد رو پیغام کردم و کاتر گرافیک هم گیگابایت بعد از ظهر واسمون میاد
سلام اقای حسینی
دیروز یکی از دوستان من به توصیه من کارت سافایر 280 دوال اورکلاک از وب سایت شما ثبت سفارش کردن ولی متاسفانه پس از واریز مجه با ایشون تماس گرفتن و گفتن موجودی نداریم!و شما میتونید سری تاپ ایسوس بردارید
میخواستم بپرسم چرا لیست اجناس لیون اپدیت نیست (چون قبلا هم این مورد برای خودم و کاربران دیگه پی تی مشاهده کردم پیش اومده) و اینکه وقتی همکاران شما پیشنهاد مدل دیگه میدن ممکنه از لحاظ قیمت به دلیل تفاوتها امکان خرید نباشه و اینکه وقتی پشت خط به همکار شما گفته بود سایت رایان صبا موجود داره اما قیمتش یکم تنده بالافاصله روی اون وب سایت هم نا موجود شده بود و خلاصه اینکه نه اینکه شرمندش شده باشم ولی خب یجورایی بد شد چون من خیلی روی لیون واسش صحبت کرده بودم و قبلا بهمین دلیل یک پاور کورسیر هم از لیون واسش خرید کرده بودم
درود دوست عزیزم
اول اینکه کاملا درست میفرمایید و کاملا حق با شماست و از بابت این مسئله واقعا عذرخواهی می کنیم و از دوستتون هم از طرف ما عذر خواهی کنید و اگر دوست دارید میتونیم تلفنی ازشون دلجویی کنیم.
برای شفاف سازی برای دوستانیکه این مسئله براشون پیش اومده و امکان داره دوباره پیش بیاد این مطلب رو مینوسیم :
دوستان گلم موجودی های سایت به چند روش توی سایت اعلام میشه . یکی اینکه در انبار لیون کالا موجوده و قیمت گذاری میشه و موجودی اعلام میشه . دوم اینکه بک تو بک فروخته میشه یعنی از تامین کننده اصلی گرفته میشه و درجا به مشتریها تحویل داده میشه . حتی اگر به سایتهای بزرگ در دنیا مراجعه بکنید متوجه میشید که اونها هم مشابه این روشها رو دارن .
حالا اشکال کار کجاست . بعضی وقتها ما در انبارمون جنس داریم و فروختیم و با یه مقدار تاخیر سایت رو اپدیت کردیم و در اصل کالا چند ساعت قبل از انبار ناموجود شده و یا اینکه کالایی رو که در انبار تامین کننده کالا به ما اعلام موجودی شده چند روزه در انبارش تموم شده و به ما اعلام موجودی نکرده که ما معمولا هر روز و یا یکروز درمیون امارمون رو تکمیل میکنیم و امار میگیریم که در این بین مشتری خرید انلاین میکنه و مبلغش رو بسیار لطف میکنه و واریز میکنه و اینجاست که ما شرمندش میشیم . برای همین در راهنمای خرید گفتیم امکان داره چنین اتفاقاتی پیش بیاد . و در اینجا پیشنهادهای دیگه هم بهش میدیم که اگر قبول نکردن مبلغ رو براشون طی چند دقیقه مرجوع میکنیم .
این بود توضیح بنده و در هر صورت من بازم از تمام دوستانیکه چنین اتفاقی براشون میفته عذرخواهی میکنم و برنامه هایی رو در اینده داریم که این اتفاقات کاملا حذف میشه و یا بسیار بسیار کم خواهد شد .
با تشکر
سلام آقای حسینی
لطفا قیمت و زمان تقریبی Corsair 900D و 750D رو بفرمایید
درود ارش جان
به ما گفتن که بین 17 تا 25 دی ماه وارد انبار لیون خواهد شد .
قیمتها به محض ورود به انبار لیون و محاسبه هزینه های مختلف در سایت اعلام خواهد شد . در ضمن تمام سعیمون رو داریم میکنیم که این کالاها رو با قیمت راضی کننده ای به مصرف کننده تقدیم کنیم