Hrithik
Registered User
سلام آقای حسینی
آیا امکانش هست لپ تاپی که ازتون خریدم رو با سیستم رو میزی تعویض کنم ؟
درود دوست عزیزمسلام جناب حسینی.
قیمت موس cougar 700m با تخفیف دانشجویی چقدر میشه؟ شماره کارتتون رو هم برام بفرستین.
با تشکر.
درود عزیزم
درود دوست عزیزمسلام آقای حسینی عزیز....برای همکار رم 2 گیگ ddr2 توی تعداد 30..40 تا دونه ای چند در میاد؟ هم قیمت چیپست اصلی هارو میخوام هم ریمارک ها....پخ بفرمایید ممنون میشم.
درودسلام
رم patriot 1333 دارید ؟
درودسلام آقای حسینی عزیز! ایشالا که سال خوبی داشته باشین و سال پر پولی براتون باشه! یه سوال داشتم ازتون هدفون خوب برای گوشی چی دارید؟؟ با بیس قوی و کیفیت عالی؟؟ تا یه حدود 100 و اینا! ممنون میشم راهنمایی کنید!با تشکر
درودسلام
امکان داره آدرس فروشگاه در مجتمع ولیعصر را برام ارسال کنید
دروداینو قبلاً موجود داشتید، الان چطور؟ اگر بله قیمت؟
Zotac GTX 970 AMP! Extreme Edition
درود عزیزمسلام.آقای حسینی برای مشتریان ثابت ، تخفیف قایل میشید؟
درود دوست گلمسلام آقای حسینی
درودسلام تعداد فلش مموری عمده ای مثلا 50 تا فلش هر 45 روز میخام .میتونید برام10000 بزنید(فلش 8 گیگ)؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام آقای حسینی عزیز
این مانیتور رو میخواستم از سایت شما
http://lioncomputer.ir/product/3284/ASUS+MX239H+AH-IPS+23inch+Monitor/
بنده رشت هستم میتونم پرداخت رو حضوری انجام بدم ؟
درودبا سلام
جناب حسینی پیغام خصوصی فرستادم
درود دوست گلمجناب حسینی بنده در مورد شرایط همکاری توضیح دادم در ایمیل اما پاسخی دریافت نشد
من چون مغازه اجاره کردم، جواز به نام صاحب مغازس... با کارت ملی خودم جواز مطابقت نداره، میتونیم همکاری کنیم؟
درودسلام آقای حسینی عزیز هدفون و هدست زیر که موجود دارید؟ چه قیمتی؟ ممنون میشم نظرتون رو در موردش بدونم؟؟ و نظر دوستان رو ؟؟ هدست به خوبی روی گوشی های اندروئیدی کار میکنه؟؟ مخصوصا دگمش؟؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنید
Creative HS-660i2 in-ear Headset
Creative EP-650 In-Ear Earphones
درودسلام مودم تک پورت وایرلس میخام به صورت عمده میخام اگر قیمت زیر 50 داری مشتری دائم میشم ..
درود دوست گلمدرود جناب حسینی
بنده قصد خرید دارم البته داخل سایت لیون کامپیوتر هم براتون پ . خ گذاشتم
این دو قطعه رو میخوام
corsair 780T
cORSAIR h100i
البته قبل از عید اومدم فروشگاهتون پاساژ ولیعصر دقیقا کولینگ h100I پشت ویترین بود نمیدونم الان دارید یا خیر !
با یکی دیگه ازدوستان هم تماس گرفتم اونجا ! گفتن شاید هفته دیگه کولینگ ها وارد بازار بشن
خواستم ببینم کی بیام برای خرید !
کلا چقدر تخفیف میدید
ممنون
درود دوست گلمسلام خوبی جناب حسینی ، آقا بنده دربه در دنبال یک دی وی دی رایتر یا بلوری رایتر پلکستور میگردم نمیابم ، اگه بتونی بیابید ممنون میشم ، شما باز داخل بازارید راحتتر میتونید پیدا کنید
09155843389
مدل 8420 موجوده فکر میکنم اگر کارتون رو راه بندازه حدودا 123 تومان تقدیم میشهروتر خوب که یو اس بی بخره چی دارین؟ تی پی لینک 3220 چنده؟
درود دوست عزیزمسلام آقای حسینی عزیز
سلام آقای حسینی عزیز
درود دوست عزیزم
فروش ما به صورت نقدی هستش که قبل از ارسال واریز میشه عزیزم