اینتل
درود دوست عزیزمسلام و درود آقای حسینی
فکر کنم حدود 3 سال پیش بود که یک کیس کامل همراه مودم linksys 120n از طریق همین سایت از شما خریدم .گارانتی 25 ماهه مودم تموم شده و الان فکر کنم مودم های linksys هم تو بازار پیدا نشه . چند روزه برای مودمم مشکلی پیش اومده و اینه که چراغ adsl فقط به مدت 20 ثانیه ثابت میمونه و دوباره چشمک زن میشه و عملا مودم قابل استفاده نیست .تعمیرکارهای شهرستان با توجه به دو طرفه بودن " بورد" مودم و نداشتن نقشه آن نتونستند تعمیرش کنند . امکان اینکه با مراجعه به "ساخت سیستم " بتونم مودم را تعمیر کنم هست؟ برای تعمیر باید حضوری به اونجا مراجعه کنم؟
درود
ممنون میشم که یک لینک و یا مدل دقیق کالا رو بفرماییددریافت کننده تصویر وایرلس مایکروسافت رو دارید؟
لایون عزیز ایا سیستم دست دوم گیمینگ سالم و تمیز هم میخرید؟
سلام اقای حسینی مین بورد تو این مایه ها
A-880GA-UD3H
سراغ دارید میخوام 8 ساتا داشته باشه و حداقل دو اسلت PCI و انبرد گرافیک و usb3
گیرم میاد چنین چیزی؟
مین خودم همین مدل بوده که الان دادم تعمیر و معلوم نیست درست بشه فروشگاه انلاین دارم کارم لنگ شده
CPU اینه
Amd athlon II
ممنون
درود دوست عزیزمسلام اقای حسینی مین بورد تو این مایه ها
A-880GA-UD3H
گیرم میاد چنین چیزی؟
مین خودم همین مدل بوده که الان دادم تعمیر و معلوم نیست درست بشه فروشگاه انلاین دارم کارم لنگ شده
CPU اینه
Amd athlon II
ممنون
دروداقای حسینی نظر شما راجع به ssd hyperx fury 120gb چیه ؟ عملکرد و کیفیتش چطوره؟ و اینکه قیمت سایت ابدیت هست؟
ما خودمون شدیدا منتظریم و متاسفانه به دلیل نا مشخص بودن اینده ارز و دلار یه مقدار سفارششون از اونور کم شده ولی خبری که دارم به احتمال زیاد محصولات یک شرکت به زودی میاد که توی سایت اعلام میشهبار جدید کارت گرافیک کی می رسه؟ سری 9 تنوع خیلی کمی داره
منم همین سوال دوستمون رو دارم
مدل evga kingping رو میخوام
لطفا پیگیری کنید بیام بگیرم در صورت وجود
درود دوست عزیزمسلام دوستان من رم 4 یا 8 میخوام با مادربورد و سی پی یو تا 1 میلیون نو یا استوک اگه دارین خبرشو بدین خریدارم به قیمت ...
درودسلام جناب حسینی وقتتون بخیر
گارانتی رمهای Gskill TridentX 8GB 2400Mhz برای چه شرکتی هست؟
A-880GA-UD3H
گیرم میاد چنین چیزی؟
CPU اینه
Amd athlon II
ممنون
جناب حسینی این مین بورد رو آکبند MSI 760GA-P43FX خریداری کردم به قیمت 230 تومن داری 8 ساتا که دو تا ساتاش ساتا 3 هست و 2 اسلت pci و usb3 و گرافیک آنبورد و در ضمن cpu های سری FX هم ساپورت می کنهاقای حسینی 6 ساتا هم باشه و 2 PCI و گرافیک انبورد و USB 3 کارم راه میافته
ممنون
مبارکتون باشه عزیزمجناب حسینی این مین بورد رو آکبند MSI 760GA-P43FX خریداری کردم به قیمت 230 تومن داری 8 ساتا که دو تا ساتاش ساتا 3 هست و 2 اسلت pci و usb3 و گرافیک آنبورد و در ضمن cpu های سری FX هم ساپورت می کنه
گارانتی ماتریکس سه ساله از شیراز خریداری کردم
اینم لینکش:
http://www.msi.com/product/mb/760GA-P43-FX.html#hero-overview
موفق باشید
درودslm hard 1 tb internal no dasdovom chand?????
درود میلاد جانسلام خسته نباشید
قیمت
SSD 850 EVO 120G با تخفیف؟
هزینه ارسال با پست سفارشی چقدر میشه؟