persia-ghost
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 60
- لایکها
- 6
7950 نو یا دست دو موجود ندارید ؟
درود دوست گلمسلام خسته نباشید
هدست مارک خوب زیر 100 تومن چیزی سراغ دارید؟
با تشکر
خواهش میکنم عزیزمسپاس بابت شرکت در تاپیک
هزینه ی ارسال آن چقدر میشه ؟
متاسفانه سراغ ندارم این کارت رو عزیزم و بجاش مدلهای دیگه داریم7950 نو یا دست دو موجود ندارید ؟
درود دوست گلمسلام
مادربورد های Z170 و CPU Corei7 6700K هم موجود دارید یا قرار هست براتون بیاد ؟ قیمت و زمان موجودی رو اگر بگید ممنون میشم
درود دوست گلمسلام بزرگوار
من مانیتور الترا اچ دی الجی و ایسوس رو دیدم خیلی خوشم اومدم میخوام بدونم ارزش اینو داره یک تومن بیشتر هزینه کنم و ایسوس رو بخرم یا همون 29u65 بخرم کفایت میکنه؟ زمان تاخیر ایسوس کمتره نسبت به الجی یا نه؟
درود دوست گلمسلام.
من یک مادربرد معادل p5ql ایسوس لازم دارم(Lga775 سوکتش باشه تا CPU 7300) روش سوار بشه.
می خواستم بدونم مادربرد نو برای این با شرایط حداقل قیمت دارید یا خیر ؟ اگر هم فقط دست دوم هست چی دارید ؟
ممنون .
درود دوست گلمسلام
آقای حسینی من اس اس دی سامسونگ 120 گیگ رو خرید کردم و واسم ارسال هم شد
فکر میکردم قاب 3.5 اینچی همراش باشه
ولی نداره
دارید شما ؟
میخام اس اس دی رو بندازم داخل کیس
ASRock H97M Pro4 LGA1150 H97 Mainboardسلام و عرض ادب
من ميخوام ي corei3 4170 ببندم با گرافيك آنبورد بنظرتون كدوم مادربرد بهتره ، خودم Asrock H97Pro4 انتخاب كردم عنايت مي فرماييد قيمتشون؟
اگر انتخاب بهتري داشتم محبت ميكنيد با همين رنج قيمت..مثلا گرافيك 5450 بهتره با چيپست پايين تر؟
و ي سوال ديگه هم اينكه آيا i3-4330 هم موجود هست قيمتش برام محبت بفرماييد بسيار سپاسگذار
لطف میکنید از نحوه بستن خودتون عکسی چیزی دارید بگذارید اینجادرود دوست گلم
اول ممنونم از خریدتون عزیزم
متاسفانه خودمون هم این براکتها رو تموم کردیم و خودمون خیلی جاها ابتکاری میبندیم داخل کیس . مثلا با بست عزیزم
عکسی ندارم عزیزم ولی راهنمایی من اینهلطف میکنید از نحوه بستن خودتون عکسی چیزی دارید بگذارید اینجا
درود دوست گرامیدرود و خسته نباشید
لطفا به این تاپیک سر زده و سیستم پیشنهادی خود را به همراه قیمت ارسال نمایید.
.:: خریدار سیستم کامپیوتری ::..
پیش تر از سایت شرکت برخی قطعه های موجود را یافته و مقایسه کرده ام.
سپاس
درود دوست گرامی
قیمت کالاهای مورد نظر شما در سایت لیون کامپیوتر هستش و میتونید مراجعه بکنید و ما در خدمتیم
http://lioncomputer.ir/
adata و کینگستون و اپیسر بین 95 تا 115 هستش قیمتشون عزیزمپیش تر به سایت شما مراجعه کرده بودم.
الان برای نمونه رم 4 گیگ با سرعت 1600 از این مارک ناموجوده، مراجعه ام به تاپیک جهت پیشنهاد و مشاوره شما بود.
ممنون.
درود دوست گلمرم ۴ گیگ، ۱۳۳۳. دارید ؟