سلام جناب حسینی اقا روز 5 شنبه صبح بنده سفارش کیس X3+VIPER رو دادم و اشنامون تهران رفت که تحویل بگیره اولا اشنامون گفتن که کیس وضع کارتنش خوب نبوده داغون بوده انگار که له شده بود ثانیا که انگار کارتن خیسی چیزی بوده و نم کشیده سریع باهام تماس گرفت و گفت که اینجوریه کارتنش منم گفتم بهش که اشنا هستن بگو برات عوضش کنن ویکی دیگه بهت میده اقای حسینی نمیدونم بودید اونجا یا نه اطلاع دارید یا نه گویا برخورد اهالی لیون خوب نبوده وگفتن همون یکی مونده و اشنامون هم گویا دعوا کرده باهاشون اصلا مکافاتی شده از سر یه کیس خلاصه امروز شنبه ایشون برگشتن کرمانشاه وهرچی پرسیدم هیچی نگفتن به هرحال من انتطار نداشتم در اولین برخورد حضوری اینطوری برخورد بشه با من حالا نمیدونم امکانش هست شرکتی به بزرگی شما فقط 1 عدد کیس موجود داشته باشه خلاصه اینم ازخرید ما
درود علی جان
واقعا نمیدونم این دوستتون مطالب و داستان رو چطور ساختن براتون و چی گفتن به شما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته مسئول فروشگاه لیون کامپیوتر تغییر کرده ولی سیاست و روندش هیچ تغییری نکرده عزیزم
از همکاران پرسیدم که جریان چیه ؟
گفتن داستان اینه که یک نفر روز پنج شنبه اومد فروشگاه و گفت کیس X3 viper میخواد و ما روز پنج شنبه فقط یک عدد از این کالا رو موجود داشتیم و میتونستیم همین یک عدد رو تقدیمشون کنیم نگاه کردن و گفتن که میتونید یه دونه دیگه بدید بهم همکاران گفتن که متاسفانه همین یک عدد موجوده و ایشون هم بدون اینکه حرفی رد و بدل بشه و یا حتی پولی رد و بدل بشه از فروشگاه خارج شدن . و حتی همکاران بهش گفتن که میخواید براتون بازش کنیم ؟ ایشون گفتن نه و رفتن
حالا چی به شما گفتن بنده نمیدونم ولی اگر خواستید خرید کنید فقط لطفا تلفنی خرید کنید و وقتی کسی رو میفرستید لطفا فرد داستان پردازی رو نفرستید و کسی رو بفرستید که بخواد برای شما کاری بکنه
با سلام اقای حسینی
بنده قصد دارم یه هارد 8ترا بخرم حالا نمیدونم از بین اینا که یکی اینترنال هست و دیگری اکسترنال کدمو انتخاب کنم
ممنون میشم هم راهنمایی هم کف قیمت رو بدین اولویت هم قیمت هستش و به صرفه باشه (میخوام یا دو تا 4ترا یا دو تا 3ترا بگیرم)
1- هارد 4ترا وسترن گرین یا 3ترا وسترن گرین اینرتنال
2- هارد 4ترا مای بوک وسترن یا 3ترا مای بوک وسترن اکسترنال
درود
دوست گلم اگر اطلاعاتتون رو جابجا میکنید اکسترنال بخرید و اگر نمیخواید اطلاعات رو جابجا کنید اینترنال بخرید عزیزم
قیمتها اگر موجود باشن توی سایت اپدیته عزیزم
http://lioncomputer.ir
درود
خسته نباشید آقای حسینی
آقا حسینی سفارش یک عدد مانیتور سامسونگ تو سایتتون ثبتــــــ شد !
با کد رهگیری 1105437229 !
ممنون
یاعلیـ
درود دوست گلم
دیروز ارسال شد براتون و ممنونم از خریدتون
سلام عرض شد
من قصد ارتقا کیسم رو دارم
یه سوال دشتم
میخام بدونم مادربردی که توی مشخصاتش نوشته 2تا رم با سرعت 1600 ساپورت میکنه، اگه رم با سرعت بالاتر روش بندازیم چه اتفاقی میفته؟
کلا اینطوری کار نمیکنه؟ یا اینکه فقط از حداکثر توان رم نمیشه استفاده کرد ؟
مادربرد من ECS H61H2-MV هست
درود
پیشنهاد میکنیم همون 1600 رو بخرید و بگذارید و هزینه بیشتر نکنید
درود بر شما ببخشید من جواب میدم
در سری 775 به بعد کنترل رم از پل شمالی مادربرد برداشته شده پس دیگه مقدار و فرکانس رم دیگه مربوط به مادربرد نمیشه و مستقیم به CPU داده شد پس باید به سایت Intel برید و ببیند CPU شما از چه فرکانسی و مقدار از رم پشتیبانی میکنه و از اون به بعد باید اورکلاک کنید دوتا عکس و لینک مشخصات مادربردهای نسل قبل و H61 شما و تفاوتشون رو براتون گذاشتم
http://ark.intel.com/
مشاهده پیوست 858542 مشاهده پیوست 858543
درود
مرسی مسعود جان از پاسخت
سلام، دو تا سوال داشتم
۱. Ga-Z170X-Gaming 7 کی تو بازار ارائه میشه
۲. BenQ Full HD XL2430T Gaming مانیتور خوبی هست برای گیمینگ؟ تو این رنج قیمت گذینه بهتری هم وجود داره؟ عاشق دیزاینش شدم:general208:
درود دوست خوبم
1 - به محض اینکه موجود بشه توی سایت قیمت میخوره عزیزم
2 - چون تایمینگ و کیفیت مناسبی داره برای گیم پیشنهاد میشه عزیزم و بسیار هم زیباست