درودسلام جناب حسینی عزیز.داداش این گرافیکای inno3d دقیقن کی موجود میشن؟والا ما میخواستیم هفته ی اول بهمن یه سیستم 8 تومنی ببندیم از فروشگاهتون با گرافیک 980ti جی وان گیگابایت که با این قیمت نا امید شدیم.حالا میخوام ببینم اوایل بهمن inno3d موجود میشه؟
درودسلام..
شما کالای دست دوم هم میخرید؟ 4 عدد رم Patriot 2GB 1333mhz دارم .. میخواستم بدونم میخرید یا خیر .. اگه نمیخرید جایی رو میشناسید که بخره؟
میخواستم اینارو بفروشم و یه مبلغی بزارم روش و Gskilll 1600 Mhz CL7 بگیرم !
مرسی
درودسلام جناب حسینی شرایط اقساط رو هم قرار بدید لطفا
درودصد در صد مطمئنم که این سی پی یو وارد ایران خواهد شد. پس چرا لیون کامپیوتر سریعتر اینکار رو نمیکنه؟
http://ark.intel.com/products/90741
درودبا سلام , میخواستم بدونم تو رنج 200-250 تومن حالا 10 20 تومن این ور اون ور بهترین مادربرد چی هستش ؟!! چیپ 1150
درودطبق معمول همیشه و همیشه
چیزی تو سایت لیون هست که ندارنش !
http://lioncomputer.ir/product/7253/واتر+کولینگ+کورسیر+H110i+GTX/
میشه لطفاً حداثل قیمتی که رم رو میخرید بفرمایید؟ و اینکه برای فروش باید به فروشگاهتون تو ولیعصر بیام؟درود
درود
بله عزیز خرید داریم
درودسلام
شرایط خرید مانیتور چی هست ؟ .. آیا تست میشه ؟ .. اگر پیکسل سوخنه داشته باشه پس میگیرید ؟
درود دوست گلمسلام خسته نباشید گرافیک gtx 750 دارید قیمت چنده?فروش اقساطی هم دارين
سلام پس فروش اقساطی ندارید?درود
دوست عزیز برنامه ای برای موجود شدن کارت های inno3d فعلا نداریم
درود
بله عزیز خرید داریم
درود
به اقای حسینی منتقل میکنم که اگر امکانش باشه قرار بدیم
درود
بررسی میکنم عزیز
درود
asus h81-plus
درود
دوست عزیز موجود تازه به پایان رسیده و شرکت هم بارش رو فعلا تموم کرده
درودمیشه لطفاً حداثل قیمتی که رم رو میخرید بفرمایید؟ و اینکه برای فروش باید به فروشگاهتون تو ولیعصر بیام؟
درودسلام این کارت گرافیک رو خريداريد?
ASUS GTX 650 1GB GTX650-DCG-1GD5
خیرسلام پس فروش اقساطی ندارید?
درودببخشید واتر کولينگ قیمت مناسب کارکرده دارید?
درودسلام
ssd سامسونگ 850evo 250gb میخواستم
قیمت با تخفیف میدید؟
درودآقای حسینی عزیز تعداد 10 عدد این مدل موس رو میخوام برای گیم نت A4tech XL-747H
این تعداد موجوده؟ اگه موجوده که سفارش بدم از سایتتون و اینکه هزینه پست تا رشت چقدر میشه و چقدر زمان میبره؟
درودسلام عرض شد.
HP Scanjet 300 Flatbed Photo Scanner این مدل اسکنر هم دارید؟
اگر هست قیمت چند ؟
با تشکر
درودسلام ببخشید این کارت گرافیک رو خريداريد
Asus 750ti OC DualFan 2GB DDR5 فقط یک ماه ونیم کار کرده در حد بازي.گرد وخاکم نداره ..تا آخر 2017 هم گارانتی اصلی داره.