mahdi-lion
Registered User
- نوشتهها
- 324
- لایکها
- 74
عزیز با دلار تجاری وارد میشه زیر 3000 تومن. دقیق نمیدونم.با دلار 3550 قیمتش که 449 دلاره میشه 1593 و حتی نهایت با دلار 4500 هم میشه دو تومن اگه قیمتش بالای 2 تومن بشه واقعا دارید در حق مردم بی انصافی میکنید
فرستاده شده از GT-N5100ِ من با Tapatalk
اگه با دلاری 3000 تومن وارد شه که میشه 1347 تومن یعنی شرکت وارد کننده میخواد 800_900 تومن سود کنه؟عزیز با دلار تجاری وارد میشه زیر 3000 تومن. دقیق نمیدونم.
Sent from my GT-I9502 using Tapatalk
دیگه اینجوریاس یکم بالا پاییناگه با دلاری 3000 تومن وارد شه که میشه 1347 تومن یعنی شرکت وارد کننده میخواد 800_900 تومن سود کنه؟
سلام خواهشا یه درخواست دارم که فقط منحصر به من نیست حرف همس """لطفا از سری Asus gtx 1070 strix تعداد زیادی بیارید و تو قیمت هم بی انصافی نکنید و کمتر از دو تومن بشه """" از لیون خواهش میکنم به درخواست ما عمل کنه جالبه همه درخواست این مدل رو میکنن ولی شما تمام برند هارو میارید جز برند ایسوز حتی rx 480 که بعد 1070 عرضه شد رو زود تر از این مدل اوردید
با دلار 3550 قیمتش که 449 دلاره میشه 1593 و حتی نهایت با دلار 4500 هم میشه دو تومن اگه قیمتش بالای 2 تومن بشه واقعا دارید در حق مردم بی انصافی میکنید
فرستاده شده از GT-N5100ِ من با Tapatalk
درودعزیز با دلار تجاری وارد میشه زیر 3000 تومن. دقیق نمیدونم.
Sent from my GT-I9502 using Tapatalk
درود
سری 1000 از برند ایسوس طبق سئوالی که من کرده بودم داره روال وارداتش از طرف واردکننده انجام میشه
و در مورد قیمت گذاری هم لیون کامپیوتر کمترین نقش رو داره ولی این قول رو به شما میدیم اگر قیمت گذاری توسط ایسوس نامعقول بود برای حمایت از شما خودمون برای فروش موجود نکنیم و نمیفروشیم. و تاجایی که بتونیم باز هم برای حمایت از شما به روش هایی کالا رو موجود کنیم که با کمترین قیمت وارد شده باشند
دروددرود
مهدی جان منبع و سورسی برای دیدن بنچمارکها و مشاهده دمای کارت در حالت Idle و Full load و همچنین نویزش برای سری کارتهای 1070 Ichill وجود داره ؟ من هرجا رو نگا کردم چیز خاصی پیدا نکردم . روی کاغذ که قویتر از برندهای معتبر مث MSI gaming x هست . اگه مرجع معتبری رو سراغ دارید که سری 1070 رو تست کرده قرار بدید که با خیال راحت خریداریش کنیم . ممنون
دروددرود
مهدی جان منبع و سورسی برای دیدن بنچمارکها و مشاهده دمای کارت در حالت Idle و Full load و همچنین نویزش برای سری کارتهای 1070 Ichill وجود داره ؟ من هرجا رو نگا کردم چیز خاصی پیدا نکردم . روی کاغذ که قویتر از برندهای معتبر مث MSI gaming x هست . اگه مرجع معتبری رو سراغ دارید که سری 1070 رو تست کرده قرار بدید که با خیال راحت خریداریش کنیم . ممنون
[emoji15] [emoji17] [emoji107]فروش اولین کارت های GTX 1080 ایسوس همین الان در لیون کامپیوتر