حالا کارای اداریش بکن اگر افتک اومد منم میامحتی اگه من کارایی اداریش رو بکنم ؟
حالا کارای اداریش بکن اگر افتک اومد منم میامحتی اگه من کارایی اداریش رو بکنم ؟
مگه چند سالته مدیر جون ؟حیفه از حضور ارزشمندتون بی نصیب بشیم واقعا"....شایدم حضور در یه فروم دیگه به عنوان کاربر ساده و تازه وارد برای شما که عادت داشتین به دسترسی ها و امکانات مدیریتی سخت باشه ....والا ترک عادت موجب مرض است. همینم که اینجا میام به دلیل علاقه و سابقه و زمینه اش هست و جو اش.
فکر کنم اگر اینجا تعطیل بشه دیگه فروم دیگه ای نخواهم رفت یعنی واقعا دیگه حوصله اش نیست حقیقتش
نه بحث ابزار مدیریتی نیست اینجا که خودتون شاهدین دیگه کمترین مصرف ابزار مدیریتی رو انجام میدم دیگه چطوری بشه واقعا مجبور بشم استفاده میکنممگه چند سالته مدیر جون ؟حیفه از حضور ارزشمندتون بی نصیب بشیم واقعا"....شایدم حضور در یه فروم دیگه به عنوان کاربر ساده و تازه وارد برای شما که عادت داشتین به دسترسی ها و امکانات مدیریتی سخت باشه ....
دقت کردی چندماهه به هر در و دیواری میزنن تا هیچ توضیحی ندن و هیچ دلیلی مشخص نشه ) انگار مثلا بین نظامی های بالادرجه کودتا رخ داده بشه .
شل کنید باوو انگار چه خبره :دی
رسما این همه یوزر رو چیز فرض کردن . عین اون آقا پیرمرده که کلا 40ساله به کسی پاسخگو نیست :دیکاملا بی سر و صدا زیر پوستی بدون هیچ توضیحی این انتقال قدرت صورت گرفت !
رسما این همه یوزر رو چیز فرض کردن . عین اون آقا پیرمرده که کلا 40ساله به کسی پاسخگو نیست :دی
کاملا بی سر و صدا زیر پوستی بدون هیچ توضیحی این انتقال قدرت صورت گرفت !
چرا باید توضیح بدن؟ یه شخصی یه بیزینسی داشته و حالا اون بیزینس رو واگذار کرده، اگر مغازه بود قطعا تأثیر داشت ولی بیزینس مجازی بوده فکر نمیکنم برای خریدار یا کاربر فرق داشته باشه چه کسی اون پشت پرده کلیک های مدیریتی میکنه ، اینکه در سطح مدیریتی حسن کلیک کنه یا حسین فکر نمیکنم برای من کاربر فرقی داشته باشهرسما این همه یوزر رو چیز فرض کردن . عین اون آقا پیرمرده که کلا 40ساله به کسی پاسخگو نیست :دی
مثل اینه که بگی مهم نیست رئیس جمهور یک کشور چه کسیهچرا باید توضیح بدن؟ یه شخصی یه بیزینسی داشته و حالا اون بیزینس رو واگذار کرده، اگر مغازه بود قطعا تأثیر داشت ولی بیزینس مجازی بوده فکر نمیکنم برای خریدار یا کاربر فرق داشته باشه چه کسی اون پشت پرده کلیک های مدیریتی میکنه ، اینکه در سطح مدیریتی حسن کلیک کنه یا حسین فکر نمیکنم برای من کاربر فرقی داشته باشه
داداش یه مثال بزن که در این مقوله بگنجه! هرچند که این مثالی که گفتی زیاد به این مقوله مرتبط نیست ولی با همین مثال هم به نظرت الان رییسی بخواد تصمیم بگیره و کاری انجام بده قبلش از مردم میپرسه؟ کدوم مسئولی قبل از انجام کاری چیزی رو به اطلاع مردم میرسونه ؟مثل اینه که بگی مهم نیست رئیس جمهور یک کشور چه کسیه
یا بازیکن های یه تیم فوتبال چه کسایی هستن
یا بازیگر های یه فیلم و ..
قطعا تغییرات زیادی میتونه ایجاد بشه
همین الان اِی ام دیِ قبل از لیزا سو رو نمیشه با ای ام دی فعلی مقایسه کرد
دونستنش هم برای کاربر ها خالی از لطف نیست و در وهله اول یه حسِ "عدم اطمینان" ایجاد میکنه
مثال ها کاملا مرتبط بود نمیدونم چطور ارتباطش رو متوجه نشدید !داداش یه مثال بزن که در این مقوله بگنجه! هرچند که این مثالی که گفتی زیاد به این مقوله مرتبط نیست ولی با همین مثال هم به نظرت الان رییسی بخواد تصمیم بگیره و کاری انجام بده قبلش از مردم میپرسه؟ کدوم مسئولی قبل از انجام کاری چیزی رو به اطلاع مردم میرسونه ؟
مثال بعدیت هم ربط نداره! دونستن اینکه کمپانی ای ام دی رو چه کسی میچرخونه یا چه سیاست های داره چه فرقی به حال من نوعی داره ! من اگر بخوام از ای ام دی خرید کنم به کیفیت محصولش نگاه میکنم نه به اینکه چه کسی مدیر عامل شرکت هست!
اگر برای شما مهم هست که حسن در پست مدیریت کلیک میکنه یا حسین دیگه داستان فرق میکنه
الان دیجی کالا که از روز اول تا الان n. نفر در پشت پرده سیستمش تغییر کردن مگه قبلش به کسی اطلاع دادن؟ یا تغییر در رفتار خریداران ایجاد شد؟ مردم با دونستن تغییر مالکیت دیجی کالا دست از خرید برداشتن؟ چیزی عوض نشد، مردم همچنان از دیجی کالا خرید میکنن ،مثال ها کاملا مرتبط بود نمیدونم چطور ارتباطش رو متوجه نشدید !
شما نمیتونی یه هفته بعد از اینکه مدیریت یه شرکت تغییر میکنه از بابت کیفیت مطمئن باشی و اثبات این موضوع نیاز به زمان داره
در این بازه تنها کاری که میتونی بکنی منتظر موندنِ و برای اینکه بدونی باید منتظر بمونی و فعلا دست نگهداری و خرید نکنی اول باید از چنین اتفاق هایی مطلع باشی.
یهو فردا از فلان سایت که مدیریتش به کل عوض شده خرید میکنی و تماس میگیرن میگن جنس با قیمت قبلی موجود نیست و x هزار تومن باید بیشتر هزینه کنی..
یا جنس با رنگ قرمز مشکی سفارش میدی صورتیش رو برات میفرستن
شما الان نمیتونی بگی برام مهم نیست مدیرش عوض شده چون هنوز از عواقب این تغییرات اطلاع نداری
شاید یه سال دیگه که همه چیز به ثبات رسید,شاید!
یه چیزی هم هست که باید بگم لیون رو با اینجا مقایسه نکنید لیون فاکداپ ترین انجمنی هست که تا به امروز دیدم خیلی سال پیش یه مدت کوتاه فعالیت داشتم وقتی سعید حسینی هم بود بعدش دیگه پرشینتولز فرصت اینو نداد جای دیگه ای فعالیت کنیم چون کامل بود و ادمین های خیلی بالغ و فهمیده ای داشت
بازارچه پرشینتولز که بسته شد گفتم لابد مثل قدیم هست چاره چیه بریم فعالیت کنیم همون اولین تاپیک یه بچه سال ۱۲ ۱۳ ساله که ادمین ناظر لیون بود یقه مون رو گرفت خیلی محترمانه جوابشون رو دادیم بعد اومد pv تهدید کردن و منم حقیقتا سگ جلو در خونمون هم حسابش نکردم که جواب چرندیاتش رو بدم پایینتر عکس گذاشتم
در آخر هم بگم خبرای خوبی ایشالا تو راهه راجب بازارچه پرشینتولز انگار خبرای مثبتی هست شکر خدا
درود گرامی بله بنده هم از ادمینهای pcpin بودم ولی بنا به دلایلی امروز از تیم مدیریت اونجا کنار کشیدم و گفتم دیگه فعالیتی ندارم...من یخورده گیچ شدم.
اکانت کاربری شما در PCpin مگه این نیست ؟ https://forum.pcpin.ir/index.php?members/sanaka.6/
من اشتباه میکنم یا تا همین چند روز پیش اعنوان مدیر و یا ناظر نداشتین ؟ پس چرا الان پاک شده ؟!
نمیدونم منو تو لیون کامپیوتر ( با همین اسم کاربری ) میشناختین یا نه . همین شخصی که به شما توهین و تهدید کرده با تهمت های الکی دسترسی من رو به فروم لیون به کل مسدود کرد !
( البته همین شخص تنها نبود - به دلایلی خیلی ها از فعالیت من تو اون فروم میترسیدن ... شاید بخاطره اینکه اسرار هویدا میکردم )
اوایل فعالیت فروم PcPin تو بخش پیشنهاد و انتقادات یه پست ارسال کردم اگه دیده باشین به اسم ( هجوم کاربران مفسد الظالمین به این فروم ) که متاسفانه سریعا" پاک شد !
به تازگی متوجه شدم مدیر ارشد فروم لیون نیومده به PcPin اعنوان مدیر ارشد گرفته ! اگه تیم مدیرتی فروم PcPin همون تیم مدیرتی لیون هستش از همین الان باید فاتحه اون فروم رو خوند !
دلایل رو نمیگین ؟درود گرامی بله بنده هم از ادمینهای pcpin بودم ولی بنا به دلایلی امروز از تیم مدیریت اونجا کنار کشیدم و گفتم دیگه فعالیتی ندارم...
اینجا هم خبرایی هست به فال نیک میگیریم فعلا انجمنی نمیریم احتمال داره بخش هایی از بازارچه پرشینتولز دوباره فعال بشه و کاربرا بتونن یه لقمه نون ببرن سر سفره شون
یعنی چی پرسیده که چطور فاصله قیمت پایه ۱۵۰۰ با گام ۲۰۰ پر میشه؟
یعنی چی پرسیده که چطور فاصله قیمت پایه ۱۵۰۰ با گام ۲۰۰ پر میشه؟