سايپا امسال قهرمانه
دیگه وقتشه استقلال بیاد صدر جدول![]()
دیگه وقتشه استقلال بیاد صدر جدول![]()
البته اگر پیکان رو بزنه و سایپا هم ببازه و ......
هنوز هم شانس صدر نشيني داريد!! اگه سايپا فردا با اختلاف سه گل از پاس ببازه !!دیگه وقتشه استقلال بیاد صدر جدول![]()
واقعا برای استقلال متاسفم با این بازی که حتی در 1 دقیقه از اون هم شما تاکتیک خاصی رو نمیبینید!!!پیکان یک--- استقلال صفر
سهیل جان تسلیت
پیکان واقعا دو سر وگردن از استقلال بالاتر بود امروز
معذرت میخوام , تاکتیک پرتاپ اوت از اعجوبه ی فوتبال , علیزاده رو یادم رفت!!!!واقعا برای استقلال متاسفم با این بازی که حتی در 1 دقیقه از اون هم شما تاکتیک خاصی رو نمیبینید!!!
البته من برای لیگ ایران متاسفم که تیم استقلال در رده های بالایی اون هست. واقعا این تیم چطوری نتیجه می گیره؟واقعا برای استقلال متاسفم با این بازی که حتی در 1 دقیقه از اون هم شما تاکتیک خاصی رو نمیبینید!!!
البته من برای لیگ ایران متاسفم که تیم استقلال در رده های بالایی اون هست. واقعا این تیم چطوری نتیجه می گیره؟
چلسی اگه یه مربی مثل صمد گیر بیاره حتما منچستر رو می گیره!
تقریبا با فرمایش شما موافقم.استقلال فقط داره به خاطر لجبازی ها و ندونمکاریهای مرفاوی خراب میشه . نوازی برای چی باید دقیقه 70 بیاد تو
زمین؟؟؟؟؟
من از شما عذر می خوام.... مطمئنا استقلال بیشترین ضرر رو از داوری کرده و گرنه این تیم از بارسا چی کمتر داره؟ مگه بازیش به منچستر نمی خوره؟ مگه بازیکناش مثل اینتر نیستند؟ مگه مدیریتش مثل بایرن مونیخ نظم نداره؟البته از نظر اشتباهات داوري ( كه البته حق مسلم داورانه ) اين هفته
هفته شانس پرسپوليس ( نگرفتن پنالتي دقيقه نود ) و بدشانسي استقلا ل ( عدم اخراج بازيكن پيكان و قبول نكردن گل كاملا صحيح استقلال ) بود