♂MAJID
کاربر تازه وارد
تبريك ميگم !!
اصرار بیش از حد به استفاده از معدنچی در خط حمله که بجز سرعت هیچ واقعا هیچ نفطه قوت دیگه ای نداره شاهکارهای اخیر معدنچی همه چیز رو نشون میده
به بیرون زدن پنالتی اونهم در دوبار پیاپی
به بیرون زدن فرصت تک به تک ( بازی با سپاهان )
دفع توپ از مقابل دروازه حریف بجای سر زدن به سمت چارچوب ( بازی با سپاهان )
زدن شوت های کم جون و یا خیلی پرجون !! که یا به شکل پاس در اختیار دروازه باه حریف قرار میگیرند یا اینکه چندین کیلومتر اختلاف به بیرون میرن
واقعا مهاجمی که نه از طریق شوت نه از طریق هد نه از طریق تک ه تک شدن و نه حتی از روی نقطه پنالتی نمیتونه گل بزنه چرا در هر بازی در ترکیب ثابت قرار داره !!!!
یخورده دقت کنید میبینید که 30 % بازیکنان در حد لیگ نیستند !! معدنچی هم یکیش.آقا خیلی با این حرفت موافقم!
این معدنچی فقط وقتی جو گیر می شه ممکنه دو تا حرکت انجام بده و الا فقط یاد گرفته استارت انفجاری بزنه که نود درصد خودش با توپ یا بدون توپ تو آفسایدن! شوت هاش من نمی دونم چطور شد که توی بازی های جام حذفی چند تاش گل شد! (فکر کنم خودش هم نفهمید!)
پنالتی زدنش هم که معرکه بود...!
من هم چشمم از این پرسپولیس آب نمی خوره.
واقعا یاد مهاجم های درجه ی یک پرسپولیس مثل پیوس و ناصر محمد خانی بخیر...
یخورده دقت کنید میبینید که 30 % بازیکنان در حد لیگ نیستند !! معدنچی هم یکیش.
پرسپولیس از لحاظ تاکتیکی خدا وکیلی بهتر از گذشته شده اما مشکل اساسی که باعث شده نتیجه نگیره این بوده که متاسفانه این تیم توان حفظ نتیجه رو نداره و خیلی زود بعد از زدن گل عقب نشینی میکنه همچنین بعلت ضعف شدید خط حمله نمیتونه فشار روی دفاع حریف رو حفظ کنه به چهار بازی گذشته این تیم نگاه کنید
مقابل ابومسلم بازی یک بر صفر برده رو با باخت عوض کردند
مفابل سپاهان بازی دو بار هم در رفت هم در برگشت بازی یک بر صفر برده رو با مساوی عوض کردند
بازی با برق شیراز هم با خوش شانسی تونستند نتیجه رو حفظ کنند و گرنه همون بازی هم باید مساوی میشد
البته خوب که دقت کنیم می بینیم که تیم های دنیزلی ظاهرا همشون همین مشکل رو دارن چون پاس هم در زمان اون چندین باز از همین مساله ضربه های بزرگی خورد که بزرگترینش در بازی با العین بود