• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ برتر فوتبال ایران**لیگ ششم** (جام خلیج فارس), نتایج و بحث

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
بنابراعلام کمیته داوران فدراسیون فوتبال اسامی داورانی که این رقابتها را قضاوت خواهند کرد به شرح زیر است :

جمعه 27/11/85
* سایپا تهران - ملوان بندر انزلی ساعت 14
داور: شاهین حاجی بابایی کمک ها: جواد تقی پور و سهراب ساعی
ناظر: غلامحسین بهنیا

* مس کرمان - فجرسپاسی شیراز، ساعت 14:45
داور: محسن قهرمانی کمک ها: حسن کامرانی فر و محمدرضا منصوری
ناظر: محمدعلی فروغی

* پیکان تهران - راه آهن تهران، ساعت 14:45
داور: نوید مظفری کمک ها: سعید علی نژادیان و فریدون سلامی چهاربرج
ناظر: هوشنگ فیروزفر

* برق شیراز- ذوب آهن اصفهان، ساعت 14:45
داور: مسعود مرادی کمک ها: علیرضا کهوری و غلام آموزگار
ناظر: غلامعلی همیراد

* استقلال تهران - فولاد خوزستان، ساعت 16
داور: یدالله جانبازی کمک ها: اسماعیل صفیری و حسین خانبان
ناظر: جلال مرادی

یکشنبه 29/11/85
* استقلال اهواز - پرسپولیس تهران ، ساعت 16
داور: سعید مظفری زاده کمک ها: حسین نجاتی و صفدر احمدی
ناظر: محمد فنایی

* سپاهان اصفهان- ابومسلم خراسان، ساعت 14
داور: هدایت ممبینی کمک ها: علی موغلی و بابک داوری
ناظر: سعید بطحایی

* پاس تهران - صباباتری تهران، ساعت 14:45
داور: رحیم رحیمی مقدم کمک ها: حیدر شکور و رامین عرفانیان
ناظر: محمد تولایی

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
لغو 3 بازي ليگ برتر

ديدارهاي ملوان بندرانزلي - پاس تهران و ابومسلم خراسان - استقلال اهواز از سري مسابقات هفته بيستم ليگ برتر كه قرار بود 4/12/85 انجام شود، لغو و به زمان ديگري موكول شد.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) و به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، علاوه بر اين تغيير يك بازي از هفته بيست‌و يكم ليگ برتر نيز لغو شد و بر اساس اعلام فدراسيون دو تيم استقلال تهران و ملوان بندرانزلي در تاريخ 9/12/85 به مصاف هم نخواهند رفت.

زمان برگزاري اين سه مسابقه متعاقبا اعلام مي‌گردد.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
دست‌نشان:
اولين پيروزي دور برگشت را كسب مي‌كنيم

سرمربي مس كرمان گفت: تمامي بازيكنان و نفرات كادر فني مهم هستند تا در ديدار پيش رو اولين پيروزي دور برگشت را به دست آوريم تا از غافله جا نمانيم.

نادر دست‌نشان در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ اظهار داشت: مي‌دانيم بازي‌هاي اساني را در پيش نداريم اما با وجود كنار رفتن از جام حذفي تمام تمركزمان را بر روي ليگ قرارداده‌ايم تا بتوانيم نتايج درخشان دور رفت را تكرار كنيم.

وي افزود: البته معتقدم در سه هفته گذشته كه دور برگشت آغاز شده است، مس كرمان بازي‌هاي درخشاني را از خود به نمايش گذاشته و تنها نتوانسته از توانايي‌هايش بهره ببرد، از اين رو اميدوارم با بازگشت مصدومين تيم و پايان محروميت‌هاي متمادي بازيكنانمان بار ديگر شاهد اوج گرفتن مس كرمان باشيم.

تيم فوتبال مس كرمان در چارچوب هفته نوزدهم ليگ برتر روز جمعه ميزبان فجرسپاسي شيراز خواهد بود.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
محرومان هفته نوزدهم ليگ برتر فوتبال مشخص شدند

خبرگزاري فارس: سازمان ليگ، اسامي 14 نفر بازيكن محروم هفته نوزدهم ليگ برتر فوتبال را اعلام كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، در هفته نوزدهم ليگ برتر، شاخص‌ترين غايب علي دايي، سرمربي- بازيكن سايپا است.
وي به دليل سه اخطاره بودن حق نشستن روي نيمكت را ندارد.
اسامي محرومان به شرح زير است:
استقلال: مهدي اميرآبادي
پاس: حنيف عمران‌زاده
پرسپوليس: شيث رضايي و مسعود زراعي
ذوب آهن: مهدي زارعي (محروم انضباطي)
سايپا: علي دايي
فولاد خوزستان: ابوذر رحيمي و كريم شاهوردي
مس كرمان: ابراهيم تقي‌پور، سوزو مورا و صابر ميرباقري (محروم انضباطي)
ملوان: رضا نيك نظر
صباباتري: سهراب بختيارزاده
سپاهان: منصور ابراهيم‌زاده (مربي سپاهان كه در بازي گذشته از سوي داور اخراج شد)

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
سایپا با کمک داور با ملوان 1 1 مساوی شد

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
نتايج نيمه اول رقابت‌هاي ليگ برتر

هفته نوزدهم رقابت‌هاي ليگ برتر امروز( جمعه) با برگزاري 3 ديدار هم زمان پيگيري شد.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ نتايج نيمه اول اين ديدارها كه از ساعت 14 و 45 دقيقه آغاز شده به شرح زير است:

برق شيراز0 ـ ذوب آهن اصفهان1

پيكان0 ـ راه‌آهن0

مس كرمان1 ـ‌ فجرسپاسي شيراز0

گفتني است ديدار استقلال تهران و فولاد خوزستان از ساعت 16 در ورزشگاه آزادي آغاز خواهد شد.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
توقف سايپا مقابل ملوان انزلي

تيم فوتبال سايپا در اولين ديدار هفته نوزدهم رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال مقابل ملوان متوقف شد.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ در اين ديدار كه از ساعت 14 امروز (جمعه) در ورزشگاه انقلاب كرج برگزار شد، سايپا مقابل ميهمان خود به تساوي يك بر يك دست يافت.

مجتبي قرباني (29) براي ملوان گلزني كردوابراهيم صادقي (55) از روي نقطه پنالتي گل تساوي سايپا را وارد دروازه ملوان كرد. سايپا با اين تساوي با42 امتياز همچنان در صدر جدول رده‌بندي باقي ماند.

EAsasha

Registered User
لایک‌ها
2
توقف سايپا مقابل ملوان انزلي

تيم فوتبال سايپا در اولين ديدار هفته نوزدهم رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال مقابل ملوان متوقف شد.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ در اين ديدار كه از ساعت 14 امروز (جمعه) در ورزشگاه انقلاب كرج برگزار شد، سايپا مقابل ميهمان خود به تساوي يك بر يك دست يافت.

مجتبي قرباني (29) براي ملوان گلزني كردوابراهيم صادقي (55) از روي نقطه پنالتي گل تساوي سايپا را وارد دروازه ملوان كرد. سايپا با اين تساوي با42 امتياز همچنان در صدر جدول رده‌بندي باقي ماند.

يك بازي علي دايي مشهور به علي بلند غايب بود ببينيد چي شد اين پيرمرد:p هنوز هم در هر تيمي باشه باعثه پيروزي ميشه!!!!

EAsasha

Registered User
لایک‌ها
2
بازم اين استقلال برد و اما در يك بازي بي كيفيت و كسل كننده 5 تا گل داشت اما خيلي مضخرف بود اون از فولاديها كه انگار از عمد ميخاستن ببازن اونم از استقلال كه چقدر الكي ميبره بازياشو:wacko:
به هر حال 3-2 استقلال از سد فولاد گذشت

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
انگار سیاوش اکبرپور برای استقلال از نون شب هم واجبتره!!!!!!!

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
استقلال اهواز انتقام بازی رفت رو گرفت.
استقلال اهواز 1-0 پرسپولیس.
پرسپولیس در نوسان.
پرسپولیس مقام سومی رو حفظ نکرد.
"اینها همشون تیتر اول روز نامه ی فرداست"
پرسپولیس موقتاً به رده ی چهارمی جدول سقوط کرد ، البته واسه این میگم موقت ، چون اگه سپاهان یا ابومسلم فردا ببرن ، پرسپولیس باز هم سقوط میکنه.
یه وقت فک نکنین من استقلالیم ها ، نه.
71.gif

فقط میلان
8.gif

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
از فرشید توقع نداشتم چنین اشتباه بچه گانه ای رو بکنه !
بازی هم اصلا قشنگ نبود..........
بچه ها یه سوال ؟؟؟؟ به نظر شما زمین نفت اهواز زیادی کوچیک نبود؟ یعنی اندازش استاندارد بود؟

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نه ، احتمالاً شمام دچار اشتباه من شدین.
2.gif

نوع تصویر برداری به گونه ای بود که آدم احساس میکرد ، زمین کوچیکه.
خیلی کم زوم کرده بودن.
به نظر من نحوه ی اجرا و تصویر برداری ، وخصوصاً گزارشگری ، اصلاً رضایت بخش نبود.
17.gif

بازی هم که .....
37.gif

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
اولين شکست ابومسلم با خداداد
سپاهان به رده سوم صعود كرد

تيم فوتبال ابومسلم مشهد اولين شکست خود با مربيگري خداداد عزيزي را تجربه کرد. گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ در آخرين ديدار هفته نوزدهم رقابت‌هاي ليگ برتر، از ساعت 45/14 امروز (يکشنبه) دو تيم سپاهان اصفهان و ابومسلم مشهد در ورزشگاه فولادشهر اصفهان به مصاف هم رفتند، که در پايان سپاهان با يک گل ميهمان خود را شکست داد.

بهتنها گل اين ديدار را جلال اکبري در دقيقه 85 به ثمر رساند. سپاهان با اين پيروزي 32 امتيازي شد و به رده سوم جدول صعود کرد.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
عباس محمدي:
اميد زيادي براي پوشيدن مجدد پيراهن تيم ملي دارم

دروازه‌بان تيم فوتبال مس كرمان گفت: تاكنون 2 بار به اردوي تيم ملي دعوت شده‌ام و معتقدم با حضور امير قلعه‌نوعي بخت همه بازيكنان براي پوشيدن پيراهن تيم ملي يكسان است.

عباس محمدي" در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ اظهار داشت: طي اردوي اخير كه در آن حاضر بودم، سعي و تلاش زيادي كردم تا نظر مربيان را جلب كنم و جواب اعتماد آنان را به خوبي بدهم كه با توجه به رضايت ايشان از عملكرد من، فكر مي‌كنم توانسته باشم به اين مهم دست يابم.

وي افزود: از آن روز كه مجددا به تيم ملي دعوت شدم، تمام تلاش و توان خود را به كار بسته‌ام تا با آمادگي كامل در مسابقات باشگاهي حاضر شوم و بتوانم بار ديگر به اردوي تيم ملي دعوت شوم تا با آمادگي بالا شانس خود براي قرار گرفن درون دروازه تيم ملي را نيز امتحان كنم.

كاپيتان مس كرمان گفت: بازي با فجر سپاسي يكي از سنگين‌ترين مسابقات اين فصل ما بود و آنها با دوندگي بي‌اماني كه داشتند، موقعيت‌هاي زيادي روي دروازه مس خلق كردند كه البته نتوانستند به خوبي از فرصت‌هايشان استفاده كنند. ما به اين برد و 3 امتياز بازي براي خروج ازبحران احتياج داشتيم و خوشحالم كه توانستيم به هدف خود برسيم.

درخصوص ديدار با فولاد نيز بايد بگويم بازي در اهواز براي هر تيمي مشكل است و ديديد كه پرسپوليس در اين شهر مقابل آبي‌پوشان جنوب حرفي براي گفتن نداشت. فولاد هم با اين كه در انتهاي جدول قرار گرفته، تيم بسيار خطرناكي است و در كرمان نيز مس را بسيار تحت فشار قرار داد اما اميدوارم بتوانيم دومين پيروزي نيم فصل دوم را در اين مسابقه كسب كنيم و بار ديگر روي نوار پيروزي قرار بگيريم.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
عذرخواهى‌ دست‌نشان‌ از پيروانى

گفته‌هاى‌ نادر دست‌نشان‌ بعد از پايان‌ بازى‌ با فجر سپاسى‌ موجب‌ دلخورى‌ غلامحسين‌ پيروانى‌ شده‌ است.
سرمربى‌ تيم‌ مس‌ کرمان‌ در اين‌ ارتباط‌ گفت: من‌ بعد از پايان‌ بازى‌ خطاب‌ به‌ خبرنگاران‌ گفتم‌ از آنجايى‌ که‌ تيم‌ فجر سپاسى‌ بازيکنان‌ خلاقى‌ چون‌ روانخواه‌ و رضايى‌ داشت، ما روزنه‌هاى‌ عمق‌ خط‌ دفاعى‌ خود را به‌ روى‌ حريف‌ بستيم‌ تا از کناره‌ها مجبور به‌ طراحى‌ حمله‌ و ارسال‌ سانتر به‌ روى‌ دروازه‌ مس‌ شوند و در ارسال‌ توپهاى‌ بلند چون‌ مهاجمان‌ فجر تعادل‌ نداشتند، نتوانستند از توپهاى‌ سوم‌ استفاده‌ نمايند و به‌ گل‌ برسند.
وى‌ افزود: در ادامه‌ صحبتهاى‌ خود اضافه‌ کردم‌ اين‌ حربه، مؤ‌ثر واقع‌ شد و ما روى‌ ضدحملات‌ به‌ هدفى‌ که‌ مى‌خواستيم، رسيديم‌ و... اما متأ‌سفانه‌ خبرنگاران‌ حرفهاى‌ مرا طور ديگرى‌ به‌ غلامحسين‌ پيروانى‌ انعکاس‌ دادند و به‌ سرمربى‌ فجرسپاسى‌ گفتند: دست‌نشان‌ مى‌گويد فجر بى‌برنامه‌ بود و... در عين‌ حال‌ من‌ از غلامحسين‌ پيروانى‌ عذرخواهى‌ مى‌کنم.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
پاداش‌ 3 ميليونى‌ بازيکنان‌ مس‌ کرمان‌

بازيکنان‌ مس‌ کرمان‌ پس‌ از پيروزى‌ دو بر صفر مقابل‌ فجرسپاسى‌ پاداش‌ نقدى‌ دريافت‌ کردند.
بازيکنان‌ مس‌ طى‌ چند بازى‌ اخير خود در داخل‌ خانه‌ و نيز خارج‌ از خانه، نتايج‌ مطلوبى‌ نگرفته‌ بودند اما پس‌ از پيروزى‌ خانگى‌ مقابل‌ فجر سپاسى‌ از هفته‌ نوزدهم‌ رقابتهاى‌ ليگ‌برتر مسئولان‌ اين‌ باشگاه‌ به‌ هر يک‌ از بازيکنان‌ تيم‌ مبلغ‌ سه‌ ميليون‌ ريال‌ پاداش‌ نقدى‌ پرداخت‌ کردند.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
شفيعى‌زاده: 100 ميليارد دارايى‌ دارم، 40 ميليارد بدهکاري!

على‌ شفيعى‌زاده، رئيس‌ هيأ‌ت‌ مديره‌ باشگاه‌ استقلال‌ اهواز ساعاتى‌ پس‌ از پيروزى‌ اين‌ تيم‌ در برابر پرسپوليس‌ در مصاحبه‌اى‌ تلفنى‌ که‌ به‌ طور زنده‌ از تلويزيون‌ خوزستان‌ پخش‌ مى‌شد، شرکت‌ کرد.
وى‌ در اين‌ مصاحبه‌ گفت: تيم‌ ما مشکل‌ مالى‌ يا فنى‌ ندارد، بلکه‌ مشکلاتى‌ که‌ اخيراً‌ براى‌ کارخانه‌هاى‌ تحت‌ پوشش‌ باشگاه‌ استقلال‌ اهواز به‌ وجود آمده‌ باعث‌ شده‌ از سازمان‌ ليگ‌ درخواست‌ کنيم‌ با کناره‌گيرى‌ ما از ليگ‌ موافقت‌ کنند. متأ‌سفانه‌ برخى‌ از گزارشگران‌ تلويزيونى‌ اعلام‌ کردند که‌ ما با مطرح‌ کردن‌ بحث‌ کناره‌گيرى‌ از ليگ‌ به‌ دنبال‌ اهداف‌ تبليغاتى‌ هستيم. مگر باشگاه‌ استقلال‌ اهواز فروشنده‌ کالاهاى‌ تجارى‌ يا مواد غذايى‌ است‌ که‌ بخواهيم‌ تبليغ‌ کنيم؟!
وى‌ ادامه‌ داد: مى‌گويند من‌ 40 ميليارد تومان‌ بدهى‌ دارم‌ اما نمى‌گويند که‌ بيش‌ از 100 ميليارد تومان‌ اموال‌ دارم‌ که‌ متأ‌سفانه‌ اجازه‌ حضور در ايران‌ و رسيدگى‌ و فروش‌ آنها را نمى‌دهند. دارايى‌هاى‌ ما بسيار بيشتر از بدهى‌هاست‌ ولى‌ نمى‌توانم‌ براى‌ نقد کردن‌ آنها و تسويه‌ حساب‌ با طلبکاران‌ به‌ ايران‌ بيايم.
شفيعى‌زاده‌ در خصوص‌ وضعيت‌ استقلال‌ اهواز خاطر نشان‌ ساخت: تيم‌ بهترين‌ دوران‌ خود را سپرى‌ مى‌کند و از لحاظ‌ فنى‌ بسيار خوب‌ عمل‌ کرده‌ايم. حضور در بالاى‌ جدول‌ و داشتن‌ هفت‌ ملى‌پوش‌ در تيم‌هاى‌ مختلف‌ ملي، تاکنون‌ در باشگاه‌ استقلال‌ اهواز سابقه‌ نداشته‌ است‌ اما متأ‌سفانه‌ در خوزستان‌ عواملى‌ هستند که‌ مى‌خواهند شفيعى‌زاده‌ را از حضور در ورزش‌ دلسرد کنند.
رئيس‌ هيأ‌ت‌ مديره‌ استقلال‌ اهواز در پايان‌ با انتقاد از گزارشگر مسابقه‌ گفت: نحوه‌ گزارش‌ اين‌ بازى‌ تأ‌سف‌آور بود و گزارشگر بازى‌ به‌ شکل‌ ناپسندى‌ از تيم‌ پرسپوليس‌ طرفدارى‌ و عليه‌ استقلال‌ جوسازى‌ مى‌کرد.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
ابراهيمي: دنيزلى‌ مقصر اين‌ باخت‌ نيست! زوج‌ مرفاوى‌ و يونگ‌ جواب‌ مى‌دهد

ناصر ابراهيمى‌ که‌ يکي، دو روزى‌ است‌ از سفر ترکيه‌ برگشته‌ دو ديدار استقلال‌ و پرسپوليس‌ را تماشا کرده‌ است.
وى‌ مى‌گويد: به‌ اعتقاد من‌ ليگ‌ ششم‌ ضعيف‌ترين‌ ليگ‌ اين‌ چند سال‌ بود، چرا که‌ حدود بيست‌ بازيکن‌ از ليگ‌ جدا شدند و رفتند. ابراهيمى‌ ادامه‌ داد؛ الان‌ يک‌ تيم‌ دفاع‌ ندارد، يک‌ تيم‌ مهاجم‌ ندارد، يک‌ تيم‌ هافبک‌ ندارد و اين‌ معضل‌ ليگ‌ ايران‌ است.
مربى‌ تيم‌ملى‌ افزود: من‌ نمى‌خواهم‌ در خصوص‌ باشگاهها اظهار نظر کنم‌ اما مقصر باخت‌ پرسپوليس‌ دنيزلى‌ نيست، او چه‌ کار مى‌توانست‌ بکند، حريف‌ برترى‌ نسبت‌ به‌ پرسپوليس‌ نداشت. مساوى‌ عادلانه‌ترين‌ نتيجه‌ بود.
وى‌ به‌ استقلال‌ اشاره‌ کرد و گفت: اگر مرفاوى‌ و يونگ‌ به‌ يک‌ تفاهم‌ برسند، يک‌ زوج‌ خوب‌ را تشکيل‌ خواهند داد. اين‌ مسأ‌له‌ را در ديدار با فولاد به‌ خوبى‌ لمس‌ کردند. آنها با هم‌ موفق‌ خواهند شد.
او در خاتمه‌ بر اين‌ نکته‌ تأ‌کيد کرد؛ من‌ به‌ عنوان‌ يک‌ کارشناس‌ مى‌گويم‌ دنيزلى‌ مقصر نيست‌ اما اگر ما بوديم‌ و مى‌باختيم‌ مى‌گفتند او سنتى‌ است‌ و مرا به‌ صلابه‌ مى‌کشيدند ولى‌ با همه‌ اين‌ تفاصيل‌ به‌ هيچ‌ وجه‌ دنيزلى‌ مقصر اين‌ باخت‌ نيست.

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال باشگاه پرسپوليس را به پرداخت مبلغ دو ميليون ريال جريمه نقدي محكوم كرده است. بر اساس اين گزارش و با اعلام كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال اين حكم در پي دريافت اخطار بيش از حد مجاز توسط بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس در جريان ديدار با تيم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان صادر شده است.

بالا