• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ برتر فوتبال ایران**لیگ ششم** (جام خلیج فارس), نتایج و بحث

mori

Registered User
لایک‌ها
14
خب به سلامتی هفته ششم با صدرنشینی اس اس تموم شد .. امیدوارم این عدد13 امنتیاز برای استقلال نحس نباشه و همینجوری ادامه بده ..

پ . ن : من ترجیح میدم استقلال یه بازی خوب و قشنگ هم نکنه ولی ببره و قهرمان بشه.. چه فایده ای داره مثه بازی صبا باطری بالای 10 تا موقعیت گل بدست بیاره ولی اخرش بازی مساوی بشه .. توی فوتبال فقط نتیجه حرف میزنه نه بازی زیبا .. این حرفا هم سوسول بازیه .. تیمی که نتونه ببره ولی زیبا بازی کنه اون بازی زیبا به درد عمش میخوره فقط! ! به امید ادامه روند بردهای اس اس همیشه محبوب

خيلي جالبه! اينطوري پيش بره چند سال ديگه در فوتبال رو بايد تخته کنن بندازنش دور!
نتيجه کيلو چنده
بازي بايد زيبا باشه
اين نظر منه!
حالا اگه سوسول بازيه ما هستيم:blink:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خيلي جالبه! اينطوري پيش بره چند سال ديگه در فوتبال رو بايد تخته کنن بندازنش دور!
نتيجه کيلو چنده
بازي بايد زيبا باشه
اين نظر منه!

دوست عزیز نتیجه کیلو چنده؟! کیلوش خیلی گرونه! بله در بهترین حالت نتیجه اگه با بازی قشنگ هم باشه خیلی جذاب تره ولی یادت باشه نتایج میمونن نه نوع بازی! یادش بخیر استقلال قلعه نویی دو سال پیش که در عین شایستگی و بازی زیبا نایب قهرمان شد و پاس عوضی! قهرمانی رو با توجه به همین اصل بدست اورد .. الان کی یادش مونده اون فصل و بازیای زیبای استقلال رو؟؟؟ تنها چیزی که مونده اینه که استقلال نایب قهرمان شد و به عبارت بهتر قهرمان نشد .. مجید جلالی هم هفته پیش همینو میگفت .. میگفت نگاه همه در اظهار نظر تابلو نتایجه .. هنر نیس شما قشنگ بازی کنی و 10 تا موقعیت تک به تک رو نزنی .. هنر اینه که یه موقعیت بدست بیاری و همونو گل کنی و ببری .. اتفاقا الان فوتبال داره به همین سمت میره و مطمئن باش عمرا درش تخته نمیشه ..

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من با عليرضا جان موافقم !تبريك !

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
خب به سلامتی هفته ششم با صدرنشینی اس اس تموم شد .. امیدوارم این عدد13 امنتیاز برای استقلال نحس نباشه و همینجوری ادامه بده ..

پ . ن : من ترجیح میدم استقلال یه بازی خوب و قشنگ هم نکنه ولی ببره و قهرمان بشه.. چه فایده ای داره مثه بازی صبا باطری بالای 10 تا موقعیت گل بدست بیاره ولی اخرش بازی مساوی بشه .. توی فوتبال فقط نتیجه حرف میزنه نه بازی زیبا .. این حرفا هم سوسول بازیه .. تیمی که نتونه ببره ولی زیبا بازی کنه اون بازی زیبا به درد عمش میخوره فقط! ! به امید ادامه روند بردهای اس اس همیشه محبوب

من بازی رو ندیدم گل رو کی زد؟
امیدوارم که صدر بمونه:D

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
حرف علیرضا جان در مورد این که فقط نتیجه ها می مونه ، کاملا درسته !
ولی فکر می کنید این تیم استقلال تا آخر لیگ بتونه همین طوری ادامه بده؟؟؟؟

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
نصير زاده : داور دو پنالتي پرسپوليس را سوزاند!
"هوشنگ نصير زاده" كارشناس داوري ضمن بيان مطلب فوق افزود: مثلث تماشاگران ، دايي و نام پرسپوليس، بازي را براي قضاوت دشوار كرده بود. اين معادلات "سعيد مظفري‌‏زاده" كه در سال جاري وارد ليست بين المللي داوران شده را دچار مشكل كرد
وي افزود: وي در دقيقه شش مسابقه، يك خطاي هند واضح درون محوطه جريمه سايپا را به سود پرسپوليس اعلام نكرد و در واقع پرسپوليس را از يك پنالتي محروم كرد، البته وي در هنگامي كه باقري روي خط محوطه جريمه با دست راست مهاجم سايپا را متوقف كرد به درستي تشخيص داد كه خطا درون محوطه اتفاق افتاده است .
نصير زاده تصريح كرد: مظفري در اعلام پنالتي دوم به سود سايپا دچار اشتباه شد چرا كه پيش از آمدن توپ در محوطه جريمه پرسپوليس ، علي دايي با دست چپ خود، مدافع حريف را شارژ كرد و مرتكب خطا شد.
وي اضافه كرد: در ادامه داور از اعلام يك خطاي پنالتي مسلم به سود پرسپوليس كه بر روي مهرزاد معدنچي اتفاق افتاد نيز چشم پوشي كرد. در واقع مظفري‌‏زاده دو پنالتي پرسپوليس را سوزاند!

hossein1351

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان من باز هم آمدم لنگیها خوب مرا میشناسن
چند وقتی خیلی مشغول بودم و یه مدتی هم که فروم چرخهاش هوا بود
آمدم یه خبر دسته اول به لنگیها بدهم که قهرمانی جام حذفی را تو خواب ببینن در مورد شکایتشان در مورد عماد رضا .................... چقدر بدبختن اینها بازی رو باختن میخواهند از راه دیگه موش بدوانند و بلکه یه چیزی نصیبشان بشه پوز انصاری فر هم که بدجور به خاک مالیده شد
رای صادر شد و قرار داد عماد رضا قانونی است
در بدرها

استقلال همیشه قهرمان

/07/1385
قرارداد عمادرضا قانوني است

ايريف: كميته انضباطي فدراسيون در روز پنجشنبه 27/7/85 جلسه رسيدگي درخصوص عماد محمدرضا را تشكيل داد و رأي زير را صادر كرد.

بازيكن عراقي الاصل تيم فوتبال سپاهان اصفهان (عمادرضا) روز 31/5/85 از طريق مرز هوايي وارد كشور شده است و در تاريخ2/6/85 از طريق مرز زميني از كشور خارج شده است. اين در صورتي بود كه باشگاه پيروزي ادعا داشتند كه عماد رضا بعد از پایان مهلت نقل و انتقالات (4/6/85) وارد كشور شده است. در خصوص ادعاي شاكي نسبت به اثر انگشت عماد محمدرضا موضوع در هيات سه نفره كارشناسان رسمي دادگستري مطرح شد و سپس از استكتاب امضاء و اثر انگشت نگاري و تطبيق آن با اثر انگشت در سازمان ليگ حرفه اي فوتبال يكسان بوده است. و همچنين درخصوص ادعاي شاكي مبني بر غيرواقعي بودن تاريخ ثبت قرارداد در هيأت فوتبال استان اصفهان و سازمان ليگ پس از شنيدن اظهارات طرفين، و شنيدن توضيحات رئيس هيأت فوتبال اصفهان و ملاحظه اصل دفتر ثبت قرارداد مبني بر اين شد كه اظهارات شاكي درخصوص عدم ثبت قرارداد در هيات اصفهان غيرموجه مي باشد.

لازم به ذكر است كه اكثر هياتهاي فوتبال سراسر كشور در ساعات غيراداري انجام وظيفه مي كنند و در برخي از هياتها نيز ثبت قرارداد در ساعات مشابه امري است متداول و ثبت قرارداد به نحو مذكور موجب بي اعتباري آن نخواهد شد زيرا در هيچ يك از آئين نامه هاي فدراسيون فوتبال براي ثبت قرارداد ساعت خاص مشخص نشده است.

در پايان بنا به مراتب مذكور شكايت باشگاه فرهنگي ورزشي پيروزي به لحاظ فقدان ادله ثباتي مردود اعلام مي گردد و رأي صادره ظرف مدت 4 روز پس از ابلاغ قابل تجديد نظرخواهي در شوراي عالي استنياف مي باشد

hossein1351

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
نتيجه کيلو چنده
بازي بايد زيبا باشه
اين نظر منه!

فصل قبل كه پرسپولیس هم خوب بازی میکرد و هم نتیجه میگرفت کجا بودی:D
حالا زبونت باز شده:f34r:

استقلال همیشه قهرمان

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
گل رو علی انصاریان دقیقه 63 پنالتی زد .. پنالتی رو هم طبق معمول اکبرپور گرفت ..
فکر میکردم پنالتی رو داور میگره!
تازه الان فهمیدم چرا اگر بازیکن پرسپولیس و تو محوطه جریمه بزنن یا توپ و با دست بگیرن پنالتی نمیشه!
چون پرسپولیس اکبرپور نداره!!!!!!!!!!!!!
حالا مگه سایپا اکبرپور داشت داور پنالتی گرفت؟!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان من باز هم آمدم لنگیها خوب مرا میشناسن
چند وقتی خیلی مشغول بودم و یه مدتی هم که فروم چرخهاش هوا بود
آمدم یه خبر دسته اول به لنگیها بدهم که قهرمانی جام حذفی را تو خواب ببینن در مورد شکایتشان در مورد عماد رضا .................... چقدر بدبختن اینها بازی رو باختن میخواهند از راه دیگه موش بدوانند و بلکه یه چیزی نصیبشان بشه پوز انصاری فر هم که بدجور به خاک مالیده شد
رای صادر شد و قرار داد عماد رضا قانونی است
در بدرها

استقلال همیشه قهرمان

/07/1385
قرارداد عمادرضا قانوني است

ايريف: كميته انضباطي فدراسيون در روز پنجشنبه 27/7/85 جلسه رسيدگي درخصوص عماد محمدرضا را تشكيل داد و رأي زير را صادر كرد.

بازيكن عراقي الاصل تيم فوتبال سپاهان اصفهان (عمادرضا) روز 31/5/85 از طريق مرز هوايي وارد كشور شده است و در تاريخ2/6/85 از طريق مرز زميني از كشور خارج شده است. اين در صورتي بود كه باشگاه پيروزي ادعا داشتند كه عماد رضا بعد از پایان مهلت نقل و انتقالات (4/6/85) وارد كشور شده است. در خصوص ادعاي شاكي نسبت به اثر انگشت عماد محمدرضا موضوع در هيات سه نفره كارشناسان رسمي دادگستري مطرح شد و سپس از استكتاب امضاء و اثر انگشت نگاري و تطبيق آن با اثر انگشت در سازمان ليگ حرفه اي فوتبال يكسان بوده است. و همچنين درخصوص ادعاي شاكي مبني بر غيرواقعي بودن تاريخ ثبت قرارداد در هيأت فوتبال استان اصفهان و سازمان ليگ پس از شنيدن اظهارات طرفين، و شنيدن توضيحات رئيس هيأت فوتبال اصفهان و ملاحظه اصل دفتر ثبت قرارداد مبني بر اين شد كه اظهارات شاكي درخصوص عدم ثبت قرارداد در هيات اصفهان غيرموجه مي باشد.

لازم به ذكر است كه اكثر هياتهاي فوتبال سراسر كشور در ساعات غيراداري انجام وظيفه مي كنند و در برخي از هياتها نيز ثبت قرارداد در ساعات مشابه امري است متداول و ثبت قرارداد به نحو مذكور موجب بي اعتباري آن نخواهد شد زيرا در هيچ يك از آئين نامه هاي فدراسيون فوتبال براي ثبت قرارداد ساعت خاص مشخص نشده است.

در پايان بنا به مراتب مذكور شكايت باشگاه فرهنگي ورزشي پيروزي به لحاظ فقدان ادله ثباتي مردود اعلام مي گردد و رأي صادره ظرف مدت 4 روز پس از ابلاغ قابل تجديد نظرخواهي در شوراي عالي استنياف مي باشد

من هم همینجا برای دوستان عزیز متاسفم که نتونستن با تبصره و اثر انگشت هم قهرمانی رو بدست بیارن .. البته احتمالا فردا انصاری فرد میاد میگه حق ما رو خوردن و بردن!!! یکی نیس بگه اخه مرد حسابی حق تو رو معدنچی و نیکبخت خوردن که نمیتونن از یه قدمی هم گل بزنن نه اون عماد رضای بدبخت!!!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فکر میکردم پنالتی رو داور میگره!
تازه الان فهمیدم چرا اگر بازیکن پرسپولیس و تو محوطه جریمه بزنن یا توپ و با دست بگیرن پنالتی نمیشه!
چون پرسپولیس اکبرپور نداره!!!!!!!!!!!!!
حالا مگه سایپا اکبرپور داشت داور پنالتی گرفت؟!

خب البته این احساس شما طبیعیه!! خب حق دارین! معدنچی از 20 سانتی! هم وقتی نمیتونه یه توپ رو که رو پای چپش هم هست گل کنه و اکبرپور از یه موقعیت صفر درصد! یه پنالتی میسازه! بایدم گیر به زمین و هوا بدین! .. اره خب خیلی زور داره امار اخر بازی میگه پرسپولیس 11 تا موقعیت گل داشته ولی نبرده ولی استقلال با دو سه تا موقعیت گل بازی رو برد! خیلی سوزش داره! قابل درکه .. :)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
حرف علیرضا جان در مورد این که فقط نتیجه ها می مونه ، کاملا درسته !
ولی فکر می کنید این تیم استقلال تا آخر لیگ بتونه همین طوری ادامه بده؟؟؟؟

بگو ایشالا! :D // خب شایدم پرسپولیس بعد چن بازی بفهمه که بهتره به جای گذاشتن معدنچی تو خط حمله و ایجاد کلی موقعیت گل بدون نتیجه میشه راحت تر هم بازی رو برد ... //

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
بازی های هفته هفتم

چهارشنبه 3 آبان

ذوب آهن-فولاد ساعت 14:30
استقلال تهران-راه آهن ساعت 14:30 بدون تماشاگر

جمعه 5 آبان

پاس-پرسپولیس ساعت 16:30
سایپا-ابومسلم ساعت 16:30
مس-ملوان ساعت 16:30
پیکان-برق ساعت 16:30
استقلال اهواز-سپاهان ساعت 16:30
فجر سپاسی-صبا باتری ساعت 16:30

mori

Registered User
لایک‌ها
14
دوست عزیز نتیجه کیلو چنده؟! کیلوش خیلی گرونه! بله در بهترین حالت نتیجه اگه با بازی قشنگ هم باشه خیلی جذاب تره ولی یادت باشه نتایج میمونن نه نوع بازی! یادش بخیر استقلال قلعه نویی دو سال پیش که در عین شایستگی و بازی زیبا نایب قهرمان شد و پاس عوضی! قهرمانی رو با توجه به همین اصل بدست اورد .. الان کی یادش مونده اون فصل و بازیای زیبای استقلال رو؟؟؟ تنها چیزی که مونده اینه که استقلال نایب قهرمان شد و به عبارت بهتر قهرمان نشد .. مجید جلالی هم هفته پیش همینو میگفت .. میگفت نگاه همه در اظهار نظر تابلو نتایجه .. هنر نیس شما قشنگ بازی کنی و 10 تا موقعیت تک به تک رو نزنی .. هنر اینه که یه موقعیت بدست بیاری و همونو گل کنی و ببری .. اتفاقا الان فوتبال داره به همین سمت میره و مطمئن باش عمرا درش تخته نمیشه ..
مثل اينکه همه يادشون مونده دو فصل پيش استقلال زيبا بازي ميکرد و گند زد چون کسي اعتراضي نکرده. پس نتيجه اين شد که بازي زيبا مهمه که يادتون مونده!!!
مجيد جلالي هم چرت زياد ميگه يادمه تو جام ملت هاي 2006 هم طرفدار يونان بود ، تيمي که بازيش حال همه رو به هم مي زد و قهرمان هم شد و الان هم تيميه که محو شده! کسي اثري از يونان تو ذهنش هست؟ نه! اما جمهوري چک با بازي هاي زيباش تو همون سال هنوز هم کلي طرفدار داره و تو جام جهاني هم مدعي به حساب ميومد ( بگذريم که زود حذف شد ).
به نظر من دليل ماندگاريه فوتبال اينه که هنوز هم بازي هاي زيبا و جذاب کم نيستن . حالا خداييش بازي پرسپوليس سايپا يا پرسپوليس ابومسلم بيشتر بهت چسبيد (اگه ديده باشي) يا بازي استقلال - ذوب آهن يا همين استقلال - ملوان؟
فصل قبل كه پرسپولیس هم خوب بازی میکرد و هم نتیجه میگرفت کجا بودی:D
حالا زبونت باز شده:f34r:

استقلال همیشه سولاخ
اگه فصل قبل به تاپيک خودمون سر نمي زديم واسه امثال تو بود که 1 جو .... ندارين
اين فصل هم اگه اوضاع به همون منوال پيش بره افتخار زيارت من و نخواهي داشت

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مثل اينکه همه يادشون مونده دو فصل پيش استقلال زيبا بازي ميکرد و گند زد چون کسي اعتراضي نکرده. پس نتيجه اين شد که بازي زيبا مهمه که يادتون مونده!!!
مجيد جلالي هم چرت زياد ميگه يادمه تو جام ملت هاي 2006 هم طرفدار يونان بود ، تيمي که بازيش حال همه رو به هم مي زد و قهرمان هم شد و الان هم تيميه که محو شده! کسي اثري از يونان تو ذهنش هست؟ نه! اما جمهوري چک با بازي هاي زيباش تو همون سال هنوز هم کلي طرفدار داره و تو جام جهاني هم مدعي به حساب ميومد ( بگذريم که زود حذف شد ).
به نظر من دليل ماندگاريه فوتبال اينه که هنوز هم بازي هاي زيبا و جذاب کم نيستن . حالا خداييش بازي پرسپوليس سايپا يا پرسپوليس ابومسلم بيشتر بهت چسبيد (اگه ديده باشي) يا بازي استقلال - ذوب آهن يا همين استقلال - ملوان؟

من فصل پیش و دو فصل قبل رو خوب یادم مونده بیشتر بخاطر بازیای استقلال - پرسپولیسی که توش خاطراتی مونده که حالا حالاها پاک نمیشه ... یادت مونده گل دقیقه 94 پیروز قربانی رو که؟!:cool: منکه حالا حالا ها یادم نمیره ..// ضمن اینکه من به جلالی کار ندارم چون ازش اصلن خوشم نمیاد .. از اون نون به نرخ روز خورهاست .. فصل پیش که شهید قندی بود میگفت همه از تیمای بزرگ حمایت میکنن و تیمای ضعیف بدبختن .. حالا که اومده پاس یا همون فصلی که با پاس قهرمان شد یادش رفته با چه کثافت کاری پاس رو قهرمان کرد .. // من گفتم ایده ال همونه که بازی زیبا با نتیجه باشه ولی بازی زیبا مفت گرونه اگه به نتیجه نرسه ... اره من استقلال - ملوان رو که نتیجه رو اس اس گرفت ترجیح میدم مثلا به پرسپولیس - سایپا که اخرش حسرت برد! به دل هواداراش گذاشت!!
خواهشن بحث رو هم روشنفکری و فلسفی هم نکنید که بازی زیبا فلان و بیساره که شب تا صب و صب تا شب این گزارشگرا و کارشناسا شعارش رو میدن!!!

mori

Registered User
لایک‌ها
14
بحث رو تموم ميکنيم اصلا
من نظر خودم رو گفتم و شما هم نظر خودت
حالا تو فکر کن فلسفي و سوسول بازي و ... هست
به نظر من بازي استقلال ملوان دوره اول ليگ برتر خيلي بيشتر مي چسبيد :))

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بحث رو تموم ميکنيم اصلا
من نظر خودم رو گفتم و شما هم نظر خودت
حالا تو فکر کن فلسفي و سوسول بازي و ... هست
به نظر من بازي استقلال ملوان دوره اول ليگ برتر خيلي بيشتر مي چسبيد :))

اره اونم خوبه .. خب ملوان فصل بعدش هم به شما لطف کرد و تو جایی که جام حذفی چیزی نمونده بهتون برسه حذفتون کرد :) .. ولی هیچوقت دربی رو مقایسه حتی با قهرمانی نکن ... تو اسپانیا عین این مساله رو میتونی ببینی بازی بارسا و رئال و حیثیتش هیچوقت به جای جدول و سرنوشت قهرمانیش وصل نبوده .. یکی که ببازه جلو طرف مقابل له شده و داغش تا ته فصل میمونه حتی به قیمت قهرمانی:cool: //
شما هم نظرت محترمه و من اصل نظرت رو رد نکردم دوست من .. :)

BlAsCo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از مهمترین دلایلی که پرسپولیس و استقلال به سادگی از گردونه رقابتهای آسیایی خارج میشن همین قضاوتهای یک طرفه در لیگ خودمونه... (حداقل در بازی سایپا و پرسپولیس هر دو تیم از ضعف داوری متضرر شدن نه فقط پرسپولیس ولی این بزرگنمایی و آگراندیسمان در صدا و سیما و ارباب جراید !همیشه به نفع این دو تیم پر طرفدار پاییتخته!)

داور خیلی راحت ازتکل وحشیانه آلونگ Excessive force –تکل خطرناک پژمان نوری و... چند خطای محرز دیگه چشم پوشی کرد..دایوینگ سیمولیشن معدنچی و شیث رضایی و گول زدن داور میتونست با کارت زرد مواجه بشه (معدنچی حداقل دو بار خودشو تو محوطه جریمه زمین زد)این تظاهر و گول زدن داور به عنوان رفتار غیر ورزشی تلقی میشه... (نقض مکرر قوانين از این بازیکن ناديده گرفته شد)

پژمان نوری کنار خط طولی توپ رو به سمت تماشگرها پرتاب کرد(حرکت ناشایست)به قول (گزارشگر-مفسر!! بازی) طبقه دوم ورزشگاه! ولی داور هیچ عکس العملی نشون نداد و...

کوچکترین تماس با داور در اروپا حداقل با یک کارت زرد جریمه میشه ولی معدنچی داوربازی رو هل داد(رفتار غیر ورزشی) من اینو مدیریت داور و کنترل بازی نمیدونم این نشون دهنده ضعف داور ایرانیه...

امثال مسعود مرادی-مظفری و... یک بازی بی سرو صدا رو به اجرای صحیح قوانین ترجیح میدن واسه همینه داوری ایران در جامهای معتبر نماینده ای نداره ولی مالدیو داره!!
grin.gif

پرسپولیس مقابل سایپا اصلا خوب بازی نكرد. این رو می شد از واكنش های تماشاگران این تیم فهمید.
پرسپولیس سه شنبه شب در خط حمله مشكلات زیادی داشت .معلوم نبود چرامعدنچی ونیکبخت كنار هم بازی میکنن ... اونم در شرایطی که هر دوبازیکن شیوه بازی مشابهی دارند.معلوم نبود بازی ساز پرسپولیس كیه؟ ..کدوم بازیکن ***** این تیم در میانه میدان رو به عهده گرفته؟ و چه كسی قراره پاس های آخر را بده ؟
مشخص نبود این تیم می خواد از عمق حمله كند یا از كناره ها...
به نظر من شیث رضایی اصلا توانایی بازی در کنار ه خط طولی زمین رو نداره...پیستون راست کلاسیک نیست...(سرعت عکس العمل – بازی خوانی – خلاقیت- توانایی تعویض بازی و سایر ویژگیهای بازی در این پست رو نداره)

فیزیک بدنی شیث هم مناسب بازی در این پست نیست.... یه ترکه چوب خشکه !:D ... کورسهاشو ببینید...
شیث اصلا بازیکن استانداردی نیست...حتی واسه دفاع میانی...

پرسپولیس به رغم اینكه مربی بزرگی رو روی نیمکت داره... بافقر بازیکن مواجهه ... مدیران این تیم هم در فصل نقل و انتقالات چندان مثبت عمل نکردن... دقیقا مثل استقلال ..هر چند سکان هدایت استقلال رو به کسی (عبدالصمد مرفاوی) سپردن که کارنامه روشن مربیگری نداشت..مثل تیم ملی!
00000292.gif

BlAsCo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد جلالی و مایلی کهن کافیه به جایگاه تیمهاشون در جدول لیگ نگاه کنید... دو کارشناس و تحلیلگر بعد از بازی (مثل بقیه مربیان ایرانی)... دو مربی امتحان پس داده و همیشه منتقد که هدفشون تخطئه و تخریب شخصیت مربی خارجیه...
اصولا مربیان ناکارامد ایرانی هوای همدیگه رو دارن ..به هم نون قرض میدن ..علیه مربی بخت برگشته خارجی جبهه میگیرن و...
122fs2824024.gif
122fs2823976.gif

بالا