• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ برتر فوتبال ایران**لیگ ششم** (جام خلیج فارس), نتایج و بحث

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
/هفته شانزدهم ليگ برتر/

صباباتري با يك گل استقلال اهواز را شكست داد

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال صباباتري تهران در چارچوب هفته شانزدهم ليگ برتر با يك گل مقابل استقلال اهواز به برتري دست يافت.

به گزارش خبرگزاري فارس، عصر امروز در تهران تيم هاي صباباتري و استقلال اهواز به ديدار هم رفتند و در پايان تيم ميزبان با يك گل به پيروزي رسيد.
آلن آدويچ، مهاجم گلزن صباباتري در دقيقه 26 تنها گل اين ديدار را به ثمر رساند.
خداداد افشاريان قضاوت اين بازي را برعهده داشت و به بيگي، بختياري زاده و اسدي از صباباتري و جلالي ثابت و حقي پور از استقلال اهواز اخطار داد.
صباباتري با اين پيروزي 18 امتيازي شد و به رده يازدهم جدول صعود كرد. تيم استقلال اهواز نيز اكنون با 25 امتياز در رده هفتم قرار دارد.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
/هفته شانزدهم ليگ برتر/

راه آهن در دقايق پاياني از شكست گريخت

خبرگزاري فارس: ديدار تيم‌هاي فوتبال راه آهن تهران و برق شيراز با تساوي يك بر يك خاتمه يافت.

به گزارش خبرگزاري فارس، در چارچوب هفته شانزدهم ليگ برتر عصر امروز تيم هاي راه آهن و برق شيراز در تهران به مصاف هم رفتند.
تيم ميهمان در دقيقه 12 از سوي شهرام گودرزي به گل دست يافت و بازي با پيروزي اين تيم در حال اتمام بود؛ اما هادي اصغري در دقيقه 89 گل تساوي را به ثمر رساند.
نويد مظفري قضاوت بازي را برعهده داشت و به قاسميان از راه آهن و مهدي كريميان، مهرزاد كريميان و مهدي حاج اسبويي از برق شيراز اخطار داد.
با اين تساوي تيم راه آهن 11 امتيازي و برق شيراز 18 امتيازي شد. دو تيم در رده هاي پانزدهم و سيزدهم جدول قرار دارند.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
/هفته شانزدهم ليگ برتر/

سپاهان در انزلي ملوان را شكست داد

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال سپاهان اصفهان در چارچوب هفته شانزدهم ليگ برتر با دو گل مقابل تيم ملوان بندرانزلي پيروز شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، در اين ديدار كه به ميزباني ملوان برگزار شد، تيم ميهمان دو بار از سوي محمد نوري در دقايق 20 و 40 به گل دست يافت تا با نتيجه دو بر صفر ميزبان خود را مغلوب كند.
احمدزاده، مربي ملوان دراين بازي از دروازه بان 17 ساله تيم اميد استفاده كرد و اين تصميم وي با مخالفت تماشاگران مواجه شد. آنها از دقيقه 80 ورزشگاه تختي انزلي را ترك كردند.
تورج حق وردي قضاوت بازي را برعهده داشت و به سيدصالحي اخطار داد. ضمن اينكه ايمان صيادنورد نيز در دقيقه 88 از بازي اخراج شد.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
/هفته شانزدهم ليگ برتر/

فولاد مقابل چشمان ايناسيو مغلوب شد

خبرگزاري فارس: تيم فولاد با شكست يك بر صفر مقابل پيكان، جاي خود در قعر جدول ليگ برتر را تثبيت كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم‌هاي فولاد و پيكان در چارچوب هفته شانزدهم ليگ برتر در اهواز به مصاف هم رفتند و در پايان، ميهمان بار ديگر مغلوب شد.
در اين بازي محسن بياتي‌نيا در دقيقه 55 با استفاده از اشتباه ميثم سليماني دروازه فولاد را باز كرد تا بازي با يك گل به سود تيم تهراني خاتمه يابد.
همچنين در دقيقه 37 امير خليفه اصل براي فولاد موفق به گلزني شد اما كمك داور اين گل را آفسايد اعلام كرد.
ايناسيو‌ (مربي جديد فولاد) به همراه دو بازيكن برزيلي و اروگوئه اي(نفرات جديد فولاد) با حضور در ورزشگاه تختي بازي را از نزديك نظاره كردند.
علي خسروي قضاوت بازي را برعهده داشت و از كارت هاي خود استفاده نكرد.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
این هفته اکثر نتیجه ها دقیقآ برعکس چیزی شد که من دوست داشتم!
پرسپولیس باخت!
استقلال مساوی کرد!
پاس برد!
استقلال اهواز باخت یا بهتر بگم صبا باتری برد!
فولاد باخت!
حیف شد مس از هیچ تیمی تو کرمان نباخت اما از پاس باخت!
پیکان همینجوری الکی الکی داره میاد بالا!

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
پرسپولیس باخت!
حیف شد...
استقلال مساوی کرد!
حقش باخت بود...
حقش نبود...
استقلال اهواز باخت یا بهتر بگم صبا باتری برد!
عادلانه بود...
به باخت فولاد دیگه عادت کردیم...
حیف شد مس از هیچ تیمی تو کرمان نباخت اما از پاس باخت!
درسته حیف شد ولی مس از استقلالم تو کرمون با یه پنالتی باخته بود...
پیکان همینجوری الکی الکی داره میاد بالا!
چی بگم...

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
..

درسته حیف شد ولی مس از استقلالم تو کرمون با یه پنالتی باخته بود...
درسته من یادم نبود!
به خاطر نتایج خوبه چند هفته آخرش فراموش کردم!
پاس و صبا باتری بیشتر به خاطر مربی هاشون دوست داشتم ببازن!

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
درسته من یادم نبود!
به خاطر نتایج خوبه چند هفته آخرش فراموش کردم!
پاس و صبا باتری بیشتر به خاطر مربی هاشون دوست داشتم ببازن!

منم دوست ندارم پاس نتیجه بگیره

جلالی به این خوبی رو برکنار کردن رفتن چه کسی رو آوردن !!!

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
جدول لیگ برتر تاپایان هفته شانزدهم

127fs3240926.jpg

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
تابلوی نتایج ایستگاه شانزدهم لیگ برتر

پرسپولیس ۳ ابومسلم ۴

استقلال صفر ذوب آهن صفر

فجر سپاسی صفر سایپا ۱

ملوان صفر فولاد مبارکه اصفهان ۲

راهن آهن ۱ برق شیراز ۱

مس کرمان صفر پاس ۱

صبا باتری ۱ استقلال اهواز صفر

فولاد صفر پیکان ۱

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
دو تيم فولاد مباركه سپاهان و سايپا در ديدار(هفته‌ي پانزدهم ليگ برتر) با تاخير وارد زمين مسابقه شدند. تاخير 9 و 7 دقيقه‌اي سايپا و سپاهان باعث شد كه كميته انضباطي فدراسيون هر دو تيم را محكوم به پرداخت جريمه نقدي كند.

طبق راي صادره تيم سايپا به پرداخت نه ميليون ريال محكوم شد.

تيم سپاهان نيز براي تاخير هفت دقيقه‌اي خود هفت ميليون ريال جريمه شد.

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
سايپا پس از روزهاي جنجالي اخير ليگ فوتبال ايران برنده بزرگ هفته‌ي اول نيم فصل دوم بود.

سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا در گزارش ويژه‌اي از ليگ برتر ايران نوشت: در روزهايي که استقلال درگير پيامدهاي پس از شکست در جام حذفي بود و پرسپوليسي ها سرگرم کرکري با حريف شده بودند، سايپا با فراموشي باخت جام حذفي شروعي قدرتمندانه داشت و فاصله خود را در صدر جدول بيشتر از قبل کرد.

شاگردان دايي در شيراز با تک گل دير هنگام اردلان آشتياني در دقيقه 80 به 37 امين امتياز فصل رسيدند تا 6 امتياز با استقلال ، تيم دوم جدول فاصله داشته باشند.

تساوي استقلال در روز بازگشت مجتبي جباري

اما، استقلال رقيب که پس از شکست مقابل بسيج مقاومت فارس و با بازگشت امير قلعه نويي به تمرينات تيم دنبال آن بود که چهره ديگري از خود بسازد، در آغاز نيمه دوم ليگ نتوانست در مقابل ذوب آهن خطر ساز باشد و در يک بازي کم هيجان به مساوي بدون گل رسيد. مهمترين نکته استقلال بازگشت مجتبي جباري بود که پس از مصدوميتي طولاني در دقيقه 77 بازي به ميدان آمد. او که کليد قهرماني فصل قبل آبي ها به حساب مي آمد با حضور خود مي تواند پيش از شروع بازيهاي ليگ قهرمانان، اميد را به جمع استقلالي‌ها برگرداند.

پرسپوليس بدون هوادارانش باخت

پنجشنبه در ورزشگاه بدون تماشاگر آزادي تيم مصطفي دنيزلي يک پيروزي تقريباً حتمي را با باخت عوض کرد. پس از يک هفته مصاحبه هاي جنجالي پرسپوليس که از داشتن تماشاگر در اين بازي محروم شده بود ابتدا 2-0 جلو افتاد اما در نهايت 4-3 مقابل ابومسلم مشهد شکست خورد.

به گزارش AFCخداد عزيزي مربي جديد ابومسلم در بين دو نيمه با يک تعويض مناسب و تغيير سيستم تيمش بازي را در دست گرفت. خط دفاعي پرسپوليس هم ضعيف کار کرد و اضافه شدن کريم باقري و الونگ الونگ کمکي به مدافعان تيم به حساب نيامد.

خداداد عزيزي بعد از بازي گفت: " در بين دو نيمه به رختکن رفتم و به بازيکنان گفتم بسيار متاسفم که شما چنين بازي کرديد. آن ابومسلمي که ما ادعاي آن را داشتيم چنين تيمي نيست. سپس از رختکن بيرون رفتم. با اين حال بازيکنان تيم هم قسم شدند تا نتيجه را جبران کنند و با تغيير روش بازي تيم از 2-4-4 به 2-5-3 توانستيم نتيجه لازم را به دست آوريم ".

سپاهان به سمت بالا

ملوان که حداقل در بازيهاي خانگي تيم نسبتاً مطمئني نشان مي داد در آغاز نيم فصل دوم در خانه خود با دو گل مقابل سپاهان شکست خورد تا نماينده ايران در ليگ قهرمانان آسيا روحيه بهتري پيدا کند. پيروزي مقابل سايپا در جام حذفي و بازگشت محرم نويد کيا از تحولات اخير سپاهان بود. آنها با همين برد به جاي سوم جدول رسيدند.

شاهرخي به برد رسيد

همايون شاهرخي که زير فشار روحي شديدي بود با برد پاس نفس راحتي کشيد. مس کرمان از حضور در ورزشگاه محروم بود تا شاهرخي اولين پيروزي خود را با پاس در اين فصل ليگ برتر جشن بگيرد.

در کرمان دروازه پاس مقابل خط حمله خطرناک ليگ که ترکيبي از صابر ميرقرباني و آدريانو آلوز است بسته ماند تا تک گل پاشايي برد را به نام پاس ثبت کند.

پيکان به جاي ششم رسيد

پيکان که به رغم شروع ضعيفش توانسته بود در پايان نيم فصل تيم هشتم جدول باشد با پيروزي مقابل فولاد دو پله بالاتر آمد و به رتبه ششم رسيد. فولاد براي اين مسابقه "ايناسيو" مربي جديد برزيلي شان را در ورزشگاه داشتند.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
تابلوی نتایج ایستگاه شانزدهم لیگ برتر

پرسپولیس ۳ ابومسلم ۴

استقلال صفر ذوب آهن صفر

فجر سپاسی صفر سایپا ۱

ملوان صفر فولاد مبارکه اصفهان ۲

راهن آهن ۱ برق شیراز ۱

مس کرمان صفر پاس ۱

صبا باتری ۱ استقلال اهواز صفر

فولاد صفر پیکان ۱

ممنون ولی میزبان مهمان رو رعایت نکردی پسو پیش نوشتی معمولا میزبان رو اول میهمان رو دوم مینویسن.:D

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
/هفته شانزدهم ليگ برتر فوتبال/
نادر دست نشان:
داور مس را مقابل پاس بازنده كرد
تهران- خبرگزاري كار ايران

سرمربي تيم فوتبال مس كرمان گفت: پاس با يك عمليات نظامي و با لطف داور صاحب پيروزي شد.
"نادر دست نشان" در گفت وگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاري كار ايران( ايلنا ) افزود: تيم مس در بازي با پاس يك بازي قابل قبول ارائه كرد و به هيچ عنوان مستحق شكست نبود پاس پس از اينكه بر اثر يك اتفاق به گل رسيد 45 دقيقه تمام با 9 بازيكن زير توپ زد و به گفته شاهرخي يك عمليات نظامي را تدارك ديد واقعا از فوتبال پاس متعجب شدم و نمي‌‏دانم اين تيم چرا به چنين روزي افتاده است .
وي افزود: البته داور در دقيقه 94 بازي گل صحيح مس را مردود اعلام كرد ، حال آنكه خود پاسي‌‏ها به درست بودن اين گل اعتراف كردند البته فغاني داور بازي اشتباه بزرگ خود را با يك اشتباه بزرگتر يعني اخراج صابر مير قرباني تكميل كرد !
دست نشان تصريح كرد: مس طي هفت بازي چوب اشتباهات داوران را خورده و به رغم شايستگي از رسيدن به حقش محروم شده است
البته ما هيچ تمايلي نداريم كه مثل پاس به هر قيمتي صاحب پيروزي شويم چرا كه اگر ما اين گونه بازي كنيم همه مي‌‏گويند دست نشان شيوه ضد فوتبال را درپيش گرفته است.
وي گفت: از تيمم رضايت دارم و هنوز هيچ اتفاقي نيفتاده است ، ما با تيم ميلياردي پرسپوليس با مربي بزرگي به نام دنيزلي تنها سه امتياز اختلاف داريم پس بد نتيجه نگرفته‌‏ايم

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
/هفته شانزدهم ليگ برتر فوتبال/
مديرعامل باشگاه مس كرمان:
ما بايد تاوان جواني داوران را بدهيم
تهران- خبرگزاري كار ايران

مديرعامل باشگاه مس كرمان گفت: به هيچ عنوان نبايد شيوه بازي پاس و اشتباهات داوري را دليل باخت خود بدانيم و مس به دليل ارائه بازي ضعيف مغلوب شد.
"حميد نيك نفس" در گفت وگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاري كار ايران( ايلنا ) افزود: تيم مس در مصاف با پاس به هيچ عنوان بازي قابل قبول ارائه نكرد و سزاوار شكست بود بازيكنان نتوانستند خواسته‌‏هاي كادر فني را اجرا كنند و متحمل شكست خانگي شدند.
وي در مورد نحوه قضاوت داور گفت: داور دچار اشتباهاتي شد و به ويژه در مورد گل صحيح مس خوب عمل نكرد با اين وجود ما بايد تاوان جواني داوران را بدهيم و چاره ديگري هم نيست با اين وجود اصلا نمي‌‏گويم كه داور عامل شكست مس بود ، چرا كه ما خودمان خوب بازي نكرديم .
نيك نفس تصريح كرد: صبح امروز نشست كميته فني باشگاه به منظور بررسي دلايل نتيج ضعيف اخير برگزار شد و راهكارهايي در مورد بهبود وضعيت تيم انديشيده شد ، يقين دارم كه مس به روزهاي خوب خود باز مي‌‏گردد و فقط بچه‌‏ها بايد از غرور نتايج خوب نيم فصل خارج شوند و بدانند هنوز نيمي از راه باقي مانده است .

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
حامد جان تاپیکو اشتباه اومدی این خبر کشتی هست نه فوتبال. خودت خبر رو خوندی اصلا؟
297.gif

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
در گفت و گو با فارس

ميثاقيان: خودم را از برج ميلاد پايين مي‌اندازم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال راه‌آهن گفت: اگر نتوانم اين تيم را در ليگ برتر حفظ كنم، خودم را از برج ميلاد پايين مي‌اندازم.

اكبر ميثاقيان در مورد بازي مقابل سپاهان در هفته هفدهم ليگ برتر به خبرگزاري فارس اظهار داشت: بازي بسيار سختي پيش رو داريم؛ اما شك نكنيد سپاهان را در خانه اش شكست مي‌دهيم. همه مي‌دانند سر نترسي دارم و اين بار نيز براي پيروزي به اصفهان مي‌ر‌وم.
وي در اين باره كه راه‌آهن در خانه مقابل برق شيراز يك بر يك متوقف شد و حالا چگونه مي‌خواهد سپاهان را شكست بدهد، عنوان كرد: برق شيراز ده نفر دفاع مي‌كرد و اين تيم فقط در نيمه اول 5 دقيقه وقت بازي را كشت.
سرمربي راه آهن افزود: از چهار مسابقه گذشته 6 امتياز گرفته‌ايم و همين نشان دهنده پيشرفت تيم است. مشكلات ما در حال برطرف شدن است.
ميثاقيان تاكيد كرد: همانطور كه قبلا هم وعده داده بودم، اين تيم را در ليگ برتر نگه مي‌دارم و اجازه نمي‌دهم به دسته اول سقوط كند. باور كنيد اگر موفق به انجام اين كار نشوم، خودم را از برج ميلاد پايين مي‌اندازم؛ مگر آنكه نگهبان آنجا اجازه ورود را به من ندهد.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
صدور مجوز بازي براي 3 بازيكن جديد مس كرمان

تيم فوتبال مس كرمان با 3 غايب در تهران به مصاف استقلال خواهد رفت.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ تيم فوتبال مس كرمان براي رويارويي با استقلال، روز پنجشنبه با 3 غايب به تهران خواهد آمد و در هتل امير مستقر مي شود.

نماينده كرمان در ديدار روز جمعه صابر ميرقرباني و فرزاد حسين خاني را به دليل محروميت در اختيار نخواهد داشت. ضمن اينكه ابراهيم تقي پور نيز در بازي با پاس مصدوم شد و به احتمال فراوان قادر به همراهي مس در رويارويي با استقلال تهران نخواهد بود.

همچنين كارت بازي سه بازيكن جديد مس كرمان براي همراهي اين تيم در ادامه رقابت‌هاي ليگ برتر صادر شد.

مهدي رضايي و محسن مظفري كه از تيم فوتبال مس نوين به صنايع مس كرمان پيوستند، در كنار امير الوندي بازيكن سابق صباباتري 3 بازيكني هستند كه در فصل نقل و انتقالات براي همراهي مس در نيم فصل دوم قرارداد خود را به ثبت رساندند.

بالا