• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ برتر فوتبال ایران -- لیگ هشتم --

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
پس از شكست مقابل ذوب آهن
عزيزي: واي به حال تيمي كه من مربي آن شوم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پيام خراسان گفت: نمي دانم چرا به هر تيمي كه مي روم، مشكل دارد و واي به حال تيم بعدي كه بخواهم در آن مربيگري كنم.

A0506870.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، خداداد عزيزي پس از شكست 3 بر يك مقابل ذوب آهن اظهار داشت: از اين بازيكنان نمي‌توان بيش از اين انتظار داشت. اگر لطف داور مسابقه نبود نمي‌توانستيم آن يك گل را به ذوب آهن بزنيم.
وي افزود: وقتي فهرست 18 نفره تيم تكميل نيست چگونه مي‌توانيم به پيروزي برسيم؟ قبل از مسابقه به بازيكنانم گفتم مشكلات مالي را به داخل زمين انتقال ندهند؛ اما اين موضوع حل شدني نيست. اگر همچنان به فعاليت در پيام ادامه مي‌دهم به خاطر همين بازيكنان است.
عزيزي تاكيد كرد: من براي پول در پيام نماندم؛ اما متاسفانه بازيكناني را دور خود جمع كرده ايم كه به به جاي فوتبال به درد كود دادن به زمين مي خورند.
وي افزود: با بازيكنانم صحبت مي‌كنم. اگر آنها مشكلاتشان را خود حل كنند خيلي زود پيام را ترك خواهم كرد، چون در ديدار مقابل ذوب آهن به دليل فشار بالاي روحي، با مشكل پارگي مويرگ مواجه شدم.
بازيكن سابق تيم ملي عنوان كرد: نمي‌دانم چرا به هر تيمي مي‌روم مشكل دارد و بيچاره است. شايد مشكل از من است، پس واي به حال تيم بعدي كه بخواهم آن را براي مربيگري انتخاب كنم.

منبع : www.farsnews.ir

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
احوال مادر توره، دايى، پترويچ و خاله آتسو به من هيچ ربطى ندارد!
فيروز كريمى: هم ما بدشانس بوديم، هم پرسپوليس
بدترين جاى ورزشگاه را به پرسپوليسى ها مى دهيم

082344.jpg

فيروز كريمى سرمربى صباى قم در پايان بازى با پرسپوليس كه به تساوى انجاميد در ميان خبرنگاران حاضر شد و به سؤالات آنها پاسخ داد. كريمى در ابتدا گفت: از اين نتيجه راضى نيستم و كسى نمى تواند اين را به من القا كند كه نتيجه تساوى مرا راضى كرده است. وى در پاسخ به اختصاص دادن طبقه دوم ورزشگاه به طرفداران صبا معترض شد و گفت: اين حق پرسپوليس بود كه ۱۰ درصد از مجموع سكوها را به طرفداران صبا اختصاص دهد اما در بحث ميهمان نوازى آن هم با توجه به خالى بودن بخشى از سكوهاى طبقه پايين ورزشگاه و البته سردى هوا بهتر بود حداقل طرفداران صباباترى را به جايگاه مختص استقلالى ها راه مى دادند اما به هر حال مطمئن باشيد همين رفتار را با پرسپوليسى ها در بازى برگشت خواهيم داشت و بدترين جاى ورزشگاه را به طرفداران صبا اختصاص خواهيم داد.
نيم فصل دوم نقاط ضعف پرسپوليس را مى گيريم
سرمربى صبا در مورد استراتژى تيمش مقابل پرسپوليس اذعان داشت: من فيلم بازى هاى پرسپوليس را به كرات ديدم و مى دانستم اين تيم شرايط ويژه اى دارد اما نمى توانم استراتژى خود را در اين بازى لو بدهم چرا كه معتقدم بايد اين مسأله محفوظ باقى بماند اما قول مى دهم پس از بازى برگشت بگويم با چه استراتژى مقابل پرسپوليس بازى مى كرديم. ما ۱۰ روز تمام با دقت نقاط ضعف و قوت پرسپوليس را پيدا كرديم و نمى خواهم همين طور مفت و مجانى اطلاعاتم را در اختيار ديگران قرار دهم!
9 بار به تير دروازه زده ايم
كريمى در مورد رفتار عجيبش در پايان نيمه اول و دويدن به سمت داور گفت: من به سمت رحيمى مقدم رفتم تا به او خسته نباشيد بگويم اما اينكه چه فيگورى براى خسته نباشيد گفتن داشتم مهم نيست بلكه مهم حرفى بود كه به داور زدم! سرمربى سابق استقلال ادامه داد تصورتان اينگونه نباشد كه چون پرسپوليس ضعيف بود ما در اين بازى به تساوى رسيديم بلكه بايد بگويم تيم صباباترى هر چند بيشترين مساوى را در پرونده خود دارد اما كمترين تعداد شكست نيز از آن ماست. شما حساب كنيد اگر بعد از هر ۲ ۳، مساوى يك برد كسب مى كرديم حالا جايگاهمان در جدول بالاتر از اين بود. به هر حال معتقدم از اين بازى هم چيزى عايدمان نشد. سومين توپى كه به تير دروازه پرسپوليس زديم نهمين توپى بود كه طى هفته هاى گذشته به تير دروازه حريفانمان مى زديم. پرسپوليسى ها مقابل ما تحت فشار قرار داشتند و نتوانستند انتطارات هوادارانشان را برآورده كنند.
مصاحبه هاى دروغى از من منعكس شد
كريمى با انتقاد از مصاحبه هايى كه طى روزهاى اخير از قولش در مطبوعات به چاپ رسيده بود اعلام كرد: متأسفانه از قول من حرف هايى در روزنامه ها چاپ مى شد كه باعث تعجبم مى گشت. مثلاً مى نوشتند كريمى گفته بايد مراسم عروسى ابراهيم توره را در سالن ونوس برگزار مى كرديم يا اينكه من در مصاحبه اى احوال مادر ابراهيم توره را پرسيدم و از مردم خواسته ام برايش دعا كنند! وى ادامه داد: بدتر از آن اين است كه مى گويند بنده با دايى
ايوان پترويچ اظهار همدردى كردم و قرار است در جريان دعواى خانوادگى فرانك آتسو و خاله اش پادرميانى كنم! به همين دليل است كه كمتر مصاحبه با مطبوعات را در دستور كار خود قرار مى دهم و حتى شماره موبايلم را نيز به خبرنگاران ندادم تا با هم كمتر در ارتباط باشيم. وقتى در روزنامه اى خواندم كه نوشته بودند براى مقابله با پرسپوليس باب مذاكره با اسماعيل توره برادر ابراهيم را گشوده ايم خنده ام گرفت در صورتى كه اين مسائل اصلاً به من مربوط نمى شود.
نيمه اول ضعيف ترين تيم صبا بود
كريمى در مورد پرسپوليس نيز يادآور شد: فكر مى كنم هواداران پرسپوليس بايد صبورتر باشند و با يك تساوى دلخورى از خود نشان ندهند. به عقيده من سيستم كارى پرسپوليسى ها تغيير نكرده و مثل گذشته تكرارى است. آنها در فصل گذشته در ۶ بازى در آخرين ثانيه هاى بازى به پيروزى رسيدند اما امسال شانسى ندارند، درست مثل ما كه توپ آخرمان به تير دروازه برخورد كرد و وارد دروازه نشد. كريمى افزود: به اعتقاد من پرسپوليس در بازى با مقاومت به هيچ وجه لايق شكست نبود چرا كه اصلاً شرايط يك تيم بازنده را نداشت و مقابل ما هم خوب بازى كرد. بايد بگويم بعد از هفته چهارم و طى ۲۰ نيمه گذشته، نيمه اولى كه مقابل پرسپوليس بازى كرديم ضعيف ترين نيمه بازى صبا در اين فصل بود. اين تفكر كاملاً اشتباه است كه بگوييم چون پرسپوليس در استاديوم آزادى و مقابل طرفدارانش به ميدان مى رود پس بايد حريفش را شكست دهد. بهتر است هواداران پرسپوليس كمى سعه صدر داشته باشند چرا كه هواداران در روزهاى سخت و دشوار بايد به داد تيم خود برسند. يادم مى آيد فصل گذشته طرفداران استقلال در ورزشگاه آزادى همين شرايط را داشتند اما از خود صبر بيشترى نشان دادند و همين امر سبب شد بگويم من هيچ گاه مقابل استقلال فقط و فقط در ورزشگاه آزادى روى نيمكت نمى نشينم. هر آدم عاقلى ممكن است يكسرى چيزها را گم كرده و يكسرى چيزها را پيدا كند و به نظر من فعلاً افشين قطبى يكسرى از مهره هايش را گم كرده است اما مطمئنم آنها هم روزى به بازى ها برمى گردند و به قول معروف
سر و سينه صاف مى كنند

منبع : ابرار ورزشی

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
كريمى در مورد پرسپوليس نيز يادآور شد: فكر مى كنم هواداران پرسپوليس بايد صبورتر باشند و با يك تساوى دلخورى از خود نشان ندهند. به عقيده من سيستم كارى پرسپوليسى ها تغيير نكرده و مثل گذشته تكرارى است. آنها در فصل گذشته در ۶ بازى در آخرين ثانيه هاى بازى به پيروزى رسيدند اما امسال شانسى ندارند، درست مثل ما كه توپ آخرمان به تير دروازه برخورد كرد و وارد دروازه نشد. كريمى افزود: به اعتقاد من پرسپوليس در بازى با مقاومت به هيچ وجه لايق شكست نبود چرا كه اصلاً شرايط يك تيم بازنده را نداشت و مقابل ما هم خوب بازى كرد. بايد بگويم بعد از هفته چهارم و طى ۲۰ نيمه گذشته، نيمه اولى كه مقابل پرسپوليس بازى كرديم ضعيف ترين نيمه بازى صبا در اين فصل بود. اين تفكر كاملاً اشتباه است كه بگوييم چون پرسپوليس در استاديوم آزادى و مقابل طرفدارانش به ميدان مى رود پس بايد حريفش را شكست دهد. بهتر است هواداران پرسپوليس كمى سعه صدر داشته باشند چرا كه هواداران در روزهاى سخت و دشوار بايد به داد تيم خود برسند. يادم مى آيد فصل گذشته طرفداران استقلال در ورزشگاه آزادى همين شرايط را داشتند اما از خود صبر بيشترى نشان دادند و همين امر سبب شد بگويم من هيچ گاه مقابل استقلال فقط و فقط در ورزشگاه آزادى روى نيمكت نمى نشينم. هر آدم عاقلى ممكن است يكسرى چيزها را گم كرده و يكسرى چيزها را پيدا كند و به نظر من فعلاً افشين قطبى يكسرى از مهره هايش را گم كرده است اما مطمئنم آنها هم روزى به بازى ها برمى گردند و به قول معروف
سر و سينه صاف مى كنند

منبع : ابرار ورزشی

آفرین به کریمی . چه عجب یه حرف حسابی هم زد !

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
به علت مشکلات مالی شدید باشگاه پیام مشهد، سرمربی این تیم از ادامه همکاری با تیم فوتبال این باشگاه استعفا کرد.
News%5CPhoto%5C171687_218ed362.jpg

سرمربی تیم فوتبال پیام مشهد پس از ادامه مشکلات مالی این تیم و عملی نشدن وعده های مدیران این باشگاه از سمت خود استعفا کرد.
برپایه این گزارش، روز گذشته و پس از مذاکره تلفنی عزیزی با صلاحی قرار شد بخشی از سهام باشگاه پیام که به نام این مربی است بصورت محضری از سوی شاکری سهام دار اصلی این باشگاه به وی واگذار شود که این اتفاق رخ نداد.
به همین دلیل خداداد عزیزی عصر امروز طی گفتگویی تلفنی با مدیر عامل باشگاه پیام، بصورت شفاهی از ادامه همکاری با تیم فوتبال این باشگاه استعفا کرد.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خداداد: فرار مي‌كنم و به ماداگاسكار مي‌روم!

بنويس دارم مي‌روم ماداگاسكار! يك جايي كه هيچ كس پيدايم نكند.
---------------------------------------------

سناريوي خداداد عزيزي امسال هم در حال تكرار است. هر سال در همان نيم فصل اول مي‌توان منتظر تكرار نقش خداداد در ليگ برتر باشيم. اگر او يك سال را از ابتدا تا پايان در يك تيم ماند مي‌توان آن را در كتاب ركوردهاي «گينس» ثبت كرد. آخرين حرف‌هاي او را مي‌خوانيد:

به نظر مي‌رسد هيچ سالي قسمت نيست تا پايان در يك تيم بمانيد. اين بار چه اتفاقي افتاد كه تصميم به خداحافظي گرفتيد؟

باوركنيد خسته شدم، ديگر كشش ندارم. خسته شدم آن قدر به خاطر همه چيز جنگ و دعوا راه انداختم. به همين دليل تصميم گرفتم خوب و خوش از تيم جدا شوم.

اما سردار صلاحي گفته چهارشنبه جلسه داريد و قرار است برگرديد؟

اصلا، من وقتي گفتم مي‌روم يعني مي‌روم. دفعه پيش استعفا دادم و سردار صلاحي و شاكري به من لطف داشتند و استعفايم را قبول نكردند اما اين دفعه استعفا ندادم تا كسي با آن مخالفت كند، خداحافظي كردم و رفتم. ديگر خجالت مي‌كشم توي روي بچه‌ها نگاه كنم. بگذاريد من بروم تا شايد پول بيايد.

چرا هميشه اين حرف را مي‌زنيد كه اگر من از تيم بروم پول مي‌آيد؟

هميشه همين است ديگر. تا زماني كه من هستم چون بچه‌ها به خاطر خداداد كوتاه مي‌آيند هيچ كس زياد به فكرشان نيست من از خود گذشتگي مي‌كنم و بدون گرفتن حق و حقوقم مي‌روم تا شايد بچه‌ها به پول‌هايشان برسند.
اما بازيكنان هم بعد از شما در اين تيم نخواهند ماند. هيچ فكر كرده‌ايد چه بلايي بر سر اين تيم مي‌آيد؟
من كاري به بچه‌ها و تيم ندارم. با يكي، دو تا از بچه‌ها مشورت كردم و آنها به من گفتند كه خودت را به خاطر ما خراب نكن. تو برو ما خودمان يك كاري انجام مي‌دهيم.

يعني اصلا و با هيچ شرايطي به پيام برنمي‌گرديد؟

نه. من آخر هفته مي‌خواهم فرار كنم و به خارج بروم.!

چرا كجا؟

بنويس دارم مي‌روم ماداگاسكار! يك جايي كه هيچ كس پيدايم نكند.

چرا ؟

حشمت خان (مهاجراني) با من تماس گرفت و گفت در مشهد بمانم تا او بيايد و مشكلات را حل كند. من هم چون رويم نمي‌شود روي حرف ايشان حرف بزنم مي‌خواهم به جايي بروم كه آقاي مهاجراني را نبينم و به همين دليل به خارج فرار مي‌كنم .

آقاي صلاحي همچنين گفته‌اند كه از شما خواسته باشگاه را بفروشيد اما قبول نكرديد. درست است؟

مگر من دلال هستم كه باشگاه خريد و فروش كنم؟ من اصلا تخصصم اين نيست به خدا من فقط يك سرمربي‌ام و تخصصم فني است. به همين دليل به مسئولان تيم گفتم شما اگر مي‌خواهيد باشگاه را بفروشيد خودتان اين كار را كنيد چرا با واسطه مي‌خواهيد بفروشيد.​

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
صلاحی استعفا کرد / واگذاری 75 درصد سهام پیام به تربیت بدنی خراسان رضوی

به دنبال واگذاری 75 درصد سهام تیم فوتبال پیام مشهد به اداره کل تربیت بدنی خراسان رضوی، مدیرعامل این تیم از سمت خود استعفا کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، در نشستی که صبح امروز بین نماینده اداره کل تربیت بدنی استان خراسان رضوی و سردار شاکری سهامدار اصلی پیام برگزار شد، طرفین برای واگذاری 75 درصد از سهام تیم فوتبال این باشگاه به اداره کل تربیت بدنی استان موافقت کردند و مقرر شد تا زمانی که این تیم به شرکت فولاد خراسان واگذار می شود، اداره کل تربیت بدنی هزینه های پیام را پرداخت کند.

به دنبال این واگذاری علی صلاحی مدیرعامل پیام مشهد از سمت خود استعفا کرد تا مسئولان اداره کل تربیت بدنی بتوانند امور تیم را در اختیار بگیرند. صلاحی با وجود استعفا یکی از سهامداران پیام باقی خواهد ماند.

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
صلاحی استعفا کرد / واگذاری 75 درصد سهام پیام به تربیت بدنی خراسان رضوی

به دنبال واگذاری 75 درصد سهام تیم فوتبال پیام مشهد به اداره کل تربیت بدنی خراسان رضوی، مدیرعامل این تیم از سمت خود استعفا کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، در نشستی که صبح امروز بین نماینده اداره کل تربیت بدنی استان خراسان رضوی و سردار شاکری سهامدار اصلی پیام برگزار شد، طرفین برای واگذاری 75 درصد از سهام تیم فوتبال این باشگاه به اداره کل تربیت بدنی استان موافقت کردند و مقرر شد تا زمانی که این تیم به شرکت فولاد خراسان واگذار می شود، اداره کل تربیت بدنی هزینه های پیام را پرداخت کند.

به دنبال این واگذاری علی صلاحی مدیرعامل پیام مشهد از سمت خود استعفا کرد تا مسئولان اداره کل تربیت بدنی بتوانند امور تیم را در اختیار بگیرند. صلاحی با وجود استعفا یکی از سهامداران پیام باقی خواهد ماند.
اميدوارم فولاد بخره تيم رو

اونطوري شايد بازي هاشو بيارن شهر ما :D

كلا بخره تيم رو سروسامون ميده مطمئنا چون قطب سوم فولاد كشوره و بسيار هم بزرگ و پردرآمده!

Quala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قطبي پس از ديدار برابر استيل آذين:
به اهداف‌مان رسيديم
الان فوتبال بازي كردن براي "الونگ" خطرناك است
منطقي‌ترين تصميم خارج كردن نام "معمارزاده" از ليست بود

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از بازي دوستانه امروز مقابل استيل آذين گفت: اين بازي همانند بازي‌هاي تداركاتي قبلي بستري بود تا بازيكناني كه نمي‌توانند در بازي‌هاي رسمي شركت كنند، خودشان را نشان دهند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افشين قطبي پس از پيروزي تيم پرسپوليس مقابل تيم استيل آذين در جمع خبرنگاران گفت: از عملكرد اكثر بازيكناني كه در اين مسابقه به ميدان رفتند، راضي هستم و بيشتر خوشحالم كه آنها تمام تلاش و انرژي خود را به خصوص در نيمه‌ي اول به نمايش گذاشتند. البته بازي در نيمه‌ي دوم كمي افت كرد و ما شكل لازم فوتبال را در زمين نداشتيم؛ اما، معتقدم بازيكنان تلاش بسيار زيادي مي‌كردند و حتي از مصدوم شدن هراسي نداشتند.

وي افزود: ما در طي پنج روز گذشته هفت جلسه‌ي تمرين سنگين داشتيم و بچه‌ها سخت كار كرده بودند. خيلي از بازيكنان به علت فشردگي تمرينات در روزهاي گذشته شرايط بازي در 90 دقيقه را نداشتند و ما آنها را تعويض كرديم اما، چندين بازيكن ديگر به طور كامل براي پرسپوليس بازي كردند كه براي مثال مي‌توانم بگويم بادامكي بسيار خوب كار كرد. از عملكرد منصوري در طول 90 دقيقه راضي‌ام. گلر ما (الياسي) روز بسيار خوبي داشت و بهادر عبدي نيز فوتبال بدي بازي نكرد. در مجموع فكر مي‌كنم به آن اهدافي كه مشخص كرده بوديم در اين بازي رسيديم.

وي در ارزيابي‌اش از عملكرد تيم استيل آذين نيز گفت: آنها نيز فوتبال سخت و فشرده‌اي را بازي كردند و در برابر ما بسيار با انگيزه بودند اما، در مجموع نمي‌توان حتي از يك موقعيت صد درصد آنها نيز نام برد. فكر مي‌كنم بيشتر موقعيت‌ها براي تيم ما بود البته خوشحالي ما بيشتر از آن جهت است كه بازيكناني كه فرصت فوتبال بازي كردن را در هفته‌هاي اخير نداشتند توانستند خودشان را نشان دهند. فوتبال ورزش خاصي است كه روحيه و اعتماد به نفس يكي از اصلي‌ترين فاكتورهاي آن است. بنابراين ما بايد بستري ايجاد كنيم كه بازيكناني كه فرصت حضور ندارند، در ميدان حاضر شوند.

http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1236104

Quala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شفاف‌سازي "هدايتي" در قرارداد رحمان رضايي
200 ميليون تومان براي يك فصل و نيم

رييس هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: پرسپوليس هيچ بحراني ندارد و بدون هيچ مشكلي با فرصت دادن به مربيان و بازيكنان خود به روز‌هاي اوجش بازمي‌گردد.

حسين هدايتي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: تيم ما هيچ بحراني ندارد و ما بدون هيچ مشكلي با قدرت به كارمان ادامه مي‌دهيم. فقط درخصوص نتايج اخير بدست آمده معتقدم بايد به بازيكنان و مربيان تيم فرصت بيشتري دهيم تا شرايط تيم به دوران اوجش بازگردد.

وي درخصوص جذب رحمان رضايي نيز تصريح كرد: به طور شفاف مي‌گويم كه ما رضايي را براي يك فصل و نيم و با مبلغ 200 ميليون تومان جذب كرده‌ايم و هر حرف و حديث ديگري پيرامون اين مساله را تكذيب مي كنم. رضايي بازيكن خوب و با تجربه‌اي است كه شك ندارم توانايي‌هاي او به خصوص در مسابقات بين‌المللي مي‌تواند به درد پرسپوليس بخورد.

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
امروز کسی صحنه ی گل دوم راه آهن به مس رو دید؟ اصلا نتونستم متوجه بشم که این گل چه مشکلی داشت که قهرمانی نپذیرفت...

بقول روزنامه گل خطای ارواح خبیثه معلق در محوطه جریمه رو گرفت :D

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
به دليل تغيير از تعطيلي نيم فصل ليگ برتر؛ بازيكنان جديد از هفته هجدهم مي توانند بازي كنند

تغيير تعطيلي نيم فصل ليگ برتر حضور بازيكنان جديد در مسابقات را يك هفته جلو انداخت.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، مسئولان سازمان ليگ برتر تصميم گرفتند به دليل تغيير زمان تعطيلي نيم فصل ليگ برتر به بازيكنان جديد تيم ها اجازه بدهند از هفته هجدهم براي تيم هاي خود به ميدان بروند.

پيش از اين قرار بود بازيكنان جذب شده جديد از هفته 19 در مسابقات حضور داشته باشد اما طبق تصميم جديد اين بازيكنان با ثبت قراردادهاي خود مي توانند از هفته 18 در مسابقات حاضر شوند. لازم به ذكر است كه طبق قانون هر تيمي كه در ليست خود جايي براي جذب بازيكن دارد مي تواند بازيكن جديد جذب كند.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
محرم نويدكيا با سپاهان قرارداد يك‌ساله امضا كرد

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران - ايسنا؛ محرم نويدكيا صبح روز دوشنبه با حضور در باشگاه سپاهان و در توافقي با مسوولان باشگاه اصفهاني، قرارداد يك ساله‌اي را با اين باشگاه به ثبت رساند. وي در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا - واحد اصفهان در اين باره گفت: در متن قراردادم با باشگاه سپاهان بندي وجود دارد كه اگر مشكلي در ادامه بازي‌ها برايم به وجود آمد، پول باشگاه را پس بدهم كه من نيز با توجه به شرايط كنوني‌ام آن را قبول كردم.

وي افزود: ‌اكنون در وضعيت خوبي به سر مي‌برم و تا يك هفته‌ي ديگر كار خود را با تيم شروع خواهم كرد.

نويدكيا مشكل اصلي سپاهان را بازيكنان مصدوم آن دانست و افزود: با اضافه شدن بازيكنان مصدوم و هم‌چنين خودم در تركيب سپاهان مطمئنم در ادامه سپاهان واقعي را نشان خواهيم داد

منبع

bordobakht

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
محرومیت بازیکنان مس و راه آهن و جریمه داماش گیلان
با رای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، کاپیتان مس کرمان و بازیکن تیم راه آهن تا اطلاع ثانوی محروم شدند.
کمیته انضباطی در خصوص سه باشگاه آرای خود را صادر کرد؛ اما در مورد علیرضا نیکبخت واحدی بازیکن تیم پرسپولیس تا این لحظه حکمی صادر نشده است.
محرومیت بازیکن مس کرمان
کمیته انضباطی با بررسی های مختلف شاهد تخلف فرزاد حسین خانی بازیکن مس کرمان بود،برهمین اساس وی با صدور قرار موقت از همراهی تیم مربوطه در تمامی بازی ها و تا اطلاع ثانوی معلق و محروم است و وی باید جهت ادای توضیحات روز شنبه ۲/۹/۸۷ راس ساعت ۱۶:۰۰ در کمیته انضباطی حضور یابد.
خلعتبری محروم شد
محمد رضا خلعتبری، بازیکن تیم فوتبال راه آهن با توجه به تخلفاتی که از سوی وی سر زده است، تا اطلاع ثانوی از همراهی تیم مربوطه در تمامی مسابقات محروم بوده و باید روز دوشنبه ۸۷/۹/۴ راس ساعت ۱۵:۳۰ در کمیته انضباطی حضور یابد.
مربی سابق سرخپوشان دلوار افزار در کمیته انضباطی
به منظور رسیدگی به درخواست باشگاه سرخپوشان دلوار افزار و رسول جعفری ، مربی سابق تیم مذکور ،کمیته انضباطی فدراسیون نشستی را روز سه شنبه ۵/۹/۸۷ راس ساعت ۱۵:۰۰ تشکیل می دهد.
پرداخت جریمه نقدی از سوی داماش گیلان
۴بازیکن تیم داماش گیلان در بازی مقابل فولاد مبارکه سپاهان از سوی داور مسابقه کارت زرد دریافت کردند، برهمین اساس باشگاه فوق باید مبلغ ۲ میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت نماید.

منبع: سایت بردوباخت

bordobakht

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رییس فدراسیون فوتبال گفت: نظر من این بود که نیکبخت واحدی علاوه بر محرومیت از تیم ملی از باشگاه پرسپولیس هم محروم شود.
علی کفاشیان در حاشیه مجمع عمومی هیات فوتبال استان زنجان در گفت‌و‌گو با خبرنگاران در خصوص اتفاقات اخیر تیم ملی و نحوه رفتار علیرضا نیکبخت واحدی گفت: نظر شخصی من این بود که علاوه بر محرومیت از تیم ملی وی از باشگاه پرسپولیس هم محروم شود اما حق صدور رای بر عهده کمیته انضباطی فدراسیون است.
وی همچنین در خصوص قرارداد حق پخش تلویزیونی مسابقات فوتبال گفت: این قرارداد بین فدراسیون فوتبال و صدا و سیما با حضور رییس جمهور و رییس سازمان تربیت بدنی امضاء شده است. این تفاهم نامه با مبلغ ۳۰۰ میلیارد ریال برای ۳ سال منعقد شده، ما نیز قبول داریم که این مبلغ برای ۳ سال بسیار ناچیز است.

منبع: بردوباخت

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
14 محروم 9 تيم ليگ برتري

درحالي كه فردا سه ديدار از مسابقات هفته پانزدهم و يك ديدار از هفته شانزدهم ليگ برتر و يك بازي معوقه برگزار مي شود اسامي محرومان نه تيم فوتبال ليگ برتري از سوي سازمان ليگ اعلام شد. لازم به ذكر است اين اسامي بدون احتساب برگزاري بازيهاي اين هفته است.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، بنا به اعلام سازمان ليگ اسامي محرومان تيم هاي فوتبال به شرح زير است:

سايپا: حسين كعبي،‌سيدحسين جلالي

استقلال: صمد مرفاوي

فولاد خوزستان: ساندرو داسيلوا

استقلال اهواز: محمدناصر شكرون

راه آهن: سهراب بختيارزاده،‌حسين پاشايي

صباي قم: اميرحسين فشنگ چي

پيكان قزوين: علي قرباني

پيروزي: پژمان نوري

ابومسلم خراسان: عرفان اولرم،‌سعيد خاني،‌علي اصغر جانداري

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اعلام اسامي داوران هفته شانزدهم ليگ برتر

مظفري زاده ديدار تيم هاي پرسپوليس و استقلال اهواز را قضاوت مي كند

خبرگزاري فارس: اسامي داروان ديدارهاي هفته شانزدهم ليگ برتر از سوي كميته داوران اعلام شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، برنامه و اسامي داوران هفته شانزدهم به ترتيب زير اعلام شد:

*سه شنبه:5/9/87
فولاد خوزستان-راه آهن-ساعت 14:15-تختي-اهواز
قاسم واحدي-حسين خانبان-حميد نظري-مهرداد ذهبي

*چهارشنبه-6/9/87
پاس-پيكان قزوين-ساعت 14:00-قدس-همدان
البرز حاجي پور-صادق نوري-بهرام نقوي-جمشيد دانشمهر

پرسپوليس - استقلال اهواز-ساعت 15:00-آزادي-تهران
سعيد مظفري زاده-رضا سخندان-محمد رضا ابوالفضلي-امير حسين فتاحي

*شنبه-9/9/87
پيام-مقاومت سپاسي-ساعت 14:00-ثامن الائمه-مشهد
سعادت باغبان-رامين عرفانيان-مهدي عاليقدر-سيد حسين زرگر

برق شيراز-داماش گيلان-ساعت 14:00-حافظيه-شيراز
نويد مظفري-حسين معتمدي-حجت رضايي تبار-عبدالحسين ايازي

ملوان انزلي- ذوب آهن-ساعت 14:15-تختي-انزلي
رحيم رحيمي مقدم-نيكفر نيك نهاد-محمد رضا منصوري-رسول رهبرفام

فولاد مباركه سپاهان-ابومسلم-ساعت 14:15-ذوب آهن-فولاد شهر
تورج حق وردي-مجيد ويشگاهي-بابك داوري-محمدكماني

سايپا-استقلال تهران-ساعت 15:00-آزادي-تهران
هدايت ممبيني-اسماعيل صفيري-داوود رفعتي-محمد ملكي

*يكشنبه-10/9/87
مس كرمان-صباي قم-ساعت 14:00-باهنر-كرمان
رحيم مهر پيشه-صفدر احمدي-غلام آموزگار-عباس نام بخش

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
چقدر این جماعت احمقن ...... بازم بازی رو انداختن وسط هفته ... ساعت 3 ...... سایتی چیزی نداره این لیگ
بریم اونجا 4 تا ........ نثار روح اجدادشون کنیم

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان با پيروزي برابر برق شيراز به صدر جدول رده بندي ليگ برتر باشگاه‌هاي ايران بازگشت.

به گزارش ايرنا، در اين ديدار كه از هفته پانردهم ليگ برتر و در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان برگزار شد، ذوب آهن با نتيجه ‪ ۲‬بر يك حريف خود را شكست داد و با كسب ‪ ۳۱‬امتياز در صدر جدول رده بندي قرار گرفت.

اين ديدار را مسعود مرادي با كمك داوود رفعتي و بهرام كياني در ورزشگاه فولاد شهر قضاوت كردند.

در ديگر ديدار عصر امروز، تيم صباي قم با نتيجه تساوي يك بر يك مقابل ملوان بندر انزلي متوقف شد و دو تيم ابومسلم و سايپا به نتيجه تساوي بدون گل دست يافتند.

تيم فولاد خوزستان نيز در آغاز هفته شانزدهم ليگ برتر با نتيجه سه بر دو مغلوب راه آهن تهران شد و نتوانست به جمع مدعيان ليگ برتر ملحق شود.

در جدول رده بندي اين مسابقه ها، تيم ذوب آهن با كسب ‪ ۳۱‬امتياز در صدر ايستاده و تيم‌هاي پيكان قزوين و استقلال تهران به ترتيب با ‪ ۲۹‬و ‪۲۵‬ امتياز در رده‌هاي بعدي قرار دارند.

تيم‌هاي سپاهان اصفهان، فولاد خوزستان و پرسپوليس تهران تيز در مكان‌هاي سوم تا ششم جاي دارند.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
يك سايت پيدا كردم كه نتايج بازيهاي ليگ برتر ايرانو نشون ميده. البته چون تازه اين سايتو ديدم تست نكردم ببينم آيا گزارش لحظه اي از نتيجه بازي ميده يا نه . به هر حال اين سايت در نوع خودش جالبه و اميدوارم به كارتون بياد .

http://www.scorestime.com/

البته اين سايت اشتباهاتي رو هم داره ، مثلا اسامي رو بعضا اشتباه ميزنه ، مثلا در توضيح بازي پيكان پرسپوليس ، اسم ضيا نيك نفس رو به عنوان خراب كننده پنالتي زده :D

پ.ن: براي ديدن نتايج ليگ : ابتدا ASIA را انتخاب و سپس IRAN را انتخاب كنيد. شاد و پيروز باشيد

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
سلام خدمت دوستان
يك سايت پيدا كردم كه نتايج بازيهاي ليگ برتر ايرانو نشون ميده. البته چون تازه اين سايتو ديدم تست نكردم ببينم آيا گزارش لحظه اي از نتيجه بازي ميده يا نه . به هر حال اين سايت در نوع خودش جالبه و اميدوارم به كارتون بياد .

http://www.scorestime.com/

البته اين سايت اشتباهاتي رو هم داره ، مثلا اسامي رو بعضا اشتباه ميزنه ، مثلا در توضيح بازي پيكان پرسپوليس ، اسم ضيا نيك نفس رو به عنوان خراب كننده پنالتي زده :D

پ.ن: براي ديدن نتايج ليگ : ابتدا ASIA را انتخاب و سپس IRAN را انتخاب كنيد. شاد و پيروز باشيد

http://iransport.net
اینم هست گزارش بازیهای استقلال و پرسپولیس رو هم میزاره
کلا سایت جالبیه

بالا