• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ برتر فوتبال ایران -- لیگ هشتم --

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اوني كه اخراج شد داود مهابادي سرمربي تيم راه آهنه . با توجه به نتايج ضعيف راه آهن در چند مسابقه اخير محمود ياوري به عنوان سرمربي راه آهن انتخاب شد.

پس از انتصاب به سرمربي‌گري راه‌آهن
ياوري: من ياوري‌ام و براي پيشرفت و تغيير آمده‌ام
شخصيت انصاري‌فرد و امكانات باشگاه، دليل موافقتم بود

سرمربي جديد تيم فوتبال راه‌آهن شهرري گفت: من ياوري هستم وتنها براي پيشرفت راه آهن آمده‌ام و هيچ كمبودي در ليست بازيكنان اين تيم نمي‌بينم.

محمود ياوري كه به عنوان سرمربي جديد تيم فوتبال راه‌آهن معرفي شد، در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: قبول مسووليت مربيگري تيم فوتبال راه‌آهن گذشته از عشق و علاقه و اعتمادي كه به توانايي‌هاي خودم در امر مربيگري فوتبال دارم، دو علت اساسي داشت؛ يكي شخصيت محمدحسن انصاري‌فرد كه از جنس آدم‌ها و شاخصه‌هاي فوتبال ايران است و ديگري امكانات خوب باشگاه راه‌آهن كه مي‌تواند كمك زيادي به پيشرفت و موفقيت اين تيم در ليگ برتر كند.

وي افزود: امكانات تيم راه‌آهن نيز به دو بخش تقسيم مي‌شود كه يكي ماهوي و بالفعل است كه اكنون مي‌تواند ابزار مناسبي براي زيستن و اداره ما در مسابقات باشد و ديگري تركيب بازيكنان اين تيم است كه جا دارد تقدير و تشكر ويژه را از انصاري‌فرد، زادمهر و مهابادي بخاطر جذب چنين بازيكنان و بستن چنين ليستي داشته باشم. معتقدم پتانسيل زيادي در ميان بازيكنان فعلي تيم راه‌آهن وجود دارد و من از اين بابت هيچ نگراني به لحاظ كمبود بازيكن در پست‌هاي مختلف ندارم.

ياوري درباره قولي كه براي جايگاه آتي تيم راه‌آهن به مديريت اين باشگاه داده است، تصريح كرد: راه‌آهن در حال حاضر با گذشت هشت هفته از ليگ، در مكان شانزدهم جدول قرار دارد؛ من ياوري هستم و بدون اينكه بخواهم زحمات و ارزش كار مربيان قبلي را كمرنگ كنم، بايد بگويم حضورم در اين تيم براي بهتر شدن فوتبال، نتايج و ارتقاي آنها در رده‌بندي ليگ برتر است؛ حال چندين عامل مهم در رسيدن به اين موفقيت‌ها تاثير جدي دارد. خواست و توان بازيكنان، توانايي‌هاي ما در برنامه‌ريزي و هدايت تيم و انتقال تجربياتم به بازيكنان، وجود امكانات لازم و هم‌چنين مديريت قوي در باشگاه و تيم مي‌تواند اصلي‌ترين عوامل براي پيشرفت و كسب موفقيت‌هاي آتي باشد.

وي هم‌چنين درباره دستيارانش در تيم راه‌آهن نيز به ايسنا گفت: تمايل داشتم دكتر زادمهر و داوود مهابادي در تيم راه‌آهن مي‌ماندند و ما مي‌توانستيم از تجربيات آنها در هدايت بهتر تيم استفاده كنيم اما متاسفانه پيش از اينكه بنده بنابر دعوت مديرعامل باشگاه براي مذاكره به تهران بيايم، آنها از اين تيم جدا شده بودند. به هر حال طي روزهاي آينده دستيارانم را انتخاب مي‌كنم و با بررسي و زير نظر گرفتن دقيق وضعيت تيم و معايب فني آن، سعي مي‌كنيم به سرعت شرايط تيم را در ادامه رقابت‌هاي ليگ بهتر كنيم.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
عصبانيت "خداداد عزيزي" از داوران:
داستان داوري‌ها فيلم هندي شده؛ دارم سكته مي‌كنم
حالم از اين قضاوت‌ها به هم مي‌خورد!
از بازي پيام راضي‌ نيستم

سرمربي تيم فوتبال پيام خراسان پس از تساوي تيمش در مقابل پيکان تهران گفت: اين بازي بدترين بازي پپام در اين فصل بود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه خراسان، خداداد عزيزي در جمع خبرنگاران افزود: پيام اصلا خوب بازي نکرد، بازيکنان ما به اين عادت کردند که خوب بازي مي کنند اما، امتياز نگيرند اما خوب بازي کردن به هيچ درد ما نمي خورد، من از بازيکنانم بابت بازي امروز دلخورم.

سرمربي تيم پيام خراسان با انتقاد از داوري بازي تصريح کرد: راجع به داوري خيلي صحبت شده است. ديگر حال من و همه، حتي داوران هم دارد از اين قضاوت‌ها به هم مي‌خورد.

وي ادامه داد: در مورد اخراج هاشمي نسب اعتراض ندارم و شايد حقش بوده است اما زماني که يکي از بازيکنان حريف پس از سوت داور به توپ ضربه زد و داور به وي اخطار نداد و تنها به يک تذکر اکتفا کرد، من تنها به داور اعتراض کردم و حرف بدي به او نگفتم اما داور در جواب مي گويد من تصميم مي گيرم و ابراز منيت مي کند.

عزيزي افزود: به هم خوردن جو استاديوم تقصير من است. فحش دادن به داور تقصير من است و من باعث تحريک تماشاچيان شدم اما، داور بازي از نيمه دوم 180 درجه تغيير کرد و دائما به نفع ما سوت زد، زماني که بازيکن ما در محوطه جريمه خود با کلنگ به جان بازيکن مهاجم حريف افتاد و او را زد، داور هيچ چيز نگفت رويش را به آن طرف کرد و ادامه بازي داد، من مي گويم داوري نه بايد به ضرر ما باشد و نه به نفع ما.

عزيزي تصريح کرد: در نيمه دوم داور به قدري به نفع ما سوت مي زد که من به بازيکنانم گفتم ما مجازيم تا 4 بازيکن حريف را در زمين بکشيم اما داور هيچ چيز به ما نگويد.

وي تاکيد کرد: تا زماني که داوري ما درست نشود به آن اعتراض مي کنم و شريفي رييس کميته انضباطي که دوست من هم هست، هر کاري مي خواهد بکند و حتي اگر ورود من را به تمام ورزشگاه‌هاي ايران ممنوع کند، باز هم اعتراض خواهم کرد.

سرمربي تيم فوتبال پيام افزود: داوري اين طور نمي شود اين داستان ديگر به فيلم هندي تبديل شده است. من ديگر دارم سکته مي کنم، من چه گناهي که کرده ام که بايد از دست داوران سکته کنم. چه کسي جواب من را مي دهد تا کي احترام گذاشتن به نظر داور؟ تا کي سر بريدن تيم ها؟ من اگر سکته کنم داور بازي را نمي بخشم، اشتباه داوري ديگر به چه قيمتي.

وي با بيان اين که در هيچ جاي دنيا اين قدر داوري‌ها پر اشتباه نيست، تصريح کرد: رييس کميته داوران مي‌تواند باز هم بگويد براي شکست تيم بهانه گيري مي کنم اما ديگر اين مشکلات داوري به يک سريال تبديل شده است که هفته اي دو ساعت از تلويزيون پخش مي شود.

عزيري ادامه داد: من امروز از صحبت هاي داور بازي متوجه شدم که داور اگر دلش بخواهد به بازيکن کارت مي دهد و اگر دلش نخواهد، اين کار را نمي کند، حتي اگر اين بازيکن نخاع بازيکن ديگري را وسط زمين قطع کند.

منبع : http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1207508&Lang=P

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
خداداد یه جمله بامزه گفته که من شنیدم کلی خندیدم ... گفته فوتبال جزئی از اشتباهات داوری شده :D

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
كميته انضباطى به زودى رأى مى دهد
محروميت بازيكنان استقلال ، كسرامتياز ازپرسپوليس

ايران ورزشى- از كميته انضباطى اخبار متعددى را مى توان درباره حواشى دربى شنيد. مهمترين خبرى كه روز گذشته يكى از افراد آگاه به گوش مان رساند كسر امتياز پرسپوليس است البته رييس كميته انضباطى اين خبر را تأييد نمى كند اما به واسطه آيين نامه موجود در اين كميته مى توان احتمال كسر امتياز پرسپوليس را به دليل شكسته شدن صندلى هاى ورزشگاه آزادى قطعى دانست.
تماشاگران پرسپوليس حوالى دقيقه ۶۰ تا ۷۰ بازى با استقلال صندلى هاى ورزشگاه آزادى را شكستند كه فيلم تخريب ورزشگاه توسط تماشاگران منتسب به پرسپوليس در حال بررسى در كميته انضباطى است. از سويى مى توان محروميت بازيكنان استقلال را به دليل درگيرى قطعى دانست. بيژن كوشكى به احتمال فراوان با محروميت ۳ جلسه اى از سوى كميته انضباطى روبه رو خواهد شد اما درباره برهانى و كاظمى شنيده مى شود كميته انضباطى به توبيخ و درج در پرونده بسنده خواهد كرد. عليرضا نيكبخت نيز به دليل فحاشى به افشين قطبى با محروميت ۳ جلسه اى روبه رو خواهد شد. كميته انضباطى آراى صادره را تا اواخر هفته جارى صادر خواهد كرد.

مگه اینها الکی از خودشون میتونن امتیاز کم کنن ؟!؟!؟!؟؟ :blink:

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
هفته دهم لیگ برتر/صدرنشین لیگ میزبان سپاهان/ چشم انتظار عواقب دربی

هفته دهم مسابقات فوتبال لیگ برتر در حالی از عصر فردا (سه‌شنبه) با برگزاری هشت دیدار آغاز می شود که در مهمترین مسابقه هفته برق شیراز در حافظیه میزبان سپاهان اصفهان است.

به گزارش خبرنگار مهر، هفته دهم رقابت‌های لیگ برتر باشگاه‌های کشور طی روزهای سه شنبه و چهارشنبه هفته جاری پیگیری می شود که در یکی از حساس‌ترین دیدارهای این هفته صدرنشین فعلی لیگ برتر میزبان نایب قهرمان فصل گذشته این مسابقات است.

شاگردان محمد عباسی که با یک بازی کمتر نسبت به سایر تیم‌های بالانشین، صدرجدول رده بندی رقابت‌های لیگ برتر را از آن خود کرده اند، فردا در حالی به دیدار سپاهان می روند که با انگیزه بالا پس از پیروزی در دربی شیراز، تنها به فکر پیروزی بر مهمان قدرتمند خود هستند.

البته شاگردان فیرات هم که پس از چند نتیجه نامناسب در ابتدای فصل، در دو دیدار گذشته فولاد و راه آهن را از پیش رو برداشته اند برای تداوم روند روبه‌رشد خود تنها برای پیروزی در این دیدار سخت خارج از خانه به میدان می روند.

فردا همچنین تیم استقلال تهران میزبان تیم فوتبال مقاومت سپاسی شیراز است، تیمی که در دربی هفته گذشته شیراز مغلوب شده است اما با این حال می توانند همانند همیشه برای تیم‌های بزرگ دردسر ساز باشد. این همان موضوعی است که شاگردان قلعه نویی باید به آن بصورت جدی فکر کنند زیرا تماشاگران این تیم پس از آنکه آبی‌پوشان 3 امتیاز شیرین دربی تهران را با تساوی عوض کردند، دیگر تحمل از دست دادن امتیاز در این دیدار خانگی را نخواهند داشت.

در آخرین دیدار این هفته که چهارشنبه برگزار می شود، تیم فوتبال پرسپولیس مهمان ابومسلم بحران زده است. شاگردان برگی‌زر پس از شکست هفته پیش برابر مس کرمان در حال حاضر با 7 امتیاز در خطر سقوط به رده‌های پایین‌تر قرار دارند که همین موضوع انگیزه سیاه جامگان مشهدی را برای پیروزی مقابل پرسپولیس افزایش می دهد.

البته در نقطه مقابل شاگردان افشین قطبی در اندیشه جبران اختلاف امتیاز با تیم‌های برق شیراز و ذوب آهن اصفهان به مشهد می روند و برای حفظ یا ارتقای جایگاه فعلی خود قصد کسب سه امتیاز حساس خارج از خانه را دارند.

نکته حائز اهمیت در این هفته مشکلات تیم‌های تهرانی، شیرازی و اهوازی پس از دربی شهر خود است و اینکه آیا این تیم‌ها می توانند با پیروزی یا شکست‌های آن دیدار حساس کنار آمده و نگذارند عواقب مثبت و منفی آن بازی‌ها در دیدارهای هفته دهم شان تاثیر بگذارد؟

برنامه کامل دیدارهای هفته دهم رقابت های لیگ برتر باشگاه‌های کشور به شرح زیر است:

سه شنبه - 16/7/87
* استقلال تهران - مقاومت سپاسی شیراز، ساعت 15:45، ورزشگاه آزادی تهران
داور: رحیم رحیمی مقدم، کمک‌ها: جواد تقی پور و حسین خانبان، داور چهارم: بابک وسیله‌بر
* پیکان قزوین - پگاه گیلان، ساعت 15:45، ورزشگاه شهید رجایی قزوین
داور: احمد صالحی، کمک‌ها: رسول فروغی و حسین سنجری، داور چهارم: محمد حسین فتاحی
* سایپا کرج - پاس همدان، ساعت 15:45، ورزشگاه انقلاب کرج
داور: شاهین حاج بابایی، کمک‌ها: علیرضا کهوری و رحیم شاهین، داور چهارم: هادی حاج عباسی
* فولاد خوزستان - مس کرمان، ساعت 15:45، ورزشگاه تختی اهواز
داور: یدالله جهانبازی، کمک‌ها: مجید شمس و سعید زارع، داور چهارم: سعید فاضل
* ملوان بندرانزلی - پیام خراسان، ساعت 15:45، ورزشگاه تختی انزلی
داور: سعادت باغبان، کمک‌ها: علیرضا یزدانی و بهرام نقوی، داور چهارم: محمد حسین کاظمیان
* ذوب آهن اصفهان - راه آهن شهرری، ساعت 15:45، ورزشگاه فولاد شهر
داور: نوید مظفری، کمک‌ها: رضا سخندان و مسعود فرح نیا، داور چهارم: محمد حسین شهریارپناه
* برق شیراز- سپاهان اصفهان، ساعت 15:45، ورزشگاه حافظیه شیراز
داور: سعید مظفری زاده، کمک‌ها: داوود رفعتی و حسین عباسی، داور چهارم: اسماعیل عامری
* صباباتری قم - استقلال اهواز، ساعت 15:45، ورزشگاه یادگار امام (ره) قم
داور: تورج حق وردی، کمک‌ها: محسن فریمانی و علی موغلی، داور چهارم: جمشید دانشمهر

چهارشنبه - 17/7/87
* ابومسلم مشهد - پرسپولیس، ساعت 15:45، ورزشگاه ثامن الائمه مشهد
داور: خداداد افشاریان، کمک‌ها: مرتضی کریمی و صفدر احمدی، داور چهارم: محمد حسین اسدی

جدول گلزنان لیگ برتر:
7 گل: فرید عابدی (برق شیراز)
5 گل: کریم باقری (پرسپولیس)، مهدی سیدصالحی (پیکان)، محمدرضا خلعتبری (ذوب آهن) و فریدون فضلی (صباباتری)

جدول ر ده بندی لیگ برتر:
1- برق شیراز 17 امتیاز - تفاضل گل 10+
2- ذوب آهن اصفهان 17 امتیاز - تفاضل گل 3+
3- پیکان قزوین 15 امتیاز - تفاضل گل 6+
4- پرسپولیس 15 امتیاز - تفاضل گل 5+
5- مس کرمان 15 امتیاز - تفاضل گل 4+
....................................................
17- سایپا کرج 5 امتیاز (2 بازی کمتر)
18- پیام مشهد 3 امتیاز( یک بازی کمتر)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
نتايج هفته‌ي دهم ليگ برتر
پيروزي پرگل استقلال و قعرنشيني سايپا

تيم‌هاي استقلال تهران، پيكان، پاس، پيام، ذوب‌آهن و صباباتري موفق شدند حريفان‌ خود را در دهمين هفته رقابت‌هاي فوتبال ليگ برتر شكست دهند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دهمين هفته از رقابت‌هاي فوتبال ليگ برتر (جام خليج فارس) با پيروزي پرگل پنج بر دو تيم استقلال تهران مقابل مقاومت سپاسي شيراز آغاز شد.

گل‌هاي تيم استقلال را ميثم منيعي، خسرو حيدري، سياوش اكبرپور (دو گل) و جان‌واريو به ترتيب در دقايق 10، 33، 63، 68 و 75 به ثمر رساندند.

در مقابل گل‌هاي تيم مقاومت را خالقي‌فر در دقيقه 9 و شهرام گودرزي در دقيقه 18 بازي به ثمر رساندند.

هم‌چنين در ادامه رقابت‌هاي ليگ، تيم پيكان قزوين موفق شد با دو گل حيدري و سيدصالحي، ميزبان خود تيم پگاه گيلان را با حساب دو بر صفر شكست دهد.

صباباتري نيز توانست با همين نتيجه تيم استقلال اهواز را در قم از پيش رو بردارد.

پاس همدان نيز موفق شد با نتيجه دو بر يك تيم سايپا را در كرج شكست دهد. گل‌هاي تيم پاس را ابوالفضل حاجي‌زاده و ژوزف به ثمر رساندند.

پيام مشهد هم با تك گل هادي تاميني ملوان بندرانزلي را مغلوب كرد.

ذوب‌آهن اصفهان هم با همين نتيجه راه‌آهن شهرري را از پيش رو برداشت. گل تيم ذوب‌آهن را اسماعيل فرهادي به ثمر رساند.

هم‌چنين ديدار تيم‌هاي برق شيراز برابر سپاهان اصفهان با حساب يك بر يك مساوي به پايان رسيد. ستار زارع براي تيم برق و احسان حاج‌صفي براي تيم سپاهان گلزني كردند.

بدين ترتيب پس از اين نتايج تيم‌هاي ذوب‌آهن اصفهان، برق شيراز، پيكان به ترتيب با 20، 18 و 18 امتياز رده‌هاي اول تا سوم جدول را در اختيار گرفتند.

هم‌چنين در انتهاي جدول تيم‌ پيام پس از اين هفته با 6 امتياز و دو پله صعود به رده شانزدهم جدول صعود كرد و تيم‌هاي راه‌آهن و سايپا هر كدام با 6 و 5 امتياز در جايگاه هفدهم و هجدهم جدول جاي گرفتند.

آخرين ديدار هفته دهم ليگ برتر را دو تيم پرسپوليس و ابومسلم فردا (چهارشنبه) در ورزشگاه ثامن مشهد برگزار مي‌كنند

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
زمان ديدار ابومسلم - پرسپوليس تغيير کرد

زمان ديدار تيم‌هاي فوتبال ابومسلم و پرسپوليس تهران تغيير کرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) – منطقه خراسان، اين ديدار که قرار بود ساعت 15:45 دقيقه چهارشنبه برگزار شود، 45 دقيقه زودتر و در ساعت 15 آغاز خواهد شد.

اين تصميم با تقاضاي هيات فوتبال خراسان رضوي و موافقت سازمان ليگ برتر فدراسيون فوتبال اتخاذ شده است.

منبع: ايسنا

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
آقای سجادی مدیر عامل سایپا خیلی به بازی با پاس همدان امیدوار بودن، ولی مثل اینکه بارسکی باید کم کم آماده ی رفتن باشه !
-----------------

پیام مشهدم بالاخره تونست اولین پیروزیش رو کسب کنه...
62izy85.gif

------------------------

بازی برق و سپاهان توی شیراز بوده یا اصفهان ؟
اگه توی شیراز بوده، خیلی حیف شده...من باید میرفتم ورزشگاه !:eek::eek:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
بازی برق و سپاهان توی شیراز بوده یا اصفهان ؟
اگه توی شیراز بوده، خیلی حیف شده...من باید میرفتم ورزشگاه !:eek::eek:

بله بازي در شيراز بود. بازي تا دقيقه 90 1-0 به نفع سپاهان بود تا اينكه برق تونست با ضربه پنالتي از باخت خانگي جلوگيري كنه.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
معادل فارسي Crazy را نسبت به داور به كار بردم
عزيزي: عنايت راجع به من نظر ندهد و به سفرهايش برسد

رفتار خداداد عزيزي هم در نوع خود جالب است، او براي آنكه داور به نفع تيمش سوت بزند اعتراض مي‌كند و از اينكه داوري به نفع آنهاست عصباني مي‌شود. سرمربي پيام قصد دارد با داوري ناعادلانه مبارزه كند و معادل فارسي crazy را نسبت به رفعتي داور ديدار برابر پيكان به كار مي‌برد و به عنايت رييس كميته داوران توصيه مي‌كند در تقويم به دنبال سفر باشد. خداداد با قانون «اشتباه در داوري امري‌ست عادي» كاملا مخالف است.
در اين فصل كه به نيم فصل نرسيد، براي بار دوم اخراج شديد؟
داوري افتضاح بود، نيمه اول متعادل سوت زد اما نيمه دوم زماني كه بازيكن حريف در آفسايد بود و رفعتي سوت زد او به سمت دروازه شوت زد و گل شد اما داور فقط به او تذكر داد. من اعتراض كردم و گفتم همه جاي دنيا در چنين صحنه‌اي اخطار مي‌دهند اما خيلي جالب است به جاي آنكه جواب قانع كننده‌اي بدهد گفت: «من تصميم مي‌گيرم و من بايد بگويم كي چه كار كند و شما هم برو بالا!» بعد از اين اعتراض كه من اخراج شدم داور كاملا به نفع ما سوت زد و اگر مي‌دانستم زودتر اعتراض مي‌كردم تا در هر دو نيمه براي ما سوت بزند.
اما شما خطاب به داور كلمه بدي به كار برده‌ايد.
من اصلا كوچكترين توهيني به رفعتي داور بازي نكردم و خودش هم مي‌داند و هنگامي كه اخراج شدم بچه‌هاي يگان ويژه گفتند چرا اين كار را كرد كه من هم از معادل فارسي crazy استفاده كردم و تازه به خودش هم نگفتم.
اين اعتراضات به ضرر شما تمام نمي‌شود؟
باور كن اگر اعتراض نمي‌كردم يكطرفه به ضرر ما سوت مي‌زد. نبايد داوري اينگونه باشد كه اعتراض كنيم تا به نفع ما سوت بزنند، خودم فكر مي‌كنم آنقدر بد اعتراض نكردم كه اخراجم كند و خيلي مودبانه با رفعتي صحبت كردم.
ولي شما مي‌دانيد كه اشتباه جزيي از داوري است؟
وقتي داوري ايراد دارد ديگر اين بحث‌ها صحيح نيست، در ايران متاسفانه فوتبال جزيي از اشتباه داوري شده است. اصلا كي چنين حرفي زده است تا داوران براي هر اشتباه عمدي و غير عمدي‌شان اين جمله را بهانه كنند. چرا اين اشتباهات فاحش هيچ جاي ديگر دنيا رخ نمي‌دهد؟ چرا هيچ كجاي دنيا رييس كميته داوران اينقدر سفر نمي‌رود.
عنايت گفته شما به خاطر نتايج بد پيام داوري را بهانه كرده‌ايد؟
خود شما و همه فوتبال ايران مي‌دانند كه من دنبال بهانه نيستم، وقتي تيم من ايراد دارد و گل نمي‌زند، درست است كه گلزن نداريم اما بايد درستش كنم اما چرا اين داوري‌ها را درست نمي‌كنند. 71 درصد مردم ايران معتقدند سطح داوري‌ها در ليگ برتر ضعيف است، البته آنها اگر ليگ آزادگان را ببينند معلوم نيست چه بگويند.
روش مبارزه شما با ناداوري به چه شكلي است؟
بحث مبارزه نيست، من هر اتفاق ناحقي در فوتبال رخ دهد مقابل آن مي‌ايستم اما در داوري معتقدم بايد تغيير و تحول ايجاد شود حالا رييس كميته داوران باشد يا در تربيت و در چيدمانشان تغييرات اعمال شود.
نمي‌ترسيد با اين حرف‌ها داوري‌ها به ضرر شما شود؟
عنايت بهتر است راجع به من نظر ندهد و به مسافرت‌هايش برسد، اين آقا اصلا وقت ندارد به داوري توجه كند، كسي كه در يك ماه 10 روز در ايران است وضعيت كميته‌اش بهتر از اين نمي‌شود. عنايت عادت دارد به جاي قبول اشتباهاتش هر وقتي اعتراض مي‌شنود نتايج تيم‌ها را به رخ آنها مي‌كشد.
هاشمي‌نسب به خاطر فحاشي عليه بازيكنان خودي اخراج شد، شما كه روي اين مسايل حساس هستيد چرا برخوردي با كاپيتان و دوستتان نمي‌كنيد؟
من كار هاشمي‌نسب را تاييد نمي‌كنم و اگر قرار باشد هر گلي كه خورديم بزرگ‌تر تيم به بازيكنان فحش بدهد كه نمي‌شود. به هاشمي‌نسب تذكر داديم كه فقط به عنوان كاپيتان حق دارد اعتراض كند اما فحش و توهين نداريم.
فكر مي‌كنم هاشمي‌نسب با اين رفتار خودش را پيش بازيكنان از ارج و قرب مي‌اندازد و هرگز كار او را تاييد نمي‌كنم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
خودكشي كردن از ترس اعدام!
هادي برگي‌زر: خدا دوست داشت كه ما برنده شويم
استقلال راه مقابله با پرسپوليس را نشان داد

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هادي برگي‌زر پس پيروزي تيمش مقابل تيم پرسپوليس در جمع خبرنگاران افزود: برنامه‌ريزي درستي براي اين بازي كرده بوديم و قرار بود، در15 دقيقه اول بازي، پرسپوليس را تحت فشار قرار دهيم، چرا كه معتقد بوديم دفاع كردن مقابل پرسپوليس، خودكشي كردن از ترس اعدام است.

وي ادامه داد: شرايط خوب پيش مي‌رفت اما تيم ما ناخودآگاه عقب كشيد و در اين فاصله گل خورد.

برگي‌زر خاطرنشان كرد: تيم پرسپوليس تغييرات زيادي داشت كه ما در ابتداي نيمه دوم گل بعدي را خورديم كه علت آن فشار رواني روي بازيكنان بود زيرا عدم گرفتن امتياز در دو بازي قبلي،‌ اين فشار را روي تيم آورده بود.

سرمربي ابومسلم افزود: بعد از تساوي، بازيكنان بزرگ ابومسلم، بزرگي خود را نشان داده و با كمك آنها توانستيم پيروز شويم.

برگي‌زر تصريح كرد: تيم فوتبال استقلال تهران، روش خوبي براي مقابله با پرسپوليس به ديگر تيم‌هاي ليگ برتري نشان داد، ولي از انصاف نبايد گذشت كه اين تيم فوتبال خوب و روبه جلويي ارايه كرد.

سرمربي تيم فوتبال ابومسلم ادامه داد: امروز خدا دوست داشت كه ما برنده شويم تا به همه ما دوباره عزت و سربلندي بدهد. امروز از بچه‌ها خواسته بوديم براي خودمان بازي نكنيم بلكه به فكر تماشاچياني باشيم كه در بازي‌هاي گذشته زجر كشيده بودند و خيلي اذيت‌شان كرده بوديم.

وي درباره شرايط داوري اين بازي گفت: معتقدم هنوز بايد به داوران فرصت بدهيم.

برگي‌زر در مورد خبر ممنوع‌المصاحبه‌ شدن بازيكنان تيمش، قبل از بازي با پرسپوليس گفت: اين موضوع به هيچ عنوان صحت ندارد و هيچ‌گاه بازيكنانم را ممنوع‌المصاحبه نمي‌كنم.

بازی بسیار زیبا و پر هیجانی بود از طرف هر دو تیم :)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
پس از نشست هيات مديره سايپا،
ليتبارسكي در سمتش ابقا شد
بازگشت فروزاني و منافي به كادر فني

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نشست هيات مديره سايپاي كرج براي بررسي وضعيت سرمربي تيم فوتبال سايپا چهارشنبه در محل اين باشگاه برگزار شد.

در اين نشست كه بيش از سه ساعت به طول انجاميد، سرانجام هيات مديره سايپا با وجود برخي اعلام نظرها درباره‌ي اخراج پير ليتبارسكي بر ادامه‌ي همكاري با اين مربي تاكيد كرده و بدين ترتيب اين سرمربي آلماني هم‌چنان هدايت تيم فوتبال سايپاي كرج را بر عهده خواهد داشت.

به گزارش ايسنا، هيات مديره باشگاه سايپا تصميم گرفت رضا فروزاني و جواد منافي دو مربي ايراني تيم سايپا را كه پيش از اين به مرخصي اجباري فرستاده شده بودند، بار ديگر به كادر فني اين تيم بازگردانند و بدين ترتيب در حالي كه "ياسپرت "و هم‌چنين مربي سوييسي دروازه‌بانان سايپا در كادر فني باقي خواهند ماند، اما فروزاني و منافي به عنوان دستياران اول و دوم "ليتبارسكي" در كادر فني سايپا مشغول به كار خواهند شد.

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
نمی دونم چرا هیئت مدیره ی ساپیا به حفظ این مربی اسرار داره !

بنظر من هر چی بیشتر بمونه سایپا بیشتر ضرر میکنه.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

بنظر من هر چی باشه از مایلی کهن بهتره!
حالا چرا همه تقصیر ها رو بندازیم گردن اون مربی یعنی فقط تقصیره اونه؟!

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64

اینا خودشون منتظرن تا ليتبارسكي استعفا بده اونم استعفا نمی ده تا اخراجش بکنن و همه پول قراردادشو بگیره

سجادی تو برنامه نود خودش این حرف رو تایید کرد

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
باشگاه پگاه گيلان به داماش واگذار شد

شاد: خوشحالم!

مديرعامل باشگاه پگاه گيلان گفت: استاندار گيلان به من اعلام كرده است كه باشگاه پگاه به مجموعه‌ي داماش واگذار شده است.

اسماعيل شاد در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ‌اظهار كرد: نزديك به دو ساعت پيش استاندار گيلان طي تماسي با من اعلام كرد كه باشگاه پگاه از سوي مديرعامل صنايع شير ايران به باشگاه داماش واگذار شده است.

وي افزود: به غير از اين صحبت‌هاي استاندار هيچ اطلاع ديگري از اين موضوع ندارم و هنوز وضعيت هيات مديره‌ي تيم و همچنين زمان آغاز به كار مسوولان داماش در باشگاه مشخص نيست.

وي افزود: آنچه كه مسلم است ديگر باشگاهي به نام پگاه گيلان وجود ندارد و پس از آنكه پگاه فعاليت‌هايش در ساير رشته‌ها را نيز تعطيل كرد، فوتبال نيز به عنوان آخرين رشته‌ي ورزشي جمع‌آوري شد.

اسماعيل شاد با ابراز خرسندي از واگذاري باشگاه پگاه به ايسنا گفت: در هر صورت بايد از اين موضوع خوشحال باشيم چرا كه باشگاه پگاه از هفته‌ي چهارم به بعد درگير مسايل مالي بود و تاكنون از نظر مالي ضرر بسياري داشته تا امروز تكليف بازيكنان و كادرفني روشن نبود اما، در هر صورت معتقدم كه مجموعه‌ي داماش مي‌تواند با سرمايه‌گذاري در باشگاه پگاه اين تيم به موفقيت برساند و اصلي‌ترين دليل خوشحالي من نيز اين است كه مسوولان داماش قبول كردند اين تيم در گيلان بماند. البته من معتقدم واگذاري تيم لزوم چنداني نداشت اما، در هر صورت مشكلاتي وجود داشت كه طي اين مدت به ما ضربه‌هاي بسياري زد. پگاه مجموعه‌ي خوبي بود كه به فصل بهره‌برداري خود رسيده بود و اكنون اميدوارم مسوولان داماش بتوانند نماينده‌ي گيلان را به موفقيت برسانند.

اسماعيل شاد خاطرنشان كرد: به عنوان شهروند گيلاني از اين پس هر كمكي بتوانم به باشگاه داماش انجام مي‌دهم البته اين به معناي توقع داشتن نيست. بلكه همان طور كه به عنوان يك سرباز در مجموعه‌ي پگاه فعاليت كرده‌ام، اكنون به عنوان يك شهروند از نماينده‌ي استان حمايت مي‌كنم.

مديرعامل باشگاه پگاه خاطرنشان كرد: من وظيفه‌ي خود را انجام داده‌ام و ديگر كار ما به پايان رسيده است. اميدوارم با مديريت جديد باشگاه داماش بتواند در استان افتخارآفريني كند و بازيكنان بومي و غير بومي در اين تيم موفق شوند.

وي درباره‌ي وضعيت بازيكنان و كادرفني اين تيم نيز گفت: بازيكنان با تيم قرارداد دارند و درباره‌ي كادرفني نيز تصميم‌گيري با مديريت جديد است.

مديرعامل باشگاه پگاه خاطرنشان كرد: ما در اين مدت تمام تلاش خود را براي موفقيت پگاه انجام داده‌ايم. براي اين تيم يك ورزشگاه خوب ايجاد كرده‌ايم و اكنون پگاه تماشاگراني دارد كه اين تيم را بسيار دوست دارد. استاندار گيلان امروز در دو تماس با من اعلام كرد كه توانسته‌ام پگاه را از صفر به نمره‌ي 19 برسانم و اگر قهرمان جام حذفي مي‌شديم، نمره‌ي ما 20 بود. در هر صورت اين موضوع خستگي ما را پايان مي‌بخشد. ما در باشگاه پگاه فوتبال گيلان را پاستوريزه كرديم و اكنون به تشكيلات جديدي كه باشگاه را در اختيار مي‌گيرد، مي‌گوييم كه اميدواريم اين باشگاه نوش جانتان باشد و بسيار خوشحال مي‌شويم كه با مجموعه‌ي جديد و سرمايه‌گذاري مالي نماينده‌ي گيلان روند روبه رشدي را پيدا كند.

منبع ايسنا

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
رييس هيات فوتبال گيلان: اين انتقال غيرقانوني است
فردا؛ عابديني برنامه‌هاي تيم "داماش گيلان" را اعلام مي‌كند

رييس هيات فوتبال گيلان گفت: متاسفم از اينكه هر كس بدون مشورت با خانواده‌ي فوتبال اقدام به انتقال امتياز تيم‌هاي ليگ برتري مي‌كند.

سيروس شاملي در گفت‌وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خزر، اظهار داشت: يكي دو سالي است كه زمزمه‌ي فروش امتياز باشگاه پگاه گيلان به گوش مي‌رسيد كه در هر مرحله با مساعدت مسئولان صنايع شير، اداره كل تربيت بدني و هيات فوتبال گيلان اين انتقال منتفي مي‌شد. به هر ترتيب پگاه در چند سال اخير حضور موفقي در فوتبال باشگاه‌هاي كشور و ليگ‌هاي پايه داشته است و فروش امتياز اين تيم در شرايط كنوني به هيچ عنوان در صلاح فوتبال استان نيست.

وي افزود: انتقال امتياز پگاه به داماش ايرانيان در شرايط كنوني غيرقانوني است. مديران اين دو تيم بدون مشورت با مسئولان تربيت بدني و هيات فوتبال گيلان اقدام به اين انتقال كرده‌اند. در صورتي كه بر طبق قانون براي واگذاري هر گونه قرارداد نقل انتقال در سطح تيم‌هاي كشور بايد از مجراي اداره كل تربيت بدني آن استان و يا هيات فوتبال اقدام شود كه متاسفانه بدون مشورت با ما مبادرت به اين كار كرده‌اند.

شاملي متذكر شد: از نظر ما اين انتقال غيرقانوني است و بايد اسناد حضور تيم داماش ايرانيان در گيلان به تاييد مسئولان هيات فوتبال و تربيت بدني گيلان برسد به هر ترتيب حتي در صورت واگذاري امتياز پگاه گيلان اجازه نخواهيم داد هيچ زمان اين تيم از استان خارج شود.

رييس هيات فوتبال گيلان در پايان خاطر نشان كرد: از رييس‌جمهور مي‌خواهيم كه اين مسائل را در فوتبال از بين ببرند چرا كه اگر كارخانه‌اي مبادرت به خريد امتياز تيمي كرد بايد تحت هر شرايطي و به اجبار آن را حفظ كند و با نظر مديران پس از مدتي اقدام به فروش امتياز آن تيم صورت نگيرد. بر اساس اين‌گزارش؛ امير عابديني از اعضاي هيات مديره تيم داماش ايرانيان صبح دوشنبه با حضور در رشت در نشستي مطبوعاتي به تشريح اين انتقال و برنامه‌هاي "داماش گيلان" در ليگ برتر فوتبال ايران خواهد پرداخت.

منبع: ايسنا

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
امير عابديني:
داماش قطعا در گيلان مي‌ماند
امتياز پگاه را يك‌سوم قيمت واقعي خريديم
"ذوالفقارنسب" سرمربي مي‌ماند؛ مدير انتخاب مي‌كنيم

عضو هيات مديره‌ي تيم فوتبال داماش گيلان گفت: با پيگيري‌هاي استاندار گيلان تصميم گرفتيم كه امتياز پگاه گيلان را خريداري كنيم.

امير عابديني، درگفت وگو با خبرنگار ايسنا - منطقه‌ي خزر اظهاركرد: در راه اين انتقال مديران صنايع شير كشور خيلي با ما راه آمدند و توانستيم امتياز اين تيم را به قيمت يك سوم قيمت واقعي يك تيم ليگ برتري فوتبال خريداري كنيم.

وي درمورد كادرفني اين تيم افزود: با "ذوالفقارنسب" صحبت كردم، وي هم‌چنان سرمربي داماش گيلان خواهند بود. درصدديم در اولين فرصت بازيكنان اين تيم را از لحاظ مالي تحت پوشش قرار دهيم و پس از حل معضلات مالي تيم به فكر تمركز بر روي ديدارهاي ليگ برتر باشيم.

عابديني با اشاره به حضور "اصغر حاجيلو" در اين تيم تصريح كرد: از صبح تا كنون چندين بار با وي مذاكره كردم، پيگير هستيم تا حاجيلو را به عنوان سرپرست داماش به رشت بياوريم، ولي تاكنون جوابي در اين خصوص دريافت نكرده‌ايم.

عضو هيات مديره‌ داماش گيلان اضافه كرد: پيراهن داماش در اين فصل سفيد خواهد بود و با زمينه‌هاي آبي كم‌رنگ به مصاف حريفان خود در ليگ برتر خواهيم رفت.

وي متذكر شد: به هيچ عنوان بحث خارج كردن داماش ايرانيان از گيلان مطرح نيست ما امسال اين تيم را تحت هيچ شرايط از استان گيلان خارج نخواهيم كرد، حتي اگر مردم گيلان بخواهند ما را به زور از اين استان خارج كنند. درصدديم با موافقت هيات مديره در سال‌هاي آينده نيز در گيلان به عنوان نماينده‌ي ليگ برتر حضور يابيم.

عابديني با اشاره به وضعيت تيم‌هاي پايه‌ي داماش خاطر نشان كرد: يكي از مهمترين موفقيت‌هاي پگاه گيلان در شش سال اخير تيم‌هاي پايه‌اي اين باشگاه بودند كه حضوري موفق و مثمرثمر در ليگ‌هاي فوتبال ايران داشته‌اند يكي از برنامه‌هاي اصلي‌مان در اين تيم حمايت بيشتر و تقويت تيم‌هاي پايه است تا با قدرت بيشتري در ليگ ايران حاضر شويم.

وي گفت: داماش ايرانيان با توجه به مراوداتي كه با مسوولان صنايع شير برقرار كرده است از اين پس از امكانات باشگاه پگاه استفاده خواهد كرد. جلسه‌اي با "شاد" مديرعامل پگاه خواهم داشت تا درمورد در اختيار گرفتن امكانات و مسائل ديگر بحث كنيم.

عضو هيات مديره‌ي داماش گيلان اظهار كرد: به مانند اكثر مردم گيلان ما هم از اين انتقال بي‌اطلاع بوديم، اين توافق بين مسوولان عالي‌رتبه‌ي كارخانه‌ي داماش و صنايع شير كشور صورت گرفته و در صدديم در اولين فرصت با انجام كارهاي اداري در اين خصوص با نام داماش گيلان در ليگ برتر حضور يابيم. ولي به احتمال فراوان تا دو هفته‌ي آينده نيز با نام پگاه به ميدان خواهيم رفت.

عابديني در پايان تصريح كرد: بنده به هيچ عنوان مديرعامل اين تيم نيستم پس از انتقال قطعي امتياز داماش به گيلان با حضور اعضاي هيات مديره در خصوص انتخاب مديرعامل تبادل نظر صورت خواهد گرفت.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اعلام اسامي داوران بازي هاي معوقه هفته پنجم

اسامي داوران ديدارهاي معوقه هفته پنجم ليگ برتر از سوي كميته داوران اعلام شد.
به گزارش ايلنا، اسامي داوران ديدار هاي معوقه هفته پنجم دور رفت مسابقات ليگ برتر كه از روز جمعه اين هفته آغاز مي‌شود ، به شرح زير است.
جمعه87/7/26-ساعت 15
* پيكان - ابومسلم، ورزشگاه شهيد رجايي قزوين
داور: سعيد بخشي زاده، كمك داوران: محمد نجفي و سخاوت سليمان نژاد، داور چهارم: رضا كرمانشاهي
* پاس همدان-راه آهن ، ورزشگاه قدس همدان
داور: هدايت ممبيني، كمك داوران: نيكفر نيك نهاد و حميد غمزه، داور چهارم: منصور نوري
* پيام خراسان - استقلال اهواز، ورزشگاه ثامن الائمه مشهد
داور: قاسم واحدي، كمك داوران: رسول فروغي و مجيد ويشگاهي، داور چهارم: عليرضا اكرمي
* ملوان انزلي - مس كرمان، ورزشگاه تختي انزلي
داور: تورج حق وردي، كمك داوران: صادق نوري و حسين عباسي، داور چهارم: عليرضا شيخي
* ذوب آهن - صباي قم، ورزشگاه فولاد شهر اصفهان
داور: عليرضا فغاني، كمك داوران: جهانگير حيدري و بابك داوري، داور چهارم: محمد رضا خداپرست
* مقاومت سپاسي - پگاه گيلان، ورزشگاه حافظيه شيراز
داور: محمد حسين اسدي، كمك داوران: سعيد علي نژاديان و بهرام كياني، داور چهارم: آرش خرميان
* استقلال تهران - برق شيراز ،ساعت 16:45، ورزشگاه آزادي تهران
داور: محمود رفيعي، كمك داوران: رضا سخندان و محمد رضا ابوالفضلي ، داور چهارم: غلامرضا جباري
شنبه87/7/27
* سايپا - سپاهان، ساعت 15، ورزشگاه انقلاب كرج
داور: محسن قهرماني، كمك داوران: جواد تقي پور و محمد رضا منصوري، داور چهارم: فرشيد افشار
* فولاد خوزستان-پرسپوليس ، ساعت16:45 ، ورزشگاه تختي اهواز
داور: احمد صالحي، كمك داوران: حسن كامراني فر و حيدر شكور، داور چهارم: رحيم مهرپيشه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
روز سخت استقلال برابر مردان عباسی/ چشم انتظار درخشش ستاره‌ها

دیدارهای معوقه از هفته پنجم رقابت‌های لیگ برتر در حالی روز جمعه آغاز می شود که همه نگاه‌ها به بازی حساس استقلال با برق شیراز در تهران است.

به گزارش خبرنگار مهر، دیدارهای معوقه از هفته پنجم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور طی روزهای جمعه هفته جاری و شنبه هفته پیش رو، با برگزاری 9 دیدار پیگیری می شود که در یکی از مهمترین دیدارها این هفته تیم فوتبال استقلال تهران در ورزشگاه آزادی میزبان برق شیراز است.

شاگردان قلعه نویی که هفته پیش با ارائه یک بازی قابل قبول مقاومت سپاسی دیگر تیم شیرازی لیگ را با نتیجه 5 بر 2 شکست دادند، مطمئنا این هفته کار سختی را برابر شاگردان محمد عباسی پیش رود دارند اما برای تداوم موفقیت‌های اخیر خود قصد دارند 3 امتیاز این دیدار را نیز از آن خود کنند.

البته مردان نارنجی‌پوش شیراز هم پس از آنکه هفته پیش سپاهان را متوقف کردند و صدرجدول را پس از چندین هفته به دیگر تیم اصفهانی سپرده اند، برای جبران مافات و بازگشت به جایگاهی که هفته‌ها آن را حفظ کرده بودند، می خواهند در تهران دست به کار بزرگی زده و با شکست شاگردان قلعه نویی، همچنان خود را به عنوان یکی از تیم‌های مدعی فصل جاری مطرح کنند.

مطمئنا حضور داریوش یزدانی و مهدی شیری برابر تیم سابق خود استقلال، می تواند هیجانات این دیدار حساس را بیشتر کند، مردانی که بدون شک نقش مهمی را در تعیین نتیجه این دیدار ایفا خواهند کرد.

در دیگر دیدار مهم این هفته تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان در ورزشگاه فولادشهر میزبان صباباتری است. شاگردان ابراهیم‌زاده هفته پیش از توقف برق شیراز بهترین استفاده را کرده و به صدر جدول صعود کردند. آنها برای دفاع از جایگاه خود این هفته کار سختی برابر شاگردان فیروز کریمی پیش رو دارند. البته تمام تیم‌های مدعی لیگ به موفقیت فیروز کریمی و صباباتری چشم دوخته‌اند تا با کسب امتیاز از این تیم اصفهانی، مانع از افزایش امتیازهای صدرنشین و فاصله آن با دیگر تیم‌های بالانشین شود.

در یکی دیگر از مسابقات عقب افتاده از هفته پنجم لیگ برتر روز شنبه هفته آینده شاگردان افشین قطبی در اهواز به دیدار فولاد خوزستان می روند. پرسپولیسی‌ها که هفته پیش شکست تلخی را برابر ابومسلم تجربه کردند، نمی خواهند تحت هیچ شرایطی در اهواز حتی یک امتیاز هم از دست بدهند و برای رسیدن به این هدف به بازگشت کریم باقری و درخشش علی کریمی دل بسته‌اند.

پ.ن: بازي فولاد - پرسپوليس كه قبلا اعلام شده بود ساعت 16:45 آغاز مي شود با 15 دقيقه تاخير ساعت 17 روز شنبه برگزار خواهد شد .

بالا