• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ برتر فوتبال ایران**لیگ هفتم** ، نتایج و بحث

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
بعد از كسب نتايج ضعيف پگاه گيلان در ليگ برتر، هيأت مديره اين باشگاه روز گذشته تشكيل جلسه داد و پس از ساعت ها بحث و بررسى نتايج اين تيم و عملكرد مجيد جهانپور سرمربى اين تيم، وى از سمت خود استعفا كرد و داركو درازيچ كمك مربى به صورت موقت عهده دار هدايت فنى پگاه شد. قرار بر اين شده تا درازيچ در دو بازى پيش رو مقابل ذوب آهن و استقلال به عنوان سرمربى، پگاه را هدايت كند و در اين فرصت مديران باشگاه در اسرع وقت سرمربى جايگزين را مشخص كنند. گفته مى شود سرمربى بعدى پگاه، گيلانى يا خارجى خواهد بود.

متاسفانه تو ایران همه زود حرفاشون از یادشون میره.......مدیر عاملشون بارها گفت هیات مدیره تا نیم فصل اقای جهانپور رو نگه میداره اما............!!!!!!

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
اما بعید نیست مربی بعدی مال پگاه باشه

خوب متاسفانه یا خوشبختانه پیشبینی من درست از آب درومد
ولی امیدوارم آخرین مربی ایرانی باشه که توی لیگ امسال اخراج میشه

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
همونطور که میدونین، دیشب سپاهان تونست با 2 گل ابوالهیل در مقابل تک گل پیروز قربانی استقلال تهران را شکست بده و به صدر جدول نزدیکتر بشه و استقلال هم درگیر مشکلات بیشتری بشه که برای نمونه باعث بشه اینجوری واکنش بدند:

گزارش اخبار ساعت 7 شب شبکه 1 سیما دوشنبه

هزاران بار گفته بودم: همه دست به دست هم میدن که سپاهان را تخریب کنن و زیر سوال ببرن. از فدراسیون گرفته تا صداسیما و تا خود باشگاه های تهرانی که خودتون بیشتر در جریان هستین ...........

من نمیدونم چرا هیچ تیمی با سپاهان مشکل نداره یا اگه احیاناً مشکلی پیش بیاد، جایی صداش در نمیاد. حالا جالبیش به اینه که این حرفا را وقتی در میارن که جلوی سپاهان میبازن. چه اون حرفایی که جناب انصاری فرد سر قضیه عمادرضا درآورد(به خاطر گرفتن جام حذفی به روش ناپلئونی) و چه این حرفای جناب حاجیلو و جناب فتح ا... زاده !!!!!!!!

من هرچی احترام طرفداران این دو تیم تهرانی را نگه میدارم، مسئولان این دو باشگاه باعث میشن که آدم از کوره در بره.

شبکه یک گزارشی پخش کرد که در کل یک پیام به قول خودشون اجتماعی و فرهنگی داشت: تماشاچیان سپاهان وحشی اند و مسئولان سپاهان باعث ناکامی این تیمها جلوی سپاهان هستن.

شاید بعضیاتون دیده باشین، اما من از دیدگاه یک بیطرف براتون تعریف میکنم:

از این جا شروع شد که دعوا و درگیری های کادر فنی و مسئولان استقلال را با نیروهای انتظامی داخل ورزشگاه نشون داد. من دقیق نمیدونم اما تا اونجایی که خودم توی استادیوم دیدم، نسبت به داوری اعتراض داشتن و وارد زمین شده بودن. اما من هرچی فکر میکنم، نمیفهمم چرا با نیرو انتظامی درگیر بودن!!!!!!!!
بعدش صحبت های مسئولان و بازیکنای استقلال را نشون داد که این حرف ها را میزندن:
سپاهان فقط جوسازی میکنه، ما فقط این مشکلات را با سپاهان داریم، حتی نیروی انتظامی اصفهان هم جوسازی میکنه، تماشاگران سپاهان فحش میدن و ترقه و آشغال میندازن به طرف ما!! مدیریت باشگاه سپاهان ایراد داره و مدیر باشگاه سپاهان فلانه و بیساره و از این حرفها.
تماشاگران سپاهانی به سمت نیمکت ما چیز پرت میکردن!!!!!
در ضمن، میکروفون و بلندگو دادن دست لیدرهای سپاهان و اونا هم تمام وقت تماشاچیای سپاهانی را تشویق به فحاشی به تیم و مربی و بازیکنای استقلال میکنن و این بساط را هم حتماً شخص آقای ساکت براشون فراهم دیده تا با صدای بلند به ما فحاشی کنن!!!!!!!!
جالبیش هم به این بود که نه صحنه ترقه ای که طرفداران استقلال یک متری سواری زدن و میشه گفت جنجالی ترین صحنه این بازی بود را نشون دادن و نه حتی حرفی از این جریان زدن و نه حرفی از مسئولان و بازیکنان سپاهان. فقط اینکه تصویر را تار کردن تا چیزی قابل تشخیص نباشه و یکی از بازیکنای سپاهان که داشت میرفت توی رختکن را نشون دادن که در حال رفتن یه لحظه سرشو برگردوند و همزمان میگفت که کسی از سپاهانیها حاضر به مصاحبه نشد!!!!!!!!

گزارش همین بود. حالا من هم حرفای خودم را میزنم:
چرا سپاهان فقط جلوی استقلال و پرسپولیس مشکل داره؟ (بر خلاف گفته اونا که میگفتن فقط توی اصفهان، من میگم هم در تهران و هم در اصفهان. برای مثال جنجالی که سر هواداران سپاهان توی آزادی درآوردن) چطور کنفدراسیون آسیا سپاهان را میزبان خوبی میدونه و باشگاه سپاهان استانداردهای مدیریتی ISO 9001 & 14001 را گرفته و به قول کنفدراسیون آسیا، تنها تیم ایرانی هست که تمام شرایط ایده آل کنفدراسیون آسیا که از سال 2009 اعمال میشود را داراست، به جز ورزشگاه اختصاصی. بعد مدیر عامل باشگاهی که یادشون میره اسامی تیمشون را برای آسیا رد کنن و باعث نا امیدی میلیون ها طرفدار محترم این تیم میشه ، میاد حرف از مشکلات مدیریتی سپاهان میزنه!!!!!! خداوکیلی هرکسی که اینو میشنوه شاخ در میاره.

و حالا در مورد تماشاچی ها :
من خودم توی استادیوم بودم. طرفداران سپاهان هیچ اهانتی به به بازیکنای استقلال نداشتن. توی پست قبلیم هم گفتم که بهترین تشویقی بود که توی عمرم از سپاهانیا دیده بودم.
وقتی رئیس باشگاه استقلال دروغ به اون واضحی را به لیدرها و بوقچی های سپاهانی نسبت میده، دیگه چه انتظاری میشه داشت؟ من واقعاً متاسفم برای طرفدارانی که این آقا رئیس باشگاهشونه. من خودم 5 متری لیدرهای سپاهانی بودم و قسم میخورم که تمام این حرفها دروغه. چطور من که 5 متری اینا بودم، همچین چیزی نشنیدم، اما این آقا از اون طرف استادیوم شنید؟؟
یکی به این آقا بگه پشت نیمکت شما طرفداران استقلال بودن و اگه چیزی هم پرت کردن، بد نبود بیای یه نگاهی بکنی که ببینی طرفدارای تیم خودت هستن. اگه طرفدارای سپاهان قهرمان پرتاب دیسک هم باشن، نمیتونن از اون فاصله نیمکت تیمتو نشونه برن!!!!!!
مورد دیگه اینکه من خودم 3 بار دیدم که نوازی انگشت وسط دستشو به سمت تماشاگران سپاهان بالا برد و به تماشاگران سپاهانی اهانت کرد و در جواب تماشاگران سپاهان هرچی بهش گفتن، حقشه. چون تن خودش میخارید.
مورد دیگه اینکه تماشاگران استقلالی که کنار سپاهانیا در جایگاه روبه دوربین بودن، از دقیقه 70 به بعد سنگ به سمت سپاهانیا پرت میکردن و یکیش خورد توی گونه یکی از تماشاچی هایی که نزدیک من بود و نزدیک بود که کور بشه. این فرهنگ طرفداری یک تیمه؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد اون صحنه هم که ترقه را انداختن جلوی سواری، بهتره حرفی نزنم.
دیگه اینکه این گزارش کاملاً یک طرفه بود. و متاسفم به حال صدا سیما که همچین گزارشی را پخش کرد و باعث تشویش اذهان عمومی شد. مطمئن باشین کسی که این وسط ضرر میکنه، نه سپاهان هست و نه طرفداران سپاهان، بلکه شخص مدیر باشگاه استقلال بازنده این جریان خواهد بود. چ.ن ساکت کسی نیست که زیر بار این حرفای دروغ بره. اگه جناب ساکت با این کار صدا سیما برخورد نکنه، من خودم میرم پیش ساکت و از طرف هوادارای سپاهان شکایت میکنم که حقشون را کف دستشون بذار.

من هیچ توهینی به طرفداران استقلال نمیکنم. چون به نظر من، طرفدارای اصفهانی استقلال نماینده کل طرفدارای استقلال نیستن. از همتون هم معذرت میخوام که باعث نگرانی شما شدم. بهتره خودتون یه فکری به حال مدیریت باشگاهتون بکنین. چون مدیریتی که ثبات داشته باشه، لایق باشگاه استقلال هست، نه مدیریتی که یادشون بره لیست بازیکنارو برای AFC بفرسن.

قربون همگی شما

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
داوران اسپانیایی دربی بامداد جمعه وارد تهران می شوند

داوران اسپانیایی دربی شصت و سوم تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس بامداد فردا ( جمعه) وارد تهران خواهند شد.
به گزارش خبرنگارمهر، "گونزالس" اسپانیایی به همراه دوهموطنش"روبرتو پرز دل پالامار" و "رافائل گوئررو آلونسو"ساعت 40 دقیقه بامداد روزشنبه 21 مهرماه با پرواز لوفت هانزا و ازطریق فرانکفورت وارد فرودگاه مهرآباد تهران خواهند شد و بلافاصله پس از ورود به کشورمان در هتل استقلال تهران اسکان خواهند یافت.

به گفته رئیس کمیته داوران داور و دو کمک داوراسپانیایی دیداراستقلال و پرسپولیس برای هر روز اقامت درتهران به ترتیب مبلغ 500 و 350 دلار دستمزد دریافت خواهند کرد.

این سه داور اسپانیایی بلافاصله پس از پایان دربی شصت و سوم پایتخت، یکشنبه شب راهی کشورشان می شوند .

دیدارتیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس ازهفته نهم رقابتهای لیگ برترساعت 30/15 روزیکشنبه 22 مهرماه در ورزشگاه آزادی تهران برگزارخواهد شد.

296241_orig.jpg

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
کسی از درگیری خداداد با شفق خبر داره؟؟؟

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
/ هفته نهم جام خلیج فارس/
شکست سپاهان، ابومسلم و مس / تساوی صباباتری در انزلی
هفته نهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور امروز با شکست سپاهان مقابل استقلال اهوار و تساوی تیم های ملوان بندرانزلی و صباباتری آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، هفته نهم رقابتهای فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور عصر امروز با برگزاری هفت دیدار در شهرهای مختلف آغاز شد که مهمترین نتیجه در اهواز رقم خورد و طی آن تیم فوتبال استقلال این شهر موفق شد با نتیجه 3 بر2 تیم سپاهان را شکست دهد. نتایج بازی های امروز به شرح زیر است:

* استقلال اهواز 3 - فولاد مبارکه 2
گل ها: میلاد میداودی (12)، داود حقی (47) و سعید رمضانی (74) برای استقلال اهواز و محمود کریمی (37) و پرنس کبیربیلو (65) برای سپاهان

* ذوب آهن اصفهان 2 - پگاه گیلان 2
گل ها: وحید امرایی (2+90 و68) برای ذوب آهن و سعید پیرسرندی (51 و32) برای پگاه گیلان

* ملوان بندر انزلی یک - صباباتری یک
گل ها: رضا نیک نظر (74) برای ملوان و فریدون فضلی (72- پنالتی) برای صباباتری

* پاس همدان 3 - ابومسلم مشهد صفر
گل ها: سید محمد علوی (43)، جواد رزاقی ( 80 - گل به خودی) و محمد غلامی دقیقه 90

* صنعت مس کرمان یک - برق شیراز 3
گل ها: محسن رسولی ( 78) برای مس کرمان و محمد ناصر شکرو (28)، مهرداد کریمیان (43) و مهدی شیری (83) برای برق شیراز

* مقاومت شهید سپاسی یک - پیکان یک
گل ها: بهمن طهماسبی (65) برای فجرمقاومت و ابراهیم توره (44) برای پیکان

* شیرین فرازکرمانشاه یک - سایپا یک
گل ها: روح الله عطایی - برای شیرین فراز کرمانشاه و ابراهیم صادقی (20) برای سایپا

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
میگفتن درگیری سره بیرون کشیدن خداداد بوده که گل خودی زده.. .
مدیر عامل که شفق باشه میگفت بازی برد و باخت داره این کارا معنی نداره ..
و یه سری چیزا که به این موضوع ربطی نداشت و میگفت کاره خداداد اصلا درست نبوده و نباید بازیکن رو میکشید بیرون

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عجب

این هفته بیشتر بازیها مساوی شد ..... ببینیم تیم بدون باخت غیر پرسپولیس ، صباباتریه ؟!؟!؟

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عجب

این هفته بیشتر بازیها مساوی شد ..... ببینیم تیم بدون باخت غیر پرسپولیس ، صباباتریه ؟!؟!؟
بله ف بالاخره بعد 20 ، 30 بازی که سپاهان شکست نخورده بود ، شکست رو پذیرفتیم!
البته جای نگرانی نیست.
بالاخره یه روزی باید میباختیم! دی!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی استقلال پرسپولیس هم مساوی شد

هفته مساوی ها.................

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
این هفته هر چی پیش بینی کردم اشتباه از آب در اومد همه چی قاطی پاتی بودش چقدر هم مساوی شد بازی ها.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ديدار تيم‌هاي فوتبال صنعت نفت آبادان و راه آهن تهران با تساوي به پايان رسيد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم‌هاي فوتبال صنعت نفت و راه آهن كه ديدار پاياني هفته‌ي نهم رقابت‌هاي ليگ فوتبال را برگزار كردند، با تساوي يك بر يك به كار خود پايان دادند.

براي تيم راه آهن سهراب انتظاري در دقيقه‌ي 21 و صابر ميرقرباني در دقيقه‌ي 44 براي تيم صنعت نفت گلزني كردند.

اين ديدار كه در ورزشگاه اكباتان تهران و با قضاوت جمشيد دانش‌مهر برگزار شد.

در پايان ديدارهاي برگزار شده‌ي هفته‌ي نهم ليگ برتر فوتبال ايران، تيم فوتبال پرسپوليس با كسب 21 امتياز هم‌چنان صدرنشين است. تيم‌هاي فوتبال صباباتري و سپاهان نيز به ترتيب با 17 و 16 امتياز در مكان‌هاي دوم و سوم قرار دارند.

تيم استقلال تهران علي‌رغم تساوي امروزش برابر پرسپوليس به كسب 10 امتياز در مكان يازدهم جدول باقي ماند.

منبع: خبرگزاري ايسنا

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
بازم یه تساویه دیگه این هفته شد هفته تساوی ها

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
اگر برنامه بازی ها عوض شد سعی میکنم تغیرات رو بگم.

برنامه مسابقات هفته دهم ليگ برتر
===========================

پنجشنبه 86/7/26

سپاهان اصفهان - ملوان بندرانزلي، ساعت 15:30، ورزشگاه ذوب آهن فولاد شهر
پيکان - پاس همدان، ساعت 15:30، ورزشگاه ايران خودرو تهران
صبا باتري - صنعت مس کرمان، ساعت 17:50، ورزشگاه درخشان رباط کريم

جمعه 86/7/27

پگاه گيلان - استقلال تهران، ساعت 15:30، ورزشگاه عضدي رشت
ابومسلم مشهد - ذوب آهن اصفهان، ساعت 15:30، ورزشگاه ثامن الائمه مشهد
برق شيراز - شيرين فراز کرمانشاه، ساعت 15:30، ورزشگاه حافظيه شيراز
راه آهن - مقاومت سپاسي، ساعت 15:30، ورزشگاه اکباتان تهران

صنعت نفت آبادان - سايپا، ساعت 17:50، ورزشگاه تختي آبادان
پرسپوليس - استقلال اهواز، ساعت 17:50، ورزشگاه آزادي تهران

بازي معوقه از هفته هشتم

سه شنبه 86/8/1

سايپا کرج - صنعت مس کرمان، ساعت 15 ، ورزشگاه انقلاب کرج

برنامه هفته يازدهم ليگ برتر

پنجشنبه 86/8/3

ملوان بندرانزلي - پرسپوليس، ساعت 15:30، ورزشگاه تختي انزلي
استقلال اهواز - پگاه گيلان، ساعت 17:50 ،ورزشگاه تختي اهواز

جمعه 86/8/4

شيرين فراز کرمانشاه - صبا باتري، ساعت 15، ورزشگاه آزادي کرمانشاه
پاس همدان - راه آهن، ساعت 15، ورزشگاه قدس همدان
ذوب آهن اصفهان - پيکان ، ساعت 15:30، ورزشگاه ذوب آهن فولاد شهر
استقلال تهران - ابومسلم، ساعت 17:45، ورزشگاه آزادي تهران
مقاومت سپاسي شيراز- صنعت نفت آبادان، ساعت 17:50، ورزشگاه حافظيه شيراز

يکشنبه 86/8/6

صنعت مس کرمان - سپاهان اصفهان ، ساعت 14:45، ورزشگاه سليمي کيا شهر کرمان
سايپا کرج - برق شيراز، ساعت 15، ورزشگاه انقلاب کرج

هفته دوازدهم ليگ برتر

چهارشنبه 86/8/9

پيکان - استقلال تهران، ساعت 15:30، ورزشگاه آزادي تهران

پنجشنبه 86/8/10

سپاهان اصفهان - شيرين فراز کرمانشاه، ساعت 15:30، ورزشگاه ذوب آهن فولاد شهر

جمعه 86/9/11

صبا باتري - سايپا کرج، ساعت 15:30، ورزشگاه درخشان رباط کريم
راه آهن - ذوب آهن، ساعت 15:30، ورزشگاه اکباتان تهران
مقاومت سپاسي - پاس همدان، ساعت 15:30، ورزشگاه حافظيه شيراز
ابومسلم - استقلال اهواز، ساعت 15:30، ورزشگاه ثامن الائمه مشهد
پگاه گيلان - ملوان بندرانزلي، ساعت 15:30، ورزشگاه عضدي رشت
صنعت نفت آبادان - برق شيراز، ساعت 15:30، ورزشگاه تختي آبادان
پرسپوليس - صنعت مس کرمان، ساعت 15:30، ورزشگاه آزادي تهران

========================
هفته سيزدهم ليگ برتر
========================

پنجشنبه 86/8/17

شيرين فراز کرمانشاه - پرسپوليس، ساعت 14:45، ورزشگاه آزادي کرمانشاه
استقلال اهواز - پيکان، ساعت 17:30، ورزشگاه تختي اهواز
برق شيراز - صبا باتري، ساعت 17:30، ورزشگاه حافظيه شيراز

جمعه 86/8/18

سايپا کرج - سپاهان اصفهان، ساعت 14:30، ورزشگاه انقلاب کرج
صنعت مس کرمان - پگاه گيلان، ساعت 14:30، ورزشگاه سليمي کيا کرمان
پاس همدان - صنعت نفت آبادان، ساعت 14:45، ورزشگاه قدس همدان
ذوب آهن اصفهان - مقاومت سپاسي، ساعت 14:45، ورزشگاه ذوب آهن فولاد شهر
ملوان بندرانزلي - ابومسلم مشهد، ساعت 14:45، ورزشگاه تختي انزلي
استقلال تهران - راه آهن، ساعت 17:30، ورزشگاه آزادي تهران

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
/ هفته دهم جام خلیج فارس/
سپاهان از سد ملوان گذشت / اولین شکست صباباتری و دومین پیروزی پیکان
هفته دهم مسابقات فوتبال لیگ برتر در حالی از امروز آغاز شد که تیم فوتبال سپاهان در آخرین ثانیه های وقت اضافه بازی موفق به شکست ملوان شد و مس کرمان نخستین شکست را به صباباتری تهران تحمیل کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، هفته دهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور از امروز با برگزاری سه بازی آغاز شد که طی آن تیم های سپاهان، مس کرمان و پیکان تهران مقابل حریفان خود به برتری رسیدند.

درحساس ترین بازی هفته دو تیم سپاهان و ملوان در ورزشگاه فولاد شهر به دیدار هم رفتند. این دیدار درحالی که با تساوی 2 بر2 رو به اتمام بود با اشتباه سعید سالارزاده مدافع ملوان که به اشتباه دروازه تیم خود را گشود با پیروزی تیم میزبان به اتمام رسید.

این بازی پرگل ابتدا با برتری تیم سپاهان آغاز شد و این تیم توانست در دقیقه 3 توسط محمود کریمی به گل برسد. 2 دقیقه بعد وحید خدامرادی بازی را به تساوی کشاند اما بازهم این تیم سپاهان بود که توانست توسط حجت زاد محمود در دقیقه 13 به گل برتری دست یابد. ملوان که برای زدن گل تساوی بی تابی می کرد سه دقیقه بعد توسط مازیار زارع از روی نقطه پنالتی بازی را مساوی کرد. این نتیجه تا پایان نیمه نخست پا برجای ماند تا دو تیم در نیمه دوم برای رسیدن به پیروزی تلاش کنند.

چهل و پنج دقیقه دوم در حالی که با تساوی دو تیم رو به اتمام بود تیم سپاهان در آخرین ثانیه های وقت تلف شده توسط سعید سالارزاده که به اشتباه دروازه تیم خود را گشود بازی را با برتری 3 بر 2 پشت سر گذاشت و با 19 امتیاز به رده دوم جدول رده بندی صعود کرد. تیم ملوان در نخستین دقیقه این بازی توسط رضا نیک نظر یک ضربه پنالتی را از دست داد.

در دیگر بازی امروز تیم فوتبال مس کرمان با نتیجه یک برصفر از سد صباباتری گذشت و نخستین شکست را به یاران ضیایی تحمیل کرد. تنها گل تیم فوتبال مس کرمان را علی مولایی در دقیقه 60 به ثمر رساند. در این دیدار زالدون بازیکن برزیلی تیم فوتبال مس کرمان در دقیقه 89 یک ضربه پنالتی را از دست داد.

تیم فوتبال پیکان تهران نیز پس ازهشت هفته دوباره طعم پیروزی را چشید و توانست در خانه با نتیجه 2 بریک پاس همدان را مغلوب کند.

- نتایج دیدارهای امروز هفته دهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور به شرح زیر است:

* سپاهان اصفهان 3 - ملوان بندرانزلی 2
گل ها: محمود کریمی (3)، حجت زادمحمود (13) و سعید سالارزاده (6+ 90) برای سپاهان و وحید خدامرادی (5) و مازیار زارع (16 - پنالتی) برای ملوان

* پیکان تهران 2 - پاس همدان یک
گل ها: فرهاد خانگلی (17) و ابراهیم توره (19) برای پیکان و یدالله اکبری (18- پنالتی) برای پاس

* صباباتری تهران صفر - مس کرمان یک
گل : علی مولایی (60)

جدول رده بندی لیگ برتر در پایان دیدار های روز نخست از هفته دهم مسابقات فوتبال لیگ برتر به شرح زیر است:
1- پرسپولیس 21 امتیاز
2- سپاهان 19 امتیاز
3- صباباتری 17 امتیاز
4- ملوان 15 امتیاز
5- استقلال اهواز 13 امتیاز

سایر دیدارهای هفته دهم رقابتهای فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور عصر فردا در شهرهای مختلف برگزار خواهد شد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
راستی کسی از ادامه ماجرای خداداد عزیزی و ابومسلم اطلاعی نداره ؟!

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
خداداد رو کنار گزاشتن ...

توی شهر که ملت اینطوری میگن !

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
/ هفته دهم جام خلیج فارس/
استقلال از سد پگاه گذشت / ابومسلم و برق پیروز شدند/ راه آهن در خانه متوقف شد
تیم فوتبال استقلال در هفته دهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور با یک گل از سد پگاه گیلان گذشت تا از جمع تیم های پایین جدول فاصله بگیرد.

به گزارش خبرنگارمهر، در ادامه مسابقات هفته دهم رقابتهای فوتبال لیگ برتر امروزچهار دیدار برگزار شد که به پیروزی تیم های استقلال، ابومسلم مشهد، برق شیراز و توقف راه آهن درخانه انجامید.

درحساس ترین بازی هفته، تیم فوتبال استقلال در ورزشگاه عضدی رشت به دیدار پگاه گیلان رفت و با تک گل دقیقه 12 میثم منیعی ازسد میزبان خود گذشت تا پس از هفته ها ناکامی با یک پیروزی دلچسب به آرامش و ثبات لازم دست یابد.

تیم فوتبال استقلال درحالی موفق به شکست پگاه شد که بارها شانس مسلم گلزنی را توسط آرش برهانی از دست داد. این بازیکن در واپسین ثانیه های بازی یک گل هم به ثمر رساند که ازسوی رضا سخندان کمک داوراول بازی آفساید اعلام شد.

قضاوت بازی پگاه گیلان - استقلال برعهده رحیم رحیمی مقدم بود. او دراین بازی به مهدی نوری و حسین ملکی از تیم پگاه گیلان و امید روانخواه و فرهاد مجیدی از تیم استقلال کارت زرد نشان داد.

در دیگر بازی های امروز تیم فوتبال ابومسلم درحالیکه هفته ای توام با بحران و ناآرامی را پشت سرگذاشته بود در ورزشگاه ثامن الائمه با نتیجه 3 بر2 بر ذوب آهن اصفهان فائق آمد . برق شیراز با یک گل مقابل شیرین فراز کرمانشاه صاحب برتری شد و راه آهن نیز در ورزشگاه اکباتان مقابل مقاومت سپاسی تن به نتیجه تساوی یک بریک داد.

نتایج سایر دیدارهای هفته دهم مسابقات فوتبال لیگ برتر به شرح زیر است :
* ابومسلم مشهد 3 - ذوب آهن اصفهان 2
گل ها:عرفان اولروم (69)، داود دانش دوست (77) ومصطفی شهرکی (3+90) برای ابومسلم و اسماعیل فرهادی (43) و محسن مسلمان (60) برای ذوب آهن

* برق شیراز یک - شیرین فراز کرمانشاه صفر
گل : ناصر شکرون (16)

* راه آهن تهران یک - فجرسپاسی شیراز یک
گل ها: احمد جمشیدیان (67) برای راه آهن و هاشم بیک زاده (29) برای فجر مقاومت سپاسی شیراز

بالا