پنالتی ...! داوری .... فدراسیون ... ساکت .... آهن ... فولاد ... جام باشگاها ... پول :lol:![]()
:lol:
پنالتی ...! داوری .... فدراسیون ... ساکت .... آهن ... فولاد ... جام باشگاها ... پول :lol:![]()
:lol:
درباره لغو شدن بازي سپاهان خواهشا يه طرفه به قاضي نريد.حتی اگه 99.99 درصد امکان صعود سپاهان بود ، باز هم فدراسیون همین کاری رو میکرد که الان کرد.
چون .0.1 درصد احتمال هم بره که اگه سپاهان میباخت یعنی از گردونه ی مسابقات حذف میشد و دیگه نمیتونست بازی عقب بیفته.
ولی در اینکه جناب آقای ساکت این بازی رو لغو کرده دچار اشتباهین ، مطمئن باشین اگه پرسپولیس یا استقلال در این وضعیت قرار میگرفتند ، 100 برابر بدترشو ، کاشانی و فتح الله زاده درخواست میکردند و حتی از 2-3 هفته قبل نمیذاشتند اینا پا به توپ بزنند چه برسه به اینکه ظرف 4 روز 2 تا بازی براشون بذارند.
استقلال به خاطر اینکه 1 شنبه با سپاهان بازی کرده بود و قرار بود روز جمعه با پرسپولیس بازی کنه داشت خودشو میکشت اون وقت سپاهانی که هفته ای دو بازی کرده مثه سایر تیمهای حرفه ای اروپایی ، چطور ممکنه ، توی یک هفته 3 تا بازی کنه.
میلان و رئالشم نکردند که سپاهان بخواد بکنه.
اینها همش بهونست که جوابش هم فقط با قهرمانی های سپاهان پاسخ داده میشه.
اینقدر هم که استقلال و پرسپولیس توی کار فدراسیون دخالت میکنند ، سایر تیمها انگشت کوچیکه ی این دو تا تیم در این زمینه نیستند.
نمونش هم بازی پرسپولیس - استقلال اهواز که باید بدون تماشاگر انجام میشد اما بدلیل اینکه آقای کاشانی خواهش کردند به پرسپولیس تخفیف بدند......
دوستان هم اگر نظری دارند نظرشون واسه خودشون محترمه ، حق توهین و جسارت به پیشکسوتان و زحمتکشان مملکت رو ندارند.
ممنون سپاهان جان.من سپاهانیم، اما همیشه حق و منطق را قبول دارم. همتون میدونین که ساکت همیشه خوب حرف میزنه و جوری برای حرفاش سند میاره که همه را ساکت میکنه، حتی خود فردوسی پور را. به خاطر همین فامیلش را گذاشته ساکت! دی!
در مورد همون بازی پرسپولیس با استقلال اهواز، باشگاه پرسپولیس اعتراض کرد و اعتراضشون قبول هم شد و محرومیتشون به عقب افتاد. البته من شنیدم از اخبار تلوزیون که گفت محرومیت پرسپولیس 3 ماه به حالت تعویق در اومد که برام عجیب بود. سپاهان هم همین وضعیت را داشت. قبل از اینکه بره امارات، درخواست دادن که بازی با مس عقب بیافته که سازمان لیگ قبول نکرد. اما بعد از اینکه سپاهان رفت فینال، ساکت دوباره از رئیس سازمان لیگ درخواست کرد و اون هم در امارات تلفنی با مجمع خودشون گفتگو کرد و خود اونا تصویب کردن که بازی لغو بشه.
چطور پرسپولیس حق اعتراض و بازنگری داشته باشه، اما سپاهان نداشته باشه؟
فقط کافیه یک نگاه به زمانهای دور بندازین که همیشه سرخابی ها توی لیگ 4 - 5 تا بازی از همه کمتر داشتن به خاطر جام باشگاهها و جام در جام آسیا.
درضمن، اگه به قول شما گفتنی سپاهان توی سازمان لیگ نفوذ داشت و پارتی بازی میکردن براش، به خاطر فحاشی حاجیلو و نارنجکی که طرفداران استقلال توی سر دروازبان سپاهان زدند، استقلال را محروم میکردن، نه سپاهان را. و بعدش هم در اولین بازی که سپاهان میزبان بود، محرومش کردن، تنها 2 روز قبل از بازی با شیرین فراز. در حالی که برای یک نفر هم بلیط هواپیما به تهران گیر نمیاد، چه برسه برای 30- 40 نفر. سپاهان هم با اتوبوس رفت برای بازی.
این چیزا زیاد مهم نیست. اما مهم این هست که اگه این اتفاقات برای استقلال یا پرسپولیس میافتاد که مجبور میشدن با اتوبوس برن جایی، انقلاب به پا میکردن. خودتون هم میدونین همه این چیزارو.
البته EASPORTS جان، تو خودتو ناراحت نکن. اصلاً مهم نیست. چون سپاهان همیشه کار خودشو میکنه و دنبال بهونه گیری هم نمیره.
فقط کافیه یه نسبت ساده بگیری تا به خودت آرامش بدی.
ایران 70 میلیون جمعیت داره. فرض کنیم 30 میلیون طرفدار تیمی از باشگاهها باشن. از این 30 میلیون، مطمئناً بالای 28 میلیون طرفدار استقلال و پرسپولیس هستن. جمعیت استان اصفهان هم 4 میلیون هست و بالای 500 هزار نفر هم طرفدار نداره. شاید خیلی کمتر. اگه فرض کنیم تعداد طرفداران استقلال با پرسپولیس برابرن و هر کدام 14 میلیون، پس سپاهان 1/28 پرسپولیس طرفدار داره و فدراسیون و سازمان لیگ و ... همه ترجیه میدن صدای 500 هزار نفر در بیاد تا اینکه صدای 14 میلیون!! پس خواهش میکنم الکی حرص نخور.
فقط کافیه صبر کنین تا بازیهای سپاهان تو آسیا و جام باشگاهها جهان تموم بشه، اون وقت هست که توی هفته 3 تا بازی براش میذارن. اون دوستمون هم که میگفت تیمهای اروپایی بعضی وقتا 3 تا بازی میکنن، در شرایی هست که برای بازیهای خارجیشون، انداره یه سفر داخلی ایران هم توی راه نیستن. این شرایط باری سپاهان صدق نمیکنه که اول بره امارات، بعد برگرده تهران، بعد بره کرمان، بعد بیاد اصفهان، بعد بره تهران و بعد بیاد اصفهان با اوراواردز بازی کنه و بعد برهتهران و از اون طرف بره ژاپن و بعد هم برگرده تهران و بعد هم اصفهان. همه اینا توی بازه زمانی 3 هفته و 5 تا بازی و بالغ بر 22 هزار کیلومتر پرواز ( خودم با Google earth حسای کردم) و 500 کیلومتر هم با اتوبوس!!!!!!!!! که البته الان فقط کرمان نرفتن و شد 4 تا بازی و 1000 کیلومتر پرواز ازش کم شد و شد 21 هزار کیلومتر. بهتره سپاهان تغییر نام بده و اسمش را بذارده مارکوپولو
طبعاً فقط سپاهان باید نگران بازیهای عقب موندش باشه. اما وقتی پرسپولیس میبینه که با 2 تا بازی عقب مونده 3 امتیازیش هست، نگران این هست که بعداً که سپاهان همه بازیهای عقب موندش را انجام داد، یه 7-8 امتیازی ازش بزنه بالا و اون موقع هست که باید بیخیال قهرمانی بشه. یکی به این جناب کفاشیان بگه اون وقت که تیمت زارت و زارت مساوی میداد چرا نگران این قضیه نبودی. همیشه باخت نیست که تیم را پایین میکشه. مساوی زیادی از باخت هم بدتره. الان شما ببینین برق شیراز با اینکه 5 تا باخت داره کجای جدوله، اما فقط 1 مساوی داره و فقط یک امتیاز کمتر از صباباطری هست که 1 باخت داره!!!
چه شود لیگ امسال!!!!!!!!!!چهارمين ديدار سپاهان در ليگ برتر لغو شد
سازمان ليگ برتر فدراسيون فوتبال كشورمان ديدار هفته سيزدهم تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان اصفهان مقابل سايپا را لغو كرد تا چهارمين ديدار معوقه تنها نماينده ايران در ليگ قهرمانان آسيا مشخص شود. پيش از اين ديدارهاى فولاد مباركه سپاهان اصفهان مقابل پاس همدان، ذوب آهن اصفهان و مس كرمان به دليل درگيرى اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا لغو شده بود كه با توجه به در پيش بودن ديدار مقابل اوراواردز جدال با سايپا در هفته سيزدهم ليگ هفتم حرفه اى نيز به آن اضافه شد. گفتنى است، فولاد مباركه سپاهان اصفهان هم اكنون تنها با ۹ بازى و ۲۲ امتياز پس از پرسپوليس ۲۸ امتيازى با ۳ ديدار كمتر در جايگاه دوم جدول رده بندى قرار دارد.
چه شود لیگ امسال!!!!!!!!!!
تا اونجايي كه من ميدونم بازي هفته ي چهاردهم سپاهان هم قراره لغو بشه.
چه شود لیگ امسال!!!!!!!!!!
نجاتى هم بعله؟ کمک داورى کهSMS مىزد!
گفته مىشود در جريان يک ديدار، حسين نجاتى کمک داور بينالمللى کشورمان براى يک لحظه گوشى تلفن همراه خود را از جيبش خارج کرده و با آن يا پيام کوتاه فرستاده و يا دريافت کرده و در حال مطالعه آن بوده است.
البته پذيرش اين موضوع تا حدودى سخت است زيرا در يک بازى با حضور تماشاگران پرشور صداى بوق پيام کوتاه و صداى زنگ تلفن به سختى شنيده مىشود اما اگر اين خبر صحت داشته باشد مىتواند نجاتى را تا پايان عمر از داورى محروم کند.
جالب است بدانيم يک کمک داور ايتاليايى به دليل گذاشتن يک راديو تک موج در جيب خود و عبور دادن سيم از زير پيراهن و رساندن آن به گوش براى شنيدن رپرتاژ يک مسابقه حساس ديگر با عکسالعمل شديد کميته داوران آن کشور مواجه شد و تا آخر عمر وى را محروم کردند.
به هر صورت براى نجاتى اميدواريم همه چيز به خير بگذارد، هر چند با شناختى که از کميته داوران داريم اگر هم اين اتفاق صحت داشته باشد قطعاً اتفاقى نخواهد افتاد چون تيغه اين چاقو کُند است.
به نقل از harry_4553 :تازه هنوز جام باشگاههای آسیا دور جدید با حضور سپاهان شروع نشده :happy: همچنین جام باشگاههای جهان هم مونده :blink: فکر کنم کلا لیگ رو امسال برای سپاهان تعطیل کنن بهتره.:f34r:
نخیر هفته ی 14 هم لغو نخواهد شد و این بازی به جای روز جمعه ، روز 1 شنبه برگذار میشه و سپاهان فقط 4 تا بازی عقب افتاده پیدا میکنه که همش به نفع تیم های صدر جدولیه ، به قول سپاهان جان ما که بخیل نیستیم ، میذاریم شمام چند هفته صدر باشین که هواداراتونم بیشتر بشن ! دی!تا اونجايي كه من ميدونم بازي هفته ي چهاردهم سپاهان هم قراره لغو بشه.
آره. اینجوری شاید استقلال با مربی جدیدش و یا پرسپولیس بتونن قهرمان لیگ بشن و بتونن برن مقدماتی آسیا. :thumbsup: ما که بخیل نیستیم![]()
تاپيك كل كل چند تا كوچه پايينتره . بهتون آدرس عوضي دادن![]()
بيخيال ساسان بذار حالشو ببرن!
فعلا كه به هر صورتي بوده رسيدن تا اين مرحله ببينم از اين همه جامي كه ازش دم ميزنن ميتونن حالا يكيشو بگيرن!
جام باشگاههاي جهان كه هيچي سپاهان فقط جنبه ي بودن در جام رو داره. سوپر جام هم كه 50 - 50 قهرمانيشون. ليگ هم كه فقط سپاهان مدعي نيست. پرسپوليس شانسش با اين بازياي عقب افتاده و خستگي سپاهان و ... بنظرم بيشتره. جام حذفي هم كه هنوز شروع نشده. حالا اينا چطوري از الان اينطوري شاخ شدن من موندم بخدا.
شرمنده اينجا كل كل كردم! :wacko:
2 صفحه کل کل کردید کسی برنامه بازی لیگ رو نذاشت
سهیل کجایی پس؟؟؟