شما وقتی پست رادیان رو بعد از پست خودت خوندی میتونستی پستت رو ویرایش کنی (اگر اشتباه ارسال شده بوده!!)
به هر حال منم اصلا اهل دلخوش کردن به گذشته نیستم ولی اعتقاد دارم تیم و هواداری که گذشته ی درخشان و پرسابقه ای داشته باشه به مراتب ظرفیت بیشتری تو اینجور مواقع داره. من که خودم به شخصه احساس میکنم جنبه دارم وگرنه هیچوقت نمیومدم بعد از برد سپاهان که برام خیلی هم تلخ بود به تیم حریف و طرفداراش تبریک بگم. مثل خیلی از دوستای خودم که اومدن تبریک هم گفتن.
بعد شما از روی نمیدونم چی اسمش رو بذارم میای شروع میکنی به زدن این حرفا که واقعا خجالت آوره! بیخیال به قول شما گذشته ها گذشته!!
شما وقتی پست رادیان رو بعد از پست خودت خوندی میتونستی پستت رو ویرایش کنی (اگر اشتباه ارسال شده بوده!!)
صحبت های بدی نبود که بخوام ویرایش کنم ، وظیفه ی انتقالش رو هم مدیر محترم میتونستند بکشن و از همه مهمتر ، QUOTE بود که نمیشد توسط من حذف بشه!!!
در ضمن یه بار دیگه اگر پستت رو بخونی خواهی دید که آخرای پستت پر از توهین به پرسپولیسه.
QUOTE رو واسه همین گذاشتن، دوست عزیز ، میتونستین متذکر بشین ، بالاخره یا سو تفاهم بوده و یا به عمد بوده که میبایست برخورد بشه!!

البته اگر چنین QUOTE موجود باشه؟؟؟
گرنه هیچوقت نمیومدم بعد از برد سپاهان که برام خیلی هم تلخ بود به تیم حریف و طرفداراش تبریک بگم.
من هم تبریکاتتون رو بدون پاسخ نذاشتم و قهرمانی نیم فصل رو اگه دقت کرده باشین ، خیلی پیش تر از این ها تبریک گفته بودم و البته فکر میکردم به دلیل تبریک بنده شما اقدام به پاسخ کردین
تا حالا فقط واسه شرایط حاکم بر فوتبال افسوس می خوردم
چشمم به تماشاگرانش ؟!؟!؟!؟؟ روشن .....
افسوس واسه 2 چشمی که تاریک شد تا افق فرهنگ ؟!؟!؟!؟ فوتبال ما کمی روشن شه ....
متن کامل خبر :
http://www.isna.ir/Main/NewsView.aspx?ID=News-1062838&Lang=P
:hmm:

یا حق
لابد ایناهم طرفدار پرسپولیس هستن ؟
باهاتون کاملا موافقم ، اقا رضا ... حداقلش اینه که وقتی از یک تیم ریشه دار حمایت کنی ، این چیزها رو
نخواهی شنید :
به گزارش ايسنا از اصفهان، اين فرماندهي در اين اطلاعيه آورده است: قبل از شروع مسابقه، چند نفر از هواداران وابسته به تيم اصفهان كه بعضا در باشگاه سپاهان مسووليت دارند با شعارها و الفاظ نامربوط و غيرمتعارف باعث تحريك هواداران دو تيم و تماشاچيان ميشوند.
چه فرهنگی دارن هواداران این تیم جهانی
ضمن ابراز همدردی مجدد با قربانی این حادثه و معتقد بودن به محکوم کردن ، عاملان این حادثه:
کلاً در فوتبال از این موارد زیاد دیده ام ، همین چند هفته پیش ، درگیری در ایتالیا و میان هواداران لاتزیو و رم باعث کشته شدن یک پلیس شده بود ولی اینکه این قضیه رو ربط بدیم به کل هواداران یک تیم ، خیلی جای تاسف داره!!!
از خداوند منان خواستاریم تا سلامتی کامل به قربانی این حادثه برگرداند و امیدوارم دیگه در فوتبال کشورمون ، شاهد ، چنین صحنه های دلخراشی نباشیم