• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ برتر فوتبال ایران**لیگ هفتم** ، نتایج و بحث

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
7-گزارشگر بازي انگار پرسپوليسي بود.چون اكثر مواقع گزارشش رو در مورد پرسپوليس صحبت مي كرد.اميدوارم اشتباه كرده باشم.(من نمي تونستم برم ورزشگاه ولي صداي شعر «اي سپاهان اي قهرمان» رو كه از تلوزيون مي شنيدم دلم مي خواست اونجا باشم.به هر حال مطمئنم كه هوادارها مثل هميشه تيم رو خوب تشويق كردن.دست همه شون درد نكنه).
تشكر كنم.

شما مطمینی زمان بازی در حالت نرمال به سر میبردی ؟

یعنی کاملا خوب بودی ؟

اصلا هیجان زده که نشده بودی ؟

عزیزم ، یک بچه ی سه ماهه رو میزاشتن شعورش به طور کامل میرسید که گزارشگر صد در صد

داشت به نفع تیم محلی صحبت میکرد .

انقدر به این کار اصرار کرد که من آخر بازی صدای تلویزیون رو بستم و از رادیو گوش دادم .

دیگه میخواین یه چیزیم بگین ، یه چیزی بگین که در این حد گوشش باز نباشه !

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
-----------------------------------------------
مشكلاتي كه سپاهان بايد براي جهاني شدن برطرف كنه:
-بهبود كيفيت و دقت پاس كاري(1-پايه(به قول خارجكي ش «بيس») فوتبال پاس كاريه.يعني نمي شه تاكتيكي رو تو بازي ارائه كرد مگر با پاس كاري خوب و دقيق،2-سپاهان الان هم از نظر پاس كاري خوب كار مي كنه ولي براي جهاني بودن بايد بيشتر از اين باشه ،كه لازمه ش قدرت و سرعت بازيكناس)
-قدرت شوت زني همه بازيكنان(از مدافع تا مهاجم)
-قدرت بدني بالا و سرعت بالا(به نظر من اين دو مورد تفاوت اساسي فوتبال ما با جهان از نظر فني يه)
.

من دقیقا احساست رو درک میکنم که تیم شهرت رو دوست داری .

اما ......

والا بخدا ما هم ابومسلم داریم ! دوستشم داریم ! اما دیگه چشامونو نمیبندیم بریم فضا !

جهانی شدن ؟؟؟؟

شما اگه توی یوفا هم توپ نزنین و صدر نشین بشین !

بازم توی ایران ، پرسپولیس و استقلال ، قضیشون کاملا جداست .

به قول یارو گفتنی ، میوه به حساب میان ! حالا اگر اصراریه سبزیجات رو هم جزو میوه ها به حساب بیاریم ،

خوب ضرورتی نداره !

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من دقیقا احساست رو درک میکنم که تیم شهرت رو دوست داری .

اما ......

والا بخدا ما هم ابومسلم داریم ! دوستشم داریم ! اما دیگه چشامونو نمیبندیم بریم فضا !

جهانی شدن ؟؟؟؟

شما اگه توی یوفا هم توپ نزنین و صدر نشین بشین !

بازم توی ایران ، پرسپولیس و استقلال ، قضیشون کاملا جداست .

به قول یارو گفتنی ، میوه به حساب میان ! حالا اگر اصراریه سبزیجات رو هم جزو میوه ها به حساب بیاریم ،

خوب ضرورتی نداره !
دوست عزیز ، اولاً نمیدونم چرا این پست اینجا اومده ، در حالی که من اینو در کلوپ سپاهان ارسال کرده بودم.

ثانیاً اگر فکر میکنی با این حرفا ، عقده های این چند سال ناکامی تیمتون جبران میشه ، هر چه میخواهد دل تنگت بگو !!! دی!

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
دوست خوبم ، دقیقا نکته همین جاست ...

تیم من و همین طور طرفداران تیمهای اینچنین مثل استقلال ، تیمشون اون قدر پر ریشه هستش ، که

اصلا ذهن خودشون رو درگیر این تیم هایی که امروز هستن و فردا نخواهند بود نمیکنند ! ...

شما هم دیروز نبودین ، امروز هستین ، و احتمالا فردا ........ :D

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Radian جان زیاد اعصاب خودت رو خورد نکن.

این دوستمون استاد زدن اینجور حرفا و ابراز وجود به روش سپاهانی و این حرفا هستن!!

مگه خبر ندارید زمین و زمان جمع شدن که جلوی پیشرفت تیم فوق آسیایی و جهانی سپاهان رو بگیرن!

البته اینجور جاهاست که فرق بین تیم ریشه دار و طرفدار ریشه دار با یه سری تازه به دوران رسیده مشخص میشه. والا بعد از بازی هم که پرسپولیس باخته بود ما اولا اومدیم به تیم حریف تبریک گفتیم و قبول کردیم که بد بودیم. حالا این بنده خدا میخواد ثابت کنه همه ی دنیا برای براندازی و خراب کردن سپاهان بسیج شدن بحثش جداست.

در هر حال سپاهان تیم خوبیه و در این شکی نیست. طرفدارانشون هم بجز یه عده ی معدود (!) تا اونجایی که من میشناسم آدمای منطقی ئی هستن و هیچ اشتباهی هم نمیکنن که از تیمشون طرفداری میکنن ولی من همیشه این رو آویزه ی گوشم کردم که بدترین نوع خراب کردن یه نفر یا یه تیم اینه که ازش بد طرفداری کنی!!

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
13-اين خبرنگاري كه قبلاً تو تلوزيون و صدا وسيما كار مي كرد رو نيمكت پرسپوليس چكارس؟ هميشه كنار قطبي مي شينه.بي زحمت اين سوال رو هر كي مي دونه جواب بده

سرپرسته تیمه بجای خردبین که مریضه

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37

اتفاقا دوست من وسط بازي همينو پرسيد و منهم شانسكي جواب مشابهي بهش دادم . :p

حالا واقعا اين آقا گزارشگر تلويزيونه يا فقط شبيه شه ؟

يعني فوتبال ما انقدر درپيت شده كه يه مجري بي سابقه فوتبالي بشه سرپرست تيمي مثل پرسپوليس و اونم جانشين مردي مثل خوردبين ؟ :blink:

زكي بابا :wacko:

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست خوبم ، دقیقا نکته همین جاست ...

تیم من و همین طور طرفداران تیمهای اینچنین مثل استقلال ، تیمشون اون قدر پر ریشه هستش ، که

اصلا ذهن خودشون رو درگیر این تیم هایی که امروز هستن و فردا نخواهند بود نمیکنند ! ...

شما هم دیروز نبودین ، امروز هستین ، و احتمالا فردا ........

Radian جان زیاد اعصاب خودت رو خورد نکن.

این دوستمون استاد زدن اینجور حرفا و ابراز وجود به روش سپاهانی و این حرفا هستن!!

مگه خبر ندارید زمین و زمان جمع شدن که جلوی پیشرفت تیم فوق آسیایی و جهانی سپاهان رو بگیرن!

البته اینجور جاهاست که فرق بین تیم ریشه دار و طرفدار ریشه دار با یه سری تازه به دوران رسیده مشخص میشه. والا بعد از بازی هم که پرسپولیس باخته بود ما اولا اومدیم به تیم حریف تبریک گفتیم و قبول کردیم که بد بودیم. حالا این بنده خدا میخواد ثابت کنه همه ی دنیا برای براندازی و خراب کردن سپاهان بسیج شدن بحثش جداست.

در هر حال سپاهان تیم خوبیه و در این شکی نیست. طرفدارانشون هم بجز یه عده ی معدود (!) تا اونجایی که من میشناسم آدمای منطقی ئی هستن و هیچ اشتباهی هم نمیکنن که از تیمشون طرفداری میکنن ولی من همیشه این رو آویزه ی گوشم کردم که بدترین نوع خراب کردن یه نفر یا یه تیم اینه که ازش بد طرفداری کنی!!

دوستان عزیز ، من هیچ گونه بی احترامی توی پستی که دیدین به شخص ، تیم یا خدای ناکرده هواداری نکردم ، یه سری حرفهایی بود که نیاز به داشتن ظرفیت بالا بود و من شخصاً عذر خواهی میکنم که پستم رو در این تاپیک اشتباهاً ارسال کردم......

در مورد اصل و نصب و ریشه و قهرمانی های گذشته و دلخوش کردن به خاطرات گذشته ها اینقدر اینجا بحث شده که نیاز به بازگویی مجدد نیست تنها میتونم این جمله ی شکسپیر و به کار ببرم که " گذشته ، گذشت ، حال میگذرد ، آینده را دریاب:D )

اتفاقا دوست من وسط بازي همينو پرسيد و منهم شانسكي جواب مشابهي بهش دادم .

حالا واقعا اين آقا گزارشگر تلويزيونه يا فقط شبيه شه ؟

يعني فوتبال ما انقدر درپيت شده كه يه مجري بي سابقه فوتبالي بشه سرپرست تيمي مثل پرسپوليس و اونم جانشين مردي مثل خوردبين ؟

زكي بابا

ممنون ، سوال و جواب خوبی بود! دی!
البته در درپیت بودن فوتبال ما که جای شکی نیست! دی!

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان عزیز ، من هیچ گونه بی احترامی توی پستی که دیدین به شخص ، تیم یا خدای ناکرده هواداری نکردم ، یه سری حرفهایی بود که نیاز به داشتن ظرفیت بالا بود و من شخصاً عذر خواهی میکنم که پستم رو در این تاپیک اشتباهاً ارسال کردم......

شما وقتی پست رادیان رو بعد از پست خودت خوندی میتونستی پستت رو ویرایش کنی (اگر اشتباه ارسال شده بوده!!)

در ضمن یه بار دیگه اگر پستت رو بخونی خواهی دید که آخرای پستت پر از توهین به پرسپولیسه.

به هر حال منم اصلا اهل دلخوش کردن به گذشته نیستم ولی اعتقاد دارم تیم و هواداری که گذشته ی درخشان و پرسابقه ای داشته باشه به مراتب ظرفیت بیشتری تو اینجور مواقع داره. من که خودم به شخصه احساس میکنم جنبه دارم وگرنه هیچوقت نمیومدم بعد از برد سپاهان که برام خیلی هم تلخ بود به تیم حریف و طرفداراش تبریک بگم. مثل خیلی از دوستای خودم که اومدن تبریک هم گفتن.

بعد شما از روی نمیدونم چی اسمش رو بذارم میای شروع میکنی به زدن این حرفا که واقعا خجالت آوره! بیخیال به قول شما گذشته ها گذشته!!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
100.jpg

تا حالا فقط واسه شرایط حاکم بر فوتبال افسوس می خوردم
چشمم به تماشاگرانش ؟!؟!؟!؟؟ روشن .....
افسوس واسه 2 چشمی که تاریک شد تا افق فرهنگ ؟!؟!؟!؟ فوتبال ما کمی روشن شه ....

متن کامل خبر : http://www.isna.ir/Main/NewsView.aspx?ID=News-1062838&Lang=P

:hmm::(
یا حق

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
لابد ایناهم طرفدار پرسپولیس هستن ؟

باهاتون کاملا موافقم ، اقا رضا ... حداقلش اینه که وقتی از یک تیم ریشه دار حمایت کنی ، این چیزها رو

نخواهی شنید :

به گزارش ايسنا از اصفهان، اين فرماندهي در اين اطلاعيه آورده است: قبل از شروع مسابقه، چند نفر از هواداران وابسته به تيم اصفهان كه بعضا در باشگاه سپاهان مسووليت دارند با شعارها و الفاظ نامربوط و غيرمتعارف باعث تحريك هواداران دو تيم و تماشاچيان مي‌شوند.

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
چه فرهنگی دارن هواداران این تیم جهانی

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
به گزارش ايسنا از اصفهان، اين فرماندهي در اين اطلاعيه آورده است: قبل از شروع مسابقه، چند نفر از هواداران وابسته به تيم اصفهان كه بعضا در باشگاه سپاهان مسووليت دارند با شعارها و الفاظ نامربوط و غيرمتعارف باعث تحريك هواداران دو تيم و تماشاچيان مي‌شوند.

در حین بازی هم به عده رو آوردن که براشون شیپور و ...... بزنه به یاده هفته نیروی انتظامی و هفه دفاع مقدس ..

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
رضا عنایتی به مس کرمان می پیوندد

کرمان - خبرگزاری مهر: رضا عنایتی مهاجم تیم در صورت موافقت تیم اماراتی هفته آینده به صنعت مس کرمان می پیوندد.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمان از روابط عمومی باشگاه صنعت مس کرمان، توافقات اولیه با عنایتی صورت گرفته است و مدارک لازم برای کسب رضایت نامه وی به باشگاه الامارات ارسال شده است.

بنا به این گزارش امیر قلعه نوعی سرمربی این تیم که با مبلغ 200 میلیون تومان به عنوان سرمربی در نیم فصل دوم در این تیم حضور یافته است از روز شنبه در اردو تدارکاتی صنعت مس در کیش حضور خواهد یافت.

در این اردو "شاهین خیری" و "حثیم جاسم" هافبک مهاجم تیم ملی عراق در جام ملتهای آسیا که با مس قرار داد داخلی امضاء کرده اند برای تایید سرمربی حضور می یابند.

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43

کرمان - خبرگزاری مهر: رضا عنایتی مهاجم تیم در صورت موافقت تیم اماراتی هفته آینده به صنعت مس کرمان می پیوندد.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمان از روابط عمومی باشگاه صنعت مس کرمان، توافقات اولیه با عنایتی صورت گرفته است و مدارک لازم برای کسب رضایت نامه وی به باشگاه الامارات ارسال شده است.

بنا به این گزارش امیر قلعه نوعی سرمربی این تیم که با مبلغ 200 میلیون تومان به عنوان سرمربی در نیم فصل دوم در این تیم حضور یافته است از روز شنبه در اردو تدارکاتی صنعت مس در کیش حضور خواهد یافت.

در این اردو "شاهین خیری" و "حثیم جاسم" هافبک مهاجم تیم ملی عراق در جام ملتهای آسیا که با مس قرار داد داخلی امضاء کرده اند برای تایید سرمربی حضور می یابند.

آخرش که چی ؟
unknown.gif

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شما وقتی پست رادیان رو بعد از پست خودت خوندی میتونستی پستت رو ویرایش کنی (اگر اشتباه ارسال شده بوده!!)

به هر حال منم اصلا اهل دلخوش کردن به گذشته نیستم ولی اعتقاد دارم تیم و هواداری که گذشته ی درخشان و پرسابقه ای داشته باشه به مراتب ظرفیت بیشتری تو اینجور مواقع داره. من که خودم به شخصه احساس میکنم جنبه دارم وگرنه هیچوقت نمیومدم بعد از برد سپاهان که برام خیلی هم تلخ بود به تیم حریف و طرفداراش تبریک بگم. مثل خیلی از دوستای خودم که اومدن تبریک هم گفتن.

بعد شما از روی نمیدونم چی اسمش رو بذارم میای شروع میکنی به زدن این حرفا که واقعا خجالت آوره! بیخیال به قول شما گذشته ها گذشته!!

صحبت های بدی نبود که بخوام ویرایش کنم ، وظیفه ی انتقالش رو هم مدیر محترم میتونستند بکشن و از همه مهمتر ، QUOTE بود که نمیشد توسط من حذف بشه!!!

در ضمن یه بار دیگه اگر پستت رو بخونی خواهی دید که آخرای پستت پر از توهین به پرسپولیسه.
QUOTE رو واسه همین گذاشتن، دوست عزیز ، میتونستین متذکر بشین ، بالاخره یا سو تفاهم بوده و یا به عمد بوده که میبایست برخورد بشه!!;)
البته اگر چنین QUOTE موجود باشه؟؟؟;)

گرنه هیچوقت نمیومدم بعد از برد سپاهان که برام خیلی هم تلخ بود به تیم حریف و طرفداراش تبریک بگم.
من هم تبریکاتتون رو بدون پاسخ نذاشتم و قهرمانی نیم فصل رو اگه دقت کرده باشین ، خیلی پیش تر از این ها تبریک گفته بودم و البته فکر میکردم به دلیل تبریک بنده شما اقدام به پاسخ کردین;)

100.jpg

تا حالا فقط واسه شرایط حاکم بر فوتبال افسوس می خوردم
چشمم به تماشاگرانش ؟!؟!؟!؟؟ روشن .....
افسوس واسه 2 چشمی که تاریک شد تا افق فرهنگ ؟!؟!؟!؟ فوتبال ما کمی روشن شه ....

متن کامل خبر : http://www.isna.ir/Main/NewsView.aspx?ID=News-1062838&Lang=P

:hmm::(
یا حق

لابد ایناهم طرفدار پرسپولیس هستن ؟

باهاتون کاملا موافقم ، اقا رضا ... حداقلش اینه که وقتی از یک تیم ریشه دار حمایت کنی ، این چیزها رو

نخواهی شنید :

چه فرهنگی دارن هواداران این تیم جهانی

8eu9kch.jpg

ضمن ابراز همدردی مجدد با قربانی این حادثه و معتقد بودن به محکوم کردن ، عاملان این حادثه:
کلاً در فوتبال از این موارد زیاد دیده ام ، همین چند هفته پیش ، درگیری در ایتالیا و میان هواداران لاتزیو و رم باعث کشته شدن یک پلیس شده بود ولی اینکه این قضیه رو ربط بدیم به کل هواداران یک تیم ، خیلی جای تاسف داره!!!
از خداوند منان خواستاریم تا سلامتی کامل به قربانی این حادثه برگرداند و امیدوارم دیگه در فوتبال کشورمون ، شاهد ، چنین صحنه های دلخراشی نباشیم:(

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

قلعه نوعی واقعا با 200 میلیون سرمربی مس شده؟!

اگر اینطوری باشه که باید خیلی قدر خودشو بدونه!!!!!!

تیم مس با این همه بودجه و امکانات برای یه سرمربی در سطح اول فوتبال ایران فقط 200 میلیون داده؟! البته قلعه نوعی هم معمولا زیاد از این سخنان گهربار میگه. فصل قبل هم میگفت نمیدونم از استقلال همش 100 میلیون گرفتم اونم بهم با بدبختی دادن! :hmm:

بنظرم مس واقعا نیاز داره به عنایتی. مولایی که واقعا بازیکن خوبی بوده 2 سال محروم شد و کلی دستشون بسته شده.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
دور برگشت ليگ برتر از روز دوم بهمن ماه آغاز خواهد شد.
*هفته هجدهم
سه شنبه 2/11/86
سپاهان - پگاه
برق شيراز - پيكان
ملوان - ذوب آهن
صبا باتري - ابومسلم
مس كرمان - پاس همدان
شيرين فراز - مقاومت سپاسي
سايپا - راه آهن
پرسپوليس - صنعت نفت آبادان
استقلال اهواز - استقلال تهران ساعت 45/16
ساير ديدارها در ساعت 45/14 برگزار مي‌شود

* هفته نوزدهم ليگ برتر
يكشنبه 7/11/86
پيكان - صبا باتري
مقاومت سپاسي - سايپا
ذوب آهن - مس كرمان
پاس همدان - شيرين فراز
راه آهن تهران - برق شيراز
ابومسلم - سپاهان
صنعت نفت - استقلال اهواز
پگاه گيلان - پرسپوليس
استقلال تهران - ملوان ساعت 50/16
ساير ديدارها در ساعت 45/14 برگزار مي شود

*هفته بيستم
جمعه 19/11/86
برق شيراز - مقاومت سپاسي
صنعت نفت - پگاه
شيرين فراز - ذوب آهن
ملوان - استقلال اهواز
صباباتري - راه آهن
سايپا - پاس همدان
يكشنبه 21/11/86
سپاهان - پيكان
پرسپوليس - ابومسلم
مس - استقلال تهران ساعت 17
ساير ديدارها ساعت 15 برگزار مي‌شود

* هفته بيست و يكم
جمعه 26/11/86
مقاومت سپاسي - صبا باتري
راه آهن - سپاهان
استقلال اهواز - مس كرمان
ذوب آهن - سايپا
پاس همدان - برق شيراز
ابومسلم - پگاه
ملوان - صنعت نفت
پيكان - پرسپوليس ساعت 10/17
ساير ديدارها ساعت 15 برگزار مي‌شود
يكشنبه 28/11/86
استقلال تهران - شيرين فراز ساعت 30/15

* هفته بيست و دوم
چهارشنبه 1/12/86
پرسپوليس - راه آهن ساعت 15/15
جمعه 3/12/86
صنعت نفت - ابومسلم
برق شيراز - ذوب آهن
صبا باتري - پاس همدان
شيرين فراز - استقلال اهواز
پگاه - پيكان
مس كرمان - ملوان
سپاهان - مقاومت سپاسي
سايپا - استقلال تهران ساعت 15/17
ساير ديدارها ساعت 15/15 برگزار مي‌شو

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
همین الان اخبار ورزشی گفت که سپاهان از برگزاری کلیه ی بازیای خانگی تو اصفهان محروم شد.

البته باید ببینیم جناب ساکت برای اجرای این حکم اجازه صادر میفرمایند یا نه!!؟

بالا