انگار شما تجربتون ، در ضمینه ی ترقه و نارنجک و طریقه ی ساختش و انواعش از اون بابایی هم که پرتاب کرده بیشتره!!! دی!!
سنگ که هیچی ، ممکنه ، خیلی چیزهای دیگم ، یافت ، بشه ، ولی دلیل نمیشه که 10 ها هزار تماشاگر به طرف هزاران تماشاگر دیگه پرتابش کنن بدون اینکه ذره ای فکر کنند ، چه عواقبی ممکنه در پی داشته باشه....
من که پست قبلی هم گفتم ، این عمل رو محکوم میکنیم . ... و فقط برای مقایسه ی دو عمل غیر اخلاقی ، اون پاراگراف را نوشتم...
حالا کاری ندارم که سنگ پرتاب کردن ، با توجه به اینکه از عمد و با توجه تفکر ، نیت قبلی صورت گرفته ، بسیار بدتر از نارنجک پرتاب کردن هست یا نیست، فقط گفتم ، اگر اقدامات ، امنیتی درست و منطقی انجام شده بود ، هیچ موقع چنین اتفاقی نمی افتاد و یا در آینده نخواهد افتادکه بخواهیم الان راجع بهش بحث کنیم...
پ ن : اگر منطق ، به بعله گفتن هست ، و اینکه باید از حقایق چشم پوشی کرد ، حاضرم همیشه بگم نه!!!!
عزیز دل برادر می دونی حرف ما چیه
اینه که درست اشتباه از نیرو انتظامی بوده و شاید مقصر اصلی اما با این همه بازم از تقصیر تماشاچیای سپاهان کم نمی کنه همونقدر که نیرو انتظامی مقصره همون قدر هم تیم سپاهان
میدونی برایه چی چون طرفدارا نماد تیم سپاهان حالا اگه ما بخواهیم این تماشاچیا رو نبینیم درست نیست
ببین درسته نیرو انتظامی کارشو درست انجام نداده و نگشته ترقه ها رو نگرفته که اگه میگرفت الان این اتفاق نمی افتاد اما بازم به نظر تو این حرکت تماشاچیا درسته
نیرو انتظامی کارشو درست انجام نداده آیا من بعنوان تماشاچی نباید کار خودم درست انجام بدم من بعنوان یک تماشاچی آیا مسئولیتی ندارم
مگه نمیگین تیم فرهنگی سپاهان آیا نباید رفتار تماشاچی هایشم نمادی از این فرهنگ یک تیم رو نشون بدن (نمیگم حالا تیمهای تهرانی فرهنگ بالا دارند و کار فرهنگی میکنند) میخوام اینو بعنوان یک مثال بگم که وقتی یک تیم دارای تماشاگر هست مسئول مستقیم جوانب کار تماشاچیا هست چون همون وقت که از این تماشاچیا سود می برند باید تاوان کارهای نادرست تماشاچیاهایش رو هم بده
اصالا فکر کنیم که پلیس نبود که ترقه رو بگیره یا جلوی طرفدار ها رو بگیره این رو منظورم در کل ایران است آیا ما باید ترقه یا سنگ بزنیم
ببین همون وقت که در بازی استقلال نشون داد نود که تو سر طالبلو سنگ زده بودند تماشاچی های سپاهان اگه جناب ساکت نمیامد از تماشاچی ها طرفداری کنه بگه طالبلو خودش این سنگ هارو از بیرون آورده نشون میده تا جو سازی کنه الان شاید این اتفاق نمی افتاد
ببین میگم بیایم کار تماشاچی هایمان را توجیه نکنیم که باعث این بشه که در بازی بعد تماشاچیمان به خودش جرات بده که دفعه بعد با ترقه بسوی تماشاچیا های حریف بزنه و فکر کنه که بازم مدیر باشگاه میاد اون ماست مالی و درست میکنه
در ثانی کسی نمیگه این فقط در اصفهان رخ داده بلکه در جاهای دیگه هم با سنگ میزدند و باعث زخمی شدن بعضی ها میشد ولی این دفعه اول است که با یک ترقه بسوی تماشاچی های حریف پرتاب شده و باعث کور شدن یک نفر شده