• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ برتر فوتبال ایران**لیگ هفتم** ، نتایج و بحث

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
انگار شما تجربتون ، در ضمینه ی ترقه و نارنجک و طریقه ی ساختش و انواعش از اون بابایی هم که پرتاب کرده بیشتره!!! دی!!

سنگ که هیچی ، ممکنه ، خیلی چیزهای دیگم ، یافت ، بشه ، ولی دلیل نمیشه که 10 ها هزار تماشاگر به طرف هزاران تماشاگر دیگه پرتابش کنن بدون اینکه ذره ای فکر کنند ، چه عواقبی ممکنه در پی داشته باشه....

من که پست قبلی هم گفتم ، این عمل رو محکوم میکنیم . ... و فقط برای مقایسه ی دو عمل غیر اخلاقی ، اون پاراگراف را نوشتم...

حالا کاری ندارم که سنگ پرتاب کردن ، با توجه به اینکه از عمد و با توجه تفکر ، نیت قبلی صورت گرفته ، بسیار بدتر از نارنجک پرتاب کردن هست یا نیست، فقط گفتم ، اگر اقدامات ، امنیتی درست و منطقی انجام شده بود ، هیچ موقع چنین اتفاقی نمی افتاد و یا در آینده نخواهد افتادکه بخواهیم الان راجع بهش بحث کنیم...

پ ن : اگر منطق ، به بعله گفتن هست ، و اینکه باید از حقایق چشم پوشی کرد ، حاضرم همیشه بگم نه!!!!

عزیز دل برادر می دونی حرف ما چیه
اینه که درست اشتباه از نیرو انتظامی بوده و شاید مقصر اصلی اما با این همه بازم از تقصیر تماشاچیای سپاهان کم نمی کنه همونقدر که نیرو انتظامی مقصره همون قدر هم تیم سپاهان
میدونی برایه چی چون طرفدارا نماد تیم سپاهان حالا اگه ما بخواهیم این تماشاچیا رو نبینیم درست نیست
ببین درسته نیرو انتظامی کارشو درست انجام نداده و نگشته ترقه ها رو نگرفته که اگه میگرفت الان این اتفاق نمی افتاد اما بازم به نظر تو این حرکت تماشاچیا درسته
نیرو انتظامی کارشو درست انجام نداده آیا من بعنوان تماشاچی نباید کار خودم درست انجام بدم من بعنوان یک تماشاچی آیا مسئولیتی ندارم
مگه نمیگین تیم فرهنگی سپاهان آیا نباید رفتار تماشاچی هایشم نمادی از این فرهنگ یک تیم رو نشون بدن (نمیگم حالا تیمهای تهرانی فرهنگ بالا دارند و کار فرهنگی میکنند) میخوام اینو بعنوان یک مثال بگم که وقتی یک تیم دارای تماشاگر هست مسئول مستقیم جوانب کار تماشاچیا هست چون همون وقت که از این تماشاچیا سود می برند باید تاوان کارهای نادرست تماشاچیاهایش رو هم بده
اصالا فکر کنیم که پلیس نبود که ترقه رو بگیره یا جلوی طرفدار ها رو بگیره این رو منظورم در کل ایران است آیا ما باید ترقه یا سنگ بزنیم
ببین همون وقت که در بازی استقلال نشون داد نود که تو سر طالبلو سنگ زده بودند تماشاچی های سپاهان اگه جناب ساکت نمیامد از تماشاچی ها طرفداری کنه بگه طالبلو خودش این سنگ هارو از بیرون آورده نشون میده تا جو سازی کنه الان شاید این اتفاق نمی افتاد
ببین میگم بیایم کار تماشاچی هایمان را توجیه نکنیم که باعث این بشه که در بازی بعد تماشاچیمان به خودش جرات بده که دفعه بعد با ترقه بسوی تماشاچیا های حریف بزنه و فکر کنه که بازم مدیر باشگاه میاد اون ماست مالی و درست میکنه
در ثانی کسی نمیگه این فقط در اصفهان رخ داده بلکه در جاهای دیگه هم با سنگ میزدند و باعث زخمی شدن بعضی ها میشد ولی این دفعه اول است که با یک ترقه بسوی تماشاچی های حریف پرتاب شده و باعث کور شدن یک نفر شده

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اگر این صحبتی که فرزاد جان کردند ، مبنی بر اشد مجازات برای درس عبرت سایر تیمها ، همین پارسال برای پرسپولیس اجرا شده بود ، هواداران سپاهان ، خودشون اقدام به مجازات یا درست ترش تلافی نمیکردند...

ببخشید که باز اومدم !
آدم بعضی وقتها بار اول که یه پستی رو میخونه شاید بعضی چیزارو نگیره ، مثل من و این فرمایش ! حکیمانه !!

ایشون اینجا دارن صریحا اعتراف میکنن که این هیجان در کردن کذائی !! یه عمل از پیش فکر شده به نام " اقدام به تلافی " بوده ؟!!!!!!!!! که این گلهای نوشکفته فوتبال !!! این افتخار آفرینان تاریخ فوتبال مملکت !!!! طی یه اقدام شجاعانه برای حق گیری این تیم مظلوم !!!!! انجام دادن !!!!!!!

ببین ؟!!!! من با شما هیچ مشکل شخصی ندارم و به خاطر اینکه 2 آدم احتمالا منطقی میتونن نظرات غیر مشابه داشته باشن معمولا با شما هم کلام نمیشم ولی اینجا دیگه صریحا به این موضوع اعتراف میکنم که شما کاربر جان !! واقعا فاشیستی !!!!!
شما با این منطق اگر p آنگاه q ای ! یه حکیمانه به این نتیجه رسیدی که چون تو فلان حرکت تماشاچیان پرسپولیس عدالت رعایت نشد ؟!! ( اصلا این " حق " و " عدالت " لعنتی چیه ؟!؟؟؟ و ملاک تشخیصش کیه و چیه ؟!؟!؟!؟!) پس بعضی هوچی های سپاهانی (بعضی رو تاکید میکنم به دوستان فهیم سپاهانی توهین نشه ، ما هم هوچی کم نداریم میدونم )به خودشون حق تلافی دادن ؟!!!!!!!!!

من فقط این افاذات را کوت کردم تا همه اگر هم بار اول مثه خودم متوجه نشدن با این تاکید درست متوجه شن ..
و هیچ جوابی هم بهتون نمیدم چون از این استدلال .......

و بازم قضاوت رو به همگان میسپرم

انگار شما تجربتون ، در ضمینه ی ترقه و نارنجک و طریقه ی ساختش و انواعش از اون بابایی هم که پرتاب کرده بیشتره!!! دی!!
پ ن : اگر منطق ، به بعله گفتن هست ، و اینکه باید از حقایق چشم پوشی کرد ، حاضرم همیشه بگم نه!!!!

شاید شما تو یه محیط معنوی خاص بزرگ شدی!! و یه روح لطیف و پاک داری !! ببخشید خدشه دارش کردم و شما رو با این مسائل آشنا کردم !!!!!!!!!
فکر کنم هر بچه ای میدونه تو نارنجک چی وجود داره حالا اگه میخوای شما به من ربطش بدی ؟!!!! خودت میدونی واسم اهمیتی نداره :)

اون حقایقی که شما با اون قدرت دید محدودتون میبینید !! نیازی به تایید یا تکذیب نداره :)
مهم اینه که همه چی میبینن و چی میگن :)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
عزیز دل برادر می دونی حرف ما چیه
اینه که درست اشتباه از نیرو انتظامی بوده و شاید مقصر اصلی اما با این همه بازم از تقصیر تماشاچیای سپاهان کم نمی کنه همونقدر که نیرو انتظامی مقصره همون قدر هم تیم سپاهان
میدونی برایه چی چون طرفدارا نماد تیم سپاهان حالا اگه ما بخواهیم این تماشاچیا رو نبینیم درست نیست
ببین درسته نیرو انتظامی کارشو درست انجام نداده و نگشته ترقه ها رو نگرفته که اگه میگرفت الان این اتفاق نمی افتاد اما بازم به نظر تو این حرکت تماشاچیا درسته
نیرو انتظامی کارشو درست انجام نداده آیا من بعنوان تماشاچی نباید کار خودم درست انجام بدم من بعنوان یک تماشاچی آیا مسئولیتی ندارم
مگه نمیگین تیم فرهنگی سپاهان آیا نباید رفتار تماشاچی هایشم نمادی از این فرهنگ یک تیم رو نشون بدن (نمیگم حالا تیمهای تهرانی فرهنگ بالا دارند و کار فرهنگی میکنند) میخوام اینو بعنوان یک مثال بگم که وقتی یک تیم دارای تماشاگر هست مسئول مستقیم جوانب کار تماشاچیا هست چون همون وقت که از این تماشاچیا سود می برند باید تاوان کارهای نادرست تماشاچیاهایش رو هم بده
اصالا فکر کنیم که پلیس نبود که ترقه رو بگیره یا جلوی طرفدار ها رو بگیره این رو منظورم در کل ایران است آیا ما باید ترقه یا سنگ بزنیم
ببین همون وقت که در بازی استقلال نشون داد نود که تو سر طالبلو سنگ زده بودند تماشاچی های سپاهان اگه جناب ساکت نمیامد از تماشاچی ها طرفداری کنه بگه طالبلو خودش این سنگ هارو از بیرون آورده نشون میده تا جو سازی کنه الان شاید این اتفاق نمی افتاد
ببین میگم بیایم کار تماشاچی هایمان را توجیه نکنیم که باعث این بشه که در بازی بعد تماشاچیمان به خودش جرات بده که دفعه بعد با ترقه بسوی تماشاچیا های حریف بزنه و فکر کنه که بازم مدیر باشگاه میاد اون ماست مالی و درست میکنه
در ثانی کسی نمیگه این فقط در اصفهان رخ داده بلکه در جاهای دیگه هم با سنگ میزدند و باعث زخمی شدن بعضی ها میشد ولی این دفعه اول است که با یک ترقه بسوی تماشاچی های حریف پرتاب شده و باعث کور شدن یک نفر شده

سراب جان ، انقدر واضح و شفاف و کامل و ..... متین گفتی که نتونستم تاییدش نکنم :)
ازت ممنونم ....:)

به امید سرافرازی حق حداقل ته دلامون ....:)

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
پیوستن استقلال به جمع مدعیان لیگ را به تمامی طرفداران این تیم تبریک میگویم :)

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
دیگه با کم کردن 6 امتیاز پرسپولیس همه تیم ها ادعای قهرمانی دارند و البته شانس قهرمانی

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز ، شما اعتقاد به تماشگر نما دارید....

تماشاگر نما ، اسمش روش هست ، نیازی به توضیح و تفسیر نیست ، بین هواداران همه ی تیمها هست...

همین پرسپولیس که شما تاکید بر فرهنگ بالای تماشاچیاش میکنید...

به طور وحشیانه و دسته جمعی ، بازی نیمه نهایی جام حذفی ، شروع به پرتاب کردن ، سنگ ، فلز و صندلی کردند...

صرفنظر از این همه مصدوم ( کله شکسته ) که میتونست منجر به مرگ چندین انسان بیگناه هم بشه..
اون خسارت رو هم که به اتوبسرانی و اموال بیت المال وارد کردند....

کسی اومد اینا رو جریمه کنه !!!

اصلآً مگه کسی جرعت داره ، بگه بالای چششون ابرو وه...

چرا که به طور مستقیم از دولت و نماینده ی رییس جمهور تغذیه میشند...

من میگم ، اگر قانون هست ، باید برای همه اجرا بشه ...
اگر قانونی میخواد اجرا شه ، اول باید وضع بشه ، همون قضیه ی بستر سازی ، بعد به مرحله ی اجرا در بیاد...
اگر منطقی نیست بگید نیست...

آقا فرزاد عزیز ، شما میتونین ، نظر خودتون رو بدین ، و نظر هر شخص هم برای خودش محترمه... چون فک کنم اینجا دموکراسی حاکمه....

من هم در رابطه با شما به نتایج فراوانی رسیده بودم و همون بن شدن ،در اوایل حضورتون در این بخش ، همه چیز رو برای من یکی به اثبات رساند.....( چشمک)

در مورد اون جمله ای هم که Quote فرمودید....

یه مورد از قلم افتاده که این سو تفاهم بوجود اومده....

شما نظرتون اینه که این ترقه اندازی ، کار کاملاً از پیش تعیین شده و برنامه ریزی شده بوده...

دو حالت وجود داره :
1: یا اینکه واقعاً حق با شماست و این عمل برنامه ریزی شده ، هست که آقای ساکت هم اشاره کرد که این امر چه بسا توطئه ای برای خدشه دار کردن ، نام باشگاه و کلاً مجموعه ی فولاد مبارکه ی سپاهان هست...

2: یا اینکه جوی در ورزشگاه بوده که یک یا چند تن ، تماشاگر نما باعث این عمل شده اند...

در هر دو حالت باشگاه سپاهان قربانی شده ، هم نام و هم شهرت و ... زیر سوال رفته....

از بعد حیثیتی منظورم بود ، از بعد اخلاقی و انسانی..که منجر به مصدوم شدن یک سرباز شده ...

اما اینکه چرا باید این وضع ناگوار پیش بیاد...
یه مطلب من فراموش کرده بودم...

هر تیمی که میزبان هست ، طبیعتاً باید 90 درصد ورزشگاه رو در اختیار بگیره...
جایگاه روبرو که تقریباً 70 درصد ورزشگاه رو شامل میشه ، باید در اختیار سپاهانی ها قرار میگرفت...

شما فرض کنم ، توی آزادی نشستی ... بعد یه عده سرباز ، با باتون و ... میریزن سرتو و بغل ودستی و کلاً یک جایگاه و به زور بلندت میکنند ، یا هلت میدند. که بری یه جایی که دلت نمیخواد بشینی بعدش ، هواداران میهمان که خودش یک جایگاه ده درصدی ، روبروی هواداران سپاهان داره رو بیارن تو جایگاهی که متعلق به شماست بنشونن...

99 درصد هواداران ، شاید براشون قابل هضم باشه این مطلب ولی بالاخره یه عده ی اندک شماری هم هستند که نمیتونن این زور گویی رو هضم کنند و میخوان اقدام به تلافی کنند...

لذا منظور من از تلافی در پست قبلی ، تلافی این بی احترامی از جانب مسئول برگذاری این بازی بود نه تلافی بازی های گذشته...

حالا این دفه شکلش عوض شده و به جای سنگ و بطری و ... ، ترقه هایی که همراهشون بوده را پرتاب کردند...

حماقت از این بالاتر که ، رییس امنیت ورزشگاه نباشه ، و بهش زنگ بزنن که جایگاه پرسپولیس پر شده ، چه کنیم...
اون هم که از هیچی اطلاع نداره ، بگه بفرستیدشون جایگاه سپاهان....

نمیگم باشگاه سپاهان مقصر نیست...
مقصر بوده ، تا این لحظه هم داشته چوبشو خورده و کلی امتیاز از دست داده به خاطر بازی بدون تماشاگر و شهر دیگه...

اگر باشگاه سپاهان ، به علت شناخت نداشتن روی هواداران خودش ، 1 درصد مقصره ، و چوب این ندونم کاری چند تا آدم نخاله رو داره پس میده ، پس باید نیروی انتظامی که سهم عمده ای از ماجرا به دلیل ندانم کاری ها ، عدم نظارت ، و بی فکری .... هم مجازات بشه.

چرا نباید رییس امنیت ورزشگاه بعد از این ماجرا که سهم عمده ای از این تقصیر رو گردن داشته ، همچنان بر سر کار باشه...

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

اما سراب جان....
برای مساله ی استقلال هم دو حالت وجود داره...
یا اینکه کاملاً حق با شماست و توهین و بی احترامی برای اولین بار در اصفهان بوده و سنگ پراکنی هم بوده و زیر سیبیلی رد شده...

یا اینکه هیچ کدام نبوده و این سناریوی از پیش تعیین شده ی استقلالی ها بوده که آقای ساکت هم اشاره کردند....

من خودم ورزشگاه نبودم...
ولی سنگ پراکنی رو هیچ خبر نگاری ندیده بود ، فقط دست آقای طالب لو چند تا سنگ بود که خوب با توجه به زمین آسفالت ممکنه ، داخل بوده و وحید اغراق میکرده ....
توهین و فحاشی رو هم 70 درصد خبر نگاران ازش بی اطلاع بودند و بعضی هاشون گفتند توهین بوده...
مگر اینکه بگید ، این 70 درصد رو هم آقای ساکت بهشون باج داده...! دی!
به هر حال الله اعلم

پ ن: منطق میگه ، با یه انسان فاشیست گفتگو نکن ، مگر اینکه خودت هم فاشیست باشی یا اینکه احتمال بدی اون طرف نباشه..!! دی!!!

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
دوستان مثل اينکه دوباره اين بحث سپاهان داغ شده اينجا.... فقط من اين مطلب را ميگم شما ببينيد درست هست يا نه ...

آقاي شاه حسيني که خيلي هم مثل اينکه طرفدار دارن و خدا امواتش هم بيامرزه که واقعا خيلي خوب کار کرده وجلوي بعضي بي نظمي ها را گرفته ولي... بايد به اين نکته توجه ميکرد .... که اين حکمي که داده يعني ... مصداق کامل ... خشت اول چون نهد معمار کج تا ثريا ميرود ديوار کج ...

آقايان عزيز با اين راي يعني ... کميته انظباطي اعلام کرده که هر وقت از اين اتفاق ها بيافته از تيم ميهمان يه مقداري امتياز کم ميشه ...

خب حالا ما ميرسيم به هفته 33 ليگ ... تيم دوم جدول با فاصله يک امتيازي از اول هست ... مسولان باشگاهي که در رده دوم جدول هستن يه دو نفر آدم از خدا بي خبر اجير ميکنن که به عنوان هوادار تيم اول جدول موقعي که تيم اول ميهمان هست برن توي ورزشگاه وا با همين مواد منفجره يه بنده ي خداي ديگه را ناکار کنن .... وا حالا کميته انظباطي که مصداق رعايت عدالت در فوتبال بايد باشه بايد صرف نظر از جريمه هاي نقدي و غيره بايد حکم کسر امتياز را صادر کنه ... و به اين ترتيب ... تيم دوم به هدف خودش ميرسه ...

شايد سناريوي عجيبي باشه ... ولي از باشگاهايي مثل صباباطري با آقاي ضيايي و يا راه آهن با اکبر ميثاقيان که شهره ي عام و خاص در کليه امور ضد فوتبال هستن اين کار بعيد نيست .. يا باشگاهي مثل مس کرمان که سال قبل به تلافي اينکه صباباطري زمين تمرين توي تهران بهشون نداده بود توي کرمان هم ديگه را لت و پار کردن ...

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
ای بابا بسه دیگه. :hmm:

تو رو خدا بی خیال بشید

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
خوب خدا رو شکر ما فاشیست هم شدیم
بعدم هر اتفاقی برای سپاهان می افته یا تیم مقابل یه نفر رو اجیر کرده که سپاهان رو خراب کنه یا اینکه بازیکنها و تیم حریف دارن جو سازی میکنند
من نمیگم که باید حرفی را که دوستان می زنند قبول کنید بلکه باید تعصبات رو یک تیم را منطقی باشد
چشم ها را باید شست ..........جور دیگر باید دید

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
دلیلی برای تغییر رای کمیته انضباطی وجود نداشت
علی محدثی تغییر در رای صادره از سوی کمیته انضباطی را غیر منصفانه خواند و گفت: رایی که از سوی این کمیته برای باشگاه سپاهان صادر شده بود کاملا قانونی و منطقی بود. عضو پیشین کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با تاکید بر اینکه رای صادره از سوی این کمیته در خصوص حوادث بازی سپاهان - پرسپولیس کاملا مطابق با قانون بوده است، افزود: کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال پس از صدور این رای استدلال کافی را برای اعمال جرایم و محرومیت های باشگاه سپاهان آورده است. حال باید از کمیته استیناف فدراسیون فوتبال پرسید که برای تغییر رای کمیته انضباطی چه استدلالی داشته است؟
محدثی با تاکید بر این موضوع که تخفیف برای مجازات باید زیرحداقل مجازات تعیین شده باشد، ادامه داد: مجازاتی که قانون گذار تعیین کرده است، حداقل و حداکثری دارد. بطور مثال برای تیم یا بازیکنی که تخلفی را مرتکب شده است، بین دو تا چهار جلسه محرومیت تعیین شده است که دستگاه قضایی رسیدگی کننده به این پرونده می تواند بین حداقل تا حداکثر مجازات، یکی را انتخاب کند.
وی در خصوص جرایمی که کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در قبال باشگاه سپاهان در نظر گرفته بود، خاطرنشان کرد: مقررات ماده 71 آیین نامه انضباطی از حیث تنبیهات نظرش روی ماده 33 بوده است که براساس آن فدراسیون فوتبال برای تخلفی که از سوی هوادار منتسب به باشگاه سپاهان در دیدار با پرسپولیس رخ داد باید جرایمی چون توبیخ، جریمه، کسرامتیاز، انتقال به یک دسته پایین تر و... در نظر می گرفت که در این بین حداقل جریمه توبیخ بود و حداکثر جریمه ای که می شد برای این تیم در نظر گرفت انتقال به یک دسته پایین تر بود.
عضو پیشین کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، اذعان داشت: بر اساس قانون، ما می توانستیم شدیدترین مجازات را برای باشگاه سپاهان در نظر بگیریم اما برای این تیم خفیف ترین جریمه را اعمال کردیم.
وی در ادامه از ادعای اعضای کمیته استیناف فدراسیون فوتبال در اعمال تخفیف در جرایم باشگاه سپاهان یاد کرد و گفت: کمیته استیناف برای اعمال تخفیف باید موجبات و جهات تخفیف را رعایت کند. در این بین جلب رضایت شاکی، کمک باشگاه سپاهان برای پیدا کردن عوامل مجروح کردن سرباز احمدی و ... می تواند از عوامل تعیین کننده برای کمیته استیناف در جهت اعمال تخفیف باشد.
محدثی تاکید کرد: کمیته استیناف فدراسیون فوتبال جهت در نظر گرفتن تخفیف برای باشگاه سپاهان باید زیر حداقل رایی که قانون برای موارد تخلف این باشگاه در نظر گرفته بود را اعمال می کرد. در اینجا حداقل جریمه باشگاه سپاهان توبیخ کتبی بود که به موجب آن کمیته استیناف برای اعمال تخفیف باید جریمه ای کمتر از آن را در نظر می گرفت که بخشودگی جرایم این باشگاه است.
عضو پیشین کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال عمل کمیته استیناف در کاهش جرایم باشگاه را سپاهان به نوعی مخدوش کردن آرای این کمیته خواند و گفت: کمیته استیناف که برای باشگاه سپاهان تخفیف قائل شده است، چطور جریمه 50 میلیون تومانی این باشگاه برای پرداخت خسارت به سرباز احمدی را 20 میلیون تومان افزایش داده است؟
وی همچنین با تاکید بر اینکه تعیین خسارت برای پرداخت به سرباز احمدی از سوی کارشناس خبره امور حقوقی تعیین شده است، در پاسخ به این پرسش که آیا امکان تغییر در رای صادره از سوی کمیته استیناف فدراسیون فوتبال وجود دارد؟، گفت: بر اساس اساسنامه جدید فدراسیون فوتبال باشگاه سپاهان می تواند برای تجدید نظر در رای صادره به فدراسیون جهانی فوتبال شکایت کند.
محدثی با تاکید بر اینکه رای صارده از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال مستدل بر قانون بوده است، افزود: بر اساس ماده 71 آیین نامه انضباطی فدراسیون فوتبال در خصوص حوادث بازی سپاهان - پرسپولیس مسئولیت بدون احراز تقصیر با باشگاه سپاهان است. براساس این ماده هر باشگاهی که در مسابقات حضور می یابد مسئول تماشاگران منتسب به آن باشگاه است. باشگاهی که در لیگ برتر حضور دارد باید قادر به شناخت بازیکنان و تماشاگران منتسب به خود باشد.
وی ادامه داد: در ماده 71 آیین نامه انضباطی به صراحت تاکید شده است که باشگاه سپاهان در خصوص حوادث بازی این تیم مقابل پرسپولیس متخلف است و باید خسارت ناشی از تخلف تماشاگران منتسب به خود را بپردازد. ممکن است در این بین مثلا نیروی انتظامی یا هئیت فوتبال استان اصفهان مقصر باشند اما باشگاهی که مسئول تماشاگران است باید متحمل خسارات و جرایم شود.
عضو پیشین کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: ارجاع پرونده باشگاه سپاهان به فدراسیون جهانی نگرانی هایی را برای فوتبال ما ازسوی این نهاد تصمیم گیرنده در فوتبال دنیا خواهد داشت. رای کمیته انضباطی کاملا مستدل بر قانون است و گمان نمی کنم از سوی فیفا به آن ایرادی وارد آید.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
پرسپولیس بار دیگر به صدر بازگشت / سپاهان در همدان شکست خورد

تیم فوتبال پرسپولیس با برتری برابر مقاومت سپاسی شیراز در هفته بیست و سوم لیگ برتر و با توجه با شکست سپاهان در همدان مقابل پاس به صدرجدول رده بندی این مسابقات بازگشت. به گزارش خبرنگار مهر، هفته بیست و سوم رقابت های فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور عصر امروز با شکست سپاهان برابر پاس همدان، پیروزی پرسپولیس در شیراز برابر مقاومت سپاسی و بازگشت شاگردان افشین قطبی به صدرجدول به پایان رسید.
برپایه این گزارش، در یکی از این دیدارها تیم های فوتبال مقاومت سپاسی شیراز و
پرسپولیس در ورزشگاه حافظیه شیراز برابرهم به میدان رفتند که در پایان این دیدار تیم فوتبال پرسپولیس موفق شد با نتیجه 2 بر صفر از سد میزبان خود بگذرد.
در این دیدار که قضاوت آن برعهده محسن قهرمانی بود، علیرضا واحدی نیکبخت (39) و حسین بادامکی (49) گلهای تیم فوتبال
پرسپولیس را به ثمر رساندند تا این تیم با 40 امتیاز به صدرجدول رده بندی رقابت های لیگ برتر بازگردد.
همچنین رضا خالقی فر از تیم فوتبال مقاومت سپاسی شیراز و حسین کعبی، حسن رودباریان و پژمان نوری از تیم فوتبال
پرسپولیس در این دیدار از داور مسابقه کارت زرد دریافت کردند. این نخستین شکست مقاومت در نیم فصل دوم بود. همچنین رودباریان در این دیدار بارها با واکنش های خود مانع از گلزنی بازیکنان حریف شد.
در دیگر بازی همزمان عصر امروز، تیم های پاس همدان و سپاهان اصفهان با قضاوت سعید بخشی زاده در ورزشگاه قدس همدان برابر هم به میدان رفتند که در پایان شاگردان وینکو بگوویچ موفق شدند با نتیجه 3 بر یک میهمان صدرنشین خود را شکست دهند.
در این دیدار امیل ابوجا (10) و (17) و محمد علوی (3) گلهای تیم فوتبال پاس همدان را به ثمر رساندند و محسن بنگر در دقیقه 41 برای تیم سپاهان گلزنی کرد. همچنین وریا غفوری و حنیف عمران زاده از تیم فوتبال پاس همدان و احسان حاج صفی از تیم فوتبال سپاهان اصفهان بازیکنان اخطاری این دیدار بودند.
در پایان دیدارهای عصر امروز تیم فوتبال
پرسپولیس تهران با 40 امتیاز به صدرجدول بازگشت و تیم های سپاهان با 39 و صباباتری با 38 امتیاز در رده های دوم و سوم قرار گرفتند. همچنین پاس همدان با 29 امتیاز و تفاضل گل بهتر نسبت سایپا به رده نهم صعود کرد و مقاومت سپاسی هم با همین تعداد امتیاز و تفاضل گل 2- به رده یازدهم سقوط کرد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
شيرين فراز از ليگ برتر كنار كشيد

ديروز عصر فرمان كريمى طى نامه اى به عزيز محمدى رييس سازمان ليگ رسما انصراف تيم شيرين فراز از ليگ برتر را اعلام كرد. متن اين نامه در زير مى آيد:
احتراما همانگونه كه مستحضر مى باشيد اين باشگاه سال گذشته با خريد امتياز باشگاه عقاب تهران پا به عرصه فوتبال حرفه اى كشور در ليگ دسته يك نهاد و پس از آن على رغم قول همكارى از طرف نهادهاى استانى، بدون هيچ گونه كمك و به تنهايى و با تحمل مشقات و هزينه هاى فراوان به ليگ برتر صعود نمود. حال كه اين باشگاه اولين فصل حضور خود در ليگ برتر را مى گذراند، از آنجايى كه هيچ گونه پشتوانه مالى جز سرمايه شخصى ندارد، با توجه به مشكلات عديده مالى از استاندارى كرمانشاه تقاضاى مساعدت نموده كه متأسفانه پس از گذشت مدت ها و با وجود جلسات متعدد با مسؤولان ذيربط، هيچ گونه همكارى با اين باشگاه به عمل نيامده و در آخرين جلسه دست رد به سينه باشگاه زده و اينجانب را به سازمان تربيت بدنى ارجاع نموده اند كه سازمان مذكور نيز هيچ گونه بودجه خاصى براى اختصاص به اين موضوع ندارد. لذا از آنجا كه ديگر به تنهايى قادر به تأمين هزينه هاى سرسام آور تيم نمى باشم، به ناچار بدين وسيله انصراف خود را از شركت در مسابقات باقيمانده در ليگ برتر اعلام مى دارم. در پايان ضمن عذرخواهى از مردم شريف كرمانشاه كه در اين مدت با تشويق هاى خود باعث دلگرمى جهت ادامه فعاليت باشگاه شده اند اعلام مى دارم كه به هيچ عنوان امتياز تيم را از كرمانشاه خارج ننموده و اين قول را خواهم داد كه در فصل آينده در مسابقات ليگ دسته يك با يارى خدا با توانى مضاعف شركت خواهم نمود.

به نقل از روزنامه ايران ورزشي 13 اسفند 86

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام خدمت دوستان
درباره انصراف تيم شيرين فراز هر چند مي دانم اين قضيه بيشتر بلوفي مي ماند براي جلب نظر نهادهاي ذيربط وليكن اين نوع اعلام اصلا در شان يك تيم ليگ برتري نيست . گويا آقاي كريمي ليگ برتر كشور را با ليگ گل كوچك محلات اشتباه گرفته كه به اين راحتي اعلام انصراف مي كند . واقعا بايد به حال فوتبال مملكت با اين مديريت تاسف خورد . ظاهرا اين تيم فقط هدف و رسالتش حذف تيم با ريشه و قديمي تراكتورسازي در مسابقات پلي آف سال گذشته ليگ يك بود و نه بيشتر!!

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام خدمت دوستان
درباره انصراف تيم شيرين فراز هر چند مي دانم اين قضيه بيشتر بلوفي مي ماند براي جلب نظر نهادهاي ذيربط وليكن اين نوع اعلام اصلا در شان يك تيم ليگ برتري نيست . گويا آقاي كريمي ليگ برتر كشور را با ليگ گل كوچك محلات اشتباه گرفته كه به اين راحتي اعلام انصراف مي كند . واقعا بايد به حال فوتبال مملكت با اين مديريت تاسف خورد . ظاهرا اين تيم فقط هدف و رسالتش حذف تيم با ريشه و قديمي تراكتورسازي در مسابقات پلي آف سال گذشته ليگ يك بود و نه بيشتر!!

ساسان جان باهات کاملا موافقم که این نامه بیشتر شبیه این نامه های سرگشاده هست که هیچ مخاطب خاصی نداره و فقط برای جلب نظر نوشته شده.

البته این رو هم نباید فراموش کنیم که واقعا اداره ی یه تیم لیگ برتری به این راحتیا هم نیست و از یه طرف هم باید به مسئولین تیم حق داد که بدون سرمایه و پول کافی نتونن به تنهایی تیم رو اداره کنن.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ساسان جان باهات کاملا موافقم که این نامه بیشتر شبیه این نامه های سرگشاده هست که هیچ مخاطب خاصی نداره و فقط برای جلب نظر نوشته شده.

البته این رو هم نباید فراموش کنیم که واقعا اداره ی یه تیم لیگ برتری به این راحتیا هم نیست و از یه طرف هم باید به مسئولین تیم حق داد که بدون سرمایه و پول کافی نتونن به تنهایی تیم رو اداره کنن.

رضا جان مخلصيم . منتها از قديم گفتند : يا مكن با فيلبانان دوستي - يا بنا كن خانه اي در خورد فيل
فكر نمي كنم قبل از اينكه ايشان تصميم به تيمداري بگيرند هزينه هاي تيمداري كم بود و بعد از صعود تيم ايشان يكهو هزينه ها بالا رفته باشد.ايشان بايد فكر اينجاهاي قضيه رو هم مي كرد.
ايشان يا بايد مانند تيمهاي صنعتي چون سپاهان - پيكان و... از بودجه دولتي استفاده مي كرد يا بايد زير نظر تربيت بدني بود مانند پرسپوليس و استقلال كه آنها هم از بودجه تربيت بدني و دولت استفاده ميكنند يا وابسته به اسپانسرينگ و .... بود كه به نظر من چنين شاخصه اي را هيچ تيمي ندارد ويا بايد وابسته به ارگاني ميشد . واضحه كه تيم خصوصي در ايران دوام نمياورد . چون نه زيرساختي هست نه برنامه اي

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
شاه حسينى: حد و حدود ما را ساكت تعيين نمى كند

بعد از تخفيف در كسر امتياز سپاهان توسط شوراى استيناف كسى فكر نمى كرد كه محمدرضا ساكت اين بار به خاطر ۳ امتياز باقيمانده بحث شكايت به فيفا را مطرح كند اما انگار هرچه از حادثه ورزشگاه فولادشهر دور مى شويم مديرعامل سپاهان با لحن تندترى عليه رأى صادره و كميته انضباطى صحبت مى كند. حرف هاى مديرعامل سپاهان در مصاحبه با يكى از روزنامه هاى ورزشى وقتى به گوش عبدالرحمان شاه حسينى مى رسد خيلى ناراحت مى شود. شاه حسينى كه هنوز مصاحبه را با چشم خود نديده، مى گويد: «اگر آقاى ساكت به اعضاى كميته انضباطى توهين يا كسى را تحقير كرده باشد با او برخورد مى كنيم.» محمدرضا ساكت گفته بود كه رييس كميته انضباطى در حدى نيست كه درباره مسائل سپاهان دخالت كند و براى اين باشگاه تعيين تكليف كند.

محمدرضا ساكت حرف هاى تندى درباره شما و كميته انضباطى زده است.
من هم شنيده ام، البته هنوز خودم مصاحبه مورد نظر را نخوانده ام اما اگر در اين مصاحبه حرف هاى خلاف واقع مطرح شده باشد يا يكى از اعضاى كميته انضباطى در آن تحقير شده يا به كسى توهين شده باشد، برابر قانون با ساكت برخورد مى كنيم.
ساكت گفته شما در حدى نيستيد كه درباره مسائل باشگاه سپاهان نظر بدهيد.
حد و حدود ما را ايشان تعيين نمى كنند. حد و حدود ما را قانون تعيين مى كند. البته ما هم توقع نداريم كسى كه كميته عليه اش رأى داده از ما تعريف و تمجيد كند.
انگار ساكت دل پرى از كميته انضباطى به خاطر آن رأى دارد.
ما از اول هم همه چيز را به افكار عمومى واگذار كرده ايم. رسانه ها و مردم درباره رأى ما قضاوت كنند. تا زمانى كه من هستم، كميته انضباطى مستقل عمل مى كند و فقط قانون را اجرا مى كند.
ساكت گفته است كه مجروح شدن سرباز نيروى انتظامى ربطى به باشگاه سپاهان ندارد.
ما تمام استدلال هاى خود را درباره اين رأى در حكم آورده ايم. طبق ماده ۷۰ آيين نامه سپاهان بايد جريمه مى شد. خدا شاهد است من با هيچ باشگاه، مسؤول، بازيكن يا فردى دشمنى ندارم. من فقط قانون را اجرا مى كنم. اينگونه جوسازى ها هم نمى تواند تأثيرى روى كار من داشته باشد يا مرا تحريك كند.
به هر صورت گفتيد اگر ساكت توهين كرده باشد با او برخورد مى كنيد.
بله، قبلا هم مديران ديگرى بوده اند كه كميته انضباطى با آنها برخورد كرده است. فرمان كريمى مديرعامل شيرين فراز در سال هاى گذشته و آذرى مديرعامل ذوب آهن از اين نمونه ها بوده اند. اگر او به كسى توهين كرده باشد، در دستور كار كميته قرار مى دهيم. خيلى ها سعى داشتند با جوسازى در كار من اخلال كنند. حالا هم كه دوباره در كميته مانده ام، دوباره كارشان را شروع كرده اند.
از ماندنتان در كميته گفتيد، خيلى ها فكر نمى كردند با رأى كميته استيناف بمانيد...
كميته استيناف حق دارد در رأى تخفيف بدهد اما دلايل تخفيف هم بايد مشخص باشد. شايد اتفاقى افتاد اما ما رأى را داديم و دليلى براى تخفيف وجود نداشت.
اما ظاهرا سرباز مجروح رضايت داد كه امتياز سپاهان بخشيده شود.
شايد خيلى ها داستان پرسپوليس با فيفا را كامل ندانند اما بعد از اينكه پرسپوليس بدهى اش را پرداخت كرد، شاكى خصوصى آن پرونده رضايت داد و خواهش كرد كه پرونده را مختومه اعلام كنند و ۶ امتياز پرسپوليس را برگردانند اما فيفا گفت رأى بايد اجرا شود و آن ۶ امتياز را حتى كم هم نكرد. در اصفهان هم يك اتفاق نادر افتاد كه ما اين رأى را داديم، بعد از آن هم شاكى خصوصى رضايت داد.
يعنى معتقديد ۵ امتياز كسر شده از سپاهان نبايد ۳ امتياز مى شد؟
بحث آن نيست، بحث استحكام احكام است. ضمن اينكه وكيل سرباز احمدى هم رأى كميته استيناف را قبول نكرد و باز هم شكايت كرد. خانم اشرفى مقدم وكيل سرباز احمدى معتقد است خسارت موكلش كم است و رأى را قبول ندارد. به همين دليل قصد دارد به فيفا شكايت و از آن طريق پرونده را پيگيرى كند.
در كل از انتخاب اعضاى كميته استيناف راضى به نظر مى رسيد.
بحث كميته استيناف تمام شده است البته خوشحالم كه اعضا حقوقدان هستند. به اين دليل به آينده كميته استيناف خوشبين هستم و بايد منتظر بمانيم ببينيم وعده هايى كه فدراسيون در مورد مسائل انضباطى داده است چه مى شود.

ه نقل از روزنامه ايران ورزشي مورخ 14 اسفند 86

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
یه نفر یه حرفی میزد که اگه شیرین فراز از لیگ بره اونوقت جدول کلا تغییر می کنه و امتیازهایی که تیمها از شیرین فراز گرفتن محسبه نمیشه و خوب مثلا استقلالی که هر دو بازی رفت و برگشت رو برده ۶ امتیاز ازش کم میشه. این قضیه تا چه حد صحت داره؟

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
يعنى معتقديد ۵ امتياز كسر شده از سپاهان نبايد ۳ امتياز مى شد؟
بحث آن نيست، بحث استحكام احكام است. ضمن اينكه وكيل سرباز احمدى هم رأى كميته استيناف را قبول نكرد و باز هم شكايت كرد. خانم اشرفى مقدم وكيل سرباز احمدى معتقد است خسارت موكلش كم است و رأى را قبول ندارد. به همين دليل قصد دارد به فيفا شكايت و از آن طريق پرونده را پيگيرى كند.

سپاهانیای عزیز ورودتون به بازی فیفا رو تبریک عرض میکنم!

اگر این خبر واقعیت داشته باشه و واقعا شکایت کرده باشن روزای خوشی در انتظار سپاهان و مدیر عاملش خواهد بود.

به قول طرفدارای سپاهان هم که میگفتن فیفا دیگه فدراسیون فوتبال ایران نیست که همه چیز رو زیر سیبیلی رد کنه. پس اگر واقعا شکایت کنن باید روزای خوبی رو برای سپاهان پیش بینی کرد!

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
یه نفر یه حرفی میزد که اگه شیرین فراز از لیگ بره اونوقت جدول کلا تغییر می کنه و امتیازهایی که تیمها از شیرین فراز گرفتن محسبه نمیشه و خوب مثلا استقلالی که هر دو بازی رفت و برگشت رو برده ۶ امتیاز ازش کم میشه. این قضیه تا چه حد صحت داره؟

اگر کنار بکشه کلیه نتایج بدست امده در لیگ رو که مختص بازیهای شیرین فراز هست حذف میشود
از این برنامه زیاد پیش میاد سالی 1-2 بار تیم هایی خصوصی امثال استقلال اهواز از لیگ کنار گیری میکنند :lol: زیاد جدی نگیر

بالا