• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ قهرمانان اروپا ، فصل 2011/2012

کدام تیم قهرمان این فصل لیگ قهرمانان اروپا می شود؟

• Total voters
    54

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
یونایتد و سیتی هم حذف شدند . حیف شد ! بازل سوئیس اومد به جاشون !

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
یونایتد و سیتی هم حذف شدند . حیف شد ! بازل سوئیس اومد به جاشون !
توی چند سال اخیر دارم کاملا حس می کنم که اختلاف سطح در فوتبال داره کم و کمتر میشه! و اینکه تیم ها خیلی خوب فهمیدن که چطور باید از امتیاز بازی های خانگی استفاده کنن!
از حذف من سیتی تعجب نکردم! بازی در این گروه مثل بازی شطرنج بود! و من سیتی در یک حرکت اشتباه بازی رو در رو به ناپولی رو باخت و همون جا کار ساخته شد! ناپولی کاملا مستحق صعود بود و از این بابت خوشحالم.
بازی های منچستر رو دنبال نکردم اما می دونستم که در خانه بازل کار دشواری خواهد داشت و همینطور هم شد! از صعود نکردنش یکه خوردم نه از باخت دیشبش!

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
8 روز دیگه، قرعه کشی مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا انجـام میشه!
تیم هایی که اول گروه شدن به عنوان مهمان بازی رفت و میزبان در بازی برگشت
تیم های اول گروه: بایرن مونیخ-اینتر-بنفیکا-رئال-چلسي-آرسنال-زنيت -بارسلونا
تیم های دوم گروه:ناپولی-زسکا مسکو-بازل-لیون-بايرلوركوزن-مارسي-آپوئل نيکوزيا-میلان

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
جالبه که قهرمان های فصل پیش دو لیگ آلمان و انگلیس هیچ کدوم نتونستن صعود کنن.
با حضور یونایتد و سیتی لیگ اروپا گرمتر خواهد شد هر چند به قول بکن بائر لیگ اروپا لیگ بازنده هاست.
فکر می کنم رئال و بایرن و بارسا مدعیان اصلی امسال لیگ قهرمانان باشن.در ال کلاسیکوی پیش رو عیار رئال بیشتر مشخص خواهد شد.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
با حضور یونایتد و سیتی لیگ اروپا گرمتر خواهد شد هر چند به قول بکن بائر لیگ اروپا لیگ بازنده هاست.
فکر می کنم رئال و بایرن و بارسا مدعیان اصلی امسال لیگ قهرمانان باشن.در ال کلاسیکوی پیش رو عیار رئال بیشتر مشخص خواهد شد.
میلانو از قلم انداختی داداش:دی
بارسا فکر نکنم

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858

بعید میدونم یونایتد لیگ اروپا رو جدی بگیره با توجه به بازی های فشرده لیگ و احتمالا از جوانان(جز بازی های مهم) استفاده میکنه

در هر حال فینال اروپا بین من سیتی و من یونایتد میتونه خیلی جذاب باشه(شاید جذاب ترین بازی این جام تو تاریخ)

در لیگ قهرمانان فکر کنم رئال قهرمان بشه

شاید اگه یه تیم قوی تو گروه یونایتد قرار می گرفت بازیکن ها این بازی ها رو جدی میگرفتن

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
حذف منچستر منو شوکه کرد!

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
میلانو از قلم انداختی داداش:دی
بارسا فکر نکنم

704rurdv7gln8f8bnu8.gif

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
بافه تمبی گومیس؛ سریع ترین هت تریک تاریخ لیگ قهرمانان

بافه تمبی گومیس، مهاجم لیون، که در پیروزی 7-1 شب گذشته تیمش مقابل دینامو زاگرب چهار گل به ثمر رساند، سریع ترین هت تریک لیگ قهرمانان را به نام خود ثبت کرد.

در این دیدار ابتدا تیم کروات با گل متیو کاواچیچ پیش افتاد اما گومیس با زدن سه گل در دقایق 45، 48 و 52 نقش مهمی در پیروزی پرگل تیمش داشت. او در دقیقه 70 یک گل دیگر به ثمر رساند تا شب خوبش را تکمیل کند.

پیش از این رکورد سریع ترین هت تریک لیگ قهرمانان به نام مایک نیوول بود که در دیدار بلکبرن مقابل روزنبرگ در سال 1995 به نام خود ثبت کرده بود.

چشمک مشکوک یکی از بازیکنان دینامو زاگرب به گومیس

157466hp2.jpg

سایت گل- در جریان دیدارهای دیشب رقابتهای دور ششم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، المپیک لیون دردیداری عجیب با نتیجه 1-7 از سد دینامو زاگرب عبور کرد تا به عنوان تیم دوم گروهش به دور بعدی این رقابتها صعود کند

در دیگر دیدار این گروه هم آژاکس آمستردام مغلوب رئال مادرید شد تابه عنوان تیم سوم گروه از گردونه این رقابتها حذف شود. با پایان یافتن دیدار لیون ودینامو زاگرب، تصویر عجیبی روی رسانه های خبری قرار گرفت که ممکن است بازتابهای فراوانی داشته باشد

ویدا، بازیکن دینامو زاگرب، به نشانه تائید گل پنجم لیون، دستش را بالا برد وبعد از آن رو به گومیس، برترین گلزن لیون در این بازی چشمک می زند.

دراین میان دی بوئر، مربی آژاکس بعد از دیدن این تصویر در کنفرانس خبری پایانی بازی تیمش مقابل رئال به خبرنگاران گفت:« یوفا باید آنچه در زاگرب اتفاق افتاد را مورد بررسی قرار دهد.»

جالب میتونه باشه دارم میگردم ببینم چقدر میتونه صحت داشته باشه

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
من كه منچستر حذف شدش هنگيدم جان عرمين
ولي نظرم به نظر نوئل نزديكتر هستش كه اونم اينه كه فينال منچستر و من سيتي خيلي جذاب ميشه

ولي بازم فرگوسن براي من رئيس و كبير مونده و توي قلبم هنوز جا داره

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
من كه منچستر حذف شدش هنگيدم جان عرمين
ولي نظرم به نظر نوئل نزديكتر هستش كه اونم اينه كه فينال منچستر و من سيتي خيلي جذاب ميشه

ولي بازم فرگوسن براي من رئيس و كبير مونده و توي قلبم هنوز جا داره

هیج وقت از الان فینال جام یوفارو مشخص نکن هیچ وقت:دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
آيين قرعه‌کشي مرحله حذفي ليگ قهرمانان اروپا بين 16 تيم راه يافته از مرحله گروهي روز جمعه از ساعت 14:30 به وقت ايران در نيون سوئيس برگزار خواهد شد.
تيم‌هاي بايرن مونيخ، اينتر، بنفيکا، رئال مادريد، چلسي، آرسنال، زنيت و بارسلونا به عنوان تيم‌هاي نخست و ناپولي، زسکامسکو، بازل، ليون، بايرلورکوزن، مارسي، آپوئل نيکوزيا و ميلان به عنوان تيم‌هاي دوم گروه‌هاي A تا H به مرحله حذفي راه يافته‌اند.

نحوه قرعه‌کشي به اين شکل است که تيم‌هاي اول گروه‌ها با تيم‌هاي دوم مسابقه خواهند داد. همچنين تيم‌هايي که در مرحله قبل در يک گروه قرار داشتند و تيم‌هاي هم‌وطن با يکديگر مواجه نخواهند شد. تيم‌هاي دوم گروه‌ها، ميزبان ديدار رفت خواهند بود و ديدار برگشت به ميزبان تيم‌هاي اول برگزار مي‌شود.

رئال مادريد با 9 قهرماني و 3 نايب قهرماني پرافتخارترين تيم ليگ قهرمانان است. پس از اين تيم، ميلان با 7 قهرماني و 4 نايب قهرماني قرار گرفته است. همچنين تيم‌هاي بايرن مونيخ با 4 قهرماني و 4 نايب قهرماني، بارسلونا با 4 قهرماني و 3 نايب قهرماني، اينتر با 3 قهرماني و 2 نايب قهرماني، بنفيکا با 2 قهرماني و 5 نايب قهرماني و مارسي با يک قهرماني و يک نايب قهرماني از جمله تيم‌هاي پرافتخاري هستند که در بين 16 تيم مرحله حذفي ليگ قهرمانان سال جاري قرار گرفته‌اند.

علاوه بر اين، تيم‌هاي بايرلورکوزن، آرسنال و چلسي هر يک به يک نايب قهرماني دست يافته‌اند.

منچستريونايتد که 3 بار در اين رقابت‌ها به قهرماني دست يافته و 2 بار نيز نايب قهرمان شده از جمله غايبان بزرگ مرحله حذفي است. اين تيم در مرحله گروهي با کسب نتايج ضعيف در رده سوم قرار گرفت و تنها موفق شد به ليگ اروپا راه پيدا کند.

منچستريونايتد در حالي موفق به راه‌يابي به مرحله يک هشتم نهايي نشد که در چهار سال اخير 3 بار به فينال رسيده بود.

ديدار پاياني ليگ قهرمانان سال قبل بين بارسلونا و منچستريونايتد برگزار شد که شاگردان گوارديولا در آن ديدار منچستري‌ها را با نتيجه 3 بر يک از پيش رو برداشتند و به عنوان قهرماني دست يافتند.

از بين 16 تيم حاضر در مرحله حذفي ليگ قهرمانان، تيم‌هاي ليون، رئال مادريد، ميلان، آرسنال، اينتر، بايرن مونيخ، چلسي و مارسي در مرحله حذفي رقابت‌هاي سال پيش حضور داشتند.

تيم‌هاي آرسنال و رئال مادريد به ترتيب در مراحل يک هشتم نهايي و نيمه نهايي با شکست مقابل بارسلونا از گردونه رقابت‌ها حذف شده بودند.

ميلان نيز در يک هشتم نهايي مقابل تاتنهام شکست خورده بود. اينتر در يک هشتم نهايي بايرن مونيخ را حذف کرد ولي خود در مرحله بعد با پذيرش شکست مقابل شالکه ديگر تيم آلماني از رقابت‌ها خارج شد.

مارسي و چلسي نيز به ترتيب در مراحل يک هشتم و يک چهارم نهايي با شکست از منچستريونايتد از ليگ قهرمانان حذف شده بودند.

مراسم قرعه كشي ساعت 2:30 بعدظهر از شبكه هاي : JSC SPORT1 ,TRT, EUROSPORT2 كه در مسير ABC 75 باز است

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
باز هم میلان-آرسنال و باز هم حذف قریب الوقوع میلان :دی

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
نتیجه کامل قرعه کشی:
لیون - آپوئل​
ناپولی - چلسی​
آ.ث.میلان - آرسنال​
بازل - بایرن مونیخ​
بایرلورکوزن - بارسلونا​
زسکا مسکو -رئال مادرید​
زنیت سن پترزبورگ -بنفیکا​
مارسی - اینترناسیوناله

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
من از ان تی وی اسپور دیدم. یکی دلم برای ناپولی سوخت و یکی هم بازل.
میلان و ارسنال تقریبا دیدار حساس هست به نسبت همه بازیها چون واقعا نمیشه پیش بینی کرد در موردش.
اینکه از بین زنیت و بنفیکا هم یکی میاد بالا جالبه!
رئال خوش بحالش شد.
چرا بازل خورد به بایرن طرف میخندید؟ ربطی به این داشت که بازل از سد منچستر گذشته؟

پ.ن: امید دارم که دشام کار اینتر و بسازه :دی

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
چلسی
میلان
بارسا
رئال
بایرن مونیخ
بنفیکا
مارسی
لیون

راهیان مرحله ی بعد هستند ایشان ها !!! :D

kurosh87

Registered User
لایک‌ها
1
به نظر من فقط صعود دو تیم اسپانیایی (رئال و بارسا) به دور بعد تقریبا حتمیه و بقیه تیم ها کار سختی دارن.
دو تیم انگلیسی که خوردن به پست تیم های ایتالیایی و کارشون خیلی سخته. میلان که به نظر من شانسش از آرسنال بیشتره و ناپولی هم با اینکه تیم چندان مطرحی نیست ولی باز یه تیم ایتالیاییه و تو مرحله گروهی تونسته من سیتی رو حذف کنه و تو سری آ هم از اینتر و اس رم بالاتره و نمایش خوبی داشته.
تیمای فرانسوی هم مثل همیشه به سختی به این مرحله صعود کردن و فکر نکنم شانس زیادی داشته باشن. بایرن مونیخ هم با باسل بازی داره، تیمی که تو مرحله قبل منچستر یونایتد رو حذف کرد. بنفیکا و زنیت هم به سختی تونستند از گروه های نچندان سختشون به این مرحله برسن و احتمال صعود هرکدومشون نزدیک به همه.

kurosh87

Registered User
لایک‌ها
1
تو لیگ اروپا هم چهر تیم من سیتی، من یونایتد، والنسیا و لاتزیو شانس بیشتری دارن.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
باز هم میلان-آرسنال و باز هم حذف قریب الوقوع میلان :دی
زرشک میدونی چیه؟زرشک:دی
.............
به نظر من فقط 2تا بازیه که حساسیت داره
یکی میلان-ارسنال ودیگری که بنظرم حساسیتش دوچندانه بازی ناپولی با چلسیه که ناپولی میتونه شگفتی ساز بشه

بالا