" حالا بابل گل چهارم رو میزنه تا فرمانروایی لیورپول بر جهان فوتبال رو تثبیت کنه ؟ "
:lol::lol::lol::lol::lol:
منو نخندون.....
" حالا بابل گل چهارم رو میزنه تا فرمانروایی لیورپول بر جهان فوتبال رو تثبیت کنه ؟ "
کی بازی رو گزارش کرد؟ اصلا بازی چطور بودش؟ من که دیروز اصلا نرسیدم تی وی ببینم.
حالا به حرف من رسیدی یا نه؟فردوسی پور بزرگ ... بازی خوبی بود حد اقل از طرف ما . اگه اون اشتباه لعنتی رو نمیکرد توره الان ما بالا بودیم که فکر میکنم با این انگیزه حتی خطرناک تر از سالی که رفتیم فینال ظاهر میشدیم ولی حیف ... اون استارت استثنایی ولکات رو توره با اون اشتباه بچگانش بی اثر کرد . نمی دونم دیشب چرا اینجوری بود . بازی قبل که دفاع راست بود هم خوب عمل نکرد ... به هر حال ما که حذف شدیم ... ولی صبح دیگری در راه است ...
حالا به حرف من رسیدی یا نه؟
واقعا باید برای صدا و سیما متاسف بود . یه کودن سرخورده رو میاره که بازی آرسنال - لیورپول رو گزارش کنه . به جملش دقت کنید :
کی ؟ لیورپول ؟ فرمانروای فوتبال دنیا ؟ چه وقتی؟ کجا ؟ چه جوری یه شبه شد فرمانروای فوتبال دنیا ؟ مثلا میخوای بگی من طرفدار لیورپول هستم ؟ مسخرست ... خدا برای خانوادش نگهش داره .
البته كه داريم چلسي منچسترمنچستر 1 رم 0 در مجموع 3-0 منچستر صعود کرد.
بارسلونا 1 شالکه 0 در مجموع بارسلونا 2-0 صعود کرد.
دیگه کاملا نیمه نهایی شد در اختیار انگلیسی ها (75% :پی) حالا به نظرتون یک فینال تمام انگلیسی داریم یا نه؟
عزيز از اون بدتر رضا جاوداني بود همش ليورپول ليورپول ميكرد
نذاشت اين كارشناساي برنامه يه كلمه تو بازي رفت و برگشت از ارسنال حرف بزنن نميدونم اين ديگه چه ادمي بود؟!!!!!!!!!!!!!!! خيلي حالم ازش بهم خورد
کدوم حرف ؟
واقعا باید برای صدا و سیما متاسف بود . یه کودن سرخورده رو میاره که بازی آرسنال - لیورپول رو گزارش کنه . به جملش دقت کنید :
کی ؟ لیورپول ؟ فرمانروای فوتبال دنیا ؟ چه وقتی؟ کجا ؟ چه جوری یه شبه شد فرمانروای فوتبال دنیا ؟ مثلا میخوای بگی من طرفدار لیورپول هستم ؟ مسخرست ... خدا برای خانوادش نگهش داره .
به مشکل برخوردن تیمتون.
من خودم طرفدار ارسنالم ولی فکر میکنم با این شروع طوفانی یک افت شدید در انتظارشه . عشق یه چیزه و واقعیت چیز دیگه.یا حق...
سهیل جان ....
با اینکه به بارسا آمیدی ندارم ولی امیدوارم لیورپول به بارسا نخوره و بارسا بتونه تا فینال لا اقل برسه...
کجا؟
اینجا
League
League[76]Division Two (Level 2)
////
Winners (3): 1893–94, 1895–96, 1904–05, 1961–
Lancashire LeagueUEFA Cup Winners' Cup
Runners-up (1): 1966
Intercontinental Cup and Club World Cup
Runners-up (3): 1981, 1984, 2005
به مشکل برخوردن تیمتون...
سهیل جان ....
سال گذشته هم 3 انگلیسی بود و 1 ایتالیا یی که اون 25 درصده موفق شده و اون 75 درصده نتونستند حریف این 25 درصد بشند...
با اینکه به بارسا آمیدی ندارم ولی امیدوارم لیورپول به بارسا نخوره و بارسا بتونه تا فینال لا اقل برسه...
منچستر هم همانند سال گذشته به عقیده ی من در این مرحله حذف میشه![]()
سهیل ؟
به به .....دیشب هم بارسا زیاد خوب بازی نکرد شالکه حواسشو جمع کرده بود همون نیمه اول یکی دو تا راحت میزد به بارسا.
ولی منچستر خیلی خوب بازی کرد.
به نظر من که منچستر-لیورپول میرن فینال
بقیه حرفتش چون با من بود گفت سهیل :پی
با این نتیجه حتما میریم فینال .... و بعدشم ... معلومه دیگه :
چلسی قهرمان میشه ، خدا می دونه که حقشه ، به لطف پروین و بچه ها .... !!!!
ببخشید قاطی شد ! دی:
سلام اميرخان عزيز
اميدوارم حالت خوب باشه . درباره اينكه چلسي ميره فينال حق با شماست . فكر مي كنم از اين طرف هم منچستر بياد بالا و شاهد يك فينال انگليسي در مسكو باشيم .
پ.ن: البته معلوم نيست چلسي قهرمان بشه . اگه به بارسا بخوره قهرمانه ولي اگه به سر آلكس بخوره ديگه خودت ميدوني چي ميشه ديگه![]()