• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ قهرمانان اروپا-فصل2008-2007

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
چلسی رفت فینال و زحمت تلوزیون ج ا زیاد شد . حالا باید یه سری برنامه ترتیب بده در مورد اینکه موفقیت چلسی به همه چیز ربط داره به جز شایستگی گرانت ...

موفقیت چلسی رو به همه چیز ربط میدن به جز شایستگی کادر فنی انگار ملت علفخوار هستن ... اون اوایل که چلسی نتیجه نمی گرفت برنامه میذاشتن میگفتن گرانت مربی ضعیفیه حالا که رفته فینال جام باشگاه های اروپا میگن گرانت یه دستیار قوی داره بعدش میگن پول آبراموویچ باعث موفیقت چلسی هست

طرف اینقدر مردم رو بی شعور میدونه که علنا ابراز انزجار میکنه از راه یافنت چلسی به فینال ...

امیدوارم چلسی قهرمان بشه تا علاوه بر اثبات شایستگی بی چون و چرای گرانت پیش بینی ما درست در بیاد ...

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
چلسی رفت فینال و زحمت تلوزیون ج ا زیاد شد . حالا باید یه سری برنامه ترتیب بده در مورد اینکه موفقیت چلسی به همه چیز ربط داره به جز شایستگی گرانت ...

موفقیت چلسی رو به همه چیز ربط میدن به جز شایستگی کادر فنی انگار ملت علفخوار هستن ... اون اوایل که چلسی نتیجه نمی گرفت برنامه میذاشتن میگفتن گرانت مربی ضعیفیه حالا که رفته فینال جام باشگاه های اروپا میگن گرانت یه دستیار قوی داره بعدش میگن پول آبراموویچ باعث موفیقت چلسی هست

طرف اینقدر مردم رو بی شعور میدونه که علنا ابراز انزجار میکنه از راه یافنت چلسی به فینال ...

امیدوارم چلسی قهرمان بشه تا علاوه بر اثبات شایستگی بی چون و چرای گرانت پیش بینی ما درست در بیاد ...

بابا این یارو که دیشب آورده بودن خیلی شوته. یه جور حرف میزنه انگار داره تئاتر اجرا میکنه. چلسی دیشب عالی بود، و اینو نمیشه به مربی ربط نداد. شک نکن که قهرمان میشه :D

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
بابا این یارو که دیشب آورده بودن خیلی شوته. یه جور حرف میزنه انگار داره تئاتر اجرا میکنه. چلسی دیشب عالی بود، و اینو نمیشه به مربی ربط نداد. شک نکن که قهرمان میشه :D

دوست عزيز شك دارم قهرمان بشه ;)

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414

خوب اینم احتمالش هست. من رو حساب بازیه هفته پیش با منچستر گفتم. از اونجایی هم که منچستر ، رم رو حذف کرد من دوست دارم چلسی قهرمان شه. :p

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

والا ما که همیشه از انگلیسی ها حمایت کردیم . الان هم به خاطر آوراهام گرانت دوس دارم چلسی قهرمان بشه . من نمی دونم اینا چه طوری فکر میکنن که ملت متوجه نمیشن ؟ یارو میاد علنا میگه اوریج گرانت ... داره به صورت خورشید خاک میپاشه ... یکی هم نیست بگه بابا به خدا الان ما توی سال 2008 هستیم .البته خدا رو شکر که حرفشون تا کابل افغانستان هم در رو نداره ...

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37

ارادتمندیم . ما هم امیدواریم . شک نکن . دی:

اختیار داری رفیق .... شک نکن . بیشین و تموشا کن ! دی :

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
من هم علاقمند قهرمانی پسران آبی هستم :happy:

vahidm1360

Registered User
لایک‌ها
0

vahidm1360

Registered User
لایک‌ها
0
ارادتمندیم . ما هم امیدواریم . شک نکن . دی:

اختیار داری رفیق .... شک نکن . بیشین و تموشا کن ! دی :

آقا قطعاً کاری که گرانت داره ثمرش رو می بینه، حاصل زحمات خوزه هست و نه خودش. میتونیم صبر کنیم ببینیم فصل بعد که خودش تیم رو می بنده، چی کار می کنه.
قضیه مثل سایپای فصل قبل می مونه که ورنر لورانت اومد تیم رو بست و بدنسازی خوب هم انجام داد. دایی اومد تیم رو تحویل گرفت و به هر زوری که بود (منظورم داوری آقای علی خسروی توی بازی سایپا-ذوب آهن هست که منجر به خروج همیشگی خسروی از داوری و اون جنجال دتر سیار شد)، قهرمان کرد. ولی امسال که خودش تیم رو بست، هم بد بازی می کنند و هم نتیجه نمی گیرند.

امیدوارم به خاطر دلخوشی مورینیو هم که شده، چلسی قهرمان نشه که جواب توهین بزرگ آبراموویچ به خوزه مورینو داده بشه.

Hadi_Reloaded

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ،

حالا که منچستر تو لیگ برتر جزیره قهرمان شده ، بهتره که چلسی قهرمان لیگ قهرمانان بشه .
با اینکه چلسی باعث حذف تیم محبوب من شد ( منظورم Fenerbahçe هست ) . ولی چلسی رو به خاطر دروگبا و تری خیلی دوست دارم .

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
با اینکه چلسی باعث حذف تیم محبوب من شد ( منظورم Fenerbahçe هست ) . ولی چلسی رو به خاطر دروگبا و تری خیلی دوست دارم .
که هر دوتاشون هم توی بازی قبلی مصدوم شدن و هنوز مشخص نیست که برسن یا نه به فینال .. (بخصوص دروگبا ظاهرا) ... لینک خبر

Hadi_Reloaded

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
که هر دوتاشون هم توی بازی قبلی مصدوم شدن و هنوز مشخص نیست که برسن یا نه به فینال .. (بخصوص دروگبا ظاهرا) ... لینک خبر

امیدوارم که هر دو شون به بازی اول خرداد برسن .
مطمئن باشید که اگه این دو نفر تو بازی فینال نباشن ، منچستر قهرمان میشه !

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
امیدوارم که هر دو شون به بازی اول خرداد برسن .
مطمئن باشید که اگه این دو نفر تو بازی فینال نباشن ، منچستر قهرمان میشه !
اعلام شده که هر دو سعی می کنن که به فینال برسن ... تری شاید نیاز به تزریق آمپول ضددرد داشته باشه (چون تا امروز هم هنوز شروع به تمرین نکرده) و دروگبا هم هنوز وضعیت آمادگی اش مشخص نیست ... منبع

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
امشب یادتون نره فینال رو ببینید :پی

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
مصدومیت اشلی کول هم عجیب بود

کریس گل اول رو زد منچستر یک چلسی صفر

Last edited:

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
باز امشب چلسی روی شانسه !
2تا گل که نخورد ، یک گل هم که تقریبا روی شانس زد !

امیدوارم منچستر ببره ، چون هم قشنگ تر بازی میکنه هم اینکه کلا چلسی حقش نیست قهرمان بشه :blink:

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
باز امشب چلسی روی شانسه !
2تا گل که نخورد ، یک گل هم که تقریبا روی شانس زد !

امیدوارم منچستر ببره ، چون هم قشنگ تر بازی میکنه هم اینکه کلا چلسی حقش نیست قهرمان بشه :blink:

قشنگ بازی کردنو باهات موافقم داره قشنگ بازی میکنه

اگه اتفاق عجیبی نیافته میبرن منچستریا

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
اخ بازی به پنالتی کشید خدا عمرشون بده یه هیجان مضاعفی دارن به ما وارد میکنن

عجب هیجانی داره واقعا

بالا