• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ قهرمانان اروپا 13-2012

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
به نظر من بایرن به هر تیمی که بخوره مطمئنا یه پای فینال هست. نه رئال نه بارسا و نه دورتموند از پس این تیمی که من امشب دیدم (این جمله رو شب های قبل هم گفتم) بر نمیان.

اون بازی ارسنال هم یه حادثه بود. اینا امشب یووه رو پرس کرده بودن کلا یووه تعطیل شده بود. یووه تیم کوچیکی نیست.

به نظره من هم اون بازی اون شب با آرسنال یه حادثه بود

نه از لحاظ بازی بایرن دقیقن بر هر سه تیمه بارسا . رئال . دورتموند غالب هست
اما اینکه میگم بارسا در شرایط برابر خلاقیت بارسا بیشتره . شاید این کارو واسه بایرن سخت کنه

نظره من اینه که اگر در نیمه نهایی بایرن و بارسا با هم بخورن بایرن صعود میکنه اما اگر در فینال باشه بارسا

آخه بایرن یهو یه حس اشباع شدن بهش دست میده

فینال پارسال هم کلن پارسال هم بایرن عالی بود اما همینکه به فینال رسیدن احساس کردن اشباع شدن و جامو از دست دادن

کلن مثلا اگر در بازی رفت تیمایی مثه بارسا و دورتموند ببازند هم برگشت پذیرن اما بایرن فقط دلش برد میخواد . یهو اینطور نشه یکم انگار از لحاظ روانی تحت تاثیر قرار میگیرن

اما از هر لحاظ خود فوتبالو ببینیم امسال فقط بایرن

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
من فکر میکنم عصر فوتبال باشگاهی آلمان دوباره آغاز شده. اگه بایرن با خرید بازیکن های شالکه و دورتموند باعث تک قطبی شدن اون لیگ نشه از این به بعد توی دور های نهایی خواهند بود.

هولبتی، جولین درکسلر، مارکو رویس، گوندوگان، ماریو گوتزه، تونی کروس، توماس مولر، هوملس و ... ستاره هایی هستند که آلمانی ها رو میتونن به خیلی جاها برسونند.

بی بی سی چند وقت پیش با نمی دونم رییس سازمان لیگشون یا همچین چیزی مصاحبه میکرد، قشنگ اشاره میکرد به برنامه جامع و مدونی که از ۱۰-۱۵ سال پیش و همون زمانها که همه میگفتن فوتبال آلمان استعداد درخشانی نداره، شروع کردن برای رشد فوتبالشون و همه باشگاهها را موظف کردن به داشتن مدرسه فوتبال و اینا! گواهش هم ستاره های بی شماری میدونست که خودتم نامبردی چند تاشونو. راست هم میگه. به نظرم به زودی یکه تازی خواهند کرد تو فوتبال دنیا.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
فقط امیدوارم در قرعه کشی نیمه نهاییشون بازیها بین دو تیم از یک کشور نباشه که جذابیتش کم می شه :cool:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بی بی سی چند وقت پیش با نمی دونم رییس سازمان لیگشون یا همچین چیزی مصاحبه میکرد، قشنگ اشاره میکرد به برنامه جامع و مدونی که از ۱۰-۱۵ سال پیش و همون زمانها که همه میگفتن فوتبال آلمان استعداد درخشانی نداره، شروع کردن برای رشد فوتبالشون و همه باشگاهها را موظف کردن به داشتن مدرسه فوتبال و اینا! گواهش هم ستاره های بی شماری میدونست که خودتم نامبردی چند تاشونو. راست هم میگه. به نظرم به زودی یکه تازی خواهند کرد تو فوتبال دنیا.

المانه دیگه عزیز جان

کشور روی حساب و کتاب. ببین همه دنیا دچار بحران شده و اینا سرپا هستند. کارشون درسته. ارزومه در المان زندگی کنم. همه چی رو حساب و کتاب و نظم. مثل ادم زندگی میکنن. میشه راحت برنامه ریزی کرد برای زندگی و اینده.

اونا اینکار رو نکنن ما بکنیم ؟؟ ندیدی امروز و دیروز باشگاه های فرهنگی ورزشیمون چه گندی زدن ؟ جلو عربها لوله شدن رفتن.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
المانه دیگه عزیز جان

کشور روی حساب و کتاب. ببین همه دنیا دچار بحران شده و اینا سرپا هستند. کارشون درسته. ارزومه در المان زندگی کنم. همه چی رو حساب و کتاب و نظم. مثل ادم زندگی میکنن. میشه راحت برنامه ریزی کرد برای زندگی و اینده.

اونا اینکار رو نکنن ما بکنیم ؟؟ ندیدی امروز و دیروز باشگاه های فرهنگی ورزشیمون چه گندی زدن ؟ جلو عربها لوله شدن رفتن.

بله واقعا. به قول یکی از اساتید دانشکده مون، فراتر از نظم و برنامه ریزی ای که دارن بهره بردن از یه دانشه که خیلی از ملت ها از جمله خود ما ازش بی بهره ان و اونم به اصطلاح know to how است (خودش درس خونده آلمان بود و میگفت همیشه اینو میکوبیدن تو سرمون آلمانی ها :D ). میدونن که باید چی کار کنن. برنامه های توسعه شون ۵۰ ساله است (ما تو اجرای همین برنامه های ۵ ساله هم موندیم!). خلاصه باهات کاملا موافقم. کشور فوق العاده ایه از همه نظر. در مورد آرزوی زندگی در آلمان هم هم عقیده ایم :) آلمانو دوست دارم برای تشکیل زندگی و اسپانیا رو هم برای وقت گذرونی و گردش و تفریح و لذت بردن از زندگی!

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
فقط امیدوارم در قرعه کشی نیمه نهاییشون بازیها بین دو تیم از یک کشور نباشه که جذابیتش کم می شه :cool:
دقيقا اما من فك كنم كاري كنن ك تيم هاي يه كشور ب هم بخورن

mahyar rahnama

Registered User
لایک‌ها
644
چرا پست من حذف شد؟
دقیقا مشکلش چی بود ایا؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
به نظر من بایرن به رئال میخوره