• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ قهرمانان اروپا 2006-2007

قهرمان جام باشگاههاي اروپا 2007-2006

• Total voters
    78
  • Poll closed .

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
هر چند نمیشه گفت بارسا حتما حذف میشه، ولی فکر کنید لیورپول تو خونه ی خودش 2 تا گل بزنه، بارسا باید 3 تا بزنه! میشه تو آنفیلد به لیورپول 3 تا گل زد؟!... تو لیگ برتر شاید، ولی تو لیگ قهرمانان من که فکر نمیکنم.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
دیشب بهترین نتیجه رو لیورپول گرفت و بعد از اون والنسیا!
چلسی و لیون هم در رتبه های بعدی هستند!
بدترین ها هم که معلومه!
تواین دو شب فقط آرسنال بود که خلاف نظر من بازی کرد!
51.gif

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
تحقير بارسا در كاتالان؛
ريكارد:باهم بازي را باختيم
بنيتس:
بايد مراقب باشيم

رافائل بنيتس سرمربي اسپانيايي ليورپول در پايان ديدار بارسلونا – ليورپول، بي‌ترديد خوشحال‌ترين فرد حاضر در ورزشگاه نوكمپ به شمار مي‌آمد.

به گزاش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، قرمزهاي جزيره در شبي فراموش نشدني از شكست برابر قهرمان فصل گذشته ليگ قهرمانان اروپا پيروزي باشكوهي ساختند.

كرگ بلامي و يان آرنه‌ريسه با گل‌هاي خود تك‌گل آغازين دكو را بي‌رنگ كردند تا بخت و اقبال نماينده انگليسي براي حضور در مرحله بعد رقابت‌ها بيش از نماينده اسپانيايي باشد.

رافائل بنيتس سرمربي ليورپول قهرمان دو فصل پيش رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا پس از پيروزي مردانش گفت: شكست دادن تيمي بزرگ همواره چيز خاص و ويژه‌اي به شمار مي‌آيد. پيروزي در نوكمپ بسيار رؤيايي است براي بلامي، ريسه و تمام تيم بسيار خوشحالم.ما اكنون شانس بزرگي براي ادامه رقابت‌ها داريم وبايد بسيار مراقب باشيم.

بارسا مي‌تواند در ضدحمله‌ها خطرناك باشد و بازيكنان تهاجمي بسيار خوبي هم دارد.

بازي در ابتدا مطابق ميل ما پيش نرفت. ما يك گل زودهنگام از حريف دريافت كرديم؛ من مي‌خواستم بازي را كنترل كنم و با حمله‌هاي سريع به نتيجه برسيم. هنگامي كه رونالدينيو و ليونل مسي جاي خود را با هم عوض مي‌كردند، ما با مشكل روبرو مي‌شديم.

من پنج بازيكن در خط مياني‌ام به كار گمارده بودم تا بر بازي احاطه داشته باشيم.

از هوادارنمان تشكر مي‌كنم كه با صداي بلند ما را به وجد مي‌آوردند. اين تشويق‌ها كمك فراواني براي ما بود.

فرانك ريكارد سرمربي هلندي بارسلونا هم در پايان بازي و شكست خانگي بازيكنانش گفت: نتيجه بازي خوشحال كننده نيست و بايد درباره‌اش فكري بكنيم.ما خوب شروع كرديم و هنگامي كه از حريف پيش افتاديم، بيشتر خوشبين‌ شدم. پس از 20 دقيقه بازي عوض شد. پس از گل تساوي، ليورپولي‌ها بهتر عمل كردند. ما هم از بخت‌هايمان استفاده نكرديم تا به برتريمان بيفزاييم. ما با هم‌ بازي را باختيم از اين رو تنها من مقصر شكست نيستم.

همواره خوشبين‌ هستم و مثبت فكر مي‌كنم. با اين حال بايد واقع‌گرايانه بينديشيم؛ ماندن در ادامه رقابتها براي ما بسيار دشوار شده است و تنها 90 دقيقه ديگر فرصت داريم. ليورپول هم شانس بيشتري دارد. آنها مي‌توانند منتظر بمانند و همانند بازي رفت عمل كنند. اما ما در مقابل بايد با آگاهانه به زمين بازي برويم و قدرتمان را باور داشته باشيم. ما بايد به سختي با هم كار كنيم و بازيمان را بهتر كنيم.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
پورتو 1 – چلسي 1
فريرا: ريسك زيادي كرديم
مورينيو: شانس زيادي براي صعود داريم

بازگشت مورينيو به پرتغال و ديدار برابر باشگاه پيشين براي او تنها يك تساوي در پي داشت.

به گزاش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، چهارشنبه ‌شب مورينيو و بازيكنان چلسي راهي شهر پورتوي پرتغال شدند تا برگزار كننده يكي از ديدارهاي مرحله رفت مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا باشند. ديداري كه در پايان با تساوي يك بر يك دو تيم پايان يافت.

سرمربيان دو تيم پس از پايان بازي از نتيجه‌ي بدست آمده ابراز رضايت داشتند.

فريرا – سرمربي پورتو در پايان ديدار گفت: "بازي بسيار فشرده و تنگاتنگ اما، در عين حال بسيار خوب بود. ما در نيمه نخست تيم بهتر ميدان بوديم. بازي را به خوبي شروع كرديم، گلزني كرديم و بازي را در اختيار داشتيم. تعويض "روبن" بسيار تاثيرگذار بود. او بلافاصله از ورودش به بازي استعدادش را ثابت كرد و سازنده‌ي گل تساوي براي چلسي بود. در نيمه دوم هم خوب شروع كرديم؛ اما، ريسك زيادي كرديم و فضاي زيادي در ميانه ميدان در اختيار چلسي قرار داديم. آنها با تجربه‌تر از ما بودند و ما از آنها ترسيديم. اين را مي‌شد به خوبي مشاهده كرد. فكر مي‌كنم كه نتيجه تساوي منصفانه‌ترين نتيجه‌ي ممكن است."

وي ادامه داد: "مي‌خواهيم در لندن هم بر سر پيروزي مبارزه كنيم و چيز ديگري را نمي‌شناسيم. اگر چه كاري دشوار است اما، تنها اين پيروزي براي ما مطرح است."

مورينيو، سرمربي چلسي هم در پايان بازي گفت: "نتيجه‌ي خوبي براي ما به دست آمد، آن هم هنگامي كه فكر كنيم كه چه اتفاقاتي در اين بازي براي ما رخ داد. آسيب‌ديدگي «تري» تنها پنج دقيقه پس از سوت شروع بازي، براي ما يك فاجعه بود، چرا كه ما دفاع مياني ديگري را روي نيمكت نداشتيم. ما بازيكن كليدي در خط دفاعي و مياني از دست داديم، چرا كه " مايكل اسين" بايد به خط دفاعي مي رفت. من روبن را به زمين فرستادم اما، او هم آسيب ديد، شايد او به خوبي گرم نكرده بود. براي همين هم بايد همه چيز را برهم مي‌زدم، ناچار بوديم كه مصلحت‌گرايانه عمل كنيم و براي تساوي بازي كنيم."

او گفت: "لمپارد صبح روز بازي احساس خوبي نداشت و نمي‌خواست بازي كند. با اين حال ما همانند گذشته در تمام رقابتها حاضر هستيم. اين نتيجه‌ براي ما بهتر از حريف است. در آمادگي آرماني خودمان نبوديم. از اين رو به بازيكنانم گفتم كه خطر نكنند، ما بايد نتيجه‌اي مي‌گرفتيم كه مي‌خواستيم. اكنون بخت بيشتري براي صعود از اين مرحله داريم."

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
اينتر:‌2 والسنيا: 2
مانچيني: ليگ قهرمانان با سري A فرق دارد
فلورس: براي اينتر ميزبان يا ميهمان فرقي ندارد

روبرتو مانچيني، سرمربي اينتر با وجود تساوي دو بر دوي تيمش در بازي خانگي برابر والنسياي اسپانيا، همچنان به راهيابي تيمش به مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا اميدوار است.

به گزارش ايسنا، چهارشنبه شب ورزشگاه سان‌سيرو ميزبان ديدار تيم‌هاي اينتر و والسينا بود كه در پايان دو تيم با تساوي دوبر دو زمين بازي را ترك كردند.

روبرتومانچيني سرمربي اينتر در نشست خبري پايان بازي درباره نتيجه‌ي به دست آمده گفت: فكر مي‌كنم نتيجه دوبريك به سود ما نتيجه عادلانه‌تري بود. ما مي‌توانستيم با كمي دقت بيشتر، از دريافت گل دوم جلوگيري كنيم. با اين وجود مي‌دانستيم كه از قابليت كافي براي رسيدن به پيروزي برخوردار هستيم. پيروزي در ورزشگاه «مستايا»‌كار دشواري است. با اين حال مي‌توانيم به اين موضوع دست پيدا كنيم.

وي افزود: من نسبت به آنچه سال گذشته و در بازيمان در اسپانيا رخ داد خوشبين‌تر هستم، سال گذشته ما در مرحله يك چهارم نهايي برابر ويارئال اسپانيا حذف شديم. اما امسال بسيار قدرتمندتر شده‌ايم همانند آنچه در نشست خبري پيش از بازي گفتم، در اين دو بازي همه چيز مي‌تواند رخ دهد. ليگ قهرمانان اروپا، رقابت‌هايي جدا و متفاوت از بازي‌هاي باشگاهي است كه بهترين تيم‌ها همواره صدرنشين خواهند بود. اما اين جا بازي‌هاي جالب و زيباي ليگ قهرمانان اروپاست.

كيكه سانچس فلورس سرمربي و النسيا هم در پايان بازي گفت: اين نتيجه‌يي بسيار خوب براي ما بود. از حفظ توپ تيم به ويژه در نيمه دوم بسيار راضي هستم. همه چيز آن چنان بيش رفت كه ما اميد داشتيم . اينتر فرصت‌هاي گلزني بهتري داشت. با اين حال مهاجمان ما بسيار قدرتمند بودند و از فرصت‌هايشان بهترين استفاده را بردند.

وي ادامه داد: سرنوشت بازي در اسپانيا رقم خواهد خورد و براي تيم‌هاي ايتاليايي، به ويژه اينتر اين موضوع فرق چنداني ندارد كه در خانه بازي كنند يا در خارج از خانه. آن‌ها در بازي برگشت هم اينگونه بازي خواهند كرد و شانس ما همچنان پنجاه -پنجاه است. ما در روزهاي گذشته بسيار منطقي و با ثبات بوده‌ايم، پس از دو نتيجه خوب برابر دو تيم قدرتمند (بارسلونا و اينتر ميلان) به بازي برگشت بسيار خوشبين هستيم.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب دوباره فردا بازی ها انجام میشه و من فکر می کنم 3 بازی خیلی حساس برگزار میشه

رئال مادرید در مونیخ باید به مصاف بایرن بره . دو تیمی که اصلا وضعیت خوبی در لیگ ندارند .
آرسان و پی اس وی
بارسلونا در آنفیلد به مصاف لیورپول میره در شرایطی که در بازی رفت 2-0 باخته .

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
2-1 باخت بارسلونا ها!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
بکهام و ره یز به طور حتم در بازی با بایرن غایب خواهند بود:

Monday scans
"Both players are out of the Bayern game for sure," said Madrid coach Fabio Capello. "One of them [Reyes] has a serious injury and the other could have a significant one. We'll have to see what the tests say on Monday." In addition, Argentinian forward Gonzalo Higuaín limped off late on against Getafe with a badly bruised thigh, and Dutch striker Ruud van Nistelrooy has a similar problem.​

uefa.com

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خوب از بین شانسهای لوا تا سوم معرفی شده تو این تاپیک
رئال مادرید وضعیت خطرناکی داره!
بایرن در بدترین شرایط هم بایرنه! مثل رئال! غولهای بزرگ کار سختی با هم دیگه دارن
تو این سه تا تیم میلان وضعیت بهتری داره اما میلان نشون داده که این فصل قابل پیشبینی نیست!
البته سلتیک شاید اون تیمی نباشه که بتونه میلان رو متوقف کنه!
اینتر هم که از همه وضعش بدتره!
با اینکه یگانه قدرت اینروزهای سری آ هست اما نتیجه بسیار بدی گرفت که جای نگرانی داره!
یعنی اینتر رو در دور بعد هم میبینیم؟!!

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
روز سخت بارسا در آنفیلد / مورینیو و چلسی در آستانه صعود
دور برگشت مرحله حذفی رقابت های فوتبال لیگ قهرمانان اروپا از فردا با برگزاری چهار دیدار پیگیری خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال بارسلونا که این روزها وضعیت مساعدی ندارد و طی چند هفته گذشته باخت های متعددی را متحمل شده ، فردا در حالی در آنفیلد میهمان لیورپول است که در بازی رفت با نتیجه 2 بر یک در نیوکمپ مقابل این تیم شکست خورده است.

تیم چلسی با مربیگری خوزه مورینیو هم در دیدار رفت با پورتو به تساوی یک بر یک رسیده و حتی یک تساوی بدون گل هم موجب صعود این تیم به مرحله یک چهارم نهایی می شود.

برنامه کامل این رقابت ها به شرح زیر است:
چلسی - پورتو
لیورپول - بارسلونا
لیون - رم
والنسیا - اینترمیلان

ادامه این رقابت ها روز چهارشنبه پیگیری می شود.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
سه شنبه شب:

لیون - رم (بازی رفت 0-0)

لیورپول - بارسلونا (2-1)

چلسی - پورتو (1-1)

والنسیا - اینتر (2-2)

چهارشنبه شب:

میلان - سلتیک (0-0)

آرسنال - پی اس وی (0-1)

منچستر - لیل (1-0)

بایرن - رئال مادرید (2-3)

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب، moment of truth نزدیکه!
نتیجه امشب میتونه تو کل فصل بارسا و حتی فصل آینده اش اثر بذاره...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
عجب بازی نفس گیری!! خوب شد داره همین بارسا لیورپول رو نشون میده!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
کار لیون مثل اینکه تموم شد... و من خیلی از این بابت خوشحالم! واقعا لیون رو فقط تیمی مثل خودش میتونه شکست بده: رم. البته هنوز یک نیمه مونده ها!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
کار لیون مثل اینکه تموم شد... و من خیلی از این بابت خوشحالم! واقعا لیون رو فقط تیمی مثل خودش میتونه شکست بده: رم. البته هنوز یک نیمه مونده ها!

ميگفتن اين اسپالتي خيلي خفنه اما نه ديگه انقدر!! استاد ضد تاكتيك!!
نگران بازي برگشتش با اينترم:f34r:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
ميگفتن اين اسپالتي خيلي خفنه اما نه ديگه انقدر!! استاد ضد تاكتيك!!
نگران بازي برگشتش با اينترم:f34r:

کلآ ادم محبوبی داره میشه فکر کنم فصل بعد سایه سنگینی روی تمام مربی های سری آ باشه!
مخصوصآ برای میلان و اینتر و یووه!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
اینتر حذف شد!
لیون و پرتو هم همینطور و بارسا هم همین الان!

بالا