• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
تاريخ قرعه کشي ليگ قهرمانان و ليگ اروپا

مراسم قرعه کشي مرحله يک چهارم نهايي رقابت هاي باشگاهي در اروپا در 21 مارس مصادف با اول فروردين در خانه فوتبال اروپا در نيون سوييس برگزار خواهد شد.

جياني اينفانتينو دبير کل، و جورجيو مارکتي، مدير رقابت‌هاي يوفا، به همراه لوييس فيگو به عنوان سفير بازي فينال در ليسبون پرتغال، در اين مراسم حضور خواهند داشت. قرعه کشي بازي هاي مرحله يک چهارم نهايي ليگ اروپا هم از جانب سفير بازي فينال در تورين ايتاليا، يعني چيرو فرارا، برگزار خواهد شد.

به گزارش ايسنا، اين دور از قرعه کشي ليگ قهرمانان هيچ رده بندي و پيش شرطي ندارد و ممکن است تيم‌هاي يک کشور نيز به هم بخورند. ديدارهاي اين دور از ليگ قهرمانان در روزهاي اول و دوم اپريل (12 و 13 فروردين 93) و 8 و 9 اپريل (19 و 20 فروردين) برگزار مي‌شود. اين تاريخ ها براي ليگ اروپا هم 14 و 21 فروردين خواهد بود.

قرعه کشي مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان و ليگ اروپا هم براي 11 اپريل، مصادف با 22 فروردين 93، برنامه ريزي شده است.

تاکنون صعود تيم هاي بايرن مونيخ، اتلتيکو مادريد، بارسلونا و پاري‌سن ژرمن به دور يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان، قطعي شده و بقيه تيم‌هاي صعود کرده طي اين هفته مشخص خواهند شد.
Varzesh3

Sent from my GT-I9300

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
bein-sports-news_0260-12379_h_27500_20140321_154520-jpg.559038

عجب قرعه ی بی بخار و بی هیجانی ، غیر از بازی دورتمند _ رئال بقیه بازیها تقربا نتایجش معلومه .
دورتمند _ رئال داره به یه عادت تبدیل میشه ، اگه میلان تو این مرحله بود 100% به بارسا میخورد :دی

احتمال قهرمانی بایرن بیشتر از قبل شد .

.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
به نظرم به غیر از بازی بایرن - منچستر بقیه بازی ها زیاد قابل پیش بینی نیس ...

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
Manchester United 1 - 1 Bayern Munich

بازی ای که همه فکر میکردن نتیجش معلومه بر عکس دراومد !!
+
FC Barcelona 1 - 1 Atlético Madrid

هم بارسا و هم بایرن کارشون سخت شد ...

.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
بازگشت تري و چک به تمرينات چلسي

کاپيتان و دروازه‌بان مصدوم چلسي زودتر از آنچه که انتظار مي رفت به تمرينات آبي پوشان بازگشتند.
00032841.jpg

به نقل از خبرآنلاين؛ تيم فوتبال چلسي آخرين جلسه تمريني خود را پيش از بازي برگشت نيمه نهايي ليگ قهرمانان برابر اتلتيکو مادريد بعد از ظهر امروز (سه شنبه) در زمين «کوبهام» برگزار کرد. جالب اينجاست که در اين تمرين جان تري و پتر چک حضور داشتند و پا به پاي ساير بازيکنان تمرين کردند. اين در حالي است کاپيتان و دروازه بان چلسي در بازي رفت برابر شاگردان ديگو سيمئونه دچار آسيب ديدگي شدند و گفته مي شد که هر دوي آنها ديدارهاي باقيمانده فصل را از دست خواهند داد. همچنين ادن هازارد و ساموئل اتوئو ديگر مصدومان چلسي هم در تمرينات شرکت کردند و به نظر مي رسد که براي همراهي تيمشان در بازي چهارشنبه مشکل خاصي نداشته باشند. حالا بايد ديد که ژوزه مورينيو چه ترکيبي را براي رويارويي با صدرنشين لاليگا راهي ميدان خواهد کرد.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
ترکيب بايرن مونيخ و رئال مادريد اعلام شد

ترکيب دو تيم بايرن مونيخ و رئال مادريد اعلام شد.
00947093.jpg

ترکيب رئال : کاسياس ، کارواخال ، په په ، راموس ، کوئنترائو ، آلونسو ، مودريچ ، دي ماريا ، گرت بيل ، بنزما ، کريس رونالدو

ترکيب بايرن : مانوئل نوير ، فيليپ لام ،بواتنگ، دانته ، توني کروس ، آلابا ، شواين اشتايگر ، روبن ، مولر ، ريبري ، مانژوکيچ

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
رئال‌مادريد با در هم کوبيدن بايرن فيناليست شد

کهکشاني‌هاي مادريد با تحميل شکستي سنگين به مدافع عنوان قهرماني ليگ قهرمانان اروپا راهي بازي فينال اين رقابت‌ها شدند.
00957136.jpg

در آغاز دور برگشت از مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا، شب گذشته (سه‌شنبه) تيم فوتبال بايرن مونيخ، مدافع عنوان قهرماني رقابت‌ها در ورزشگاه آليانتس آره‌نا برابر ميهمان خود، رئال مادريد با نتيجه 4 بر صفر تن به شکست داد و از گردونه رقابت‌ها حذف شد.

سرخيو راموس، مدافع اسپانيايي رئال مادريد دو بار در دقايق 16 و 20 و کريستيانو رونالدو هم دو بار در دقايق 34 و 89 گل‌هاي بازي را به ثمر رساندند تا کهکشاني‌ها با توجه به پيروزي يک بر صفر خود در بازي رفت در مجموع با نتيجه 5 بر صفر بايرن مونيخ را شکست دهند و اين تيم را در حسرت رسيدن به فينال و تبديل شدن به تيمي که دو فصل پياپي ليگ قهرمانان را فتح مي‌کند، بگذارند.

همچنين رونالدو با دو گلي که در اين بازي به ثمر رساند، شمار گل‌هاي خود در اين فصل از رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا را به عدد 16 رساند و با شکست رکورد 14 گله ليونل مسي، ستاره آرژانتيني بارسلونا، به اولين بازيکني تبديل شد که در يک فصل چنين رکوردي را بر جاي مي‌گذارد.

به اين ترتيب رئال مادريد براي اولين بار از سال 2002 که نهمين و آخرين قهرماني‌اش در ليگ قهرمانان اروپا را کسب کرد، دوباره در اين تورنمنت فيناليست و به کسب «دسيما»، دهمين قهرماني‌ خود در مهمترين تورنمنت باشگاهي دنياي فوتبال بسيار نزديک شد.

حريف شاگردان کارلو آنچلوتي، امشب در ورزشگاه استمفوردبريج شهر لندن مشخص مي‌شود، جايي که چلسي انگليس ميزبان اتلتيکومادريد اسپانيا است. اين بازي از ساعت 23:15 به وقت تهران برگزار مي‌شود.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
لام: همه بايد مسئوليت شکست را به عهده بگيريم

کاپيتان و رييس باشگاه بايرن‌ مونيخ به حذف اين تيم از ليگ قهرمانان اروپا واکنش نشان دادند.
00945609.jpg

بايرن‌ مونيخ، مدافع عنوان قهرماني ليگ قهرمانان اروپا در مرحله نيمه نهايي با شکست برابر رئال مادريد از اين رقابت‌ها حذف شد تا نتواند از قهرماني خود دفاع کند.

فيليپ لام، کاپيتان بايرن‌ مونيخ پس از حذف تيمش از ليگ قهرمانان اروپا گفت: هيچ کس مقصر اين شکست نيست و همه به يک اندازه در حذف از ليگ قهرمانان اروپا سهيم هستند. دو گل زودهنگام دريافت کرديم که باعث شد بازگشت ما به اين مسابقه بسيار سخت شود. انتظار نداشتيم رئالي‌ها بازي را هجومي آغاز کنند. اکنون بايد مثل يک تيم مسئوليت حذف از ليگ قهرمانان اروپا را بپذيريم.

کارل هاينس رومنيگه، نايب رييس باشگاه بايرن‌مونيخ نيز پس از حذف اين تيم از ليگ قهرمانان اروپا گفت: بهتر است درباره اين شکست صحبتي نکنيم. رئال‌مادريد کاملا برتر از ما بود. اين شکست يک فاجعه براي ما محسوب مي‌شود.

رييس باشگاه بايرن‌ درباره آينده پپ گوآرديولا در اين تيم گفت: ما مربي بسيار توانايي در تيم داريم. با وجود شکست سنگين و حذف از ليگ قهرمانان اروپا نمي‌توانيم همه چيز را به يک باره زير سوال ببريم.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
گوآرديولا: بايد با قدرت به اروپا برگرديم

پپ گوآرديولا شکست برابر رئال‌مادريد را يکي از تلخ‌ترين شکست‌هاي دوران مربيگري‌ خود مي‌داند.
00946944.jpg

بايرن‌ مونيخ، مدافع قهرماني ليگ قهرمانان اروپا در ديدار برگشت مرحله نيمه نهايي با چهار گل در خانه از رئال مادريد شکست خورد تا در مجموع دو ديدار رفت و برگشت با قبول شکست پنج بر صفر از ليگ قهرمانان اروپا کنار رود.

پپ گوآرديولا، سرمربي بايرن‌ مونيخ پس از قبول شکست تحقيرآميز برابر رئال مادريد گفت: بازي بسيار بدي را به نمايش گذاشتيم و من مسئول آن هستم. بازي در نيمه نهايي آن هم برابر تيمي مثل رئال مادريد کار آساني نيست و کوچک‌ترين اشتباه باعث حذف شما مي‌شود. اکنون بايد بازيکنانم را دلداري بدهم. شکست برابر رئال مادريد را بايد به فراموشي بسپاريم زيرا توانستيم تجربه گرانبهايي از بازي برابر تيم بزرگي همچون رئال مادريد به دست آوريم.

سرمربي اسپانيايي بايرن‌ مونيخ در ادامه گفت: اگر بازي‌هاي خوبي را به نمايش نگذاريد و روي ضربات شروع مجدد نيز نتوانيد به خوبي دفاع کنيد چيزي رقم مي خورد که در بازي برگشت رقم خورد. بايرن‌ مونيخ تيم بزرگي است و بايد دوباره با قدرت به اروپا برگرديم. دليل شکست ما برابر رئال مادريد اين بود که بازي با توپ ما نسبت به آنها خيلي کم بود. اگر نتوانيد برابر تيمي مثل رئال مادريد بازي را در کنترل خود در آوريد شانس برنده شدن نداريد.

گوآرديولا در ادامه گفت: در دوراني که فوتبال بازي مي‌کردم و همچنين در دوراني که مربيگري‌ کردم، چندين شکست تلخ در کارنامه من ثبت شده است و اين شکست يکي از تلخ‌ترين آنهاست. فوتبال همين است. ما نتوانستيم امشب بازي هميشگي مان را به نمايش بگذاريم و گل‌هاي خيلي ساده‌اي روي ضربات شروع مجدد دريافت کرديم.

بايرن‌ مونيخ که قهرماني خودش را در بوندسليگا قطعي کرده است، در فينال جام حذفي آلمان برابر بوروسيا دورتموند قرار خواهد گرفت.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
رونالدو: مي‌خواهم در کشورم قهرمان اروپا شوم

مهاجم پرتغالي رئال مادريد با خوشحالي از رکوردشکني در ليگ قهرمانان اروپا مي‌گويد اکنون تنها به قهرماني در اين رقابت‌ها فکر مي‌کند.
00938520.jpg

کريستيانو رونالدو در بازي برگشت برابر بايرن‌ مونيخ موفق شد دو گل براي تيمش به ثمر برساند تا تعداد گل‌هايش در رقابت‌هاي اين فصل ليگ قهرمانان اروپا را به عدد 16 برساند و با کنار زدن ژوزه آلتافيني و ليونل مسي تنها بازيکن ليگ قهرمانان باشد که در يک فصل شانزده گل به ثمر رسانده است.

کريستيانو رونالدو پس از صعود تيمش به ليگ قهرمانان اروپا گفت: بازي بسيار خوب و کاملي برابر بايرن‌ مونيخ به نمايش گذاشتيم. زدن سه گل به بايرن‌ مونيخ در نيمه نخست باور نکردني بود‌. ما از همان ابتداي مسابقه اعتماد به نفس بالا و انگيزه زيادي داشتيم که به فينال اين رقابت‌ها راه يابيم. مي‌دانستيم که بازي در آليانس‌آره‌نا کار آساني نيست. اما گل زودهنگام راموس به ما کمک کرد تا اين ديدار را با پيروزي پر گل پشت سر بگذاريم. به نظرم شايسته حضور در ديدار فينال بوديم. از همه بازيکنان رئال مادريد که تلاش زيادي براي موفقيت تيم کردند تشکر مي‌کنيم. سه، چهار سال بود که در نيمه‌نهايي ليگ قهرمانان اروپا شکست مي‌خورديم اما اکنون توانستيم با شايستگي به فينال ليگ قهرمانان اروپا راه يابيم.

مهاجم پرتغالي رئال مادريد درباره رکوردشکني در ليگ قهرمانان اروپا گفت: به دنبال رکوردشکني بودم اما اگر اين اتفاق رخ نمي‌داد ديوانه نمي‌شدم. بايد از گرت بيل به خاطر پاس زيبايش تشکر کنم. گل‌هاي من محصول تلاش همه بازيکنان تيم است. از اين که رکورد گلزني در يک فصل ليگ قهرمانان اروپا را شکست دادم بسيار خوشحالم. اکنون تنها به يک چيز فکر مي‌کنم آن هم کسب قهرماني در اين رقابت‌هاست. فينال‌ها هميشه پيچيده و نزديک هستند. برايم مهم نيست که تيم مورينيو به فينال بيايد يا تيم ديگر. فينال در کشور من برگزار مي‌شود و مي‌خواهم قهرماني را هر طور که شده کسب کنم.

کريستيانو رونالدو با دو گلي که در بازي برابر بايرن مونيخ به ثمر رساند تعداد گل‌هايش در تاريخ ليگ قهرمانان اروپا را به 67 گل رساند تا با رکورد ليونل مسي برابري کند. رائول با 71 گل برترين گلزن تاريخ ليگ قهرمانان اروپاست.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
آنچلوتي: برابر بايرن بي‌نقص بوديم

سرمربي رئال‌مادريد با رضايت از نتيجه‌ کسب شده برابر بايرن‌ مونيخ، نمايش بازيکنان تيمش را کاملا بي‌نقص و عالي توصيف کرد.
00016244.jpg

رئال‌مادريد موفق شد با پيروزي پر گل چهار بر صفر در بازي برگشت برابر بايرن‌ مونيخ به فينال ليگ قهرمانان اروپا صعود کند.

کارلو آنچلوتي پس از پيروزي پر گل تيمش برابر بايرن‌ مونيخ گفت: نمايش بي‌نظيري از خودمان نشان داديم. تمام اعضاي تيم متحد بودند تا به فينال راه پيدا کنيم. از نمايش بازيکنانم کاملا راضي هستم؛ چرا که بازي بي‌نقصي را به نمايش گذاشتيم.

سرمربي ايتاليايي رئال‌مادريد در ادامه گفت: از نمايش بازيکنان تيمم اصلا شگفت‌زده نشدم. بازيکنانم امسال در اکثر بازي‌هاي ليگ قهرمانان اروپا نمايش خوبي داشتند. اکنون همه ما خوشحال هستيم که توانسته‌ايم به فينال راه يابيم. برابر بايرن‌مونيخ نيمه نخست بسيار رويايي را پشت سر گذاشتيم. از بازيکنانمان تشکر مي‌کنم. 12 سال بود که مادريد نتوانست به فينال ليگ قهرمانان اروپا راه يابد و اکنون اين صعود براي همه ما خوشحال کننده است.

تنها نکته منفي بازي شب گذشته براي رئال دو اخطاره شدن ژابي آلونسو بود که باعث شد اين ها‌فبک اسپانيايي فينال ليسبون را از دست بدهد. سرمربي رئال‌مادريد درباره غيبت ها‌فبک تيمش در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا گفت: ژابي خيلي بدشانس بود. او را درک مي‌کنم. با اين وجود مهم اين است که در فينال هستيم و بايد به خاطر او هم که شده به پيروزي برسيم.

کارلو آنچلوتي درباره اهميت پيروزي در بازي رفت برابر بايرن‌ مونيخ گفت: آن فقط يک پيروزي ساده بود. تيم قدرتمندي را حذف کرديم. آنها مدافع عنوان قهرماني بودند. تيم ما در مجموع دو ديدار بازي بهتري را به نمايش گذاشت و شايسته حضور در فينال بود. فکر نمي‌کنم برگزاري ديدار رفت در مادريد کمکي به صعود ما به ديدار فينال کرده باشد؛ چرا که در هر دو ديدار رفت و برگشت نگذاشتيم بازيکنان بايرن بازي هميشگي‌شان را به نمايش بگذارند.

سرمربي رئال مادريد درباره حضور تيمش در فينال ليگ قهرمانان اروپا گفت: در فوتبال روزهاي تلخ و شيرين زيادي را پشت سر گذاشتم که اين تجربه انگيزه من براي فينال ليگ قهرمانان اروپا است. اين فينال براي هواداران رئال است. از اين که در اولين سال مربيگري‌ام توانستم با رئال مادريد به فينال ليگ قهرمانان اروپا راه يابم بسيار خوشحالم. روز اول که به مادريد آمدم فهميدم که ليگ قهرمانان اروپا تا چه اندازه براي مسئولان تيم مهم است. اميدوارم که در ديدار فينال نيز مانند بازي با بايرن‌ مونيخ باشيم.

سرمربي ايتاليايي رئال مادريد در پايان درباره اين که دوست دارد که چه تيمي در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا بازي کند، گفت: نمي‌دانم در ديگر ديدار مرحله نيمه نهايي چه اتفاقاتي خواهد افتاد. چلسي تيمي باتجربه است و ما تيم بسيار قدرتمند. آتلتيکو مادريد نيز در اين فصل تيم قدرتمندي بوده است که در صدر جدول ليگا قرار دارد و روبه‌رو شدن با آنها نيز چالش مهمي براي ماست. مهم نيست با چه تيمي روبه‌رو مي‌شويم. در هر دو صورت بايد براي کسب پيروزي بجنگيم.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
روبن: حمله کرديم و گل خورديم

ستاره هلندي تيم فوتبال بايرن گفت: از دقيقه يک بازي حمله کرديم اما گل خورديم.
00938355.jpg

شب گذشته مونيخي‌ها در ديدار برگشت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا 4 بر صفر در ورزشگاه آليانس‌آره‌نا تسليم شدند.

به گزارش فارس، آرين روبن اظهارداشت: فوق‌العاده ناراحت هستيم. بسيار اميدوار بوديم و جو ورزشگاه هم بسيار عالي بود. نهايت تلاش خود را کرديم. از دقيقه يک بازي حمله کرديم اما ناگهان 2 گل روي ضربات ايستگاهي دريافت کرديم.

وي ادامه داد: باخت 4 بر صفر خانگي واقعا سخت است اما بايد سر خود را بالا نگه داشته و کار را ادامه دهيم. ما هنوز فينال جام حذفي را در پيش داريم.

سرخيو راموس 16 و 20، کريستيانو رونالدو 34 و 90 گل‌هاي مادريدي‌ها در مصاف شب گذشته را وارد دروازه مونيخي‌ها کردند.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
راموس: ليگ قهرمانان به من بدهکار بود

مدافع رئال مادريد اعلام کرد که ليگ قهرمانان يک گل مقابل بايرن‌مونيخ به او بدهکار بوده است.
00957138.jpg

سرخيو راموس پس از پيروزي چهار بر صفر تيمش مقابل بايرن‌مونيخ در دور برگشت مرحله نيمه‌نهايي ليگ قهرمانان اروپا بسيار خوشحال بود و در گفت‌و‌گو با دوربين‌هاي تلويزيوني اظهار داشت: حقيقت اين است که گل‌هايي که من زدم از کم‌اهميت‌ترين مسائل است. اين براي هر بازيکني لذت‌بخش است اما تيم مهم‌ترين چيز است. رئال مادريد امروز توجه همه دنيا را به خود جلب کرد. اين پيروزي با برند رئال مادريد بود و دو گلي که در اين مسابقه زدم، رويا بود.

به گزارش فارس، وي که در بازي شب گذشته دو گل اول تيمش را به ثمر رساند، ادامه داد: ليگ قهرمانان اروپا يک گل مقابل بايرن به من بدهکار بود. پيش از اينکه شما از من بپرسيد، مي‌خواستم يک گل را به دوستم موندي تقديم کنم و گل دوم را به پدرم.

مدافع رئال مادريد خاطرنشان کرد: از بازي خودمان لذت برديم. همه تمام تلاششان را انجام دادند و اگر کارها يک سال درست پيش نرود، سال بعد خوب خواهد شد. فينال در ليسبون يک رويا است. يک کارت زرد با محروميت فاصله داشتم بنابراين کمي نگران بودم.

وي اضافه کرد: بازي بي‌عيب و نقصي بود. بايد از هواداران رئال که از ما حمايت کردند و تمام کساني که در خانه‌هايشان از اين بازي لذت بردند، تشکر کنيم.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
په‌په: به پيروزي در آليانتس آرنا مطمئن بوديم

مدافع پرتغالي رئال مادريد اعلام کرد تيمش به پيروزي مقابل بايرن‌مونيخ باور داشت.
00940751.jpg

په‌په پس از راهيابي تيمش به فينال ليگ قهرمانان اروپا با پيروزي مقابل بايرن‌مونيخ اظهار داشت: آنچلوتي هميشه به ما مي‌گفت براي پيروزي به مونيخ مي‌رويم.

به نقل از فارس، وي ادامه داد: مطمئن بوديم که در اين ورزشگاه رکورد مي‌زنيم و به توانايي و سخت‌کوشي خودمان باور داشتيم.

مدافع رئال مادريد خاطرنشان کرد: بسته نگه داشتن دروازه مقابل بايرن مونيخ به دليل کار سخت تمام تيم است نه تنها يک بازيکن.

بالا