• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا

delta220

Registered User
تاریخ عضویت
1 می 2014
نوشته‌ها
137
لایک‌ها
2
سن
35
محل سکونت
IRAN
مورينيو: شايد سه مهاجم به ميدان بفرستم

آقاي خاص گفت شايد براي بازي برگشت تيمش در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا از سه مهاجم استفاده کند.
00942210.jpg


ژوزه مورينيو در کنفرانس خبري پيش از ديدار برگشت تيمش و اتلتيکومادريد در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا، به تمجيد از حريف اسپانيايي پرداخت و گفت که دستکم گرفتن اين تيم و توانايي‌هايش کار اشتباهي است.

به نقل از تسنيم، مورينيو در پاسخ به اظهارنظر خبرنگاري که ادعا کرد اتلتيکو حريف سرسختي براي چلسي نيست، گفت: اتلتيکومادريد تيم خوبي است. آنها تيمي با بازي مبتني بر ضدحملات نيستند. اتلتيکو خوب دفاع مي‌کند و گل مي‌زند. اين تيم پيروزي‌هاي خوبي کسب کرده است، اکنون در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا قرار دارد و با دو پيروزي ديگر مي‌تواند قهرمان ليگ اسپانيا شود. به نظرم صحيح نيست که اتلتيکومادريد را اينگونه ارزيابي کنيم.

مورينيو در پاسخ به سؤالي درباره وضعيت ادن ازار، هافبک هجومي بلژيکي تيمش که مصدوم است و اينکه آيا او در بازي امشب (چهارشنبه) به ميدان خواهد رفت يا خير، اظهار داشت: ازار آماده بازي کردن است. اينکه او از ابتدا به ميدان مي‌رود يا خير به تصميم و تشخيص من بستگي دارد اما به هر حال او مي‌تواند بازي کند.

آقاي خاص در پاسخ به اين پرسش که آيا مايل است روزي هدايت اتلتيکومادريد را برعهده بگيرد يا خير، تصريح کرد: آينده من در چلسي است و اين مسئولان باشگاه هستند که تصميم مي‌گيرند چه زمان، وقت پايان همکاري ما فرا رسيده است. تنها چلسي است که در اين باره تصميم مي‌گيرد. با اين حال اگر به خودم بستگي داشت تا پايان عمرم در چلسي مي‌ماندم. اتلتيکومادريد براي سه فصل حريف مستقيم تيم‌هاي من بود و من هميشه براي اين تيم احترام فراواني قائل بوده‌ام.

اين فصل پنجمين فصلي است که مورينيو تيم‌هايش را به مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا مي‌رساند و از اين حيث رکورد‌دار است. البته براي او اين رکورد خيلي مهم نبود.

سرمربي پرتغالي چلسي خاطرنشان کرد: اين چيزها مهم نيستند و فقط به من کمک مي‌کنند راحت‌تر بخوابم. اگر بخواهم به جزئياتش فکر کنم شيطان به سراغم خواهد آمد. شايد اين بازي فقط يک گل داشته باشد. در طول 90 دقيقه بازيکنان از مربيان مهمتر هستند. من امسال مطمئناً به ليسبون (شهر ميزبان فينال ليگ قهرمانان اروپا) خواهم رفت اما مشخص نيست که به تنهايي اين کار را انجام خواهم داد يا در کنار بازيکنانم.

سؤالي ديگري که از مورينيو پرسيده شود اين بود که آيا او تيم او در استمفوردبريج با همان دفاع محضي که در ويسنته کالدرون داشت بازي خواهد کرد يا خير. او در پاسخ به اين سؤال به طعنه گفت: شايد براي اين بازي سه مهاجم تيمم، اتوئو، تورس و دمبا با را به ميدان بفرستم.

چلسي امشب از ساعت 23:15 به وقت تهران در حالي ميزبان اتلتيکومادريد است که حاصل جدال رفت اين دو تيم در اسپانيا تساوي بدون گل بود.
 

delta220

Registered User
تاریخ عضویت
1 می 2014
نوشته‌ها
137
لایک‌ها
2
سن
35
محل سکونت
IRAN
انتقاد بکن بائر از باخت بايرن مقابل رئال

قيصر فوتبال آلمان و اسطوره بايرن، نداشتن نظم و سازماندهي تيمي را عامل اصلي باخت از رئال دانست.
00034395.jpg


فرانتس بکن‌باوئر پس از باخت سنگين 4 بر صفر باوارايي‌ها از تيم اسپانيايي نقطه نظرش را در گفت‌وگويي با يک شبکه تلويزيوني بيان کرد.

به نقل از فارس، کاپيتان، سرمربي و رئيس اسبق بايرن اظهار داشت: شکست سنگيني بود. بايرن ابزار تاکتيکي کافي نداشت. روي گل‌هاي دريافتي، هيچ سازماندهي مناسبي وجود نداشت.

وي افزود: بايرن احتياج داشت که حمله کند و برنده شود. اما براي اين منظور صحيح سازماندهي نشده بود.

سرخيو راموس 16 و 20، کريستيانو رونالدو 34 و 90 گل‌هاي مادريدي‌ها را در مصاف شب گذشته وارد دروازه مونيخي‌ها کردند.
 

delta220

Registered User
تاریخ عضویت
1 می 2014
نوشته‌ها
137
لایک‌ها
2
سن
35
محل سکونت
IRAN
سيمئونه: تدافعي بازي کردن کار آساني نيست

سرمربي اتلتيکومادريد به دفاع از تفکر فوتبالي همتاي پرتغالي خود در چلسي پرداخت.
00946589.jpg


ديگو سيمئونه پيش از ديدار امشب تيمش مقابل چلسي در دور برگشت مرحله نيمه‌نهايي ليگ قهرمانان اروپا پس از اينکه مورينيو اخيرا به دليل شيوه تدافعي تيمش مقابل اتلتيکو و ليورپول مورد انتقاد قرار گرفت، به دفاع از ارزش‌هاي فوتبالي آقاي خاص پرداخت.

به نقل از فارس، وي اظهار داشت: اگر همه ما يک شکل بازي مي‌کرديم، کسل‌کننده مي‌شد. به همين دليل است که فوتبال فوق‌العاده است. مي‌توانيد پيروز شويد در حالي که 10 بازيکن شما در حال دفاع کردن هستند، در حال حمله هستند يا در خط مياني حضور دارند.

سيمئونه ادامه داد: در کل احترام زيادي براي فوتبال قائلم. راه‌هاي زيادي براي پيروزي در مسابقه وجود دارد. هر مربي بهترين استراتژي را براي تيمش انتخاب مي‌کند. دفاع کردن آسان نيست و وقتي تيمي اين کار را عالي انجام مي‌دهد، بايد به آنها تبريک گفت. حمله کردن هم آسان نيست و وقتي عالي انجام شود، باز هم بايد از تيم تمجيد کرد.

وي خاطرنشان کرد: بازيکنان بايد قبل از چنين مسابقه مهمي اعتماد به نفس داشته باشند. همان طور که مي‌بينيد، بازيکنان هيجان‌زده هستند و بايد تلاش فراواني بکنند.
 

delta220

Registered User
تاریخ عضویت
1 می 2014
نوشته‌ها
137
لایک‌ها
2
سن
35
محل سکونت
IRAN
چلسي تفاوت زيادي با دور رفت نخواهد داشت

بازيکن اتلتيکومادريد معتقد است شيوه بازي چلسي در دور برگشت مرحله نيمه‌نهايي ليگ قهرمانان اروپا تفاوت زيادي با دور رفت نخواهد داشت.
00947061.jpg


تياگو پيش از ديدار امشب تيمش مقابل چلسي در دور برگشت مرحله نيمه‌نهايي ليگ قهرمانان اروپا در استمفورد بريج به تمجيد از توانايي‌هاي اين تيم پرداخت اما يادآور شد که اتلتيکو مادريد هنوز فرصت راهيابي به فينال را دارد.

به نقل از فارس، وي اظهار داشت: بازي سختي براي هر دو تيم خواهد بود. نيمه‌نهايي ليگ قهرمانان اروپا است. وقتي فضايي وجود نداشته باشد، بازي سخت‌تر مي‌شود اما ما تلاش مي‌کنيم راه حلي پيدا کنيم.

تياگو ادامه داد: من فکر مي‌کنم چلسي بازي را با قدرت شروع خواهد کرد اما تفاوت زيادي با دور رفت نخواهد داشت. چلسي بسيار سازمان يافته است و تلاش مي‌کند تا امتياز زيادي از ضربات ايستگاهي و توانايي‌هاي فردي بازيکنانش ببرد. ما هم همان کار را خواهيم کرد.
 

delta220

Registered User
تاریخ عضویت
1 می 2014
نوشته‌ها
137
لایک‌ها
2
سن
35
محل سکونت
IRAN
واکنش رومينيگه به شکست برابر رئال مادريد

رئيس باواريايي‌ها به سنگيني شکستي که تيمش در خانه برابر کهکشاني‌ها متحمل و به سبب آن از حضور در فينال ليگ قهرمانان اروپا محروم شد اعتراف کرد.
00033472.jpg


در پي شکست خانگي 4 بر صفر تيم فوتبال بايرن مونيخ برابر رئال مادريد در دور برگشت از مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا، کارل هاينتس رومنيگه، اعتراف کرد نماينده آلمان بازي ضعيفي را به نمايش گذاشته است هرچند او و همکارانش قصد ندارد توانايي پپ گوارديولا و دستيارانش را زير سؤال ببرند.

به نقل از تسنيم، رومنيگه در پايان اين بازي اظهار داشت: بعد از رقم خوردن چنين نتايجي بهترين کاري که مي‌شود انجام داد اين است که سکوت اختيار کنيم و هيچ چيزي نگوييم. شکي نيست که رئال مادريد کاملاً بر ما مسلط بود و بايد اعتراف کنم که بايرن مونيخ يک شکست مفتضحانه را پذيرفت.

رئيس باواريايي‌ها در ادامه به دفاع از پروژه پپ گوارديولا، سرمربي اسپانيايي تيمش پرداخت و گفت: ما سرمربي بسيار رقابت‌طلبي داريم. ما شکست را پذيرفته‌ايم و اين دردناک است اما معناي اين شکست آن نيست که بايد همه چيز را زير سؤال ببريم. بايد اعتراف کنيم که رئال مادريد بازي زيبايي ارائه کرد.
 

delta220

Registered User
تاریخ عضویت
1 می 2014
نوشته‌ها
137
لایک‌ها
2
سن
35
محل سکونت
IRAN
گابي: مطمئنم به فينال صعود مي‌کنيم

کاپيتان اتلتيکو مطمئن است که تيمش به فينال ليگ قهرمانان اروپا صعود خواهد کرد.
00947068.jpg


اتلتيکو امشب در دور برگشت مرحله نيمه‌نهايي ليگ قهرمانان اروپا مهم‌ترين بازي خود در تاريخ باشگاه را انجام خواهد داد. شاگردان سيمئونه تنها 90 دقيقه تا رسيدن به فينال ليگ قهرمانان اروپا فاصله دارند.

به نقل از فارس، چلسي مانعي بر سر راه اتلتيکو براي صعود به فينال در ليسبون است. ليست مصدومان سيمئونه کاملا خالي است و تنها مشکل مهم محروميت است. گابي، کاپيتان اتلتيکو تنها کسي است که نمي‌تواند در اين ديدار حساس به ميدان برود.

گابي در اين باره اظهار داشت: از اينکه بازي نمي‌کنم، خيلي ناراحتم. هر کسي که به ميدان برود، کارش را خوب انجام مي‌دهد. تلاش خواهيم کرد. من مطمئنم که تيم براي اين مسابقه خواهد جنگيد.

وي افزود: اتلتيکو شايسته حمايت هواداران است. ما در ابرها سير مي‌کنيم و نمي‌خواهيم پايين بياييم. واقعا مطمئن هستم که صعود مي‌کنيم.
 

delta220

Registered User
تاریخ عضویت
1 می 2014
نوشته‌ها
137
لایک‌ها
2
سن
35
محل سکونت
IRAN
عوامل ناکامي بايرن از ديد نشريه بيلد

يک روزنامه معتبر آلمان سيستم چرخشي بازيکنان در ترکيب بايرن و عدم حضور اولي‌ هوينس را به عنوان دو عامل اصلي شکست از رئال مادريد معرفي کرد.
00957136.jpg


پس از آنکه شب گذشته در ديدار برگشت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا بايرن، قهرمان فصل گذشته در زمين خود 4 بر صفر مغلوب رئال مادريد شد، تحليل‌هايي در مورد علل ناکامي انتشار يافت.

به نقل از فارس، روزنامه بيلد نيز در اين زمينه مقاله‌اي کوتاه منتشر کرد. براساس آنچه گزارشگر اين نشريه عنوان کرد، سيستم چرخشي بازيکنان در ارنج بايرن پس از قهرماني در بوندس‌ليگا، باعث برهم خوردن نظم و سازماندهي تاکتيکي فاتح فصل قبل شد.

بيلد عنوان کرد: پس از آنکه در هفته بيست و هفتم بوندس‌ليگا قهرماني بايرن قطعي شد، گوارديولا بيش از حد يک در ميان از بازيکنان در ترکيب اصلي بايرن استفاده کرد. همين امر باعث شد تيم مونيخي هارموني خود را از دست دهد.

اين نشريه همچنين نبود اولي هوينس، مدير عامل سابق تيم که چند هفته قبل به خاطر نپرداختن بخشي از مالياتش به زندان محکوم شد، به عنوان عامل ديگر ناکامي ياد کرد.

به باور گزارشگر اين نشريه عدم حضور هوينس در کنار مونيخي‌ها،‌ خلا چهره‌اي با پرستيژ که پيوسته از تيمش انتقاد مي‌کرد و ايراد‌گيري‌هايش عامل پيشرفت تيم مي‌شد، از عوامل اين ناکامي بوده است.
 

delta220

Registered User
تاریخ عضویت
1 می 2014
نوشته‌ها
137
لایک‌ها
2
سن
35
محل سکونت
IRAN
لام: براي باز‌کردن بازي عجله کرديم

کاپيتان تيم فوتبال بايرن مونيخ گفت دليل شکست تيمش در خانه برابر رئال مادريد عجله کردن اين تيم براي ارائه يک بازي باز بوده است.
00946039.jpg


فيليپ لام، کاپيتان و مدافع تيم فوتبال بايرن مونيخ پس از شکست خانگي 4 بر صفر تيمش برابر رئال مادريد که باواريايي‌ها را از رسيدن به فينال ليگ قهرمانان اروپا محروم کرد،‌ گفت: يأس و ناراحتي که از اين شکست در ما ايجاد شد بسيار بزرگ است. ما واقعاً به حضور در فينال اميد داشتيم و‌ آن را مي‌خواستيم اما رئال مادريد در عرض 20 دقيقه دو گل زد که هر دوي آنها حاصل دو ضربه شروع مجدد بود.

به نقل از تسنيم، لام افزود: تلخي اين شکست و ناراحتي که براي ما به وجود آورد باور نکردني است. به نظر من به هنگام ضربات شروع مجدد دفاع منطقه‌اي بهتر جواب مي‌دهد. ما در اين بازي مانند بازي رفت گل زودهنگام خورديم و خيلي طول نکشيد که گل دوم را هم دريافت کرديم. بايد گفت که بايرن مونيخ از نظر تاکتيکي خوب بازي نکرد. ما براي باز کردن بازي بيش از حد عجله کرديم.

کاپيتان باواريايي‌ها در خاتمه تصريح کرد: برخلاف بازي رفت که همه چيز تحت کنترل ما بود، در بازي برگشت توپ از اين محوطه به محوطه ديگر فرستاده مي‌شد که اين شيوه بازي ما نيست. البته مادريدي‌ها چنين بازي را مي‌پسنديدند.

فيليپ لام و يارانش در بايرن مونيخ با قبول شکست خانگي برابر رئال مادريد فرصت تبديل شدن به اولين تيمي که دو بار پياپي عنوان قهرماني ليگ قهرمانان اروپا را کسب مي‌کند، از دست دادند.
 

delta220

Registered User
تاریخ عضویت
1 می 2014
نوشته‌ها
137
لایک‌ها
2
سن
35
محل سکونت
IRAN
آلونسو: حيف شد که در فينال بازي نمي‌کنم

هافبک رئال مادريد از محروميتش در بازي فينال ليگ قهرمانان اروپا ابراز تأسف کرد.
00942288.jpg


ژابي آلونسو اعلام کرد که قانوني که او را از حضور در فينال ليگ قهرمانان اروپا محروم مي‌کند، ناعادلانه است. ملي‌پوش اسپانيايي سومين کارت زردش را در ديدار شب گذشته مقابل بايرن‌مونيخ دريافت کرد تا پس از پيروزي چهار بر صفر تيمش در دور برگشت مرحله نيمه‌نهايي ليگ قهرمانان اروپا فينال اين مسابقات را از دست بدهد.

به گزارش فارس، آلونسو 32 ساله در اين باره اظهار داشت: اين که نمي‌توانم در فينال به ميدان بروم، جاي تأسف است اما اميدوارم هم‌تيمي‌هايم بتوانند پيروز شوند و من با گذشت زمان آن را فراموش مي‌کنم.

وي ادامه داد: بيشتر از اينکه کارت زردي که گرفتم ناعادلانه باشد، فکر مي‌کنم اين اخطار صحيح بود. راه رسيدن به فينال بسيار پيچيده است. بايد اميدوار باشيم که کارمان را عالي انجام مي‌دهيم و مي‌توانيم قهرماني شويم زيرا هواداران واقعا خواهان حضور ما در فينال بودند.

هافبک رئال مادريد خاطرنشان کرد: شکست دادن اين بايرن در هر دو مسابقه اعتبار زيادي به شيوه بازي کردن ما در اين فصل مي‌دهد. توانستيم بازي را خيلي خوب کنترل کنيم. هيچ فرصتي را از دست نداديم و مسابقه بسيار خوبي بود.

وي اضافه کرد: با هدف اجراي عملکردي فوق‌العاده و رسيدن به فينال به مونيخ آمديم.
 

delta220

Registered User
تاریخ عضویت
1 می 2014
نوشته‌ها
137
لایک‌ها
2
سن
35
محل سکونت
IRAN
انتقاد قيصر فوتبال آلمان از شرايط بايرن‌مونيخ

بکن بائر، اسطوره فوتبال آلمان از شرايط فعلي باواريايي ها ناراضي است.
00942666.jpg


فرانتس بکن بائر که پيش از اين از منتقدان پپ گوارديولا و شيوه بازي اش بود، پس از شکست 4-0 مقابل رئال مادريد به مارکا گفت: "بايرن در مسير درستي قرار ندارد و ما اين موضوع را از چند هفته پيش فهميديم. از ماه آگوست که فصل شروع شد تا چند هفته قبل عملکرد تيم خوب و با تمرکز بود، اما از چند هفته پيش دوره افت ما با بازي هاي ضعيف و تمرکز کم شروع شده است و تا به امروز ادامه دارد."

قيصر فوتبال آلمان پس از بازي رفت مقابل مادريدي ها نيز در جمله اي کنايه آميز گفته بود: "خوش شانس بوديم که فقط يک گل خورديم."
 

delta220

Registered User
تاریخ عضویت
1 می 2014
نوشته‌ها
137
لایک‌ها
2
سن
35
محل سکونت
IRAN
ترکيب چلسي و اتلتيکومادريد اعلام شد

ترکيب دو تيم براي ديدار برگشت نيمه‌نهايي ليگ قهرمانان اروپا اعلام شد.
00947061.jpg


چلسي: شوارتزر، ايوانوويچ، جان تري، کيهيل، کول، لوئيز، راميرز، ويليان، آزپليکوئه‌تا، آزارد و فرناندو تورس.

اتلتيکومادريد: کورتوآ، فران، ميراندا، گودين، لوئيز، آردا، سوارز، تياگو، کوکه، آدريان و ديگو کاستا.
 

delta220

Registered User
تاریخ عضویت
1 می 2014
نوشته‌ها
137
لایک‌ها
2
سن
35
محل سکونت
IRAN
بنزما: ترجيح مي‌دهم با چلسي رو به رو شويم

ستاره رئال مادريد اعتقاد دارد رويارويي با چلسي در فينال ليگ قهرمانان اروپا آسان تر خواهد بود.
00946467.jpg


شاگردان کارلو آنچلوتي شب گذشته موفق شدند با تحقير بايرن بالاخره پس از دوازده سال به فينال ليگ قهرمانان اروپا برسند و حالا کريم بنزما اعتقاد دارد بازي کردن در برابر چلسي آسان تر از بازي کردن در برابر اتلتيکو مادريد است.

وي در اين باره گفت: ما بايد در اين فينال پيروز شويم و من چلسي را ترجيح مي دهم.

بنزما که از پيروزي رئال مادريد در برابر بايرن مونيخ مغرور است در اين باره گفت: آن ها سعي کردند دروازه ما را مورد تهاجم قرار دهند اما ما از فضاهاي به وجود آمده استفاده کرديم و موفق شديم آن ها را شکست دهيم. بازي ما بسيار خوب بود. ما با خيال راحت بازي کرديم و اين خوشحال کننده است.
 

delta220

Registered User
تاریخ عضویت
1 می 2014
نوشته‌ها
137
لایک‌ها
2
سن
35
محل سکونت
IRAN
اتلتيکو با شکست چلسي حريف رئال شد

تيم فوتبال اتلتيکو مادريد موفق شد در خانه چلسي پيروز شود و به فينال ليگ قهرمانان اروپا صعود کرد تا حريف رئال مادريد شود.
00957140.jpg


در دومين شب از دور برگشت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا، چلسي در ورزشگاه استمفوردبريج لندن ميزبان اتلتيکو مادريد بود و با نتيجه دور از انتظار سه بر يک متحمل شکست شد.

در نيمه اول ابتدا فرناندو تورس مهاجم اسپانيايي آبي‌هاي لندن موفق شد با گلزني در دقيقه 36 چلسي را پيش اندازد اما در اواخر اين نيمه و در دقيقه 44 آدرين بازي را به تساوي کشاند تا دو تيم در 45 دقيقه اول با تساوي يک بر يک به رختکن بروند.

در نيمه دوم با وجود اينکه چلسي نياز به گلزني داشت اين شاگردان سيمئونه بودند که حملاتي را بر روي دروازه مارک شوارتزر تدارک ديدند و موقعيت‌هاي گلزني را به وجود آوردند.

در يکي از موقعيت‌ها يک ضربه پنالتي به سود اتلتيکو اعلام شد و ديگو کاستا در دقيقه 61 براي بار دوم دروازه چلسي را گشود.

در ادامه باز هم شاگردان سيمئونه بودند که بر بازي تسلط داشتند و موفق شدند با ضربه آردا توران بازيکن مسلمان و ترکيه‌اي خود گل سوم را در دقيقه 72 وارد دروازه چلسي کنند.

شاگردان مورينيو هم نتوانستند از فرصت‌هاي اندک خود استفاده کنند تا در نهايت اتلتيکو قدرتمندانه در دو بازي رفت و برگشت با نتيجه سه بر يک جواز حضور در فينال ليگ قهرمانان را بدست آورد تا حريف رئال شود و فينالي مادريدي را در ليسبون پرتغال شاهد باشيم.

شب گذشته هم رئال مادريد موفق شده بود در مجموع دو ديدار رفت و برگشت با نتيجه 5 بر صفر بايرن مونيخ آلمان را حذف کند.

فينال ليگ قهرمانان اروپا 24 مي (3 خرداد ماه) در ليسبون پرتغال برگزار مي‌شود.
 

delta220

Registered User
تاریخ عضویت
1 می 2014
نوشته‌ها
137
لایک‌ها
2
سن
35
محل سکونت
IRAN
مورينيو: اتلتيکو شايسته پيروزي بود

سرمربي پرتغالي چلسي به تمجيد فراوان از اتلتيکو مادريد پرداخت و آنها را شايسته پيروزي مقابل تيمش در نيمه‌نهايي ليگ قهرمانان اروپا دانست.
00938048.jpg


ژوزه مورينيو پس از شکست تيمش مقابل اتلتيکو مادريد در دور برگشت مرحله نيمه‌نهايي ليگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: اتلتيکو شايسته پيروزي بود. تا لحظه‌اي که پنالتي به درستي براي اين تيم اعلام شد، کنترل بازي در دست ما بود. بازي پاياپاي بود اما آن دقيقه حياتي بود. دروازه‌بان فوق‌العاده شوت تري را مهار کرد و سپس آنها به يک پنالتي دست يافتند که آن را به گل تبديل کردند. از آن به بعد تنها يک تيم در زمين بازي مي‌کرد. اتلتيکو اعتماد به نفس داشت؛ مصمم بود و مي‌دانست در هر لحظه بايد چه کاري انجام دهد. دروازه‌بان آنها و مهاجمانشان فوق‌العاده و تعيين کننده نتيجه مسابقه بودند.

به نقل از فارس، وي ادامه داد: کورتوئيس دروازه‌بان اتلتيکو است؛ او در آن تيم است تا دروازه تيمش را حفظ کند. او يک بار ديگر ضربه ازرد را فوق‌العاده مهار کرد اما مهار ضربه تري تأثيرگذار بود. با اين حال اتلتيکو شايسته پيروزي بود. آنها تيم خوبي هستند و مي‌دانستند چطور در زمين بازي کنند. به آنها احترام مي‌گذارم زيرا تيم بزرگي هستند.

سرمربي چلسي خاطرنشان کرد: اميدوارم آنها از فينال لذت ببرند. احترام بسيار زيادي براي تيمي قائل هستم که مرا از دور خارج کرد.
 

delta220

Registered User
تاریخ عضویت
1 می 2014
نوشته‌ها
137
لایک‌ها
2
سن
35
محل سکونت
IRAN
سيمئونه: نتيجه کار تيمي ما را به فينال رساند

سرمربي اتلتيکو مادريد معتقد است که تلاش تمام بازيکنانش اين تيم را راهي فينال ليگ قهرمانان اروپا کرده است.
00946589.jpg


ديگو سيمئونه با ابراز شادي از پيروزي تيمش مقابل چلسي و راهيابي به فينال ليگ قهرمانان اروپا بر تلاش تيمي شاگردانش تأکيد کرد و افزود: خوشحالم زيرا بازي خوبي را به نمايش گذاشتيم و نتيجه کار تيمي ما را به فينال رساند.

به نقل از فارس، سرمربي آرژانتيني با تأکيد بر گل آدرين که سورپرايز بزرگ تيمش در استمفورد بريج بود، گفت: آدرين سال سختي را پشت سر گذاشت؛ هر فرصتي که مي‌توانستم به او دادم. وي با علاقه‌اي که در کمک کردن به حضور ما در فينال نشان داد، پاسخ مرا داد. هرگز اعتمادم به او را از دست ندادم و او امروز اين را ثابت کرد.

وي خاطرنشان کرد: از فردا کاملا روي بازي با لوانته که مسابقه بسيار مهمي براي ما است، تمرکز خواهيم کرد.
 

delta220

Registered User
تاریخ عضویت
1 می 2014
نوشته‌ها
137
لایک‌ها
2
سن
35
محل سکونت
IRAN
کاستا: براي رسيدن به فينال همه کار کرديم

مهاجم اتلتيکو مادريد اعلام کرد که تيمش براي رسيدن به فينال ليگ قهرمانان اروپا هرچه در توان داشت، انجام داد.
00945986.jpg


ديگو کاستا پس از راهيابي تيمش به فينال ليگ قهرمانان اروپا با برتري مقابل چلسي اظهار داشت: همه کار کرديم تا به فينال برسيم و ما هم به اندازه رئال مادريد لياقت آن را داشتيم.

به نقل از فارس، وي ادامه داد: تورس گل زد اما مي‌دانستيم که گلي که ما مي‌زنيم ارزش دو گل را دارد و براي آن جنگيديم.

مهاجم اتلتيکو مادريد در خصوص مصدوميتش خاطرنشان کرد: مسئله مهمي نبود و تنها يک ضربه به زانويم خورد.
 

delta220

Registered User
تاریخ عضویت
1 می 2014
نوشته‌ها
137
لایک‌ها
2
سن
35
محل سکونت
IRAN
کوکه: در آسمان‌ها سير مي‌کنيم

هافبک اتلتيکو مادريد اعلام کرد که تيمش از راهيابي به فينال ليگ قهرمانان اروپا بسيار خوشحال است.
00946102.jpg


کوکه اعلام کرد که هيچ کلمه‌اي براي توصيف احساسش پس از راهيابي به فينال ليگ قهرمانان اروپا پيدا نمي‌کند. وي اين پيروزي را فوق ويژه دانست زيرا تمام مردم مادريد براي فينال راهي ليسبون خواهند شد.

به نقل از فارس، وي اظهار داشت: خوشحالم. نمي‌توانم احساسم را در حال حاضر توصيف کنم. فقط مي‌خواهم از هواداراني که به اينجا آمدند و خانواده‌هايمان تشکر کنم.

کوکه ادامه داد: تيم مقاومت کرد تا فيناليست شود و ما در آسمان‌ها سير مي‌کنيم. کلمه‌اي براي توصيف احساساتم پيدا نمي‌کنم.
 

delta220

Registered User
تاریخ عضویت
1 می 2014
نوشته‌ها
137
لایک‌ها
2
سن
35
محل سکونت
IRAN
عذرخواهي تورس پس از گلزني به اتلتيکو

بازيکن اسپانيايي چلسي پس از گلزني به اتلتيکو مادريد در دور برگشت مرحله نيمه‌نهايي ليگ قهرمانان اروپا از هواداران تيم سابقش عذرخواهي کرد.
00943624.gif


فرناندو تورس در دقيقه 36 در دور برگشت مرحله نيمه‌نهايي ليگ قهرمانان اروپا براي چلسي گلزني کرد و پس از آن دست‌هايش را به نشانه عذرخواهي از هواداران اتلتيکو مادريد بالا برد.

به نقل از فارس، بازيکن سابق اتلتيکو مادريد با نشان دادن احترامش به هواداران باشگاه سابقش، حرفه‌اي بودن خود را نشان داد.

گل اول بازي کاملا اسپانيايي بود و تورس به همراه آزپيليکوئتا در به ثمر رساندن آن نقش داشتند. اين باعث شد تورس با يک گل بيشتر از اتوئو و دمبا با بهترين گلزن چلسي شود.

تورس در نيمه دوم بازي جاي خودش را به دمبا با داد.
 
بالا