• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ نهم 88-89

1408

Registered User
لایک‌ها
57
سازمان ليگ حرفه‌اي فوتبال برنامه هفته پنجم تا هشتم ليگ برتر نهم را اعلام كرد ؛

persian_gulf_cup.JPG

روابط ‌عمومي سازمان ليگ برنامه پنجم تا هشتم ليگ برتر را اعلام كرد.
اين برنامه به شرح زير است:

*هفته پنجم: گراميداشت امام‌حسن (ع) و تكريم ايتام
جمعه 13 شهريور

شاهين بوشهر ـ ابومسلم مشهد ساعت 21 ورزشگاه شهيد‌بهشتي بوشهر
پاس همدان ـ استقلال اهواز ساعت 21 ورزشگاه قدس همدان

دوشنبه 16 شهريور
استقلال تهران ـ سايپا ساعت 21 ورزشگاه آزادي
پيكان قزوين ـ تراكتور‌سازي تبريز ساعت 21 ورزشگاه شهيد‌رجايي قزوين

راه‌آهن ـ استيل‌آذين ساعت 21 ورزشگاه اكباتان

مقاومت سپاسي ـ ملوان انزلي ساعت 21 ورزشگاه حافظيه شيراز

فولاد خوزستان ـ سپاهان اصفهان ساعت 21 ورزشگاه تختي اهواز

صباي قم ـ مس كرمان ساعت 21 ورزشگاه يادگار‌امام قم

ذوب‌آهن اصفهان ـ پرسپوليس ساعت 21 ورزشگاه فولاد‌شهر اصفهان

*هفته ششم: گراميداشت ياد و نام مولاي متقيان امير‌المومنان حضرت علي(ع)

يكشنبه 22 شهريور

تراكتور‌سازي تبريز ـ استقلال تهران ساعت 21:30 ورزشگاه يادگار ‌امام

سپاهان اصفهان ـ پاس همدان ساعت 21 ورزشگاه فولاد‌شهر اصفهان

ابومسلم مشهد ـ راه‌آهن ساعت 21 ورزشگاه ثامن الائمه

مس كرمان ـ ذوب‌آهن ساعت 21 ورزشگاه باهنر كرمان

سايپا ـ مقاومت سپاسي ساعت 21 ورزشگاه شريعتي كرج

استقلال اهواز ـ‌صباي قم ساعت 21 ورزشگاه تختي اهواز

ملوان انزلي ـ فولاد خوزستان ساعت 21 ورزشگاه تختي انزلي

استيل‌آذين ـ پيكان ساعت 21 ورزشگاه دستگردي

دوشنبه 23 شهريور

پرسپوليس ـ شاهين بوشهر ساعت 21 ورزشگاه آزادي

*هفته هفتم: گراميداشت هفته دفاع مقدس و تكريم ياد و خاطره دلاور مردي‌هاي رزمندگان اسلام

جمعه 27 شهريور

استقلال تهران ـ استيل‌آذين ساعت 21 ورزشگاه آزادي

شنبه 28 شهريور

ذوب‌آهن اصفهان ـ استقلال اهواز ساعت 21 ورزشگاه فولاد‌شهر اصفهان

صباي قم ـ پاس همدان ساعت 21 ورزشگاه يادگار امام قم

شاهين بوشهر ـ مس كرمان ساعت 21 ورزشگاه شهيد بهشتي بوشهر

پيكان قزوين ـ ابومسلم ساعت 21 ورزشگاه شهيد رجايي قزوين

يكشنبه 29 شهريور

فولاد خوزستان ـ سايپا ساعت 18:30 ورزشگاه تختي اهواز

مقاومت سپاسي ـ تراكتور‌سازي تبريز ساعت 18:30 ورزشگاه حافظيه شيراز

ملوان انزلي ـ سپاهان ساعت 16:30 ورزشگاه تختي انزلي

راه‌اهن ـ پرسپوليس ساعت 18:30 ورزشگاه آزادي

*هفته هشتم: گراميداشت عمليات ثامن‌الائمه و شكست حصر آبادان

پنجشنبه 2 مهر ماه

ابومسلم ـ استقلال تهران ساعت 15 ورزشگاه ثامن‌

پاس همدان ـ ذو‌ب‌آهن ساعت 17:15 ورزشگاه قدس همدان

جمعه 3 مهر

سپاهان اصفهان ـ صباي قم ساعت 17:15 ورزشگاه فولاد شهر اصفهان

مس كرمان ـ رآهن ساعت 17:15 ورزشگاه باهنر كرمان

سايپا ـ ملوان ساعت 15 ورزشگاه شريعتي كرج

استيل‌آذين ـ مقاومت سپاسي ساعت 15 ورزشگاه دستگردي تهران

استقلال اهواز ـ شاهين بوشهر ساعت 17:15 ورزشگاه تختي اهواز

تراكتور‌سازي تبريز ـ فولاد خوزستان ساعت 15 ورزشگاه يادگار امام تبريز

پرسپوليس ـ پيكان ساعت 17:15 ورزشگاه آزادي تهران
منبع

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
چه شود بازی امروز . استیل آذین - ذوب آهن .

فقط امیدوارم بازی زیبایی بشه و گل هم داشته باشه.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
داره لیگ جالبی می شه
گل های زیادی داره زده می شه
ذوب و استیل:blink:
با فجر و sepahan
جالبه

amk

Registered User
لایک‌ها
9
واقعا حضور استیل آذین به نفع لیگ ایران هستش...
کلا امسال لیگ خیلی بهتری داریم....

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خبرهاي کوتاه از فوتبال ايران

علوي: نور ورزشگاه آزادي باعث شد توپ را نبينم
محمد علوي، مدافع تيم فوتبال فولاد خوزستان درباره باخت يک بر صفر مقابل استقلال اظهار داشت: هنوز هم نمي دانم چرا مقابل استقلال اين گونه بازي کرديم؛ فولاد تيم خوبي است، اما نمي دانم مشکل چيست.
وي افزود: تيم بازيکنان خوبي دارد، مربي هم که شناخته شده است، بنابراين مقابل استقلال روي اشتباه فردي من دروازه باز شد.
مدافع تيم فوتبال فولاد خوزستان تصريح کرد: نمي خواهم توجيه کنم، اما نور ورزشگاه آزادي در آن لحظه به چشمم برخورد کرد و توپ را نديدم، به هر حال در فوتبال پيش مي آيد و در همه جاي دنيا بازيکنان بزرگ هم از اين اشتباه ها مي کنند.
علوي تأکيد کرد: هنوز بازي هاي اول فصل است و نمي توان توقع زيادي داشت؛ بازي به بازي بهتر خواهيم شد و من هم سعي مي کنم اين اشتباه را ديگر تکرار نکنم و جايگاهم را در اين تيم تثبيت کنم.
زندي: شکست مقابل ذوب آهن به ما کمک مي کند
فريدون زندي، هافبک تيم فوتبال استيل آذين گفت: شکست برابر ذوب آهن به ما کمک مي کند تا در آينده با رفع نقاط ضعف نتايج بهتري کسب کنيم.
وي در خصوص باخت سه بر يک استيل آذين مقابل ذوب آهن اظهار داشت: شکست بدي بود؛ ذوب آهن تيم جوان و خوبي است و نشان داد مي تواند باز هم مدعي باشد، آنها در حملات ما به خوبي عمل مي کردند و برنامه هاي ويژه اي براي ضد حملات داشتند، ما بايد براي مهار ضد حمله حريفان در ساختار دفاعي بهتر عمل کنيم.
هافبک تيم فوتبال استيل آذين ادامه داد: اين باخت مي تواند بيشتر ما را براي موفقيت در آينده کمک کند، چون کادر فني مشکلات تيم را متوجه شده است.
عرفان اولروم: بايد کمي دقت خودم را بالا ببرم
مهاجم تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: متأسفانه توپ هايم با بي دقتي به گل تبديل نمي شود.
عرفان اولروم در مورد ديدار با شاهين اظهار داشت: بازي بسيار خوبي بود و از قبل نيز گفته بودم که در اين ديدار پيروز خواهيم شد.
وي ادامه داد: تيم تراکتورسازي روز به روز بهتر شده و کار تيمي ما با تمرينات منظمي که انجام مي دهيم، انسجام بيشتري پيدا مي کند؛ مقابل شاهين نيز بهتر از ديدار با ذوب آهن بازي کرديم و نتيجه آن پيروزي پرگل 4 بر 2 بود.
مهاجم تراکتورسازي در مورد گل نزدن در سه بازي گذشته عنوان کرد: متأسفانه نمي دانم چرا توپ هايم وارد دروازه حريفان نمي شود، در صورتي که موقعيت هاي زيادي را به دست مي آورم.
اولروم افزود: نمي توانم اسم اين را بدشانسي بگذارم، اما بايد کمي دقت خودم را بالا ببرم؛ در بازي هاي گذشته نيز در زدن ضربات آخر دقت لازم را نداشتم، اما اميدوارم با به ثمر رساندن يک گل، روند گلزني ام را شروع کرده و آن وقت به آقاي گلي هم فکر مي کنم.
ايران - کنيا در منامه؟
وب سايت فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا) در حالي خبر از برگزاري ديدار دوستانه بين ايران و کنيا در منامه داده است که به نظر مي رسد چنين ديدار دوستانه اي در دستور کار تيم ملي ايران نيست.
بر اساس اعلام سايت فيفا، اين بازي جمعه، 6 شهريور در منامه برگزار مي شود.
اين در حالي است که ديدارهاي هفته چهارم ليگ برتر پنجشنبه، 5 شهريور برگزار مي شود و اردوي تيم ملي نيز از 7 شهريور آغاز خواهد شد.
تيم ملي ايران دوشنبه، 9 شهريور در منامه به ديدار بحرين مي رود.
بحرين قبل از بازي با ايران يک بازي دوستانه ديگر نيز با کنيا انجام مي دهد.
فردا نشست هم انديشي مربيان ليگ با افشين قطبي
جلسه هم انديشي مربيان ليگ برتر و ليگ دسته يک با افشين قطبي، سرمربي تيم ملي و ديگر اعضاي کادر فني سه شنبه اين هفته برگزار مي شود.
اين نشست مشورتي به منظور بحث و تبادل نظر درباره برنامه هاي تيم ملي و ارائه ديدگاه هاي مربيان ليگ فوتبال ايران خواهد بود.
همچنين کانون اتحاديه مربيان به رياست مجيد جلالي نيز درخواست نشستي با افشين قطبي را به کميته تيم هاي ملي ارائه داده است که با آن موافقت شده و قرار است اين جلسه در آخر هفته جاري يا اوايل هفته آينده برگزار شود.
سرمربي علم و ادب مشهد: بازي با ارم کيش را شانسي برديم!
حميد شانديزي گفت: بازي از لحاظ فني چيزي نداشت و نه بازيکنان ما و نه بازيکنان ارم کيش خوب بازي نکردند و به هيچ عنوان از شرايط راضي نبودم.
سرمربي تيم فوتسال علم و ادب مشهد شرايط بد سالن و گرماي هوا را در روند بازي تأثيرگذار دانست و افزود: تاکنون قم را اين گونه نديده بودم چون سالن اصلاً سيستم تهويه نداشت و به خاطر گرما مثل جهنم بود؛ به طوري که در رختکن اصلاً نمي توانستم حرف بزنم.
وي با بيان اينکه اين بازي را از روي شانس برديم، عنوان کرد: برخلاف ساير بازي ها در اين ديدار فرصت هاي گلزني کمتري داشتيم و از بين پنج موقعيت گل موفق شديم، چهار گل به ثمر برسانيم.
مهلت 10 روزه مديرعامل باشگاه کوثر به مسئولان لرستان؛ در صورت عدم حمايت، کوثر از لرستان خارج مي شود
آيت الله زاده، مديرعامل باشگاه کوثر لرستان با بيان اين مطلب گفت: اگر طي 10 روز آينده حمايت هاي مالي از تيم نشود، قطعاً کوثر در لرستان نخواهد ماند.
وي در خصوص شايعاتي مبني بر خروج کوثر از لرستان به گفت: اين موضوع به هيچ وجه شايعه نبوده و خيلي جدي است.
مديرعامل باشگاه کوثر لرستان با تأکيد بر اينکه اگر طي 10 روز آينده تکليف ما مشخص نشود و حمايتي صورت نگيرد از راه هاي قانوني استفاده کرده و تيم را از استان خارج خواهيم کرد، اظهار داشت: اگر حمايتي صورت نگيرد هر زمان مي توانم تيم را از لرستان خارج کنم.
با تأکيد بر ادامه جوانگرايي در تيم ملي فوتسال؛ شمس: هر هفته بازيکنان ليگ را زير نظر مي گيرم
حسين شمس، سرمربي تيم ملي فوتسال ايران با اشاره به ادامه ايده جوانگرايي در اين تيم، بر دعوت از بازيکنان شايسته رقابت هاي ليگ برتر تأکيد کرد.
وي افزود: امسال در يازدهمين دوره مسابقات ليگ برتر فوتسال، هر هفته سعي مي کنم يک يا دو بازيکن خاص 14 تيم حاضر در اين دوره را زير نظر داشته باشم تا شايسته ترين ها به اردو دعوت شوند.
سرمربي تيم ملي فوتسال ايران گفت: طي سه هفته رقابت هاي ليگ برتر، بازي سعيد تقي زاده و عليرضا وفايي، بازيکنان جوان ارم کيش قم و مهدي جاويدي از علم و ادب مشهد را از نزديک تماشا کرده ام که تاکنون بازيکنان ارم کيش نظرم را جلب کرده اند و در حال ارزيابي جاويدي هستم.
شمس افزود: در تيم ملي فوتسال هيچ بازيکني نبايد از جايگاه خود مطمئن باشد و همه بايد براي حضور در ترکيب اصلي تلاش کنند.
محمد: فوتباليست بدشانسي هستم
عليرضا محمد، مدافع تيم فوتبال پرسپوليس با بيان اينكه با تلاش فراوان مي خواهم جايگاهم را در پرسپوليس به دست بياورم، اظهار داشت: همه مي دانند در آغاز ليگ برتر و هنگامي که به تيم ملي دعوت شدم در بهترين شرايط قرار داشتم، اما مثل اينکه يکي از فوتباليست هاي بدشناس ايران هستم که در بهترين موقعيت دو هفته ليگ برتر را از دست دادم.
وي افزود: نمي توانستم در بازي مقابل پاس همدان ريسک کنم، به همين دليل با دستور کادر پزشکي در اين بازي به ميدان نرفتم، اما خوشحال هستم سه امتياز شيرين را کسب کرديم.
مدافع پرسپوليس عنوان کرد: مي دانم در حال حاضر بهترين بازيکنان در ترکيب پرسپوليس قرار گرفتند، اما براي گرفتن جايگاهم و رسيدن به تيم ملي تلاش مي کنم تا بتوانم زودتر در ترکيب اصلي قرار بگيرم.
بعد از اعلام شکايت باشگاه دي استرادا؛ مرزبان: مسئولان «دي استرادا» راه را اشتباه مي روند
عليرضا مرزبان، مربي تيم فوتبال استيل آذين در خصوص اقدامات انجام شده درباره شکايت باشگاه دي استرادا از وي عنوان کرد: به ديدار عزيز محمدي، رئيس سازمان ليگ رفتم و قرارداد واقعي ام را به او نشان دادم؛ اين همان قراردادي بود که در باشگاه دي استرادا امضا کردم، اما متأسفانه محتويات قرارداد من را عوض کردند و قرارداد قلابي را به فدراسيون فوتبال ايران و عزيز محمدي فاکس کرده اند.
وي افزود: همه من و خشايار محسني،؛ يکي از مسئولان دي استرادا را کاملاً مي شناسند و خوشحال هستم که يکي از برگه هاي اصلي قراردادم را دارم.
مربي تيم فوتبال استيل آذين تصريح كرد: مسئولان دي استرادا راه را اشتباه مي روند و بايد از اين کار زشت خود دست بردارند؛ همه چيز مشخص است و من هم نمي خواهم حاشيه سازي کنم و مطمئنم دادگاه به نفع من رأي مي دهد.
شاپورزاده: قرار نيست در 34 بازي برنده باشيم
امير شاپورزاده، هافبک تيم فوتبال استيل آذين گفت: مانند بقيه تيم ها هستيم و هيچ فرقي نداريم؛ چرا هيچ کس فکر نمي کند که ما هم مي توانيم ببازيم، قرار نيست استيل آذين در 34 بازي فقط برنده باشد.
وي افزود: آنها چهار سال است که در کنار هم فوتبال بازي مي کنند و همديگر را به خوبي مي شناسند؛ ما تازه دو ماه است که در کنار همديگر قرار گرفته ايم و به مرور زمان در کارهاي تيمي و تاکتيکي بهتر مي شويم.
هافبک تيم فوتبال استيل آذين تأکيد کرد: با باخت مقابل ذو ب آهن متوجه شديم مشکلات تيم کجاست، فوتبال همين است و يک تيم نمي تواند فقط ببرد، بخصوص اينکه تمام تيم ها در ليگ برتر سرمايه گذاري کرده اند

1408

Registered User
لایک‌ها
57
آذرنيا:
شكايت آقايي را باشگاه پيگيري خواهد كرد / در مورد شكايت مير قرباني هيچ نامه اي به باشگاه ابلاغ نشده است
سرپرست تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز گفت: شكايتي كه آقايي از باشگاه در كميته انضباطي داشته است در حال بررسي و حل شدن است اما در مورد شكايت ميرقرباني هيچ نامه اي به باشگاه ابلاغ نشده است و باشگاه بي اطلاع است.

حسن آذرنيا سرپرست تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز افزود: عباس آقايي تقريبا مورد قبول مدير عامل و سرمربي تيم نبود به همين دليل با جدايي از اين تيم تصميم به شكايت از باشگاه تراكتورسازي گرفت كه ما هم در حال بررسي اين شكايت هستيم اما از شكايت ميرقرباني بي اطلاعيم و نمي دانيم كه اصلا چرا او شكايت كرده است اما اگر نامه اي به باشگاه ابلاغ شود به شكايت او هم رسيدگي مي كنيم.
وي در مورد تيمش در مقابل شاهين نيز ادامه داد: بازي با شاهين براي ما بسيار خوش يمن بور البته ما هم مصمم بوديم كه اين تيم را بدون شك شكست مي دهيم و در حال حاضر هم با برد در مقابل شاهين روحيه فوق العاده اي پيدا كرده ايم و مي خواهيم براي تثبيت تيم تراكتور سازي در ليگ بازيهاي آتي را به خوبي پشت سر بگذاريم.
آذرنيا در خصوص ديدار تيم تراكتورسازي در برابر راه آهن شهر ري نيز تصريح كرد: ما در اين بازي هم حتما مانند دو بازي قبلي عملكرد خوبي خواهيم داشت چرا كه معتقدم كسب تساوي در مقابل ذوب آهن و برد در برابر شاهين استارت موفقيت ما در ليگ برتر است و بايد براي ماندن در ليگ از همين بازيهاي ابتدياي ليگ امتيازات لازم را جمع آوري كنيم تا در حساسيت پايان بازيهاي ليگ بر مشكلي برخوريم.

اعلام اسامی داروان قضاوت کننده در هفته چهارم لیگ برتر

کميته داوران فدراسيون فوتبال امروز فهرست داوران قضاوت کننده در هفته چهارم ليگ برتر را اعلام کرد.
بر این اساس گروه داوری زیر بازی تیم های تراکتورسازی تبریز و راه آهن شهرری را که جمعه شششم شهریور ماه راس ساعت ۲۱ در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار می شود را قضاوت خواهند کرد.
داور: تورج حق وردی - کمکها: حسین خانبان - مهدی عالیقدر

عدم حمايت ازتيم ماشين سازي تبريز، آن رابه ليگ هاي پايين تر مي کشاند

رييس هيات فوتبال آذربايجان شرقي گفت: عدم حمايت به موقع از تيم فوتبال ماشين سازي تبريز، اين تيم را به ليگ هاي پايين تر خواهد کشاند.

"جواد ششگلاني" اظهار داشت: حمايت از اين تيم از دو حالت خارج نبوده و اين تيم يا بايد تحت حمايت کارخانه ماشين سازي قرار گيرد و يا امتياز آن به افراد حقيقي و يا حقوقي داوطلب واگذار شود.
وي اضافه کرد: راه سومي براي نجات اين تيم وجود ندارد و بهترين گزينه قرار گرفتن اين تيم زير چتر حمايت کارخانه مي باشد.
ششگلاني افزود : اگر مسوولين کارخانه براي نجات اين تيم فکري نکنند و همانند هشت سال گذشته تيمداري نمايند، ماشين سازي در ليگ دسته دو کشور نيز موفق نخواهد بود.
وي در خصوص مسايل و مشکلات تيم فوتبال پتروشيمي تبريز، بيان داشت: مشکلات اين تيم نيز در سفر رييس فدراسيون به تبريز با وي مطرح شد و ايشان در همانجا ، تلفني با وزارت نفت صحبت هايي در مورد برطرف کردن مشکلات اين تيم با يکي از مسوولان وزارت انجام دادند.
گفتني است وزارت نفت هنوز بودجه باشگاه پتروشيمي تبريز را تصويب نکرده و اين تيم هم اکنون در بلاتکليفي به سر مي برد و تاکنون اقدامي براي حضور در فصل آتي رقابت هاي دسته يک فوتبال باشگاه هاي ايران از سوي اين باشگاه صورت نپذيرفقته است.
ششگلاني در خصوص استاديوم يادگار امام ره تبريز ، گفت : جاده اين استاديوم توسط سازمان تربيت بدني براي بازي هاي ماه رمضان آماده شده اما از نظر من زمين فوتبال اين ورزشگاه براي انجام بازي فوتبال اصلا استاندارد نيست.

منبع :http://www.azarbaijansport.blogfa.com/

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اجرای قانون منع استخدام دروازه بان خارجی در تیمهای لیگ برتر فوتبال ایران با هدف تقویت پست دروازه بانی و فراهم کردن زمینه برای به کارگیری دروازه بانهای جوان ایرانی تا پایان هفته سوم لیگ حتی نشانه ای را از بابت ظهور چهره های جوان و جدید به دست نداده است.

به نوشته قدس؛ مربیان لیگ برتری ترجیح می دهند دروازه بانهای لیگ یکی باتجربه را درون دروازه قرار دهند، اما رو به استعدادهای کم تجربه نیاورند و تیم خود را به خطر نیندازند. به این ترتیب دروازه بانهایی مثل حمید نشاط جو، مجتبی روشنگر و تنی چند دیگر که تا پیش از اجرای قانون مورد اشاره کمتر احتمالی برای حضورشان در لیگ برتر وجود داشت، حتی درون دروازه تیمهایی قرار می گیرند که مدعی قهرمانی محسوب می شوند و از طرف دیگر استعدادهایی مثل محمد سواری (سپاهان) محمدباقر صادقی (ذوب آهن) و داود نوشی صوفیانی (ماشین سازی) که دروازه بانهای ملی رده پایه فوتبال ایران محسوب می شوند، حتی جایی روی نیمکت تیمهای لیگ برتری پیدا نمی کنند، جالب اینجاست که تعدادی از این دروازه بانهای جوان در مقاطعی از فصلهای گذشته تجربه بازی در لیگ برتر را داشته اند و حتی در مسابقاتی به عنوان منجی تیم خود مطرح شده اند، اما باز هم این سابقه ضامن ادامه حضور آنان در لیگ برتر نبوده است.

قانون منع استخدام دروازه بان خارجی البته منحصر به فوتبال ایران نیست و در بسیاری از کشورهای در حال توسعه فوتبال در شرق و غرب آسیا، به همین روش عمل می شود، اما تفاوت در آن است که کشورهای صاحب برنامه، این محدودیت را فقط در سطوح برتر مسابقاتی خود اعمال نمی کنند، بلکه در کل مسابقات کشور از آن پیروی می کنند.

در ایران همچون همه سالهای گذشته مسابقات لیگ یک به مشابه لیگ مرده و فاقد توانایی تولید و زایش استعداد، کوششی جهت پرورش بازیکنان انجام نمی دهد و عجبا که در قانون جدید تیمهای حاضر در این سطح از مسابقات مجاز به استخدام دروازه بان خارجی هستند و به این ترتیب عملاً حتی در لیگ یک نیز جایی برای به کارگیری دروازه بانهای مستعد و جوان باقی نمی ماند.

چرخه عمل به دنبال اجرای این قانون چنین شده است که دروازه بانهای درجه اول لیگ یکی که هرگز در سطح لیگ برتر نبوده و نیستند، به لیگ برتر راه یافته اند و دروازه بانهای خارجی که بعضی آنان حتی از بهترینهای فوتبال ایران محسوب شده و در سطح کیفی بالاتری قرار دارند، راهی لیگ یک شده و سطح عمومی دروازه بانی در لیگ برتر فوتبال ایران نزول کرده است، بی آنکه حتی کمترین مجالی برای بروز استعدادهای جوان باز شده باشد.

ضمن تماشای تعدادی از مسابقات لیگ برتر، بیننده حرفه ای یا کارشناس فوتبال، بلافاصله متوجه این نکته خواهد شد که کیفیت دروازه بانی در فصل جدید مسابقات تنزل یافته و دروازه بانانی در چارچوب قرار گرفته اند که طبق هیچ متر و معیاری نمی توان آنان را در لیگ برتر هضم کرد. می توان پیش بینی کرد که تعدادی از تیمها در مسابقات پیش رو از این ناحیه متحمل ضرباتی خواهند شد که شاید قابل جبران نباشد.

این قانون البته در فصل آینده اجرا نخواهد شد، اما آیا جای آن ندارد که قوانین مسابقات لیگ یک را به گونه ای اصلاح کنیم که تیمها ملزم به استفاده از نیروهای جوان تر باشند و میانگین سنی این لیگ پیر و فاقد جذابیت پایین بیاید!

1408

Registered User
لایک‌ها
57
پنجشنبه | 05 شهریور 88 | 27 آگوست 09

ساعت 21:00
club_malavan.png
ملوان 0-0 استقلال
Esteghlal2.png

جمعه | 06 شهریور 88 | 28 آگوست 09

ساعت 21:00
sepahan.png
سپاهان 4-1 استقلال اهواز
Esteghlal%20ahvaz.png

فرزاد حاتمی (11)مهدی جعفرپور(14) هادی عقيلی(57- پنالتی) احسان حاج صفی (76) / اسماعیل شریفات (32)

saipa.png
سایپا 0-2 پیکان
peykan.png

میثم رضاپور(34) مجید خدابنده لو (85)

Aboumoslem.png
ابومسلم 1-2 ذوب آهن
ZobAhan.png

سعيد خانی (69-پنالتی) / محمدرضا خلعتبری (26، 64)

Estil.png
استیل آذین 2-1 شاهین
Shahin.png

علی کریمی (10، 55 - پنالتی) / محمد احمدپوری (65)

mes.png
مس 3-2 پاس همدان
Pas%20Hamedan.png

علی سامره(14) فرزاد آشوبی (68) مهدی رجب زاده(93) / هادی اصغری(77) مقداد قباخلو(92)

Foolad_Football_Club.png
فولاد 1-1 مقاومت
moghavemat.png

جواد شیرزاد (45) / امین متوسل زاده (34)

Persepolis.png
پرسپولیس 1-0 صبای قم
SabaBatry.png

کریم باقری (80)

ساعت 21:30
Tractor.png
تراکتورسازی 2-1 راه آهن
rah%20ahan.png

کرار جاسم ( 85، 92) / عیسی ترائوره (10)

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
جدول رده بندی لیگ برتر ایران فصل 88/89 تا آخر هفته چهارم

ov3rxeszpxpt83a41.jpg

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
جدول رده بندی لیگ برتر ایران فصل 88/89 تا آخر هفته چهارم

ov3rxeszpxpt83a41.jpg

این جدول اشتباه هست! با توجه به هم امتیاز بودن تیم های استقلال و پرسپولیس و البته اینکه تفاضل گل یکسانی هم دارند پرسپولیس به خاطر گل زده بیشتر چهارم هست استقلال پنجم!

مگر اینکه کلآ قوانین عوض شده باشه.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
این جدول اشتباه هست! با توجه به هم امتیاز بودن تیم های استقلال و پرسپولیس و البته اینکه تفاضل گل یکسانی هم دارند پرسپولیس به خاطر گل زده بیشتر چهارم هست استقلال پنجم!

مگر اینکه کلآ قوانین عوض شده باشه.

تایید میشه . تا جایی که میدونم قانونی تا الان عوض نشده .

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خداداد عزيزي پس از شكست 2 بر يك تيمش مقابل پاس همدان در نشست مطبوعاتي با انتقاد شديد از داوري اظهار داشت: من به شريفي؛ رئيس كميته انضباطي و مديرعامل تيممان قول داده بودم در مورد داوري‌ها حرف نزنم اما متأسفانه عملكرد آنها آنقدر بد است كه نمي‌توان در اين مورد سكوت كرد.
وي كه به گفته شريفي قرار بود به دليل مصاحبه هايش فعلا صحبت نكند؛ ادامه داد: من ادعا مي‌كنم كه تمام نتايج بازي‌ها را داوران باضعف و اشتباهشان و با يك سوت و پرچم اشتباه تعيين مي‌كنند. من روي گل دوم پاس معترضم و اعتقاد دارم اين گل آفسايد بود.
عزيزي در پاسخ به اين سئوال كه در عوض گل آفسايد پاس توپ هادي اصغري گل شد و داور آن را قبول نكرد، اظهار داشت: دوباره مي‌گويم ضعف داوري‌ها نتيجه را تعيين مي‌كند. اصلا منظورم اين نيست كه داور به نفع ما سوت زد يا پاس همدان. حرف من اين است كه اشتباهات داوران در تعيين نتايج تأثير بسزايي دارد.
سرمربي استقلال اهواز كه پس از بازي با پرسپوليس و دو هفته سكوت در نشست خبري شركت كرده بود؛‌ خاطرنشان كرد: يك هفته در گرما تمرين كرديم و نصف روز با اتوبوس سفر مي‌كنيم و سختي مي‌كشيم اما متأسفانه با يك پرچم اشتباه تمام زحمات‌مان به هدر مي‌رود. در اين مورد كاش مانند كشتي قانوني وجود داشت كه پس از بازبيني فيلم داور مي‌توانست نتيجه را عوض كند و وقتي همه چيز غلط است اين مورد هم غلط اعمال مي‌شد.
عزيزي يادآور شد: اگر مربيان اشتباه كنند مديران عامل سريعا آنها را عوض مي‌كنند اما وقتي داور اشتباه مي‌كند در نهايت يك هفته از ليگ برتر محروم مي‌شود اما به ما هيچ امتيازي برنمي‌گردد.
وي افزود: در مورد دستمزد داوران اين همه در رسانه ملي بحث مي‌شود. اميدوارم روزي حقوق داوران سالي 100 ميليون بشود تا ببينيم داوري درست مي‌شود يا خير.
عزيزي با اشاره به اين كه به هيچ وجه در مورد مسائل فني بازي صحبت نمي‌كند، تاكيد كرد: از نظر فني تيم ضعيف بازي كرد و حرفي براي گفتن ندارم. البته نمي‌خواهم برد تيم منصوريان را لوث كنم. همه حرف من روي داوري و اشتباهات تأثيرگذار آنها بود كه نتيجه پاياني بازي را رقم زد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
هفته پنجم لیگ برتر ؛ماراتن مدعيان براي رسيدن به صدر جدول
ذوب آهن، رقیبی که چشم های پرسپولیس و کرانچار را ترسانده است

ديدارهاي هفته پنجم مسابقات ليگ برتر به استثنا دو ديداري كه جمعه شب گذشته برگزار شد دوشنبه هفته جاري 16 شهريورماه در ورزشگاه‌هاي مختلف برگزار خواهد شد.

ديدارهاي هفته پنجم مسابقات ليگ برتر به استناد و ديداري كه جمعه شب گذشته برگزار شد دوشنبه هفته جاري 16 شهريورماه در ورزشگاه‌هاي مختلف برگزار خواهد شد.
به گزارش ایلنا، با گذشت پنج هفته از رقابت‌هاي ليگ برتر؛ تيم‌ها تدريجا وضعيت خود را در جدول رده‌بندي شناسايي و چهره مدعيان کم کم روشن مي‌شود.
* استقلال تهران – سايپاي كرج «تقابلي ديدني و حاشيه‌ساز»
ورزشگاه بزرگ آزادي تهران در شرايطي ميزباني استقلال تهران و سايپاي كرج را بر عهده دارد كه جدال اين دو تيم همواره حاشيه‌هاي فراواني داشته است؛ درگيري‌هاي لفظي محمد مايلي‌كهن و امير قلعه‌نوعي در فصول گذشته همواره خبرسازترين حاشيه‌ها بوده است، بايد منتظر ماند و ديد آيا جايگزيني صمد مرفاوي در نيمكت استقلال شرايط جديدي را ايجاد خواهد كرد. آيا تنش‌ها و حساسيت‌هاي موجود ميان تماشاگران استقلال نسبت به حضور مايلي‌كهن در سايپا از بين رفته‌ است.
در آن طرف ميدان سايپا با كسب شش امتياز شرايط مناسبي در جدول رده‌بندي ندارد و شواهد نيز نشان مي‌دهد اين تيم مي‌بايست بازي بسيار دشواري در برابر استقلال و فشارهاي بي‌امان تماشاگرانش داشته باشد،‌اما شاگردان محمد مايلي‌كهن به كرات نشان داده‌اند همواره مرد روزهاي سخت هستند و يقه تيم‌هاي بزرگ را در شرايط خاص گرفته‌اند. اما نكته حائز اهميت ديگر برگزاري اين بازي در زماني متفاوت از زمان‌هاي مرسوم در برگزاري مسابقات فوتبال كشور مي‌باشد و برگزاری این دیدار در ساعت 30/22 در نوع خود شايد كم سابقه و حتي بي‌سابقه تلقي گردد. اين ديدار را مسعود مرادي با كمك‌هاي تقي‌پور و زارع قضاوت خواهند كرد.
* پيكان قزوين – تراكتورسازي تبريز
ديگر ديدار اين هفته را تيم‌هاي پيكان قزوين و تراكتورسازي تبريز در شرايطي برگزار مي‌كنند كه هر دو تيم ديدارهاي هفته پيش خود را با پيروزي پشت سر گذاشته‌اند، حميد درخشان كه در شروع فصل نتايج مناسبي كسب نمي‌كرد رفته‌رفته در روند امتيازگيري براي تيم خود موفق نشان مي‌دهد؛ پيكان مدتي است هم هدفمند بازي مي‌كند و هم روند رو به رشدي را به دور از حاشيه‌سازي در پيش گرفته است.
در آن طرف ميدان تراكتورسازي تبريز كه با اقبال و خوش‌شانسي فراوان در دقايق پاياني؛ بازي باخته هفته پيش خود را مقابل راه‌آهن شهر ري با پيروزي پشت سر گذاشت بايد خود را مهياي ديداري دشوار آن هم در قزوين مقابل تماشاگران قزويني كه دقيقا شرايطي مشابه با تماشاگران تبريزي دارند، كند، اين بازي قابليت‌هاي فني و بازي‌خواني فراز كمالوند را جدي‌تر محك خواهد زد.
قضاوت اين ديدار كه محل برگزاري آن ورزشگاه شهيد رجائي قزوين مي‌باشد بر عهده محمدرضا اكبريان و كمك‌هاي ابوالفضلي و آموزگار است.
* راه‌آهن شهر ري – استيل آذين «تداوم صعود و فرار از سقوط»
راه‌آهن شهر ري كه تاكنون نتوانسته است در پياده كردن تفكرات تاكتيكي ارني برندتس موفق نشان دهد در حالي به مصاف استيل آذين تهران مي‌رود كه در انتهاي جدول و براي جدا شدن از قعر نشينان كار بسيار سختي مقابل اين تيم دارد،‌در راه‌آهن خلا يك بازيگردان و يك گلزن قهار به شدت احساس مي‌شود؛ اين يعني همان ناحيه‌اي كه راه‌آهن را ناگزير به فروش داود حقي و مجتبي زارع كرد. در آن سوي ميدان و در حالی که هنوز هم پرسپوليس هر روز بيشتر از پيش افسوس از دست دادن علي كريمي را مي‌خورد که به استیل آذین پیوست و این تیم را به تیمی شبیه پرسپولیس کرده است می تواند یک وزنه برای تیم استیلی باشد و به نتيجه‌گيري تيم استيل آذين كمك فراواني كرده است، شاگردان حميد استيلي آرام آرام در حال تثبيت خود و ساماندهي تيمي مدعی هستند.
اين ديدار نيز به قضاوت غلامرضا جباري و كمك فراهاني و تقي‌زادگان به ميزباني راه‌آهن شهر ري در ورزشگاه اكباتان تهران برگزار خواهد شد.
* صباي قم – مس كرمان ، مدعيان جدي فصل قبل
ديدار صباي قم و مس كرمان در صورتي كه مس از همان ويژگي‌هاي فصل پيش برخوردار بود بي‌ترديد مي‌توانست نظر كارشناسان بسياري را به خود جلب كند، صباي قم كه بازي زيبا و ستودني‌اش مقابل پرسپوليس باعث تحسين اكثر صاحبنظران فوتبال شده براي آنكه نشان دهد بازي پرسپوليس بخشي از واقعيت‌هاي فوتبال اين تیم مي‌باشد ناچار به ارائه يك بازي هجومي و رو به جلوست.
در آن طرف ميدان نيز برد هفته پيش شاگردان پرويز مظلومي شايد به تغيير شرايط اين تيم در هفته‌هاي آتي ليگ منجر شود،‌انتظارها از مس كرمان كه يك تيم متمول صنعتي است و از سويي نماينده ايران در جام باشگاه‌هاي آسيا محسوب مي‌گردد بسيار بالاست،
مس در ورزشگاه يادگار امام قم، با قضاوت هدايت ممبيني و كمك‌هاي علي نژاديان و شاهين به ميهماني صباي قم مي‌رود.
* فولاد اهواز – سپاهان اصفهان، جدال همسايه‌هاي صنعتي
فولاد خوزستان در حالي به مصاف سپاهان اصفهان مي‌رود كه لوكابوناچيچ مربي منضبط و جدي خود را در لبه تيز انتقادات مي‌بيند، بوناچيچ كه براي آمدنش به ايران سر و صداهاي فراواني ايجاد شد هنوز نتوانسته است حتي بخشي از بازي‌هاي هدفمند و زيباي دوران مجيد جلالي در خوزستان را ارائه دهد، مسئولان اين تيم جنوبي با توجيهات تعجب برانگيز خود در انتهاي فصل پيش و در حالي كه فولاد با جلالي در شرايط مناسبي قرار داشت موجبات بركناري اين مربي نجيب و با اخلاق فوتبال ايران را فراهم كردند و اينك بايد پاسخگو باشند كه اين جابجايي به نفع چه كسي تمام شد. در آن سوي ميدان امير قلعه‌نوعي كه با عملكرد ضعيف سيد مهدي رحمتي در هفته‌هاي اخير دچار ترديدهاي جدي ميان انتخاب از بين او و رحمان احمدي است شايد در خوزستان اسير شرايط سخت اهواز و به خصوص وضعيت نابسامان فولاد كه براي جمع‌آوري امتياز در خانه پذيراي اين تيم اصفهاني خواهد بود، شود.
فولاد خوزستان در حالي ميزبان سپاهان اصفهان را بر عهده دارد كه اين ديدار با قضاوت نويد مظفري و كمك‌هاي شمس و اميني در ورزشگاه اختصاصي فولاد خوزستان در اهواز برگزار مي‌شود.
* مقاومت سپاسي – ملوان بندرانزلي مقاومت به بلندپروازي‌هايش ادامه مي‌دهد؟ مقاومت سپاسي در ادامه جاه‌طلبي‌هاي خود اين بار به مصاف ملواني‌ مي‌رود كه شرايط جالبي در جدول رده‌بندي ندارد، شهامت داود مهابادي و اعتماد او به جوانان اين تيم و رابطه نزديك او با بازيكنانش از مقاومت تيمي استخوان‌دار و دونده ساخته است كه بعيد است كه این روند در شرايط طبيعي متوقف گردد.
ملوان بندرانزلي نيز با ثبات سال‌هاي اخير و حفظ تركيب اصلي خود و افزودن پژمان نوري و جوانان كم‌حاشيه به نظر مي‌رسد تدريجا در حال شكل‌گيري و رسيدن به جايگاهي مناسب در جدول رده‌بندي است، ولي شواهد گوياي بازي دشوار در ورزشگاه حافظيه براي اين تيم شمالي است.
قضاوت اين ديدار در ورزشگاه حافظيه شيراز برگزار مي‌شود بر عهده مهدي سيد علي و كمك‌هاي نوري و منصوري است.
* ذوب‌آهن اصفهان – پرسپوليس تهران «آزمون واقعي براي سنجيدن عيار كرانچار»
اوج بازي‌هاي هفته پنجم با نبرد دو تفكر متفاوت در اصفهان رقم مي‌خورد؛ ذوب‌آهن اصفهان كه با فوتبال تك‌ضرب، سرعتي و روان خود زيبايي فوتبالش را مرهون انديشه‌هاي منصور ابراهيم‌زاده و آناليزور باهوش خود مجيد صالح مي‌داند اين بار در نبردي نفس‌گير و سنگين به مصاف پرسپوليس مي‌رود كه با تزريق دوندگي،‌جواني و ممارست در پي جبران ناكامي‌هاي فصل پيش است، از ظرافت‌هاي فوتبال ذوب‌آهن به كرات گفته‌ايم ولي آنچه كه پيرامون پرسپوليس مي‌توان گفت عدم تحليل‌هاي واقعي و جمع‌بندي نهايي است، تورنمنت امارات فرصتي بود براي ارزيابي و شناسايي تركيب ثابت اين تيم و ديكته كردن افكار تاكتيكي كرانچار براي ايجاد انسجام تيمي و به واقع بايد منتظر ماند و ديد كرانچار به اهداف مورد نظر خود رسيده است يا خير؟
ديدار ذوب‌آهن و پرسپوليس زيبايي‌هاي بي‌شمار و فراواني خواهد داشت، نبردي از نوع نزديك و بسيار سريع و شايد همراه با شگفتي و زدودن خاطرات تلخ‌ سال‌هاي اخير پرسپوليس از اصفهان و به ويژه از ذوب‌آهن.
اين ديدار را عليرضا فغاني به كمك كامراني فرو يزداني در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان قضاوت خواهند كرد.

منبع:ایلنا

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آمار ليگ تا هفته پنجم

تعداد بردها ، تساوي ها و باخت ها
تعداد کل بازي ها = 45
تعداد برد ( تعداد باخت ) = 31 ( 69 % )
تعداد تساوي = 14 ( 31 % )

نتايج ميزبان ها و ميهمان ها
کل بردها : 31
برد ميزبان : 23 ( 74 % درصد از کل بردها)
برد ميهمان : 8 ( 26 % درصد از کل بردها)
تساوي بازي ها : 14 ( 31 % درصد از کل بازي ها)

آمار مربوط به گل ها
تعداد کل گل ها : 114
ميانگين گل براي هر بازي : 2.53
تعداد گل هاي زده ي ميزبان ها : 69 ( 61 % درصد از کل گل ها)
تعداد گل هاي زده ي ميهمان ها : 45 ( 39 % درصد از کل گل ها)

بيشترين گل هاي رد و بدل شده
بيشترين گل در بازي :
استيل آذين تهران 4 - صبا باتري قم 3 ( با 7 گل )
مس کرمان 3 - پرسپوليس تهران 3 ( با 6 گل )
شاهين بوشهر 2 - تراکتورسازي تبريز 4 ( با 6 گل )

قاطع ترين برد در بازي :
پيکان قزوين 4 - ملوان بندر انزلي 0 ( با 4 گل )
مقاومت سپاسي شيراز 4 - ملوان بندر انزلي 0 ( با 4 گل )
ذوب آهن اصفهان 3 - سايپاي کرج 0 ( با 3 گل )

پرگل ترين تساوي در بازي :
مس کرمان 3 - پرسپوليس تهران 3 ( با 3 گل )
استقلال اهواز 1 - ابومسلم مشهد 1 ( با 1 گل )
شاهين بوشهر 1 - ملوان بندر انزلي 1 ( با 1 گل )

آمار برد ، تساوي و باخت هاي متوالي
بيشترين برد متوالي براي تيم هاي :
پيکان قزوين 3 بازي متوالي
ذوب آهن اصفهان 2 بازي متوالي
مس کرمان 2 بازي متوالي

بيشترين تساوي متوالي براي تيم هاي :
فولاد خوزستان 2 بازي متوالي
استقلال اهواز 2 بازي متوالي
ابومسلم مشهد 2 بازي متوالي

بيشترين باخت متوالي براي تيم هاي :
شاهين بوشهر 3 بازي متوالي
راه آهن تهران 3 بازي متوالي
استقلال اهواز 2 بازي متوالي

بيشترين تعداد بازي متوالي که تيمي نباخته است :
ذوب آهن اصفهان 5 بازي متوالي
مقاومت سپاسي شيراز 5 بازي متوالي
استقلال تهران 5 بازي متوالي

بيشترين تعداد بازي متوالي که تيمي مساوي نکرده است :
صبا باتري قم 5 بازي متوالي
سايپاي کرج 5 بازي متوالي
فولاد سپاهان اصفهان 4 بازي متوالي

بيشترين تعداد بازي متوالي که تيمي نبرده است :
شاهين بوشهر 5 بازي متوالي
فولاد خوزستان 5 بازي متوالي
ابومسلم مشهد 5 بازي متوالي

تعداد نتايج مشابه
تعداد نتيجه ي ( 0 , 0) : 5 ( درصد از کل بازي ها : 11.11 % )
تعداد نتيجه ي ( 1 , 0) : 7 ( درصد از کل بازي ها : 15.56 % )
تعداد نتيجه ي ( 1 , 1) : 8 ( درصد از کل بازي ها : 17.78 % )
تعداد نتيجه ي ( 2 , 0) : 3 ( درصد از کل بازي ها : 6.67 % )
تعداد نتيجه ي ( 2 , 1) : 10 ( درصد از کل بازي ها : 22.22 % )
تعداد نتيجه ي ( 3 , 0) : 2 ( درصد از کل بازي ها : 4.44 % )
تعداد نتيجه ي ( 3 , 1) : 3 ( درصد از کل بازي ها : 6.67 % )
تعداد نتيجه ي ( 3 , 2) : 1 ( درصد از کل بازي ها : 2.22 % )
تعداد نتيجه ي ( 3 , 3) : 1 ( درصد از کل بازي ها : 2.22 % )
تعداد نتيجه ي ( 4 , 0) : 2 ( درصد از کل بازي ها : 4.44 % )
تعداد نتيجه ي ( 4 , 1) : 1 ( درصد از کل بازي ها : 2.22 % )
تعداد نتيجه ي ( 4 , 2) : 1 ( درصد از کل بازي ها : 2.22 % )
تعداد نتيجه ي ( 4 , 3) : 1 ( درصد از کل بازي ها : 2.22 % )

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
اخبار چرا گل ها رو نشون نمیده ؟

نود هم که نیست. پس گلها را کی و کجا باید ببینیم ؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
/اسامي داوران هفته ششم ليگ برتر/حق وردي و تركي داوران ديدارهاي پرسپوليس و استقلال

اسامي داوران هفته ششم ليگ برتر فوتبال از سوي کميته داوران اعلام شد.

به گزارش ايسنا، رقابت‌هاي هفته ششم يکشنبه و دوشنبه آينده برگزار مي‌شود كه تورج حق وردي ديدار پرسپوليس - شاهين بوشهر و محسن ترکي بازي تراکتورسازي تبريز- استقلال تهران را قضاوت خواهند كرد.

يكشنبه - ساعت 21

فولاد مبارکه سپاهان-پاس همدان-ذوب آهن-فولاد شهر

قاسم واحدي – مرتضي کريمي – بهرام نقوي – جواد شرفي

تراکتورسازي تبريز-استقلال تهران-21:30-يادگار امام-تبريز

محسن ترکي – رضا سخندان – محسن فريماني – بابک وسيله بر

ابومسلم-راه‌آهن-ثامن الائمه-مشهد

خداداد افشاريان – حيدر شکور – غلام آموزگار – محمدحسين اسدي

مس کرمان-ذوب آهن-شهيد باهنر-کرمان

رحيم مهرپيشه – داود رفعتي – علي موغلي – آرش خرميان

سايپا-مقاومت سپاسي شيراز-شريعتي-کرج

ايرج ساعدي – رسول فروغي – محبت علي رضايي تبار – هادي حاج عباسي

استقلال اهواز-صبا قم-تختي-اهواز

سعيد مظفري زاده – عليرضا کهوري – عباس انتظاري – اسماعيل آمري

ملوان انزلي-فولاد خوزستان-تختي-انزلي

محمود رفيعي – بابک داوري – مهدي عاليقدر – محمدرضا فغاني

استيل آذين-پيکان قزوين-دستگردي-تهران

يداله جهانبازي – کيانوش داود زاده – سجاد طوري – فرشيد افشار

دوشنبه - ساعت 21

پيروزي-شاهين بوشهر-آزادي-تهران

تورج حق وردي – حسين خانبان – سعيد علي نژاديان – پيروز سيف اله پور

منبع:ایسنا

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
استقلال - استیل آذین ماکت کوچک دربی/ جنگ برادران در روز عید! هفته هفتم مسابقات فوتبال لیگ برتر روز جمعه با جدال حساس و جذاب دو تیم استقلال و استیل آذین در ورزشگاه آزادی تهران آغاز می شود. به گزارش خبرنگار مهر، استیل آذین تیم پرسپولیسی‌هاست. این تیم در کادر مدیریتی، فنی و بازیکنان خود از نفراتی سود می برد که در کارنامه‌شان پررنگ ترین قسمت دوران حضور آنها در پرسپولیس است. حمید استیلی، سعید عزیزیان ، علیرضا مرزبان، علی کریمی، حامد کاویانپور، ابراهیم اسدی، حسین کعبی و... هر کدام سالهایی را در پرسپولیس سپری کردهاند.
حال این تیم پرسپولیسی در یکی از مهمترین بازیهای خود در نیم فصل اول لیگ روز جمعه در ورزشگاه آزادی مقابل استقلال می ایستد. این یعنی یک پیش دربی و یک شهرآورد کوچک قبل از بازی برزگ استقلال و پرسپولیس در هفته نهم(10 مهر).
اینها برای جذاب شدن این بازی و کشاندن خیل هواداران دو تیم به ورزشگاه در جمعه شب هفته جاری کفایت می کند اما برای حساس تر شدن مسابقه استیل و استقلال می توان دلایل دیگری هم برشمرد که مهمترین آن اختلاف اندک امتیازات دو تیم در بالای جدول رده بندی است.
در لیگی که مدعیانش با اختلافی کمتر از 3 امتیاز و بعضا با تفاضل گل رده بندی شده‌اند، پیروزی در دیدارهای رودررو یک برگ برنده است که هیچ تیمی نمی خواهد آن را از دست بدهد. به همین خاطر استقلال 12 امتیازی که تیم سوم جدول است باید با حواسی جمع مقابل استیل آذین 10 امتیازی و تیم هشتم جدول صف آرایی کند.
رویارویی علی کریمی با استقلالی ها از دیگر اتفاقات جالب توجه دیدار جمعه شب است. او در دو دربی سال گذشته یک تنه آبی پوشان را آزار داد، جمعه شب همچون تمامی دیدارهای اخیر مرد شماره یک استیل آذین خواهد بود.
ذوب آهن - استقلال اهواز
روز شنبه در ادامه هفته هفتم لیگ برتر ذوب آهن در خانه از استقلال اهواز پذیرایی می کند. آنطور که شفیع زاده می گوید، این بازی امکان دارد، آخرین بازی خداداد در جمع آبی پوشان اهوازی باشد. تحمل چهارمین شکست پی در پی نه تنها براداران شفیع زاده بلکه مدیران حرفه‌ای ترین تیم‌های دنیا را هم به فکر تغییر و تحول می اندازد. عزیزی باید هوشیار باشد، چرا که زنگ خطر برای اول چندین روز است که بصدا درآمده و نوای آن رفته رفته بیشتر می شود.
پیکان قزوین - ابومسلم مشهد
شاید کمتر کسی فکر می کرد، پیکان در هفته ششم لیگ صدرنشین جدول رده بندی شود. اما این تیم صدرنشین شده است با شایستگی و بدون حرف و حدیث. این هفته پیکان در خانه به میدان می رود و حریفش ابومسلم بحران زده، تیم پانزدهم جدول رده بندی است. ابومسلمی که 6 هفته اخیر را با حسرت پیروزی پشت سرگذاشته و متخصص کسب تساوی است، حریفی آنچنانی برای درخشان و شاگردانش نیست اما بدون شک برابر صدرنشین لیگ برتر زنگ تفریح و از پیش بازنده نخواهد بود.
راه آهن شهرری - پرسپولیس تهران
یک بازی خاص و ویژه. خاص و ویژه نه از آن جهت که پرسپولیس مقابل تیمی می ایستد که طی دهه های اخیر به گربه سیاه این تیم معروف بوده، بلکه از جهت حضور دو بردار در راس کادر مدیریتی دو باشگاه است. برادران انصاریفرد به عنوان مدیران عامل پرسپولیس و راه آهن شهرری عصر یکشنبه(روز عید فطر) رودرروی هم می ایستند. جدال آنها در هفته سی و چهارم لیگ فصل گذشته که بدون حساسیت و جذابیت و در ورزشگاه سوت و کور آزادی به سود سرخپوشان تمام شد اما این بار نه شرایط بحرانی راه آهن و نه اوضاع نابسامان پرسپولیس به هیچ کدام اجازه نمی دهد از کنار 3 امتیاز بازی به سادگی بگذرند. بازی عصر یکشنبه یک بازی خاص و تماشایی برای انصاریفردها و تماشاگران حاضر در ورزشگاه آزادی خواهد بود.
- برنامه و اسامی داوران دیدارهای هفته هفتم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور به شرح زیر است:
جمعه - 27/6/88
* استقلال تهران - استیل آذین تهران، ساعت 21، ورزشگاه آزادی تهران
داور:
هدایت ممبینی، کمک‌ها: حیدر شکور و حسن کامرانی‌فر، داورچهارم: محمدحسین فتاحی
ناظر: منوچهر نظری
شنبه - 28/6/88
* ذوب آهن اصفهان - استقلال اهواز، ساعت 21، ورزشگاه ذوب آهن فولاد شهر

داور: محسن ترکی، کمک‌ها: جواد تقی‌پور و محمدرضا منصوری، داورچهارم: جمشید دانشمهر
ناظر: بهرام مهرپیما
* صبای قم - پاس همدان، ساعت 21، ورزشگاه یادگارامام (ره) قم
داور:
علیرضا فغانی، کمک‌ها: مجید شمس و سعید زارع، داورچهارم: بهروز رنجبر
ناظر: غلامرضا بهروان
* شاهین بوشهر - مس کرمان، ساعت 21، ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر
داور:
مسعود مرادی، کمک‌ها: بهرام کیانی و محمدرضا امینی، داورچهارم: خداپرست
ناظر: عبود سنگاشکن
* پیکان قزوین - ابومسلم مشهد، ساعت 21، ورزشگاه شهید رجایی قزوین
داور:
منصور نوری، کمک‌ها: رحیم شاهین و مهرداد تقی‌زادگان، داورچهارم: رسول رهبرفام