من مادربورد + سي پي يو خودم رو مي فروشم. تازه اسمبل شده . كاملا سالم هستند و فكر نكنيد به خاطر خرابي و اين چيزها مي خوام بفروشم.
قصدم خريد يك مادربورد ديگه + يك سي پي يو ديگر بهتر است.
خیلی گرونه آقا . شما 30 درصد که نخواستیم 20 درصد از قیمت نوش کم کنید خیلی کمتر از این میشه .پیشنهاد من 20 درصد کمتر از قیمت نو!
////////////////
دوستانی که مایل به معاوضه هم هستن یک ماوس مایکروسافت iNTELIMOUSE Explorer 3.0 هستش که 52 تومن توی ظبقه پایین بازار ایران کف قیمتش هست . اینو تعویض میکنم با سی پی یو و مادربرد اگر مایل باشن به قیمت مناسب حساب میکنم و بقیه را سر میدم.
خیلی گرونه آقا . شما 30 درصد که نخواستیم 20 درصد از قیمت نوش کم کنید خیلی کمتر از این میشه .پیشنهاد من 20 درصد کمتر از قیمت نو!
////////////////
دوستانی که مایل به معاوضه هم هستن یک ماوس مایکروسافت iNTELIMOUSE Explorer 3.0 هستش که 52 تومن توی ظبقه پایین بازار ایران کف قیمتش هست . اینو تعویض میکنم با سی پی یو و مادربرد اگر مایل باشن به قیمت مناسب حساب میکنم و بقیه را سر میدم.
الان يه مادبرد توپ با گرافيك آنبورد و قابليت اوركلاك بالا شركت سايبر وارد كرده حدود 50 تومن پردازنده هم E5200 بخر 68 تومن تا فركانس 3500 اوركلاكش كن با فن خودش
با 118 تومن صاحب پردازنده بسيار قدرتمند - مادبرد - گرافيك خواهي شد.