• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ماركت اندرويد

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
مشکلی واسه سخت افزار پیش نمیاره این market unlocker ؟ چون می گی بعدش disable کنیم

خیر دوست عزیز.فقط چون تغییر آی پی می ده می گن که برای گردش تو نت براتون مشکلی پیش نیاد
موفق و سربلند باشید

6666

Registered User
لایک‌ها
278
دوستان زیاد خودتون رو زجر ندید!
گوگل از روی اپراتور سیم کار میفهمه ایران هستید ! و همچنین آدرس ip

راه اولش اینه که گوشی رو airplane mode بزارید و وی پیی ان رو وصل کنید. برای اطمینان بیشتر از اینکه تنظیمات سابقتون رو بخاطر نسپرده باشه برید توی applications و برنامه google play رو clear data کنید.

راه دوم و بهترش اینه که بصورت fake تنظیمات اپراتور سیم کارت رو دستکاری کنید که نیاز به root هستش.
با برنامه root toolbox به راحتی تنظیمات سیمکارت رو میشه تغییر داد و مثلا گذشت tmobile us. بعدش بدون اینکه گوشی رو آفلاین کنید با ویی پی ان به مارکت وصل میشید.
خلاص!!!

من خودم الان فقط یه ویی پی ان وصل میکنم و میرم مارکت. چون تنظیمات سیم کارتو دستکاری کردم
فقط برای روش دوم باید گوشی روت باشه

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
دوستان زیاد خودتون رو زجر ندید!
گوگل از روی اپراتور سیم کار میفهمه ایران هستید ! و همچنین آدرس ip

راه اولش اینه که گوشی رو airplane mode بزارید و وی پیی ان رو وصل کنید. برای اطمینان بیشتر از اینکه تنظیمات سابقتون رو بخاطر نسپرده باشه برید توی applications و برنامه google play رو clear data کنید.

راه دوم و بهترش اینه که بصورت fake تنظیمات اپراتور سیم کارت رو دستکاری کنید که نیاز به root هستش.
با برنامه root toolbox به راحتی تنظیمات سیمکارت رو میشه تغییر داد و مثلا گذشت tmobile us. بعدش بدون اینکه گوشی رو آفلاین کنید با ویی پی ان به مارکت وصل میشید.

دوست عزیزم اگه بخوایم از نظر راه حل نگاه کنیم بهترین و راحت ترین راه استفاده از کامپیوتر هست.بدین شکل که با یک از کامپیوتر به نت وصل بشید و بعد گوشیتون رو آف لاین کنید و با کابل به کامپیوتر وصل کنید و از طریق اینترنت کامپیوتر کارتونو انجام بدید.
موفق باشید

6666

Registered User
لایک‌ها
278
دوست عزیزم اگه بخوایم از نظر راه حل نگاه کنیم بهترین و راحت ترین راه استفاده از کامپیوتر هست.بدین شکل که با یک از کامپیوتر به نت وصل بشید و بعد گوشیتون رو آف لاین کنید و با کابل به کامپیوتر وصل کنید و از طریق اینترنت کامپیوتر کارتونو انجام بدید.
موفق باشید

به نظر شما این راحتترین کاره؟
هم باید به کامپیوتر وصل کنی و هم گوشیت آفلاین بشه و زنگ هم دیگه نمی خوره!

اگر قراره آفلاین بشه، خوب با wifi و ویی پی تن خود گوشی وصل میشیم مارکت! چرا وصلش کنیم به کامپیوتر؟

راه دومی که من گفتم که مال کسانی هست که گوشیشون روت باشه. خیلی ساده و فقط با وصل کردن ویی پی ان تو خود گوشی انجام میشه.

بدون کابل و کامپیوتر و آفلاین کردن!!!

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
خیر دوست عزیز.فقط چون تغییر آی پی می ده می گن که برای گردش تو نت براتون مشکلی پیش نیاد
موفق و سربلند باشید
configure market [null](null)] faild: handset is nor rooted
خب من انلاکر نصب کردم و این پیام رو بهم داد ! چه کنیم ؟ روت کنم که گارانتی ش می پره .
البته خدمت بزرگوار عزیزم هم بگم که گوشی نیست مال من تبلته سیم کارت خور asus . یه راه دیگه می شه بفرمایید ؟

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
گوشیتو روت کن عزیز.

عزیزم می دونم با روت حل می شه می خوام ببینم راه دیگه نداره . خدا تومن پول گارانتی گرفتن . ندادیم که روت کنم بپره :)

6666

Registered User
لایک‌ها
278
عزیزم می دونم با روت حل می شه می خوام ببینم راه دیگه نداره . خدا تومن پول گارانتی گرفتن . ندادیم که روت کنم بپره :)

ابتدا تنظیمات google play رو در setting پاک کن. (فقط 1 بار این کار شاید لازم بشه) با clear data

گوشی در حالت airplane و اتصال یک وی پیی ان خارجی. تمام !

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
ابتدا تنظیمات google play رو در setting پاک کن. (فقط 1 بار این کار شاید لازم بشه) با clear data

گوشی در حالت airplane و اتصال یک وی پیی ان خارجی. تمام !
ممنونم عزیزم :X رفتم دیگه اپ دانلود کنم . خیلی با حالی

بالا