- نوشتهها
- 2,565
- لایکها
- 470
مشکلی واسه سخت افزار پیش نمیاره این market unlocker ؟ چون می گی بعدش disable کنیم
خیر دوست عزیز.فقط چون تغییر آی پی می ده می گن که برای گردش تو نت براتون مشکلی پیش نیاد
موفق و سربلند باشید
مشکلی واسه سخت افزار پیش نمیاره این market unlocker ؟ چون می گی بعدش disable کنیم
دوستان زیاد خودتون رو زجر ندید!
گوگل از روی اپراتور سیم کار میفهمه ایران هستید ! و همچنین آدرس ip
راه اولش اینه که گوشی رو airplane mode بزارید و وی پیی ان رو وصل کنید. برای اطمینان بیشتر از اینکه تنظیمات سابقتون رو بخاطر نسپرده باشه برید توی applications و برنامه google play رو clear data کنید.
راه دوم و بهترش اینه که بصورت fake تنظیمات اپراتور سیم کارت رو دستکاری کنید که نیاز به root هستش.
با برنامه root toolbox به راحتی تنظیمات سیمکارت رو میشه تغییر داد و مثلا گذشت tmobile us. بعدش بدون اینکه گوشی رو آفلاین کنید با ویی پی ان به مارکت وصل میشید.
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
دوست عزیزم اگه بخوایم از نظر راه حل نگاه کنیم بهترین و راحت ترین راه استفاده از کامپیوتر هست.بدین شکل که با یک از کامپیوتر به نت وصل بشید و بعد گوشیتون رو آف لاین کنید و با کابل به کامپیوتر وصل کنید و از طریق اینترنت کامپیوتر کارتونو انجام بدید.
موفق باشید
configure market [null](null)] faild: handset is nor rootedخیر دوست عزیز.فقط چون تغییر آی پی می ده می گن که برای گردش تو نت براتون مشکلی پیش نیاد
موفق و سربلند باشید
دیگه بزرگواری نبود راهنمایی ایم کنه ؟
عزیزم می دونم با روت حل می شه می خوام ببینم راه دیگه نداره . خدا تومن پول گارانتی گرفتن . ندادیم که روت کنم بپرهگوشیتو روت کن عزیز.
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
عزیزم می دونم با روت حل می شه می خوام ببینم راه دیگه نداره . خدا تومن پول گارانتی گرفتن . ندادیم که روت کنم بپره
ممنونم عزیزم :X رفتم دیگه اپ دانلود کنم . خیلی با حالیابتدا تنظیمات google play رو در setting پاک کن. (فقط 1 بار این کار شاید لازم بشه) با clear data
گوشی در حالت airplane و اتصال یک وی پیی ان خارجی. تمام !
اصلا نیازی به مارکت اصلی گوشی نیست کلی مارکت وجود داره که تقریبا 80 % همون برنامه هارو بصورت رایگان داره