• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ماشين زمان!

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
فرض كنيم كسي با استفاده از ماشين زمان به گذشته اي برگرده كه پدربزرگش زنده باشه ولي هنوز پدرش بدنيا نيومده باشه و بر اثر اتفاقي پدربزرگش رو بكشه!
اگر پدربزرگش رو بكشه معنيش اينه كه خودش هم نميتونسته به دنيا اومده باشه كه به گذشته برگرده ولي ميدونيم كه بدنيا اومده و به گذشته برگشته پس ميتونه پدربزرگش رو بكشه!

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از mazoolagh :
فرض كنيم كسي با استفاده از ماشين زمان به گذشته اي برگرده كه پدربزرگش زنده باشه ولي هنوز پدرش بدنيا نيومده باشه و بر اثر اتفاقي پدربزرگش رو بكشه!
اگر پدربزرگش رو بكشه معنيش اينه كه خودش هم نميتونسته به دنيا اومده باشه كه به گذشته برگرده ولي ميدونيم كه بدنيا اومده و به گذشته برگشته پس ميتونه پدربزرگش رو بكشه!
اگر رو کاشتن جاش مگر در اومد :devil: :devil: :devil: :devil:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از Niaz :
بنابراين بازگشت به گذشته غير ممكنه .
خیر از لحاظ تئوری امکان پذیره! ولی نه به این صورت که مزلوق میگه!
منتهی باید تشریف ببرید نظریه نسبیت رو بخونید و....

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از mehrdad1355 :
خیر از لحاظ تئوری امکان پذیره! ولی نه به این صورت که مزلوق میگه!
منتهی باید تشریف ببرید نظریه نسبیت رو بخونید و....
والا به گمونم اينشتين ميگفت اگه به سرعت نور بشه رسيد :wacko: تازه زمان يه جورايي منجمد ميشه! (متوقف ميشه) و اگه سرعت بيشتر از نور باشه... :wacko:
اما به نظر من اين موضوع كاملا حالت مجازي داره. مثل خواب مي مونه نه واقعيت. ( تئوري نسبيت خودم! )

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
تا اونجایی که من می دونم تو سیاه چاله های فضایی وضعیت مکان و زمان با اون چیزی که ما به طور معمول سراغ داریم متفاوته و اگه قرار باشه سفری به گذشته صورت بگیره اولین گزینه برای مطالعه همین سیاه چاله ها هستن.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از daftarekhaterat :
والا به گمونم اينشتين ميگفت اگه به سرعت نور بشه رسيد :wacko: تازه زمان يه جورايي منجمد ميشه! (متوقف ميشه) و اگه سرعت بيشتر از نور باشه... :wacko:
اما به نظر من اين موضوع كاملا حالت مجازي داره. مثل خواب مي مونه نه واقعيت. ( تئوري نسبيت خودم! )
بابا غیر نور در مورد انحنای زمان هم باید تو اون نظریه مطالعه بفرماید

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
بابا مطالعه بابا نورشناسا!
اگه به گذشته برگرده نميتونه پدر بزرگشو بكشه همين. چون اگه ميتونست اونوقت ديگه به دنيا نميومد! (از اين لحاظ) :D

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از mehrdad1355 :
بابا غیر نور در مورد انحنای زمان هم باید تو اون نظریه مطالعه بفرماید
ميشه خودت يه كم بيشتر توضيح بدي؟

..hamid..

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من به آینده میشه رفت ولی به گذشته نه.همونطوری که گفتید اگه با سرعت نور حرکت کنید زمان برای شما منجمد میشه. ولی برای بقیه نه. پس بقیه آدما نسبت به شما تو زمان سریعتر حرکت می کنند.و وقتی شما دیگه با سرعت نور حرکت نکنید در زمان آینده بقیه آدما هستید.
نمیدونم خوب منظورم رو رسوندم یا نه

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از daftarekhaterat :
ميشه خودت يه كم بيشتر توضيح بدي؟
یعنی من بشینم کل فیزیک مدرن رو برای شما توضیح بدم؟ :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
من با حميد موافقم يعني به نظر من به آینده میشه رفت ولی به گذشته نه
26.GIF
26.GIF
26.GIF

یعنی من بشینم کل فیزیک مدرن رو برای شما توضیح بدم؟
بابا فيزيكدان

بابا مدرن

بابا اينشتين

:blush:

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از Niaz :
من با حميد موافقم يعني به نظر من به آینده میشه رفت ولی به گذشته نه
26.GIF
26.GIF
26.GIF

بابا فيزيكدان

بابا مدرن

بابا اينشتين

:blush:
بابا مدیر!! بابا هلو برو تو گلو! بابا **** زیر درخت زرد الو! :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:
وقتی خودت رفتی سراغش می فهمی که تو چند صفحه هم نمیشه توضیح داد!
اخه چجوری من بگم!
هندسه فضای و توپولوژی رو هم باید قشنگ بدونید تا توضیح جریان رو بفهمید که چجوری منابع عظیم انرژی می تونند اینقدر زمان رو انحنا بدند که بشه به گذشته برگشت! یا با ایجاد میان بر در زمان به اینده رفت و یا فاصله های طولانی رو با ایجاد تونل در زمان و مکان طی کرد!

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از mehrdad1355 :
یعنی من بشینم کل فیزیک مدرن رو برای شما توضیح بدم؟ :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
نه مهرداد جون. همش رو نميخواد توضيح بدي اما كساني كه توي اين تايپيك هستن يه حداقلي از تحصيلات رو دارن. ما براي ياد دادن و ياد گرفتن توي اين تايپيك هستيم. ;)

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به هر حال اینجور بحثها مقدمات زیادی رو می طلبه و نمیشه صددرصد گفت که کی درست میگه.پیچیده تر از اونی هست که ما فکرشو بکنیم و هر کسی هم مطابق برداشتی خاصی که از موضوع داره نظر میده.

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
بحث بر سر اين نيست كه اصلا امكان حركت در زمان وجود داره يا نه؟ و يا اگر وجود داره چطوري؟ وارد مسائل فرعي شدين و مساله اصلي رو فراموش كردين!

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از mazoolagh :
بحث بر سر اين نيست كه اصلا امكان حركت در زمان وجود داره يا نه؟ و يا اگر وجود داره چطوري؟ وارد مسائل فرعي شدين و مساله اصلي رو فراموش كردين!
گفتم که اگر رو کاشتن جاش مگر دراومد! اول کیفیت بازگشت به اینده رو مشخص نکرده این بحث و پارادوکس رو مطرح می کنید! مارو می خواهید سرکاربزارید؟این کارشما سفسته هست! چون خیلی چیزهای اصلی رو ازش صرفه نظر می کنید و نتیجه دلخواه رو می گیرید!
من خودم تو امار تو ارشد یک پارادوکس برتراند رو تو امار براش بیش از 10 جواب براش ساختم که همه جوابها و مقادیر باهم فرق می کرد و کاملا منطقی هم بود! با توجیه کاملا درست و هر ادم و همه سر کار می رفتن مگه کاملا به آمار و شرایط مسئله اگاه بودند-البته باز جواب ها هم صحیح بود منتها شرایط به صورت بسیار ظریفی تغییر می کرد

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
مارو می خواهید سرکاربزارید؟
اين يك مسئله فلسفي است و اگر شما احساس ميكنيد سركار گذاشته شده ايد بايد علت را در جاي ديگري جستجو كنيد.

سفسطه درسته!

من خودم تو امار تو ارشد یک پارادوکس برتراند رو تو امار براش بیش از 10 جواب براش ساختم
؟؟

گفتم که اگر رو کاشتن جاش مگر دراومد
انجمن رو اشتباه گرفته ايد. بايد اين رو در مباحث فرعي گفتگوي آزاد پست ميكرديد.

اول کیفیت بازگشت به اینده رو مشخص نکرده این بحث و پارادوکس رو مطرح می کنید
اين مبحث در اينمورد نيست - شما ميتوانيد در مبحث جداگانه اي جنبه هاي علمي حركت در زمان و مسايل مربوط به آن رو مطرح كنيد

بالا