• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ماندن یا دل کندن؟

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970
سلام خدمت دوستان گرامی
چی بگم یا از کجا شروع کنم همه وضعیت مملکت رو میدونن دیگه دل و دماغی برای هیچ کاری نمونده وضعیت اقتصاد هم که منجلاب
من خودم مغازه دارم و مغازه هم برای خودمه،مسکن هم اوکیه ولی مجردم و ۳۰ سالم شده حقیقتش با این وضعیت و آینده مبهمی که در انتظار کشوره از طرفی هم قصد مهاجرت دارم فقط دو دلم خیلی هم دو دلم که آیا عقلانیه زندگی اینجا رو ول کنم برم یه کشور دیگه مثل آلمان اونجا یه زندگی از نو استارت بزنم؟بدون اینکه حتی یک سانتیمتر خاک اونجا نداشته باشم و حتی صاحب شغلی هم نباشم نهایتش برم یه جایی برای یه کسی کار کنم
در عوض حداقل کشورش ثبات داره و میشه به جاهایی رسید ولی آیا واقعا ارزشش رو داره؟دوستام دونه به دونه یا رفتن یا در حال رفتنن خلاصه که هاج و واج موندیم خواستم یه نظری هم از استاید عزیز انجمن بپرسم و به قولی یه همفکری کنم

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
هرکسی که مهاجرت کرده الزاما موفق یا خوشبخت نشده..
با این دوست و آشناهایی که توی ایران هیچی نبودن و الان با پناهندگی و تحقیر و پول کمیته امداد اونجا دارن زندگی میکنن مشورت نکنید..

تعریف خوشبختی و زندگی خوب برای اونا فرق داره تا شما..

با کسایی که توی ایران شغل خاصی داشتن مشورت بکنید..
کسی که قبلا کاسب بوده.. مدرس بوده.. ام دی اف کار بوده.. گرا فیست بوده.. یا هرچی..

مثلا آرش جهانفر که کلیپ هاش توی یوتیوب هست..
تعریف میکرد توی ایران چند شغل عوض کرده.. یه مدت دلال ماشین بوده..یه مدت خواننده مجالس بوده.. یه مدت فروشگاه لوازم ورزشی داشت..
آلمان که رفت یه مدت تو تولیدی پوشک بچه بود..
یه مدت مترجم برای بخش پناهندگی آلمان..
یه مدت هم اوپراتور دوربین های مدار بسته یه فروشگاه زنجیره یی..

بنظرم بهترین کار مشورت با این طیف اشخاص هست.
(یا تجربیاتشون تی یوتیوب و اینستا).
هم مثل خودشون جز قشر فعال داخل کشور بودن.
هم واقعا تجربه مهاجرتی دارن..
وگرنه اکثر ماها اینجا فقط تئوری مبتونیم نظر بدیم..

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970
هرکسی که مهاجرت کرده الزاما موفق یا خوشبخت نشده..
با این دوست و آشناهایی که توی ایران هیچی نبودن و الان با پناهندگی و تحقیر و پول کمیته امداد اونجا دارن زندگی میکنن مشورت نکنید..

تعریف خوشبختی و زندگی خوب برای اونا فرق داره تا شما..

با کسایی که توی ایران شغل خاصی داشتن مشورت بکنید..
کسی که قبلا کاسب بوده.. مدرس بوده.. ام دی اف کار بوده.. گرا فیست بوده.. یا هرچی..

مثلا آرش جهانفر که کلیپ هاش توی یوتیوب هست..
تعریف میکرد توی ایران چند شغل عوض کرده.. یه مدت دلال ماشین بوده..یه مدت خواننده مجالس بوده.. یه مدت فروشگاه لوازم ورزشی داشت..
آلمان که رفت یه مدت تو تولیدی پوشک بچه بود..
یه مدت مترجم برای بخش پناهندگی آلمان..
یه مدت هم اوپراتور دوربین های مدار بسته یه فروشگاه زنجیره یی..

بنظرم بهترین کار مشورت با این طیف اشخاص هست.
(یا تجربیاتشون تی یوتیوب و اینستا).
هم مثل خودشون جز قشر فعال داخل کشور بودن.
هم واقعا تجربه مهاجرتی دارن..
وگرنه اکثر ماها اینجا فقط تئوری مبتونیم نظر بدیم..
درسته البته این ذهنیت خیلی وقته از بین رفته هر کسی مهاجرت کنه الزاما خوشبخت میشه چون هر کسی زمانی که مهاجرت میکنه باید حداقل یه کاری از دستش بربیاد وگرنه طرف بخواد بره اونجا صدقه بگیره سوسیال خور بشه ماهی بهش دوزار پول بدن که از گرسنگی تلف نشه که لایق همون پول کمیته امداد هم نیست
هر نقطه از کره خاکی کار نکنی اوضاع همینه جایی قرار نیست پول مفت بدن
فقط اشکال کار اینجاست ما تو ایران روزی حداقل ۱۰ الی ۱۲ ساعت کار میکنیم آخرشم زورمون به تورم نمیرسه
از طرفی هم مشکلات زیست محیطی هم هست اینجا غرب کشور الان خوبه ولی از یه ماه دیگه طوفان شن و نمک شروع میشه آخرش کار دست مردم این منطقه میده خودم تو تابستونا تو اوج گرما مجبورم ماسک بزنم حتی حین خواب!مشکل فقط بُعد مالی نیست از لحاظ جانی هم دیگه اوضاع جالب نیست

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
ایشون @Tidus با نام تجاری خاله سهیلا مدتی در آلمان نونوایی داشتن ولی به خاطر حجم زیاد مشتریها با کلی خستگی و کوفتگی با مقدار زیادی بخیه به نونشون به آغوش وطن برگشتن اینجا هم همون شغل شریف رو دارن ادامه میدن . خودش میگه خستگی و پار ه گی داره ولی نونش حلاله و هیچ‌جا لذتی مشابه خدمت به هم وطن رو تجربه نکرده .
996.gif

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
برای کسی با شرایط شما خیر
اگه هم شرایط اب و هوایی بده شهر رو عوض کن
یه جا دیگه مغازه و خونه بگیر

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
حالا نیست که اروپایی ها لنگ ما ایرانی ها هستن ! بذار اونایی که رفتن استیبل بشن . نندازنشون بیرون صلوات . تعداد ایرانی های دیپورت شده روز ب روز بیشتر میشه

روز به روز به تعداد ایرانی هایی که میخوان هموطناشون رو ببرن غرب خوشبختشون کنن اضاف میشه . پول هموطن آریایی رو میگیرن به اسم مشاوره و کمک و نهایتا یه بیلاخ میدن بهش 🤭

رفتن ش که مهم نیست . ماندن ش مهمه !

اگه فقط رفتن مهمه که بیا با @Tidus بریم یومبو سنتر شعبه جزایر قناری

arthur97

Registered User
لایک‌ها
375
به نظر من کسی که ۹۰ سالش هست هم اگه بتونه و نره به خودش خیانت کرده. شما که جای خود داری برادر. شرایط کشور ما فقط روز به روز بدتر میشه. نه امیدی هست و نه امنیت و ثباتی. چند سال دیگه که دهه ۶۰ ای ها برسن به سن بازنشستگی تازه بحران کشور شروع میشه!

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
سن ت ک خوبه
تحصیلاتو تخصصت غیر مغازه ، وضعیت تاهل هم نگفتی
در کل اینجا هیچ آینده ای متصور نیست
هرجا بری بهتر از اینجاست قاعدتاً
البته اگر متاهل باشی قضیه فرق می‌کنه

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970
به نظر من کسی که ۹۰ سالش هست هم اگه بتونه و نره به خودش خیانت کرده. شما که جای خود داری برادر. شرایط کشور ما فقط روز به روز بدتر میشه. نه امیدی هست و نه امنیت و ثباتی. چند سال دیگه که دهه ۶۰ ای ها برسن به سن بازنشستگی تازه بحران کشور شروع میشه!
گوشه گوشه کشور بحرانه
این چیزی هم که ما از اینا دیدیم علاوه بر اینکه مشکلات قرار نیست حل بشه بلکه یه مشکل دیگه هم ایجاد میکنن قبلیا از دایره توجه خارج بشن

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970
سن ت ک خوبه
تحصیلاتو تخصصت غیر مغازه ، وضعیت تاهل هم نگفتی
در کل اینجا هیچ آینده ای متصور نیست
هرجا بری بهتر از اینجاست قاعدتاً
البته اگر متاهل باشی قضیه فرق می‌کنه
تحصیلاتم زیاد مهم نیست چون فقط میرفتم که مدرکه رو بگیرم ولی لیسانس نرم افزار دارم بعلاوه دوره یک ساله کمک پرستاری رفتم مدرکشم گرفتم و آرایشگری هم بلدم البته اونجا برای افراد زیر 35 سال آوسبیلدونگ (همون فنی حرفه ای خودمون)داره که به رایگان و با هزینه خودشون شغلی که میخوای رو انتخاب میکنی آموزشت میدن بصورت عملی و تئوری که آماده بشی کار کنی البته اختیاریه این مورد
تو پست اول اشاره کردم 30 سالمه و مجرد هستم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
زبان بلدی؟
اون طرف رفتی چه شغلی چه منبع درآمدی؟
این دو تا مشکل اصل کار هستن

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970
زبان بلدی؟
اون طرف رفتی چه شغلی چه منبع درآمدی؟
این دو تا مشکل اصل کار هستن
زبان انگلیسی بله
کار هم ایده براش دارم یا آرایشگری ادامه میدم
یا میرم فنی حرفه ای ببینم چه کاری درآمد داره همون رو یاد میگیرم
یا یه جایی مشغول به کار میشم سرمایه اولیه دستم اومد یه retro gamenet میزنم از دستگاه آرکید گرفته تا ps1/ps2 میارم جو گیمنت رو مثل دهه 90 میلادی میکنم هم سن و سالای خودمون ممکنه استقبال کنن هزینه ای هم نمیبره ارزونه کنارش هم یه دقیقا مثل ایران میشه یه منوی سنتی از غذا اوکی کرد
بستگی داره اونجا چه تصمیمی بگیرم

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
سلام بر تو ای مهاجرت کننده ؛

بنظرم قبل اینکه آتیش بزنی به مالت برو یه ماه اونجا بمون ، ببین مال این حرفا هستی اصلا ؟

شیر تو ۵۷ و همه داستاناش ...
من یکی که انصافا بریدم ...

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970
سلام بر تو ای مهاجرت کننده ؛

بنظرم قبل اینکه آتیش بزنی به مالت برو یه ماه اونجا بمون ، ببین مال این حرفا هستی اصلا ؟

شیر تو ۵۷ و همه داستاناش ...
من یکی که انصافا بریدم ...
اتفاقا 1% احتمال دادم شاید رفتم و خوشم نیومد برا همین چیزی قرار نیست بفروش برسه جنسامو نگه میدارم اگر احیانا برگشتم کارمو ادامه بدم
کلا قرار نیست پل های پشت سرم رو خراب کنم من یه مقدار محافظه کارانه فکر میکنم همیشه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
سلام
من باشم ،میکنم میرم پشت سرمو هم نمیبینم !
۱ثانیه موندن اینجا اشتباهه
من نمیتونم برم شما بگو یک درصد اگر شانس رفتن داشتم میرفتم که ندارم متاسفانه

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
ایشون @Tidus با نام تجاری خاله سهیلا مدتی در آلمان نونوایی داشتن ولی به خاطر حجم زیاد مشتریها با کلی خستگی و کوفتگی با مقدار زیادی بخیه به نونشون به آغوش وطن برگشتن اینجا هم همون شغل شریف رو دارن ادامه میدن . خودش میگه خستگی و پار ه گی داره ولی نونش حلاله و هیچ‌جا لذتی مشابه خدمت به هم وطن رو تجربه نکرده .
996.gif
حالا از کجا مطمئنی الان اونجا نیستم و کلا ایرانم؟ :D

بالا