• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ماندن یا دل کندن؟

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
هییییی
دست رو دلم نزار که روزی صدبار آرزو میکنم کاش شرایط رفتن داشتم 😟

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
مگه شهر دیگه س؟؟؟:D اصلا چنین موردی عملی نیس!

سلام بر یگانه سلطان پی تی

همه پل ها رو بقول دوستمون نباید خراب کرد ، البته این کار شدنیه به روش های مختلف ...

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
سلام بر یگانه سلطان پی تی

همه پل ها رو بقول دوستمون نباید خراب کرد ، البته این کار شدنیه به روش های مختلف ...
سلام از ماست
هیچ جوره نمیشه!!!
یه روشش رو بگو منم بدونم! اینطوری بود هیچ کس زمینی نمیرفت پناهنده بشه راحت ویزا میگرفتن هوایی میرفتن. ویزای شنگن راحت ترین کشور اروپایی (از لحاظ ویزا شدن) چندین هزار یورو ناقابل آب میخوره. پول هواپیما بماند. اونجا هم طبعا تو کوچه چادر نمیزنه و خرج جا و خورد و خوراک داره چند هفته که هست.

دوم پل باید دید به کجا برمیگرده!!!
به نظر من پول از همه چی مهمتره و محکم بودن جا پا. استارتر اگه خونه زندگیو آب کنه بره یه جا با جا پای محکم بهترین گزینه س. لزوما میتونه اروپا هم نباشه ترکیه یا کشورای اطراف و امریکای جنوبیم هست. ایران هیچی نداره بخواد بمونه. این حرفا که نمیدونم سن کمتره بیشتره هم سسشعره. پول باشه شصت سالگی پاشو برو.

اگه واقعا تصمیمشو دارید مهم ترین چیزا:
1-پول
2-پول
3-برنامه ریزی برای نقد کردن اموال

درکنار اینا:
1-جمع آوری اطلاعات درمورد جاهایی که به جیب و تخصص شما میخوره از منابع مجرب
2-بستن قرارداد با شرکت یا آدم معتبر یا اینکه خودتون کاراتو کنید (مورد اول بهتره)

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970
سلام از ماست
هیچ جوره نمیشه!!!
یه روشش رو بگو منم بدونم! اینطوری بود هیچ کس زمینی نمیرفت پناهنده بشه راحت ویزا میگرفتن هوایی میرفتن. ویزای شنگن راحت ترین کشور اروپایی (از لحاظ ویزا شدن) چندین هزار یورو ناقابل آب میخوره. پول هواپیما بماند. اونجا هم طبعا تو کوچه چادر نمیزنه و خرج جا و خورد و خوراک داره چند هفته که هست.

دوم پل باید دید به کجا برمیگرده!!!
به نظر من پول از همه چی مهمتره و محکم بودن جا پا. استارتر اگه خونه زندگیو آب کنه بره یه جا با جا پای محکم بهترین گزینه س. لزوما میتونه اروپا هم نباشه ترکیه یا کشورای اطراف و امریکای جنوبیم هست. ایران هیچی نداره بخواد بمونه. این حرفا که نمیدونم سن کمتره بیشتره هم سسشعره. پول باشه شصت سالگی پاشو برو.

اگه واقعا تصمیمشو دارید مهم ترین چیزا:
1-پول
2-پول
3-برنامه ریزی برای نقد کردن اموال

درکنار اینا:
1-جمع آوری اطلاعات درمورد جاهایی که به جیب و تخصص شما میخوره از منابع مجرب
2-بستن قرارداد با شرکت یا آدم معتبر یا اینکه خودتون کاراتو کنید (مورد اول بهتره)
والا همونطور که گفتم بزنامه ام اینه خود مغازه میمونه،اجناس داخلش هم نمیفروشم،ملک هم سر جاشه
وسایل شخصی رو میفروشم که رقمی نیستن ولی خب وقتی نیستم مدلشون میاد پایین و ارزششون رو از دست میدن
ویزا هزینه اش بالاست ارزش نداره
بهترین راهکار همون قاچاقه و میرسی اعلام پناهندگی میکنی
سختی داره ولی کم هزینه ترین راهه

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
اگه شرایطشو‌ داری همین ۱ ساعت دگ برو به فردا ننداز،مطمئن باش بعد ها به شدت پشیمون میشی(اگه میتونی بری و نرفتی)

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
ما یه فامیلی داریم، نه پول داشت نه سواد داشت (دانشگاه آزادی بود)، بورس استانی از یکی از دانشگاه های ایتالیا (برای ارشد) گرفت رفت
اتفاقا شرط بورسش هم این بود که بضاعت مالی نداشته باشی و فقیر باشی :ROFLMAO:
البته ازونطرف باید به سفارت اثبات میکرد که تمکن مالی داره، ولی خب اونو ازین و اون قرض کرد یه مدت توی حساب نگه داشت، سفارت قانع شد و پولای ملتو برگردوند!
باز پسر دایی خودم، 17 سالشه، هنرستان رشته تعمیرات خودرو خونده، الان داره آلمانی رو یاد میگیره سال دیگه بره آلمان، میگه یه دوره های آموزشی تعمیرات خودرو آلمان هست به شرط دونستن زبان میری اونجا آموزش می بینی (با خوابگاه و اسکان) و بعد دوره آموزشی کارم بهت میدن :دی
کلا بی نهایت راه هست، با پول، بی پول، با سواد بی سواد!، البته اگه هدف صرفا رفتنه! دیگه اونجا چه وضعی پیدا میکنه رو تا نری اونطرف از نزدیک طرفو نبینی معلوم نیست!

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
ما یه فامیلی داریم، نه پول داشت نه سواد داشت (دانشگاه آزادی بود)، بورس استانی از یکی از دانشگاه های ایتالیا (برای ارشد) گرفت رفت
اتفاقا شرط بورسش هم این بود که بضاعت مالی نداشته باشی و فقیر باشی :ROFLMAO:
البته ازونطرف باید به سفارت اثبات میکرد که تمکن مالی داره، ولی خب اونو ازین و اون قرض کرد یه مدت توی حساب نگه داشت، سفارت قانع شد و پولای ملتو برگردوند!
باز پسر دایی خودم، 17 سالشه، هنرستان رشته تعمیرات خودرو خونده، الان داره آلمانی رو یاد میگیره سال دیگه بره آلمان، میگه یه دوره های آموزشی تعمیرات خودرو آلمان هست به شرط دونستن زبان میری اونجا آموزش می بینی (با خوابگاه و اسکان) و بعد دوره آموزشی کارم بهت میدن :دی
کلا بی نهایت راه هست، با پول، بی پول، با سواد بی سواد!، البته اگه هدف صرفا رفتنه! دیگه اونجا چه وضعی پیدا میکنه رو تا نری اونطرف از نزدیک طرفو نبینی معلوم نیست!
شما فکر کنم اون پستی که کوت کردم رو اصلا نخوندین، یکی گفته بود یه ماه پاشو آزمایشی برو برگرد گفتم بشه هم صرف نداره چون هزینه و زحمتش زیاده.
الان پنجاه سال پیش نیست ماداگاسکار هم بخواین برین میرین یوتوب چند تا لایو و... میبینین دستتون میاد نیاز به خرج بیخود نیست.
تمام اینا رو خودم میدونم که گفتین.

farhad17

Registered User
لایک‌ها
338
همه چیز به ذهنیت خودت بستگی داره, اگه تو ایـران اذیتی بهتره مهاجرت کنی, در کوتاه مدت وضعیت ایـران درست نمیشه.
اگه هر روز بگیم چرا ماشین گرون شد, چرا اینترنت سرعتش کمه یا فیـلتره هیچی درست نمیشه, فقط داریم زمان رو از دست میدیم,
چشم به هم بزنیم 40-50 سالمون میشه و هیچی تو زندگی نداریم.

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970
همه چیز به ذهنیت خودت بستگی داره, اگه تو ایـران اذیتی بهتره مهاجرت کنی, در کوتاه مدت وضعیت ایـران درست نمیشه.
اگه هر روز بگیم چرا ماشین گرون شد, چرا اینترنت سرعتش کمه یا فیـلتره هیچی درست نمیشه, فقط داریم زمان رو از دست میدیم,
چشم به هم بزنیم 40-50 سالمون میشه و هیچی تو زندگی نداریم.
تا این اذیت بودن رو تو چی خلاصه کنیم
مالی؟فعلا اوکیه یاد گرفتم کم بخورم و به چیزی فکر نکنم که دستم بهش نمیرسه مثلا مسافرت آنچنانی،خرج و اینچیزا
اجتماعی؟اره مملکت رو انگار جوّ مرگ گرفته همه اخم کردن ناراحت دهن پولداره رو هم باز میکنی کم مونده بزنه زیر گریه
خودخواه نیستم میگم من عمرمو کردم تو این ۳۰ سال حقیقتا نفهمیدیم طعم و لذت زندگی چجوریه
آینده اینجا خیلی مبهم و نامعلومه
سال دیگه میبینی آب نیست با تانکر سهمیه بندی شده یه گالون آب میبری خونه
برق مدام قطع و وصل میشه
گاز روزی چند ساعت قطعه
زیست محیط منطقه نابود شده همه جا پر شده از گرد و غبار همه مشکلات ریوی دارن و بخاطر کیفیت بد آب اکثرا دچار سنگ کلیه شدن
دارو نیست
نمک از آسمون میباره
دلار شده خدا تومن زورت میاد یه کیلو گوجه فرنگی ببری خونه
بچه هات از خودت بدتر هیچ آینده ای ندارن و دوزار تو جیبشون نیست حسرت ماشین که بماند حسرت یه گوشی معمولی رو دارن
به اینا فکر میکنم میرم تو خلاء
جز مهاجرت هیچ ایده ای ندارم

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
تا این اذیت بودن رو تو چی خلاصه کنیم
مالی؟فعلا اوکیه یاد گرفتم کم بخورم و به چیزی فکر نکنم که دستم بهش نمیرسه مثلا مسافرت آنچنانی،خرج و اینچیزا
اجتماعی؟اره مملکت رو انگار جوّ مرگ گرفته همه اخم کردن ناراحت دهن پولداره رو هم باز میکنی کم مونده بزنه زیر گریه
خودخواه نیستم میگم من عمرمو کردم تو این ۳۰ سال حقیقتا نفهمیدیم طعم و لذت زندگی چجوریه
آینده اینجا خیلی مبهم و نامعلومه
سال دیگه میبینی آب نیست با تانکر سهمیه بندی شده یه گالون آب میبری خونه
برق مدام قطع و وصل میشه
گاز روزی چند ساعت قطعه
زیست محیط منطقه نابود شده همه جا پر شده از گرد و غبار همه مشکلات ریوی دارن و بخاطر کیفیت بد آب اکثرا دچار سنگ کلیه شدن
دارو نیست
نمک از آسمون میباره
دلار شده خدا تومن زورت میاد یه کیلو گوجه فرنگی ببری خونه
بچه هات از خودت بدتر هیچ آینده ای ندارن و دوزار تو جیبشون نیست حسرت ماشین که بماند حسرت یه گوشی معمولی رو دارن
به اینا فکر میکنم میرم تو خلاء
جز مهاجرت هیچ ایده ای ندارم
آقا خودت جواب خودتو دادی ! دیگه سوال پرسیدن ندارن.
برو ،قبلا هم گفتم ۱ ثانیه جای موندن نداره این خرابی!! چند سال پیش باید دست ب کار میشدی

shak

Registered User
لایک‌ها
521
این تاپیک چقدر مایه‌خال **** داره. اینها همون‌هایی نیستن که هر روز دارن تو پاتوق چ.س ناله می‌کنن؟ همزمان از مال **** هم میرن بالا. همون بهتر که این انجمن داره تعطیل میشه.

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970
آقا خودت جواب خودتو دادی ! دیگه سوال پرسیدن ندارن.
برو ،قبلا هم گفتم ۱ ثانیه جای موندن نداره این خرابی!! چند سال پیش باید دست ب کار میشدی
درسته
وقت رفتنه،ایران قرار نیست رنگ خوشی به خودش ببینه
دیگه نمیشه تحمل کرد

بالا