• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ماهانه مبلغ 1100 دلار جهت واریز به حساب در کانادا یا امریکاو دریافت وجه در ایران***((بدون کارمزد))

commander

Registered User
لایک‌ها
406
ضمن سلام
ماهانه مبلغ 1100 دلار جهت واریز به حساب کانادا - امریکا و یا اروپا (منبع ارسال از کانادا میباشد) موجود می باشد.
یعنی ماهانه بطور منظم مبلغ 1100 دلار واریز به حساب در کشورهای فوق و دریافت وجه در ایران.
(مبلغ ماهیانه فوق هیچ کارمزدی ندارد و فقط به نرخ دلار روز محاسبه میشود و به نفع دو هر دو طرف میباشد)
"فقط جهت دوستانی که روال منظم و ثابت حواله ماهیانه را دارند ".
ارسال حواله فقط و فقط در چهارچوب موضوع و مبلغ فوق می باشد، لذا به جهت شفافیت توضیحات، از طرح سئوالات حاشیه ای و خارج از موضوع و درخواست حواله با مبالغی دیگر و ... خودداری فرمایید.
با تشکر

**********************************************************************************************************************

payam124 گرامی پاسختون پ خ شد

Last edited:

EasyPay

Registered User
لایک‌ها
2
نوع پرداخت و سورس پول از کجاست؟

commander

Registered User
لایک‌ها
406
نوع پرداخت و سورس پول از کجاست؟

نوع پرداخت حواله به حساب بانکیتان در هر بانکی در کشورهای امریکای شمالی و یا اروپا.(در کشورهای امریکا و کانادا حواله طی 2 ساعت انجام میشود) سورس هم از کانادا است
(( دوستان اگه مطلب بالا رو درست مرورو کنید همین مطلب در توضیحات فوق ذکر شده ))
.

بانکی ارسال میشه؟ نرخ روز یعنی چقدر؟ سورس نرخ روز شما کجاست؟

دوست گرامی منظور شما رو از "بانکی ارسال میشه؟" نفهمیدم!
اگه منظورتون اینه که از طریق بانکهای ایران انجام میشه که مسلما خیر. (چون هم خدمات سوئیفت به ایران قطع شده و هم اینکه، کدوم بانک یا آدم عاقلی میاد از ایران پول حواله کنه و کارمزدی هم نگیره)!!!
و اگه از "بانکی ارسال میشه!" منظورتون از طریق بانک های خارج از ایرانه (در بالا عرض کردم که منبع ارسال از کاناداست)، که قاعدتا در آنجا هم با پیک ارسال نمیشه و از طریق سیبستم بانکی انجام خواهد شد.(خواهشا لطف کنید قبل از طرح سئوالات کمی بر روی آن تامل فرمایید).
و اما در مورد نرخ، که برابر با نرخ روز دلار در بازار آزاده (و سورس نرخ روز ارز هم در سایتهای onlinecurrency.ir و یا سایت مثقال)

٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩

دوستان! به جهت رفع یک سری از ابهامات، لازم به توضیح است که :
کار و شغل ما به هیچ عنوان، ارائه خدمات ارسال حواله بدون کارمزد نیست.
و همانطوری که در متن موضوع توضیح داده شده، ماهانه 1100 دلار (و فقط با یک شخص)
و دلیلش هم اینه که ماهانه مبلغ 1100 دلار از کانادا حواله دارم و بعلت شرایط فعلی و هزینه های نامتعارف حواله (از ایران و بلعکس)، با فردی که (به جهت مسائل تجاری، کاری و ...) ارسال حواله منظم ماهیانه از ایران را دارد، هماهنگ شوم تا کار هر دو نفرمان بدون پرداخت کارمزد حواله راه بیافته.

ارسال حواله فقط و فقط در چهارچوب موضوع و مبلغ فوق می باشد، لذا به جهت شفافیت توضیحات، از طرح سئوالات خارج از موضوع و درخواست حواله با مبالغی دیگر و ... خودداری فرمایید.
ممنون

Last edited:

yourchoice

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنده میتونم بگریم ازتون. فقط تاریخ رو بفرمایید که کیا میتونید انتقال بدید ؟

commander

Registered User
لایک‌ها
406
Last edited:

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
نشد من هستم كه ميخوام دوست عزيز

commander

Registered User
لایک‌ها
406
باشه بنده میخوام. لطفا با ایمیل با من در ارتباط باشید.

ایمیلتون دریافت و پاسخ پیام شما پ خ شد

پاسخ پ خ شد

٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩

قابل توجه دوستان گرامی
درخواست و اعلام آمادگی های متعددی از شما دوستان طی پیام خصوصی دریافت شد.
و تا این ساعت (بعلت تعدد پیام ها) با همه دوستان تماس حاصل نشده ( که به ترتیب ارسال، در حال پاسخگویی هستم)
که پس انجام تماس و ارتباط با همه دوستان متقاضی، در نهایت با فردی که بصورت 2 طرفه، بیشترین هماهنگی و شرایط تطبیق را با یکدیگر داشتیم، همکاری خواهد شد.
و در صورت انصراف متقاضی با فرد بعدی به ترتیب اولویت فوق تماس گرفته میشود.
لازم بذکر است که در صورت تایید توافق قطعی، مراتب از طریق همین پست به اطلاع شما دوستان خواهد رسید و تا آن زمان ارسال اعلام آمادگی بلامانع است
متشکرم

Last edited:

yourchoice

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با من که تماس نگرفتین اما بنده به شما اوکی دادم که 100% هر چهقدر دلار داشته باشید به نرخ اسکناس میخرم ازتون.

حساب بانکیم هم امریکا هست.

commander

Registered User
لایک‌ها
406
yourchoice
با من که تماس نگرفتین اما بنده به شما اوکی دادم که 100% هر چهقدر دلار داشته باشید به نرخ اسکناس میخرم ازتون.

حساب بانکیم هم امریکا هست.

yourchoice گرامی
مطمئنا با شما تماس خواهم گرفت، (دوست گرامی شما دیروز ایمیل تون رو ارسال کردید و امروز هم پاسخ داده شد)
((به خاطر شماره ارسالیتون هم که شده، زودتر با شما تماس میگیرم چون فکر کنم تا حدودی به هم نزدیکیم)).
ممنون

Last edited:

yourchoice

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
yourchoice

yourchoice گرامی
مطمئنا با شما تماس خواهم گرفت، (دوست گرامی شما دیروز ایمیل تون رو ارسال کردید و امروز هم پاسخ داده شد)
((به خاطر شماره ارسالیتون هم که شده، زودتر با شما تماس میگیرم چون فکر کنم تا حدودی به هم نزدیکیم)).
ممنون

ممنونم. منتظر هستم.

Nasrolahi

Registered User
لایک‌ها
3

commander

Registered User
لایک‌ها
406

دوستان گرامی !
به لحاظ ارسال پیام، از سوی تعدادی از کاربران محترم، مبنی بر درخواست ارسال حواله با مبالغ و شرایط متفاوت با آنچه که در تایپیک درج شده،
خواهشمندم، دقت فرمایید که:
کار و شغل ما به هیچ عنوان، ارائه خدمات ارسال حواله بدون کارمزد نیست.
ارسال حواله فقط و فقط در چهارچوب موضوع و مبلغ فوق می باشد، لذا به جهت شفافیت توضیحات، محبت فرموده و از ارسال پیامهای خارج از موضوع و درخواست حواله با مبالغی دیگر و ... خودداری فرمایید.
و همانطوری که در متن موضوع توضیح داده شده، این تایپیک فقط جهت توافق با یک فرد میباشد: ماهانه 1100 دلار (و فقط با یک شخص)

٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩

Last edited:

commander

Registered User
لایک‌ها
406
25 می، نتیجه در همین فروم به اطلاع خواهد رسید

Last edited:

commander

Registered User
لایک‌ها
406

دوستان گرامی

بر خلاف انتظار، تعداد دوستانی که آمادگی خود را اعلان داشتند، بیش از آنی بود که توقع داشتم
و تا این لحظه، با تمام دوستانی که، هم در تایپیک و هم طی پیام خصوصی، آمادگی خود را اعلام نمودند، تماس حاصل گردید،
الالحال و در نهایت تا قبل از تاریخ "25 May" با فردی که به لحاظ شرایط (بر اساس هماهنگی و موازات بیشتر) به همدیگر نزدیکتر بودیم، تماس و توافق لازم بعمل خواهد آمد.و متعاقبا در تایپیک به اطلاع دوستان خواهد رسید.

لازم به ذکر است که:
اساس انتخاب ما بر مبنای هرچه سهل پذیر تر بودن این فرایند است و الا قریب به اتفاق دوستانی که اعلام آمادگی کرده اند، افرادی محترم و معتبر بوده، که به شخصه ارادت خود را خدمت برخی از این دوستان اعلام میدارم.

ممنون

بالا