• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ماهانه مبلغ 1100 دلار جهت واریز به حساب در کانادا یا امریکاو دریافت وجه در ایران***((بدون کارمزد))

commander

Registered User
لایک‌ها
406
دوستان گرامی
طبق وعده داده شده مبنی بر اعلام نتیجه در 25 می،
به اطلاع میرساند که:
توافق قطعی با کاربر گرامی yourchoice انجام پذیرفت.

٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩٭٭۩
در صورت فسخ احتمالی (1 درصد و بنا بر هر دلیل ممکن)، کاربر گرامی
EasyPay در اولویت بعدی قرار خواهند داشت.
از همین تایپیک هم، ارادت خود را خدمت کاربر محترم ftec اعلام داشته، و تنها به دلیل دور بودن مقصد حواله ایشان (موقعیت جغرافیایی) نسبت به 2 دوست فوق، مقدور نبود که در خدمت ایشان باشم.
ضمنا از آنجا که، جهت ارزیابی شرایط متقاضیان، (چه در تایپیک و چه طی پیام خصوصی) با همه دوستان متقاضی تماس تلفنی داشته ام، به اطلاع میرساند که:
مبنای انتخاب ما، "نزدیکی و موازی بودن شرایط طرفین" و هرچه سهل پذیر تر بودن این فرایند بوده، والا قریب به اتفاق دوستانی که اعلام آمادگی کرده اند، افرادی محترم و معتبر بوده، که به شخصه ارادت خود را خدمت این دوستان اعلام میدارم.
با احترام Commander

Last edited:

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388

از همین تایپیک هم، ارادت خود را خدمت کاربر محترم ftec اعلام داشته، و تنها به دلیل دور بودن مقصد حواله ایشان (موقعیت جغرافیایی) نسبت به 2 دوست فوق، مقدور نبود که در خدمت ایشان باشم.
با احترام Commander

ارادتمندم. شما لطف دارید :blush:. فقط میخواستم ازتون خواهش کنم اطلاعاتی که در صحبت تلفنی ما رد و بدل شد ، لطفا بدون اطلاع من با شخص ثالثی در میان نگذارید.ممنون

commander

Registered User
لایک‌ها
406
ارادتمندم. شما لطف دارید :blush:. فقط میخواستم ازتون خواهش کنم اطلاعاتی که در صحبت تلفنی ما رد و بدل شد ، لطفا بدون اطلاع من با شخص ثالثی در میان نگذارید.ممنون

ftec گرامی با سلام
بنده خواهر زاده ایشان هستم و دایی، در حال حاضر در اینجا نیستند، و مسلما حفظ و محرمانگی حریم شخصی از اصول پایه ایشان می باشد ( از این نظر به واقع پایبنده) و جهت تعلق خاطر مضاعف تان به اطلاع میرسانم که حتی بنده هم، در جریان مکالمه میان شما و ایشان قرارنگرفتم. (و این پست را طی ایمیلی که برای من ارسال فرمودند در تایپیک قرار دادم)

Last edited:
بالا