میتونم پرسش کنم که چرا این سوالو مطرح میکنین؟
اگه توی وب جستجو کنید مطالب منفی زیادی در مورد این ماهی گفته شده
مثلاً:
بهنام بقاپور دریایی، مدیرعامل شرکت تعاونی صیادان پشتشهر بندرعباس و کارشناس حوزه آبزیان با انتقاد از واردات بیرویه انواع ماهیهای خارجی به ویژه یک نوع ماهی چینی به نام «تیلاپیا» به ایران، اظهار داشت: ماهی تیلاپیا در چین به عنوان یک پروژه تولیدی در حجم عظیم و با قیمتی ارزان برای صادرات در مزارع به راه افتاد که دارای محیط های پرورش بسیار آلودهای هستند در واقع از کود و پساب حیوانی مزارع به عنوان غذای این ماهی استفاده میشود؛ رشد سریع و غذای بیکیفیت و ارزان ماهی تیلاپیا آن را به محصولی با صرفه و سودآور برای کشور چین تبدیل کرده است.
وی با اشاره به اینکه تنها جنس نر این ماهی خوراکی است، افزود: پرورش دهندگان برای رشد بهتر و سریعتر این ماهی، از هورمون و آنتیبیوتیکهای زیادی در محیط پرورش آن استفاده میکنند که بالطبع جذب گوشت این ماهی میشود. براساس گزارشهای مجامع علمی و تحقیقاتی در دنیا که در رسانههای بینالمللی نیز بازتاب زیادی داشته است، این ماهی نسبت به دیگر ماهیها دارای امگا 3 بسیار کمتری بوده و در عوض امگا 6 بالایی دارد که برای سلامتی بسیار مضر است.
منبع: http://www.tasnimnews.com/fa/news/1393/06/08/478019/آلزایمر-التهاب-روده-و-مشکلات-قلبی-عوارض-مصرف-ماهی-تیلاپیا
قرار بود که این ماهی به خاطر جلوگیری از آسیب به محیط زیست و آبزیان بومی ایران
در یزد، قم، سمنان که به آبهای آزاد راهی ندارند پرورش پیدا کند، اما واردات این ماهی
از کشور چین و محیط پرورش آن باعث میشه در مورد سلامت این ماهی نگران بشم.
با توجه به اینکه چینها علاقه زیادی به تقلب در هر کار و کسب درآمد در کمترین زمان
و با نازلترین کیفت را دارند، واردات مواد خوراکی از چین کار عاقلانه ای نیست.