hwt
مدیر بازنشسته
- نوشتهها
- 15,954
- لایکها
- 2,415
اين تو بازار ايران با 2 سال گارانتي اواژنگ يافت ميشه .!به نقل از hwt :G5 logitech در مورد عكس و قيمت پليز يه سرچ كن .
اين تو بازار ايران با 2 سال گارانتي اواژنگ يافت ميشه .!به نقل از hwt :G5 logitech در مورد عكس و قيمت پليز يه سرچ كن .
به نقل از starsoheil :آقا توی logitech من بین دو مدل MX1000 و G5 گیر کردم .کدومش بهتره
دوست عزیز نگفتین این مدل در بازار ایران هست یا نه و نظر شما در مورد این مارک و مارک G5 چیه؟ کدوم بهتره؟به نقل از ReD3ath++ :Razer Copperhead
بهترین Mouse برای Gaming
1600dpi Laser Technology
قیمت حدود 80 تومان - آدرس وب سایت: www.razerzone.com
با تشکر از توضیحات بسیار کامل شما.فقط من منظورتون رو در مورد اینکه دارای وزنه هست نفهمیدم.در ضمن آیا این مدل دیگه امکانات دیگه ای ندارهبه نقل از MohammadR :من G5 Logitech دارم و این ماوس از هر لحاظ کامله.
MX1000 و G5 Logitech هر دو لیزر هستند اما G5 دارای رزولوشن بسیار بالای 2000DPI می باشد.
شما در G5 می توانید بین سه رزولوشن سوییچ کنید! (به راحتی و با فشار یک کلید روی ماوس)
بین 400 و 800 و 2000 DPI ... در حالت عادی 800 DPI بهتره چون 2000DPI خیلی سریعه ولی همین سرعت گاهی کاربرد داره.
G5 دکمه ی Forward ندارد.
G5 با سیم است اما MX1000 بی سیم است. من خودم با سیم را بیشتر دوست دارم مشکل شارژ را اصلا نداری.
G5 دارای وزنه هست و می تونی به راحتی ماوستو با وزنه های مختلف سبک و سنگین کنی.
شکل و شمایل G5 شباهت زیادی به سری MX500-MX510 دارد.
G7 هم ظاهرا مدل بي سيم g5 هست.به نقل از MohammadR :من G5 Logitech دارم و این ماوس از هر لحاظ کامله.
MX1000 و G5 Logitech هر دو لیزر هستند اما G5 دارای رزولوشن بسیار بالای 2000DPI می باشد.
شما در G5 می توانید بین سه رزولوشن سوییچ کنید! (به راحتی و با فشار یک کلید روی ماوس)
بین 400 و 800 و 2000 DPI ... در حالت عادی 800 DPI بهتره چون 2000DPI خیلی سریعه ولی همین سرعت گاهی کاربرد داره.
G5 دکمه ی Forward ندارد.
G5 با سیم است اما MX1000 بی سیم است. من خودم با سیم را بیشتر دوست دارم مشکل شارژ را اصلا نداری.
G5 دارای وزنه هست و می تونی به راحتی ماوستو با وزنه های مختلف سبک و سنگین کنی.
شکل و شمایل G5 شباهت زیادی به سری MX500-MX510 دارد.
بخری می فهمی! پشت ماوس یک جا داره و داخل جعبه ی ماوس یک شیئی هست که توش وزنه های کوچک که در داخل خود جعبه ی ماوس هست می گذاری و بعد شیئ را از پشت ماوس فشار میدی .به نقل از starsoheil :کلا فکر کنم مدل بیسیم جز دردسر چیز دیگه ای نداشته باشه.آخه همین طور باید بزاری شارژ بشه و ازش استفاده کنی
G7 دوتا باتری داره و مثل MX1000 لازم نیست بزاریش تو شارژبه نقل از starsoheil :کلا فکر کنم مدل بیسیم جز دردسر چیز دیگه ای نداشته باشه.آخه همین طور باید بزاری شارژ بشه و ازش استفاده کنی
میشه منظورتون رو از اینکه میگین داخل موس وزنه هست و ما شی رو باید از پشت موس فشار بدیم اصلا چی هست و به چه درد میخوره انجام این کار؟به نقل از MohammadR :بخری می فهمی! پشت ماوس یک جا داره و داخل جعبه ی ماوس یک شیئی هست که توش وزنه های کوچک که در داخل خود جعبه ی ماوس هست می گذاری و بعد شیئ را از پشت ماوس فشار میدی .
اینم یک عکس برای تفهیم بیشتر
آره آخه همه مشکلا هم به این جا ختم نمیشه.مثلا ببینید منظورم این هست که بالاخره این باتریها یک عمری دارن و تموم میشن دوباره باید با قیمت گرون بری براش باطری بخریبه نقل از spookykid :G7 دوتا باتری داره و مثل MX1000 لازم نیست بزاریش تو شارژ
یه باتری تو شارژر هست و هر وقت باتریه موس تمام بشه با اون یکی عوض میکنیش
بله از این جهت حق با شماستبه نقل از starsoheil :آره آخه همه مشکلا هم به این جا ختم نمیشه.مثلا ببینید منظورم این هست که بالاخره این باتریها یک عمری دارن و تموم میشن دوباره باید با قیمت گرون بری براش باطری بخری
سلام تو ایران ماوس 1600dpiیا2000dpi چی هست وچه مارکی خوب می باشدبه نقل از laminor2006 :ماوس لاجتیک در حد 15 هزار تومان آیا هست ؟؟
سلام با تشر از آقای amd که راهنمایی کردید بعد چه مدلی توی ایران از این مارک هست و چه قیمتی رو دارهبه نقل از amd>intel :لاجيتك بهترين گزينه هست.